Νομίζω οτι ο Lorenzo λέει μλκς.
ΥΓ. Στη διάθεση σας να σας κάνουμε να γελάτε με τις προβλέψεις μου (που είναι ίδιες σε κάθε αγώνα έχοντας μια διάθεση αυτοσαρκασμού).
Την επόμενη φορά θα το γράφω και δίπλα, γιατί ο (αυτο)σαρκασμός θέλει υποσημειώσεις για να τον πιάσουν όλοι.![]()
Η Χόντα φέτο έχει πιο καλό μηχανάκι μακράν...
ανανήψαντας
Υπάρχουν 2 τρόποι να χρησιμοποιήσεις τον όρο 'πιο δυνατό' για ένα μηχανάκι.
Ο ένας είναι να εννοείς πως έχει περισσότερη δύναμη στον τροχό και ο άλλος είναι να εννοείς πως έχει περισσότερες δυνατότητες.
Το ότι δεν ισχύει η 1η συνθήκη δεν σημαίνει πως δεν ισχύει ούτε η 2η.
Η Honda σήμερα ήταν πιο δυνατή (είχε παραπάνω δυνατότητες) από τη Yamaha και αυτο ήταν εμφανές.
Έρχεται επίσης σε συμφωνία με τον φετινό εμπειρικό κανόνα που λέει πως όσο περισσότερη ζέστη κάνει, τόσο ευνοείται η Honda ενώ όσο περισσότερο ψυχραίνει ο καιρός τόσο περισότερο ευνοείται η Yamaha.
Η άποψη πως ο Lorenzo τα παράτησε μόλις είδε πως οι Hondαίοι είναι πιο γρήγοροι όμως δεν είναι αληθής, ειδικά αφού έχει προηγηθεί μια μάχη τέτοιου επιπέδου πριν την τελική προσπέραση του Marquez. O Lorenzo έχει ξανακερδίσει ενώ οι Hondαίοι ήταν πιο γρήγοροι. Όχι τόσο πιο γρήγοροι όμως.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Νταξ, δεν ήταν και το ιδανικό τριήμερο για τον Γιώργο...
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
έχει ξαναγίνει αυτή η κουβέντα πολλές φορές σε πολλούς αγώνες...το ότι ένα μηχανάκι μπορεί πχ και "κρατάει" την πρόσφυσή του μέχρι τέλους το κάνει πιο δυνατό...δεν είναι ανάγκη να πατάει όλα τα άλλα στις ευθείες...δεν εννοούμε δύναμη κινητήρα αλλά δυναμικότητα όλου του πακέτου...ακριβώς αυτό που λέει και ο φλοκ...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Power is nothing without control λοιπόν![]()
![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
ουσιαστικα λοιπον ουτε ο lorenzo ειπε οτι τους λειπει (των yamaha) η δυναμη...
εριξε την ευθυνη στα λαστιχα με 2 τροπους.
ο 1ος ειναι οτι επεσε σε αποδοση και δεν ηταν αποτελεσματικο στα φρενα...ειμαι λιγο σκεπτικος σ'αυτο γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται στα μεσα του αγωνα να μην εχει grip το λαστιχο στα φρενα...
και ο 2ος ειναι οτι φαγωθηκε ευκολα και εχανε σε επιταχυνση...που ειναι απολυτα λογικο αν σκεφτει κανεις τις συνθηκες και ισως καποιες λαθος ρυθμισεις...
αν το καλοσκεφτεις, δεν ειπα κατι αντιθετο απο τον lorenzo...
εγω διαρυγνυω τα ιματια μου οτι σε ΔΥΝΑΜΗ τα honda και τα yamaha ειναι ΜΑΖΙ...