Απο κατι τετοιους ξερολες δημοσιογραφους εχουν βγαλει τα καστομ-κρουιζερ κακο ονομα...Χερας, ε? Χαχα
Απο κατι τετοιους ξερολες δημοσιογραφους εχουν βγαλει τα καστομ-κρουιζερ κακο ονομα...Χερας, ε? Χαχα
Τελευταία τροποποίηση από RORY FOR EVER; 01/11/2013 στις 22:44.
Πρίν έλεγαν πως ήταν TDM μηχανή για χεράδες... μετά έγινε varadero και μετά λένε για xt... Tα θύματα γαζώθηκαν από πολεμικά όπλα, με μεγάλη δύναμη πυρός ,,, σφαίρες διαμετρήματος 9mm... Αν λέω εγώ αν πλήρωναν 1 ευρό για κάθε μαλ@κία που ακούγεται στην TV θα είχαν γεμίσει τα ταμεία ...
κατι τετοιοι καραγκιοζηδες ενημερωνουν υποτιθεται τον κοσμο...
Έχω ένα προβληματισμό.
Επισκευάζω το πατρικό του πατέρα μου το τελευταίο 6μηνο,το οποίο βρίσκεται στην Νίκαια στην παλιά Κοκκινιά.
Το τελευταίο 2μηνο λοιπόν φτιάχνουμε μόνοι μας μέσα σ'όλα την πρόσοψη του σπιτιού.
Στήσαμε λοιπόν σκαλωσιά στο πεζοδρόμιο μεταλλική με μαδέρια,όχι κάτι τεράστιο,μονοκατοικία βλέπετε.
Να σημειώσω πως στην συγκεκριμένη συνοικία δεν βλέπεις λευκό άνθρωπο,πόσο μάλλον χωρίς καροτσάκι περισυλλογής σκουπιδιών-μετάλλων.Κάθε 5 λεπτά κυριολεκτικά περνάει και ένας ρακοσυλλέκτης.
Ο πατέρας μου επέμεινε η σκαλωσιά να μείνει στο πεζοδρόμιο(δεν εμπόδιζε την διέλευση των πεζών),ενώ εγώ έλεγα,πως δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλει 24ωρο χωρις να την πάρουν..
Η σκαλωσιά λοιπόν έμεινε-και παραμένει-ένα 2μηνο χωρίς να την πειράζει κανένας ....2 άτομα σε 60 δευτερόλεπτα παίρνουν τουλάχιστον 100 κιλά σίδερο.. Κι'όμως..Τύχη?..Δεν ξέρω
Πιθανότερο θα ήταν να έπεφτε κανένα πρόστιμο από Δημοτική αστυνομία... Η σκαλωσιά εκτός σπιτιού χρειάζεται άδεια (με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως...) από τον Δήμο. Προφανώς η εικόνα διαλύσης της Δημ. Αστυνομίας που επικρατεί και η έλλειψη κακόβουλου γείτονα σε γλύτωσε...
Πριν 3 χρόνια σε στήσιμο σκαλωσιάς στην Ηλιούπολη για εξωτερικό βάψιμο (2-3 μέρες όλες κι όλες θα κρατούσε) δεν προλάβαμε να κλείσουμε ούτε 24ωρο πριν μας την πέσει ο Δήμος...
Οφείλουμε να παραδεχτούμε πάντως ότι η κυβέρνηση μας απάλλαξε από τον κόπο του να κάνουμε σάτυρα, γελοιοποιείται από μόνη της με μοναδικό τρόπο!
...Αυτον το συρφετο απο μαριονετες, εγω δεν τον ονομαζω κυβερνηση...Τωρα ποιος ειναι ο καραγκιοζοπαιχτης που κινει τα νηματα απο πανω τους...
http://1.bp.blogspot.com/-3QaPFKArIR...00/Slide17.JPG
Τελευταία τροποποίηση από RORY FOR EVER; 06/11/2013 στις 16:26.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...