-Είμαστε 10
>Είμαστε 8, αλλά εσείς είστε 10 μ@λ@κες
-Όχι, εσείς είστε 8 μ@λ@κες
>Ωραία, να ψηφίσουμε...
-Οκ...
Τι ανοησία ρε π*ύστη μου....
-Είμαστε 10
>Είμαστε 8, αλλά εσείς είστε 10 μ@λ@κες
-Όχι, εσείς είστε 8 μ@λ@κες
>Ωραία, να ψηφίσουμε...
-Οκ...
Τι ανοησία ρε π*ύστη μου....
http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63916970
Τι λεγαμε;
Α...ναι 14.000 Δ.Υ. θα απολυθουν και θα καταστραφει ο κοσμος...
Ρε παιδια και 122.000 να απολυθούν πάλι τα ίδια θα πληρώνουμε....
Μόλις απολυθούν ως δια μαγείας θα αρχίσουν και οι επενδύσεις...
Φτηνά εργατικά χέρια,πανικός απο την υψηλή ανεργία...
Το να κατηγορεί μια κοινωνική ομάδα μια αλλη μονο προβλήματα θα φέρει και "λαϊκή νομιμοποίηση"για όλες τις παράνομες πράξεις που προωθουνται.
Όσοι κατηγορούν δημόσιους υπαλλήλους οτι αυτοί ευθύνονται για την κρίση ας φέρουν τους εαυτούς τους στην θεση αυτών που εργάζονταν με ευθύνη απέναντι στον Έλληνα πολίτη γιατι σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι.
Όλο αυτο ειναι τραγικά όμοιο με το κλείσιμο καταστημάτων όπου η αλλη κοινωνική ομάδα-ΕΣ έλεγε καλα να πάθουν αφου είχαν υπερκέρδη-δεν απέδιδαν ΦΠΑ κλπ...
Οδήγησε πουθενά;
Ride till the end....isle of man style!
William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)
Το μεταφερω απο τοhttp://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=138339
S705 ζητείται διανομέας
για σουβλατζίδικο στον άγιο Δημήτριο.
δουλεύω εκεί , έχει μπει αγγελία αλλά μάλλον είναι ψεύτικο το 27% που λένε για την ανεργία. ελάχιστοι ενδιαφερόμενοι και αυτοί ακατάλληλοι .
όποιος ενδιαφέρετε τηλεφωνεί στο 2109901174 13:00 με 20:00. δεν αναφέρει το ποστ αυτό!!
άντε παιδιά γιατί δεν μπορώ άλλο να δουλεύω 11 ώρες κάθε μέρα.
Αντε πες του οτι εχει αδικο.
Nα μας πεί όμως και πόσα παίρνει γιά μεροκάματο γι' αυτό
το 11ωρο που δουλεύει...............................................
Και ακόμα καλύτερα πόσο πληρώνει ο σουβλατζής γιά μεροκάματο
στον διανομέα και ίσως τότε μπορέσουμε να εξηγήσουμε γιατί
δεν βρίσκει εύκολα υπάλληλο...........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Περισσοτερο με απασχολει ,το οτι ελαχιστοι ενδιαφερονται.Δεν λεει οτι οι ενδιαφερομενοι κανουνε ουρα, αλλα δεν τα βρισκουνε στα υπολοιπα.
Αν θες να μου πεις ότι καταργήθηκε η ταξική πάλη στις χώρες που λες (σε ποιες δεν κατάλαβα) και γλεντάνε όλοι τον κομμουνισμό, στείλε μου χώρα και πόλη να φύγω τώρα, γιατί τελικά ο παράδεισος υπάρχει (αν πιστέψω αυτά που λες). Ειδικά αυτό με τους ανιδιοτελείς και τίμιους ηγέτες δηλαδή μου έχει εξάψει την περιέργεια...
Μεταξύ του 70χρονου που δουλεύει το ipad σα κομπολόι και των παππούδων που έλιωσαν στη δουλειά, στο μεροκάματο και την ταπεινή πλην γεμάτη ζωή, φαντάζεσαι ποιος είναι πρότυπο, έτσι;
Και για το τέλος:
Ο λαϊκός πολιτισμός περιγράφει πάντα με υπερβολή και με σκοπό να εκτονώσει, αυτό που η πραγματικότητα σε κάνει να καταπίνεις. Με το ipad σεκλέτι δε γίνεται, πως να το κάνουμε τώρα..
Φίλε μια και έζησα 3 χρόνια Ελβετία μπορώ να σου πω χαλάρα πως όλα αυτα που λες είναι εντελώς ξένα με την αλήθεια.
Οι καλοί άνθρωποι της Ελβετίας ζουν πλένοντας ναρκολεφτά της Ιταλικής μαφίας.
Αν κάποτε ο ΟΗΕ πάρει το ρόλο που πρέπει σ αυτό το κράτος πρέπει να μπει λουκέτο !!!
και να πάνε όλοι εκεί απ όπου ήρθαν Ιταλία Γαλία γερμανία.!
Τώρα για το Ξανθόπουλο δεν ξέρω αλλά για το Καζατζίδη μη μιλάς.
Δεν καταλαβαίνεις, δεν ξέρεις, κατανοητό!
Άμα θες όμως ρώτα κανά παλιό να σου πει πριν εκφράσεις άποψη .
υγ
γαι τα ναρκωτικά της Ελβετίας θα σου πω άλλη μέρα !
ανανήψαντας
Φιλε μου dimmie,ας μην ξεχναμε οτι οι προγονοι ολων αυτων των ηρεμων ανθρωπων ,η αιματοκυλισαν καποια στιγμη ολον τον κοσμο η μερος αυτου.Πλουτισανε απο αποικιες, που υπηρχανε μονο και μονο για να γεμιζουνε οι δικες τους τραπεζες με χρυσο.
Σημερα που εχουνε τις υποδομες στις χωρες τους ,φτιαγμενες πανω στα κοκκαλα αλλων λαων,εχουνε τον χρονο να ασχοληθουνε με την παιδεια τους και τις διαστροφες τους.
Αυτοι οι καλοσυνατοι ανθρωποι ,αριστοι χειριστες της τεχνολογιας,καθονται στις Ελληνικες παραλιες με τα lap top τους και ψαχνουνε ποια θα ειναι η επομενη χωρα που θα παραγει φθηνα προιοντα,για να συνεχισουνε αυτοι να κοιμουνται ησυχα.
Οσο για την τιμιοτητα τους ,που λες,ειναι μαλλον υποκειμενικο το θεμα.Εγω δεν θεωρω τιμιο αυτον που κοιταζει το συμφερον της χωρας του και μονο.Οταν χτιζεις το δικο σου σπιτι δεν επιτρεπεται να μην σε νοιαζει αν χαλασεις τα θεμελια του γειτονα σου.Αν το κανεις αυτο,καποια στιγμη θα πεσει το σπιτι του.Και μιας και ειστε διπλα ισως να πεσει και πανω στο δικο σου.
εγώ πάντως αυτό που κρατάω είναι ότι 12.000 απολυμένοι, είναι 12.000 άδειες τσέπες παραπάνω, άρα λιγότερα λεφτά για κούρεμα, για το φούρνο, για το χασάπη, για το μαγαζι με τα ρούχα... και αυτοί με τη σειρά τους θα φτωχύνουν κι άλλο χάνοντας κάποιους σταθερούς πελάτες τους...
η ύφεση γεννάει ύφεση...
δεν μπορεί να μην το 'χουν καταλάβει αυτό οι ιθύνοντες μετά από 5 χρόνια ανηφόρας, ότι το γαϊδούρι δεν τραβάει...
αλλά εντάξει, αυτοί είναι προδότες, οκ το συμφωνήσαμε...
εγώ τρελαίνομαι όταν σε συζητήσεις με γκουρού των οικονομικών, κάτι ορκωτούς λογιστές, κάτι συμβούλους τραπεζών και κάτι τέτοιους τύπους γενικά, σου λένε ότι καλά πάμε και ότι έπρεπε να γίνουν όλα αυτά, γιατί είναι για το καλό μας.... εκεί φλερτάρω με εγκεφαλικό....
Για να το ξεκαθαρισμουμε λιγο...
Η οικονομικη ασφηξια που υπαρχει σε πολυ μεγαλο βαθμο στην κοινωνια προερχετε απο δυο μεριες.
1. Τις τραπεζες που δεν δινουν δανεια-ρευστοτητα.
2. Το κρατος που απο την μια δεν μπορει να νοικοκυρευτει (απο οργανωση-σταθερωτητα, μεχρι εσωδα-εξωδα) και απο την αλλη τους εξωφρενικους φορους που βαζει στους πολιτες σε περιοδο υφεσης.
Και τα δυο εχουν σαν αφερητια την κακαη δημοσιονομικη κατασταση της χωρας και κυριος πως οι ξενοι για να μας δανησουν με 1% επιτοκιο θελουν να δουν οτι δεν πετανε χρηματα σε ενα λακο χωρις πατο.
Απο αυτα που εχω καταλαβει εγω τουλαχιστον, οι επιταγες των τροικανων συνοψιζωνται στο [Αν δεν καταφερετε να φτιαξετε τα δημοσιονομικα σας προβληματα (με αφετηρια τα εσωδα-εξωδα), οσα λεφτα και αν σας δωσουμε, δεν προκειτε να δειτε πραγματικη αναπτυξη παρα μονο πληθωρισμο].
Θελετε να εχουν αδικο, θελετε η οικονομικη θεωρια να διαφωνει, θελετε αλλοι να ειναι οι σκοποι τους; Ολα δεκτα.
Παντος το να δουλεβουν καποιοι για να πληρωνουν εξτρα φορους ωστε καποιοι αλλοι να πληρωνονται χωρις να παραγουν* δεν ειναι λογικο.
Το να βγαινουν χιλιαδες αλλοι στην ανεργια χωρις να ανοιξει μυτη αλλα για καποιους λιγους και εκλεκτους του δημοσιου η ανεργια να σηματοδωτει το τελος του κσομου δεν ειναι λογικο.
Το να αποδυναμωνετε η ΚΥΡΙΑ πυγη της κομματικης πελατειας, που ειναι η μονημοτητα στο δημοσιο, εμενα μου αρεσει και ας με επηρεαζει αρνητικα πολυ αμεσα.
* Συμφωνα με τις αναλυσεις των κυβενρωντων, που υποβοηθουνται και απο την πραγματικοτητα του δημοσιου που εχουμε ζησει ολοι(?) .
Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 12/11/2013 στις 11:43.
safety doesn't happen by accident