Σελίδα 10 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 478

Θέμα: Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση ο δημιουργός του "Γέροντα Παστίτσιου"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Οκ με αυτά που διαβάζω, βγείτε όλοι εσείς που στηρίζετε την εκδοχή "σάτυρα" και σατυρίστε δημόσια το κοράνι και τον προφήτη.... Και την επόμενη μέρα θα ήθελα πολύ να δω αν θα βρεθεί έστω τρίχα...

Ε όχι ρε φίλε δηλαδή εμείς απαγορεύεται να σκεφτούμε κάτι για άλλη θρησκεία και για την δικιά μας να λέμε και ευχαριστώ που μας πηδάνε...
    Και δεν είμαι 1ος όρθρος πίστα κάθε κυριακή στην εκκλησία, πηγαίνω μόνο να ανάψω ενα κερί, μια φορά τα χριστούγεννα και άλλη μια το πάσχα στην ανάσταση.

Όπως εγώ λοιπόν οφείλω να σέβομαι την θρησκεία του άλλου, οφείλει και ο άθεος και ο οποιοσδήποτε πιστεύει άλλη θρησκεία να σέβεται την θρησκεία μου. Ψιλά γράμματα, η χριστοπαναγία πάει σύννεφο άλλωστε.

Υ.γ. κράχτε με όσο θέλετε, εγώ είπα την γνώμη μου, φιλικά!
    Τελευταια φορα που τσεκαρα δεν ειχαμε θεοκρατικο πολιτευμα αλλα κοινοβουλευτικη δημοκρατια.
    Σταρχιδια μου τι πιστευουν οι μουλαδες ταλιμπανοι και λοιποι φονταμεταλιστες ολων των θρησκειων για τους εαυτους τους και τα πιστευω τους.
    Το να σεβεσαι τις αποψεις και τα πιστευω του αλλου στα πλαισια μιας κοινωνικης συμβιωσης, δεν σημαινει οτι ο καθενας δεν θα πρεπει να εκφραζεται ελευθερα στην τελικη ας πληγωθουμε και λιγο δεν χαλασε ο κοσμος.
    Η ευγενεια ειναι ενα αλλο ζητημα και αυτο ελειπε το κρατος να συναινει εις βαρος καποιου αλλου κοινωνικου συνολου.

Υ.Γ Εγω μπορω να σε κραξω αν θες, το θεμα ειναι γιατι εσυ θεωρεις οτι σωνει και καλα θα πρεπει να σε κραξει καποιος.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Μα προσωπικά φίλε μου δεν στερώ τίποτα απο κανέναν.

Η μόνη ένσταση -αν το θες- είναι οτι όπως ο μουσουλμάνος θα με κάνει ψιλοκομμένο πατσά αν σατυρίσω τον προφήτη του και την θρησκεία του έτσι και εμένα με χαλάει να ακούω καντήλια και να γίνεται το πανηγύρι του αιώνα.
    Δηλαδη η υπερασπιση της ολης επιχειρηματολογιας σου εγκειται στο οτι καπου εκει εξω υπαρχουν καποιοι σαφως πιο αποκρουστικοι απο σενα;
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Οκ με αυτά που διαβάζω, βγείτε όλοι εσείς που στηρίζετε την εκδοχή "σάτυρα" και σατυρίστε δημόσια το κοράνι και τον προφήτη.... Και την επόμενη μέρα θα ήθελα πολύ να δω αν θα βρεθεί έστω τρίχα...

Ε όχι ρε φίλε δηλαδή εμείς απαγορεύεται να σκεφτούμε κάτι για άλλη θρησκεία και για την δικιά μας να λέμε και ευχαριστώ που μας πηδάνε...
    Και δεν είμαι 1ος όρθρος πίστα κάθε κυριακή στην εκκλησία, πηγαίνω μόνο να ανάψω ενα κερί, μια φορά τα χριστούγεννα και άλλη μια το πάσχα στην ανάσταση.

Όπως εγώ λοιπόν οφείλω να σέβομαι την θρησκεία του άλλου, οφείλει και ο άθεος και ο οποιοσδήποτε πιστεύει άλλη θρησκεία να σέβεται την θρησκεία μου. Ψιλά γράμματα, η χριστοπαναγία πάει σύννεφο άλλωστε.

Υ.γ. κράχτε με όσο θέλετε, εγώ είπα την γνώμη μου, φιλικά!
    Φιλικά κι εγώ σου λέω ότι δεν έχω ιδέα τι πραγματικά είπε ο Πάτερ τάδε...
    Πρέπει όμως να είπε παρα πολλά γιατί από τότε που πέθανε κάθε μέρα κάποια εφημερίδα
    γράφει και από μια προφητεία.
    Είναι περιττό να σου πω ότι με τρόπο αυτό εξευτελίζουν οι ίδιοι τα πάντα.

υγ
    κι εγώ ανάβω κεράκι που και που για τα φιλαράκια που έφυγαν
    αλλά δεν κάθομαι να μου γ... τα μυαλά τα κάθε λογής
    ΛΑΜΟΓΙΑ

υγ2
    ΑΝ είχαμε Κράτος τις κωλοφυλάδες αυτές θα τις είχε λουκετάρει
    προ πολλού.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    δν είμαστε ούγκανοι
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    εδω και στην Ελλάδα....τον αιώνα του διαφωτισμού χύθηκαν τόνοι αίματος για να υπάρχει παντού η ελευθερία λόγου χωρίς υποδείξεις και φυσικά χωρίς λογοκρισία. ...Γιατι ξέρεις όταν π.χ κόβεις το κεφάλι ενός γέροντα παστίτσιου θα γεννηθούν αλλα 10..
    Και λοιπόν, αυτό που διάβασα πρόσφατα είναι ότι επιτρέποντας τον ελεύθερο διάλογο, επιλέγοντας προσεκτικά τα θέματα συζήτησης που εσύ επιθυμείς, δημιουργείς μιά ωραία ψευδαίσθηση ελευθερίας του λόγου οπότε δεν διαμαρτύρεται κανείς και κοιμίζεις όμορφα συνειδήσεις... Επίσης κόβοντας κεφάλια "αντιφρονούντων" δημιουργείς στο κοπάδι την αίσθηση του "είδατε τι έγινε, συμμορφωθείτε διότι θα είστε οι επόμενοι" οπότε Μπιλάκο η δικτατορία σου έτοιμη. Ούτε γατάκι ούτε ζημιά. Όσο για το αν είμαστε ούγκανοι, δες τα ποσοστά των ουγκ και γέλα. Ή κλάψε.

Το χιούμορ ήταν από πάντα η καλύτερη κριτική για τα πάντα. Γελοιογραφίες από κάθε ιστορική στιγμή, αποτυπώνουν την πραγματικότητα καλύτερα από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Το γεγονός με τον παστίτσιο είναι απλά η απόδειξη ότι δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τους μουσουλμάνους. Ίδια καθυστερημένα μυαλά. Αν πραγματικά η πίστη οποιουδήποτε κλονίζεται από μιά σελίδα στο φέισμπουκ, δεν είναι αληθινά πιστός, τόσο απλά. Τα φιλιά μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

υγ2
    ΑΝ είχαμε Κράτος τις κωλοφυλάδες αυτές θα τις είχε λουκετάρει
    προ πολλού.
    Γιατι ρε συ;
    Εγω καραγουσταρω να διαβαζω τον στοχο, την ελευθερη ωρα, και το αγιορειτικο βημα,οπως επισης και να ακουω τον σταθμο της εκκλησιας.
    Δικαιωμα μου δεν ειναι;
    Δικαιωμα τους δεν ειναι να εκφραζονται και αυτοι ελευθερα;
    -..Not Yet!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε μάγκες και εμένα μπορεί να με ενοχλούν οι ναοί και οι αγιαστούρες και ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός που έφαγα με το κουτάλι στο σχολείο, όπως επίσης με ενοχλεί απίστευτα μια θρηκεία που με θέλει αμαρτωλό από την γέννηση μου, να σέρνομαι μια ζωή και να καταπιέζομαι για συγχώρεση με την υπόσχεση μετά θανάτον ανταμοιβής για τον κόπο μου (και έτσι το ερμηνεύω εγώ, δεν χρειάζομαι υποδείξεις και διορθώσεις). Το μόνο που ζητάω και ευτυχώς τα τελευταία χρόνια ισχύει είναι να μην μου υπενθυμίζει κανείς συνεχώς σε αυτή τη χώρα ότι είμαι χριστιανός ορθόδοξος θέλω δεν θέλω. Δεν πήγα ποτέ σε εκκλησίες να βάζω death metal και να αποκεφαλίζω λευκά περιστέρια, δεν απαγόρεψα σε κανέναν να πιστεύει ότι θέλει και όπως θέλει ούτε προσπάθησα να πέισω δια της βιας κανέναν για τα δικά μου πιστεύω (παρ ότι κάθε Κυριακή η μικροφωνική στο χωρίο παίζει τέζα λειτουργία). Συζητήσεις με όσους είναι δεκτικοί και όχι ταλιμπάνοι, έχω κάνει πολλές και πολύ όμροφες και πολιτισμένες. Λοιπόν στην πλευρά του ο καθένας ανενόχλητος. Αν μερικοί βρίκουν την ύπαρξη μιας γ@μωσελίδας προσβλητική να μην την επισκέπτονται και να αγνοήσουν την ύπαρξη της. Το ίδιο και μα συζητήσεις εδώ μέσα. Άκου να απαγορευθούν οι συζητήσεις... αμα συγκεκριμένα thread σας χαλάνε μην τα ανοίγετε και μην συμμετέχετε σε αυτά!!! Όπως πολλοί ανέχονται εκκλησίες ανά δύο τετράγωνα και επίσημες τελετές όπου το ιερατείο είναι αγκαζε με την πολιτική ηγεσία. So simple.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αφήστε ρε τα τσιτάτα και κάντε καμμιά δουλειά λέμε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	578032_424545150967378_1572023882_n.jpg 
Προβολές:	98 
Μέγεθος:	63,1 KB 
ID:	307828
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αν πραγματικά η πίστη οποιουδήποτε κλονίζεται από μιά σελίδα στο φέισμπουκ, δεν είναι αληθινά πιστός, τόσο απλά. Τα φιλιά μου.
    To αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αφήστε ρε τα τσιτάτα και κάντε καμμιά δουλειά λέμε...

Όνομα:	578032_424545150967378_1572023882_n.jpg 
Προβολές:	98 
Μέγεθος:	63,1 KB 
ID:	307828
    Να τονΕ φαμε τον τελευταιο η να τονΕ ριξουμε;Δεν διευκρινιζεις.
    -..Not Yet!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Και λοιπόν, αυτό που διάβασα πρόσφατα είναι ότι επιτρέποντας τον ελεύθερο διάλογο, επιλέγοντας προσεκτικά τα θέματα συζήτησης που εσύ επιθυμείς, δημιουργείς μιά ωραία ψευδαίσθηση ελευθερίας του λόγου οπότε δεν διαμαρτύρεται κανείς και κοιμίζεις όμορφα συνειδήσεις... Επίσης κόβοντας κεφάλια "αντιφρονούντων" δημιουργείς στο κοπάδι την αίσθηση του "είδατε τι έγινε, συμμορφωθείτε διότι θα είστε οι επόμενοι" οπότε Μπιλάκο η δικτατορία σου έτοιμη. Ούτε γατάκι ούτε ζημιά. Όσο για το αν είμαστε ούγκανοι, δες τα ποσοστά των ουγκ και γέλα. Ή κλάψε.

Το χιούμορ ήταν από πάντα η καλύτερη κριτική για τα πάντα. Γελοιογραφίες από κάθε ιστορική στιγμή, αποτυπώνουν την πραγματικότητα καλύτερα από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Το γεγονός με τον παστίτσιο είναι απλά η απόδειξη ότι δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τους μουσουλμάνους. Ίδια καθυστερημένα μυαλά. Αν πραγματικά η πίστη οποιουδήποτε κλονίζεται από μιά σελίδα στο φέισμπουκ, δεν είναι αληθινά πιστός, τόσο απλά. Τα φιλιά μου.
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Αν πραγματικά η πίστη οποιουδήποτε κλονίζεται από μιά σελίδα στο φέισμπουκ, δεν είναι αληθινά πιστός, τόσο απλά. Τα φιλιά μου.
    Δηλαδη σορυ κιολας αλλα ο αληθινα πιστος θα πρεπει συμφωνα με αυτο να ειναι μια υπερφυσικη οντοτητα
    και τοσο προσηλωμενος στον στοχο του που θα πρεπει να βγαλει απο μεσα του οτιδηποτε εχει να
    κανει με συναισθημα,κριση,σκεψη κτλ κτλ,και να μας αφησει και να αφεθει στην ησυχια του.Ωραια αποψη (και λογικοτατη) εχετε για τους
    συνανθρωπους σας χριστιανους και λοιπους πιστους.
    Το θεμα δεν ειναι να κανουμε οι μεν πως δεν βλεπουμε τους δε,αλλα να δουμε πως θα συμβιωσουμε με τις εσωτερικες αντιφασεις μας.
    Τσιτατα τελος.
    -..Not Yet!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη σορυ κιολας αλλα ο αληθινα πιστος θα πρεπει συμφωνα με αυτο να ειναι μια υπερφυσικη οντοτητα
    και τοσο προσηλωμενος στον στοχο του που θα πρεπει να βγαλει απο μεσα του οτιδηποτε εχει να
    κανει με συναισθημα,κριση,σκεψη κτλ κτλ,και να μας αφησει και να αφεθει στην ησυχια του.Ωραια αποψη (και λογικοτατη) εχετε για τους
    συνανθρωπους σας χριστιανους και λοιπους πιστους.
    Το θεμα δεν ειναι να κανουμε οι μεν πως δεν βλεπουμε τους δε,αλλα να δουμε πως θα συμβιωσουμε με τις εσωτερικες αντιφασεις μας.
    Τσιτατα τελος.
    Nαι περίμενε εσύ να συμβιώσεις με έναν ούγκανο που ειναι ''αιμα τιμή...κλαρινογαμπροί'' που λέει ο λόγος
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Banned
    Αν καποιος κανει μια σελιδα στο face και λεει οτι ο ταδε.......ειναι τρυπιος.θα θιγοταν ο ανδρισμος του?
    Φανταζομαι οχι
    Θα τον προσεβαλαν αυτα που γραφοντουσαν?
    Φανταζομαι ναι

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Όνομα:	320753_407050919393257_1782962386_n.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	97,2 KB 
ID:	307832
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εγω παλι δεν εχω καμια ορεξη να ανεχομαι κανεναν ταλιμπαν η χριστιανοταλιμπαν.

ολοι εχουνε δικαιωμα στην πιστη!

οταν ομως αυτη γινεται κοματι της γραφικης τους βλακειας κι καποιοι αρχιζουνε το δουλεμα, καταλαβετε οτι δεν κοροιδευουνε την πιστη τους αλλα τη βλακεια τους και τη γραφικοτητα τους.&-
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 10 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 17 Συναυλιες σε 2 μηνες
    από 2stroker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2010, 21:29
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 13:07
  3. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 13:38