Δηλαδή πόσο θα κόστιζε ένα κράνος που θα με έσωνε σε αυτή την περίπτωση ;
Δηλαδή πόσο θα κόστιζε ένα κράνος που θα με έσωνε σε αυτή την περίπτωση ;
Δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη περιπτωση,εδω με τα ποδια πεφτεις και μπορει να τη παθεις.Για μενα δωσε ενα 200ρι τουλαχιστον για κανενα AGV ή Nolan,που εχουν και οικονομικες λυσεις.
Πολύ χοντρά αν πάρεις κάτι καινούριο, κάτω από 100Ε δύσκολα να αξίζει το κόπο.
Στα 150 καλύτερα και στα 200 θα βρεις σίγουρα.
Και προς θεού, μη ψάξεις για ανοιγόμενα με γυαλιά και τέτοια, εκεί πληρώνεις το εφέ (παθών και μαθών).
κοιτα και εδω μεσα και για κανενα μεταχειρο σιγουρα καλο και σιγουρα δοκιμασμενο
Στις αγγελιες μελων δεν μπορεις να κανεις κομεντ
Αν εχει στοιχεια επικοινωνιας τηλ κλπ αλλιως στειλτου πμ
ναι, σημανει οτι θα πεσεις πολυ πιο ευκολα απ'οτι αν ειχε ενα ταμπουρο...
στατιστικα οι περισσοτερες τουμπες απο αρχαριους οδηγους ειναι απο φρενα (μπροστινο)...
αν ομως μαθεις, το δισκοφρενο ειναι πολυ καλυτερο απ'τοπ ταμπουρο...
με 50€ μονο την ζελατινα του σωστου κρανους αγοραζεις...
αναθεωρησε τις αποψεις σου γιατι με 40χλμ που πηγαινει το παπι μπορει να πεθανεις...νομιζεις πηγαινε με παραπανω ο Σουμαχερ? κρανος φοραγε και αυτος και μαλιστα απο τα καλυτερα...
πριν αγορασεις το κρανος που θελεις, κανε στον εαυτο σου μια απλη ερωτηση: "ποσα λεφτα κοστολογω το κεφαλι μου?"
αν η απαντηση ειναι 50€, τοτε παρε ενα κρανος με 50€...
μετα εμεις φταιμε?
στο θεμα μας. χριστοφορε το θεμα δεν ειναι οτι μεγαλο μηχανακι= ακριβο κρανος, μικρο μηχανακι=φτηνο κρανος. το θεμα ειναι ποσο κοστολογεις το κεφαλι σου για να το βαλεις στο καταλληλο κρανος.
και για να καταλαβεις τι εννοω μιλας για μεση ταχυτητα τα 50 χαω και μεγιστη τα 80. εγω θα σου πω να δωσεις μια κουτουλια στο ανοιχτο ντουλαπι του σπιτιου σου (χωρις να εχεις χιλιομετρα, δλδ μην παρεις φορα απο το υπνοδωματιο για να τρακαρεις στο ντουλαπι της κουζινας) και να μου πεις ποσο πονεσε
επισης αγοραζοντας ενα κρανος των 50 ευρω μετα απο λιγο καιρο θα εχει γινει για πεταμα ενω ενα ακριβοτερο μαλλον στο τελος θα βγει φθηνοτερο.
οπως και να εχει θεωρω οτι στον εξοπλισμο ασφαλειας δεν θα πρεπει να κανεις εκπτωσεις. καλη συνεχεια στην αναζητηση.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...