Αφου του την πούλησες είναι δικιά του πάει και τελείωσε. Αν γουστάρει να πάει αυτός να ζητήσει την ανάκληση μιας και είναι δικιά του πια η μηχανή και ΟΧΙ δική σου. Εξάλλου έχει τα χαρτιά οτι του την πούλησες...
Αφου του την πούλησες είναι δικιά του πάει και τελείωσε. Αν γουστάρει να πάει αυτός να ζητήσει την ανάκληση μιας και είναι δικιά του πια η μηχανή και ΟΧΙ δική σου. Εξάλλου έχει τα χαρτιά οτι του την πούλησες...
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
μαλιστα απο τι καταλαβαινω ολοι μου λετε να μην ασχολιθω........και γω ετσι το σκεφτομουνα βεβαια απο περιεργεια θα κανω μια κρουση στο υποργειο την δευτερα να μαθω ακριβως τι γινεται και μετα βουρ δικηγορο για ενημερωση!
Απο περιεργια ρωτα στο υπουργειο εαν υπαρχει τετοια διαδικαδια και πραξε αναλλογα
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Εαν κάνεις ανάκληση οριστικής διαγραφής είσαι υποχρεωμένος (σε περίπτωση που το μάθει η ασφάλεια από την οποία αποζημιώθηκες, και πίστεψέ με το μαθαίνουμε) να επιστρέψεις την αποζημίωση που πήρες για τις Υ.Ζ. και να διακανονιστεί το όχημα σαν επισκευάσιμο στο 70% της αξίας (στην καλύτερη) που πήρες από την ολική. Στο ξαναείπα δεν υπογράφεις τπτ με την λέξη ανάκληση. Από εκεί και πέρα πράξε όπως νομίζεις αλλά θα τρέχεις σαν τον Βέγγο.
Για να μην κουραζεσε και για να μην σκας αδικα...καταρχην και το βασικοτερο το μηχανακι το εβγαλε σαν ολικη και διαγραφη η ασφαλιστικη μιας και η επισκευη ηταν ασυμφορη για αυτους......αρα εσυ δεν εκανες καμμια κομπινα...μετα οπως δικαιουσαι πουλησες σαν ανταλλακτικα τα περισσευουμενα κομματια...αρα παλι δεν εχεις κανενα νομικο προβλημα...οπως σου ειπαν παραπανω περισσοτερες απο μια φορες...αν εχεις ολα τα χαρτια οτι δεν ειναι πια στην ιδιοκτησια σου και στην κυριοτητα σου,πες στον τυπακο οτι εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα πια γιατι νομικα δεν εχεις καμμια δικαιοδοσια...το τι κανει ο αλλος δεν πρεπει να σε νοιαζει η να σε αφορα...ρωτα και τον δικηγορο σου που θα σου πει ακριβως τα ιδια πραγματα...καλο Πασχα...
διάβασα τη συζήτηση από την αρχή και το περίμενα ότι θα πάει εκεί το ζήτημα (στην αλλαγή πλαισίου από την δικιά σου )
μην κάνεις τίποτα πες του εγώ με την μηχανή καθάρισα και έφυγε από τα χέρια μου αλλιώς μπορεί να μπλέξεις άσχημα
αυτές τις λαμογιές τις κάνανε απο παλιά τα αλάνια και ξαφνικά το μηχανάκι που έγινε ακορντεόν βγαίνει και κυκλοφορά κανονικά (με το παράθυρο του νόμου)
απάντησε άψογα ο άνθρωπος από πάνω
![]()
Το λοιπόν παλουκαρια .....
Το 2013 ήθελα να αγοράσω ενα τέτοιο μοτορι που ειχε τρεχάματα με ασφαλιστική. Το μοτορι δεν ειχε τπτ αλλα το ειχε κανει οριστική διαγραφή.
ΠΑΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ μηχανολογικό να ρωτήσω για ανακλησει και ακουω το .....
1) ΜΟΝΟ ΜΈΧΡΙ ΕΊΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΡΙΣΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗ
2) ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ 20ΗΜΕΡΟ ΓΗΝΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Αυτα απο μενα![]()
ΔΕΝ ΙΣΙΟΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
τιποτα δεν θα ασχοληθώ καν,τωρα μου λεει θα δωσει και φραγκα για να το κανουμε αλλα οχι θα φαει ακυρο η βοηθεια σας ηταν καταλυτική σας ευχαριστω ολους και το καθενα ξεχωριστα για τα φωτα του!!!!!καλο πασχα να εχετε και υγεια σε σας και τις οικογενειες σας!!!!!!!!!