afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
α, δλδ αν εχεις το υπερτουμπανο των 5 ηπειρων και των 10 θαλασσων, δεν φοβασαι γιατι οι κλεφτες ψαχνουν τα μαμα...
αν δλδ στο gsxr1000 μου εχω μια ολοσωμη που κανει 2,500€ δεν θα φοβηθω μην μου την παρουν..γιατι δεν ειναι μαμα...
ουτε τους μαρσπιεδες, ουτε την brembo, ουτε τα προστατευτικα κινητηρα, ουτε τα μανιταρια,...ουτε...ουτε...
επισης δεν θα μου την σηκωσουν ολοκληρη να την κανουν κομματια να τα πουλησουν στο car.gr ή ακομα και στο ebay.com...
και πες οτι φοβουνται μην αναγνωρισω τα κομματια, δεν θα τα δωσουν σε φιλαρακια τους με gsxr 1000...οχι...θα τα λυπηθουν...επειδη δεν ειναι μαμα...
μονο για το μοτερ να την παρουν (επειδη καποιου του εσπασε) και ολα τα αλλα να τα πεταξουν...κερδος θα εχουν...
ακομα και το BSB πολυεστερικο κουστουμι που εχω, μπορουν να το τριψουν και να το βαψουν αλλο χρωμα και να το βλεπω να κυκλοφοραει καθε μερα εξω απο το σπιτι μου χωρις να παρω χαμπαρι...
θα μας τρελανεις εντελως ρε Λεωνιδα...![]()
εχω καλύτερη ιδεα
αν έστω μια φορα λύσεις την μηχανή σου απλα σταμπάρεις το καθε εξάρτημα ή αυτα που πωλούνται ευκολότερα
μπορείς να χαράξεις τα αρχικά σου σε καθε εξάρτημα ή να τα γράψεις με καποιον ανθεκτικο μαρκαδόρο.
αν το κανεις αυτο σε ολα τα εξαρτηματα τις μοτο
εχεις αρκετες πιθανότητες να βρεις μετα απο χρονια το ανταλακτικο και ρωτώντας να βρεις τον κλεφτη και να παρεις εκδίκηση
βεβαια πρεπει να εισαι διακριτικος ωστε να μην φαινονται ευκολα και τα σβισει ο κλεφτης αλλα και να τα δει λογικα δεν θα ασχοληθεί
καποτε ειχα τα αρχικά μου γραμμενα ακομα και στα φλοτερ μεσα στα καρμπυρατερ :-p
οχι το χω κάνει
και γενικα πολλα εξαρτηματα απο το παλιο μου μοτο ειχαν τα αρχικα 'κκ' γραμμενα σχεδον παντου με ανεξίτηλο μαυρο ή κοκκινο μαρκαδορο
περιοχες οπως το εσωτερικο της ηλεκτρονικης/τα φερινκ απο την μεσα μερια/φιλτροκουτι και αλλες απόκρυφες περιοχες ηταν οι αγαπημενες μου.
βεβαια δεν μου εχουν κλεψει ποτε κατι
καποιος που λυνει το μοτο του ή σχεδιαξει να κανει ανακατασκευή ειναι μια καλη ιδεα
Υπάρχει εδώ και χρόνια στο εξωτερικό π.χ. http://datatag.co.uk/technology.php
lipon palikarim epidi pola les siko me8avrio pou 8a ine anixta ke pigene se enan antalaktika ke zita tou ola ta after market pou exis epano tis brebo ke oti alo ipes ke ama 8a vris kati apo afta ela na mou ksirisis ton kolo episis pio antalaktikas 8a plirosi 400 euro na vapsi koustoumi na to poulisi poliesterika metaxirismeno
re file poli apo esas 8elete me to zori na iste eksipnoi
i ali8ia ine oti prepi na mazepsoume 5 apo esas gia na ftiaksoume enan an8ropino egkefalo![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
ναι ρε παιδια, οκ...τα σημαδευεις...
και πες οτι σου κλεβουν το μηχανακι ή μονο το ανταλλακτικο...
αν τα βαλουν φορα παρτιδα για να τα πουλησουν στο car, οκ θα τα βρεις...πως θα αποδειξεις οτι ειναι δικα σου? επειδη γραφουν ΚΚ? και αυτος που τα πουλαει θα πει οτι το εγραψε αυτος...
και?
θα πατε με αλληλομηνυσεις στα δικαστηρια για μια ηλεκτρονικη? ή θα τον σπασεις στο ξυλο? και που θα τον σπασεις στο ξυλο? στο λημερι του που θα σου εχει δωσει ραντεβου?
και αν το δεις το ανταλλακτικο σε ενα ιδιο μηχανακι τι θα κανεις?
ο ανθρωπακος ειχε παει σ'ενα ανταλλακταδικο και πηρε το κλεμμενο...προφανως και δεν φταιει...
θα πας στο ανταλλακταδικο για να διεκδικησεις τι? χωρις στοιχεια και χωρις τιποτα...
παλι μηνυσεις κλπ...
πιστευω οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρεις το δικιο σου...το ανταλλακτικο μπορει να το βρεις αλλα το δικιο σου οχι...
Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 25/03/2014 στις 00:05.
γιατι να παω σ'εναν ανταλακτικα?
τα αφτερ μαρκετ "πουλιονται" ή "διατιθενται" σε αλλα μηχανακια ΜΕΣΑ στα συνεργεια...
π: πελατης, μ: μαστορας
π: ψαχνω και εξατμιση για το 1000 μου
μ: ποσα εισαι διατεθειμενος να δωσεις?
π: ε, δεν ειμαι και για πολλα...μαλλον μονο κανενα τελικο..γυρω στα 500€ μπορω να τα δωσω...
μ: κοιτα, εχω εναν πελατη που πουλαει μιση τιμη την δικη του, ολοσωμη με 800 κατοσταρικα...λογικα θα τα βρειτε με κανα 600αρι...
την επομενη φορα που θα παει ο πελατακος εκει, θα δει την γυαλισμενη ΜΟΥ εξατμιση και θα την βαλει στο μηχανακι του, αφου εχει σκασει 650 (τα 150 θα πανε στο μαστορι)..και τα 500 τα παιρνει το κλεφτρονι...
και αυτο ειναι το λεγομενο "στομα με στομα"...
ΞΥΠΝΑ!! που νομιζεις οτι υπαρχουν μονο οι ανταλακτικαδες για να διαθεσουν τα κλεμμενα εξαρτηματα...
τελος, ο ανταλακτικας μπορει να μην σκασει 400€...αλλα αν το κλεφτρονι ξερει οτι το πολυεστερικο ειναι καλο...το τριβει και το βαφει μονος του και μετα το πουλαει ΟΠΟΥ γουσταρει...απο το car.gr μεχρι τον ανταλλακτικα της γειτονιας ή το φιλαρακι του που εχει επισης 1000 και θελει να μπει πιστα...
η αληθεια ειναι οτι καποιοι σκεφτομαστε κιολας με τον λιγο μας εγκεφαλο...καποιοι αλλοι ενω μπορει να εχουν εγκεφαλο, δεν μπορουν να σκεφτουν ουτε τα βασικα...
απο την στιγμη που φευγει απο την κατοχη σου, ΟΛΑ τα σεναρια ειναι πιθανα και παιζουν τα ΠΑΝΤΑ...
εδω καποιοι δεν εχουν κανεναν φραγμο και τις καβαλανε για κανα μηνα πριν τις "σπασουν"...τι λεμε τωρα??
Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 25/03/2014 στις 00:43.
το τι θα κάνεις ειναι θεμα του καθε ανθρώπου. αλλος δεν θα κανει τιποτα και αλλος θα εμφανιστει με αλυσοπροιονο στο σπιτι του κλεφτη
λιγο δυσκολο να εχει ο αλλος τα ιδια αρχικα ονόματος με εσενα.
αν το δεις σε αλλη μηχανη σιγουρεύεσαι οτι δεν το εκλεψε αυτος και τον ρωτας απο που τα προμηθευτικέ
αν βρεις και αυτον ρωτας μεχρι να βρεις την πορεια του ανταλακτικου και τελικα ποιος το εκλεψε
η αστυνομία αν μπλεχτει ειναι καλο καθος ο αλλος δεν μπορει να αποδειξει που βρήκε το εν λογο ανταλλακτικό
πρεπει να εχει αποδειξη ή να μπορει να δωσει ενα ονομα μαγαζιου ή ιδιωτη απο οπου το πηρε
οποτε ισως να βρεις το δικιο σου
ακομα παριστανοντας τον αγοραστη ή μαθαινοντας απο γνωστο ποιος ειναι μπορει ευκολα να τον παγιδευσεις
δεν ειναι αναγκη να αποκαλυφθείς αμεσος.
τον παρακολουθεις τα κανονιζεις με την αστηνομια και τον τσακονετε με καμια δεκαρια μοτερ χωρις νουμερα στην αποθήκη του
και υ λυση του ξύλου εκει που δεν το περιμενει ισως να ηταν καλη ιδεα
Αστο Σβαρτζενεγκερ,παρτο αλλιως.Θα κατσει ολη η αστυνομια να ασχοληθει με το δικο σου καρμπυρατερ,εδω δεν ασχολειτε με αλλα και αλλα?
Οπως τα λεει παραπανω ο devil's animal ειναι:
"η αληθεια ειναι οτι καποιοι σκεφτομαστε κιολας με τον λιγο μας εγκεφαλο...καποιοι αλλοι ενω μπορει να εχουν εγκεφαλο, δεν μπορουν να σκεφτουν ουτε τα βασικα...
απο την στιγμη που φευγει απο την κατοχη σου, ΟΛΑ τα σεναρια ειναι πιθανα και παιζουν τα ΠΑΝΤΑ...
εδω καποιοι δεν εχουν κανεναν φραγμο και τις καβαλανε για κανα μηνα πριν τις "σπασουν"...τι λεμε τωρα??"