Σε προσφατο τεστ με βράχο στο φιλικό που έτρεξα με γλίτωσαν, εντάξει οι δικές μου είναι της first αλλά Κλάιν μάιν
Την ίδια δουλειά κάνουν όλες
Σε προσφατο τεστ με βράχο στο φιλικό που έτρεξα με γλίτωσαν, εντάξει οι δικές μου είναι της first αλλά Κλάιν μάιν
Την ίδια δουλειά κάνουν όλες
καλα, ναι, ειτε κινεζικες, ειτε απο υλικα που μονο η NASA χρησιμοποιει.....κλάιν..
αρκει να πιανει κ καλαμι!!!!!
3 μήνες μετά το περσινό τροχαίο καβάλησα κι έτρεμα από την αδυναμία. να φανταστείς δεν μπορούσα να βάλω την χοντρή στο διπλό. Πήγαμε με τον camen βολτούλα μέχρι λίγο κάτω από τα Καλάβρυτα. Στην πόλη χεσμένος και ειδικά στα φανάρια που φοβόμουν ότι θα μου πέσει η μηχανή στατικά. Μετά την βόλτα πολύ καλύτερα. Σε μια βδομάδα και με τις μηχανές και με το παπί, όλα καλά όπως παλιά πριν το ατύχημα. Οπότε μη σκας, θα έρθει μόνο του.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σήμερα έκατσε καλό σκηνικό και πήγα Επίδαυρο στην ετήσια του Versys club. Ξαναπήρα τα πάνω μου.
Είχα πάλι πρόβλημα με την παρατεταμένη ανηφορική δεξιά που κλείνει 2 φορές. Και στην περυσινή βόλτα και στη φετινή βγήκα αντίθετο ρεύμα. Αυτή τη φορά βέβαια είχα πιο σωστή γραμμή (όχι όσο σωστή για να αποφύγω το λάθος βέβαια)
Επειδή με είδανε και τις 2 φορές όσοι ακολουθούσαν μου λένε οτι στη συγκεκριμένη κλείνω νωρίς τη γραμμή μου και στο 2ο κλείσιμο με πετυχαίνει πλαγιασμένο προς το εξωτερικό και άρα φοβάμαι να πλαγιάσω περισσότερο. Δε ξέρω που οφείλεται το λάθος μου μιας και γενικά έχω καλή κρίση και πιάνω σωστές γραμμές. Ίσως επειδή έχω μάθει να στρίβω με ένα βούτηγμα και όχι με διόρθωση και 2ο στα καπάκια.
Εν πάσει περιπτώσει όλα καλά, τουλάχιστον αυτή τη φορά είχα μυριστεί το πράγμα και είχα λιγότερα χιλιόμετρα οπότε πρόλαβα να μαζευτώ γρήγορα και είχα αρκετή ορατότητα διαθέσιμη.
http://www.ploigos.gr/?sessionid=e4a...5d30096e8adde6
Και η φωτογραφία από τη μάζωξη. 39μηχανές και αρκετά δικάβαλα. Σύνολο 50 άτομα.
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...31379439_o.jpg
Σωστή γραμμή αποκλείεται να είχες αφού βγαίνεις αντίθετο. Αν θυμάμαι καλά οι συγκεκριμένες θέλουν αυτό που δεν κάνεις, δηλαδή περισσότερο πλάγιασμα στην κορυφή ή λιγότερα χλμ για να είσαι πιο άνετος.
Θυμάσαι που κοιτάς την ώρα που στρίβεις? Μήπως το βλέμμα σου καρφώνεται στο αντίθετο ρεύμα μόλις νοιώσεις οτι σου ανοίγει την γραμμή?
Πάντα κοιτάω σωστά προς το εσωτερικό της στροφής και προς το βάθος. Εξασκήθηκα αρκετά σε αυτό και παλιότερα αλλά και Μέγαρα όταν μπήκα. Μάλλον επειδή είναι ανηφορική παρατεταμένη στο πρώτο κλείσιμο ενώ στο δεύτερο ισιώνει και αρχίζει να κατηφορίζει δε βλέπω το 2ο κόψιμο που ''κρύβεται'' στην αλλαγή ύψους.
Την βρήκα και σε βίντεο κατά 99% είναι αυτή στο 3:23
https://www.youtube.com/watch?v=pECOn5K47zs
Ενώ ξέρω αρκετά διαβάζοντας τα βιβλία και βλέποντας youtube μου λείπει η εφαρμογή στη πράξη.
Αυτή ήταν η 2η έξοδός μου σε βόλτα από την Αθήνα με το Versys και σίγουρα αν οι βόλτες δεν γίνουν 22 32 θα κάνω λάθη. Απλά πιστεύω οτι το γεγονός οτι το 2ο κλείσιμο ''κρύβεται'' λόγω διαφορετικού υψομετρικού ενώ κοιτάζω σωστά, χάνω το σημείο που το κάνει γιατί όταν το βλέπω είναι αργά ή γιατί βουτάω γρηγορότερα από ότι πρέπει στο πρώτο.
Όπως και να χει τουλάχιστον έχω βελτιώσει αρκετά το κλείσιμο της γραμμής τσιμπώντας το πίσω φρένο και έμαθα να διορθώνω τέτοια λάθη αμεσότερα.
Στην 1η βόλτα Επίδαυρο είχα μείνει αρκετή ώρα στο αντίθετο μιας και δεν ήξερα να το μαζέψω γρήγορα. Ευτυχώς ήταν ελεύθερος ο δρόμος.
Περαστικά, αγόρι. Εγώ να πω απλά ότι εφόσον γνωρίζεις τη στροφή, δε δικαιολογείται να κάνεις λάθος. Σκέψου τι μπορεί να φταίει και διόρθωσέ το.
Έχω βγει μια φορά (χωρίς τη θέλησή μου) αντίθετο ρεύμα στην Επίδαυρο. Για κάποιο λόγο τα έχασα κι έφυγα ευθεία, ενώ προσπερνούσα αυτοκίνητο πάνω σε δεξιά στροφή. Ευτυχώς δεν ερχόταν άλλο όχημα από το αντίθετο και ήμουν αρκετά ψύχραιμος, ώστε να πλαγιάσω τελευταία στιγμή, πριν βρεθώ στο χαντάκι. Οδηγούσα στο αντίθετο ρεύμα, 5 πόντους από το χαντάκι στα αριστερά μου για καμιά 30ρια μέτρα, μέχρι να καταφέρω να ξαναμπώ με ασφάλεια στο ρεύμα μου. Τρομακτικό.
Life begins at 45°.
Το οτι γνώριζα τη στροφή δεν σημαίνει οτι θυμάμαι και ποιά ακριβώς ήταν 1χρόνο μετά την προηγούμενη επίσκεψη. Απλά ξανά με έπιασε απροετοίμαστο το τυφλό 2ο κλείσιμο.
Εσύ πάντως κακώς προσπερνάς πάνω σε στροφή. Φτου σου![]()
Απλά ακόμα δεν έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί ο εγκέφαλός σου όλα τα δεδομένα που λαμβάνει...
Θα σου πρότεινα να μειώσεις την ταχύτητά σου στις επόμενες βόλτες σου μέχρι να μπορέσεις.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Aυτη η στροφη ειναι η πιο επικινδυνη στην επιδαυρο.Εχει και σαμαρακια απο τα φορτηγα.
Εχουν φυγει πολλοι και εχουν γινει πολλες μετωπικες.
Προσεχε την με λιγα χιλιομετρα και θα εισαι μια χαρα.Μεχρι να μαθεις καλα μην πιεζεις πολυ.
Ετσι και αλλιως η υπολοιπη διαδρομη ειναι υπεροχη.![]()