να σας πω δυό πραγματάκια για τον φακό γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο!
όταν τον παρήγγειλα πριν 1,5 περίπου χρόνο,αρχικά σχεδόν το είχα μετανιώσει.
Μου την είπαν όλοι με πρώτη την κυρά

95 γιούρια για φακό κεφαλής φάνηκαν πολλά.
είχαμε πατήσει στον γούγλη με έναν φίλο"ο πιο δυνατός φακός κεφαλής στον κόσμο"
όλα αυτά μέχρι που ήρθε στα χέρια μου και έπαθα πλάκα
Η εταιρία τροφοδοτεί τον αμερικανικό στρατό με όλη την γκάμα.Ο χειρός ξεκινάει απο τα 270 ευρώ και φτάνει ο πολύ μεγάλος νομίζω τα 600!
Λόγω δουλειάς αλλα και έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος σε χορταποθήκες,μέσα στον κάμπο με το τρακτέρ κ.λ.π τον χρησιμοποιώ σχεδόν σε καθημερινή βάση.πολλές φορές βαράει και υπερωρίες.
με έχει βοηθήσει αφάνταστα σε τοκετούς-καισαρικές αλλά και στα μηχανήματα
Τόσα χρόνια,είχα αγοράσει ένα σωρό φακούς.απο alpine μέχρι energizer.ο τελευταίος θεωρώ ότι είναι ο πιο τίμιος απο τους φθηνούς και με μικρή σχετικά κατανάλωση.με 3 μπαταρίες ΑΑΑ.
Ο ζέμπρα ο μπούστης δουλεύει με 1 ΑΑ !!!! Και δεν την ξελιγώνει με την καμία λέμε.
Απορείς πως ένα μικρό διαολόπραμα μπορεί να βγάλει τόσο φως με μια μόνο μπαταρία!
αν τον ανάψω στο ξεκάρφωτο,ψαρώνει κόσμος

Εννοείτε ότι έχει κάνει απόσβεση μόνο απο τις μπαταρίες.
Το φώς του είναι διάχυτο,δεν έχει δέσμη και έχει 3 σκάλες.η μικρότερη μπορεί να κρατήσει αναμένη για μέρες.στην μεγάλη σκάλα κρατάει με δυνατό φως περίπου 3 ώρες,αλλά έχει τόσο ένταση,σαν μικρός προβολέας για κάμερα!Όπου και να τον στήσεις θα έχεις άπλετο φως.στο κάμπινγκ όχι μόνο χαρτιά μπορείς να παίξεις,αλλά να κεντήσεις.
Είναι χυτός,το φινίρισμα του το έχει ζηλέψει και ο κυρ γιώργος ο τορναδόρος και ο διακόπτης του ανοίγει μέχρι και με χειμωνιάτικα γάντια! ένα έργο τέχνης.
Είναι αδιάβροχος με ένα απλό ο-ρινγκ
Μετά απο αυτόν το χάος...(για την ώρα βέβαια)
Ο φίλος μου είπε πως η τιμή τώρα πρέπει να έχει πέσει στα 75 ευρώ + τα μεταφορικά
Αν η τιμή φαίνεται απαγορευτική μια καλή λύση για κατασκήνωση,είναι μπαταρία 12v απο παπί να μην πιάνει και χώρο και αντί για συμβατικό ντουί με λάμπα όπως αναφέρθηκε παραπάνω,ταινία led 12v 14w. μια 3μετρη ας πούμε ,κομμένη στα τρία και τοποθετημένη σε 3 σημεία σωστά απο ένα μέτρο.π.χ μέσα στο αντίσκηνο,πάνω απο το τραπέζι και εκεί που έχεις τα τρόφιμα και είσαι κομπλέ.
Αυτή πάει με το μέτρο και νομίζω κάνει 8 ευρώ