Αν θεωρείς ότι η εξάτμιση είναι μόνο ''θέαμα'' κάνεις λάθος. Η εξάτμιση είναι και ''άρτος''.
Οδήγησε το δικό σου με ολόσωμη aftermarket, και πες μου αν θα ήθελες να βάλεις ξανά την μαμά. Και αν μου πεις οτι το έχεις κάνει, και δεν σου άρεσε, τότε κάτι δεν έκανες καλά. Γιατί μόνο η διαφορά στο βάρος, είναι τόσο αισθητή, που πραγματικά νομίζεις οτι μετά θα στρίψει με την σκέψη (δεν συζητάω καν για άλλα οφέλη).
Φίλε μου δε λέω οτι δεν είναι ωραίο μια aftermarket ολόσωμη, ή οτι ο ήχος δεν ενθουσιάζει. Αν παρακολούθησες εξαρχής την συζήτηση και τις απαντήσεις μου θα δεις οτι παραθέτω επιχειρήματα στις ειρωνίες που εκτοξεύονται προς όσους απλά δε θέλουν να ενοχλούν το διπλανό τους.
Και μεις μηχανόβιοι είμαστε, και μεις βλέπουμε motogp κάθε σουκου και τρελαινόμαστε με τα ίδια πράγματα. Η διαφορά είναι στον σταρχιδισμό στη χρήση μιας ξετάπωτης ή φασαριόζικης εξάτμισης εντός κατοικημένης περιοχής.
Ναι και βάρος θα κερδίσω, και ίσως πάρω και 1-2 άλογα, και ίσως στρίψω και καλύτερα. Το θέμα είναι οτι όσοι σκεφτόμαστε πρώτα το συνάνθρωπο και ύστερα το μικρο-πάθος μας, κατηγορούμαστε για παρθενοπιπίτσες, αγάμητοι, ξενέρωτοι, και άλλα τόσα γραφικά κοσμητικά που γράφτηκαν σε τόσες σελίδες.
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
δεν εχω αλλαξει ποτε εξατμιση σε οχημα μου για να βαλω πιο ελευθερη
yamaha t50 με τη δικια του
honda στρογγυλοφαναρο για πολυ λιγο στα χερια μου με μια φασαριοζα πανω μου εσπαγε τα νευρα
sr250 οταν τρυπησε ξαναεβαλα την ιδια
eliminator οταν τρυπησε πισω την ταπωσα
cbf250 με τη δικια του
στο αυτοκινητο το ιδιο
με ενοχλει ο θορυβος αφανταστα μου δινει την εντυπωση οτι οδηγαω χρεπι
ειμαι ανωμαλος μαλλον.........
paparia mixanovioi iste kati sintiritikes koulomaries iste
den sas vaftisame emis mixanovious moni sas pirate ton oro
ama sas doume na kanete kana edo kamia souza kana spinarisma
xoris na sas fevgoun ta kaka sas ke meta treksete ke tipota telikes se 400 metra
mpori na sas vaftisoume trifera podia
mexri oras mixanovioi iste giati vlepete pola video sto youtube me mixanes ke tipota gp stin tileorasi
![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
ke pou isste ksenerotoi ke lipoi sintiritikoi den pate na koureveste min sosete pote ke valete tipota sta mixanakia sas vasika oti ke na kanete sta apaftaria mas
ke ama den sas aresoun i after market fate mono tis patates...![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
ρε άφρο, εντάξει το καταλάβαμε οτι πρέπει να υπερασπίζεσαι το ρόλο σου εδώ μέσα αλλά μη πηδάς κάθε θέμα που προσπαθούμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα. είτε τα λες για πλάκα είτε σοβαρά εμένα προσωπικά δε με νοιάζει αλλά βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια από μεριάς σου.
(ξέρω τι θα μου απαντήσεις...''στα απαφτάρια σου'' αλλά κουβέντα να γίνεται)
Eνταξει..εξατμηση να ακούγεται για να μας βλεπουν,ηχοσυστημα σε σκουτερ SYM comBiz 125 με τερμα μουσικη και οι μπαταριες στην πλατη...τι άλλο θα δουμε.
(Κ)Αφρο λυσε μου ενα τεχνικο θεμα που με ταλανιζει:
Μπορω να βαλω επιπλεον σιγαστηρα στην μαμα εξατμιση μου;;
![]()
![]()