Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 196

Θέμα: Έχετε aftermarket εξάτμιση στην μηχανή σας???? Μήπως είστε κάφρος ??

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Ναι συμφωνώ.... Αλλά να ακούγεται και να φεύγει.... Όχι να ακούγεται και να μένει ο ήχος εκεί.....

Ε εντάξει, η καύλα είναι καύλα με ότι έχει ο καθένας

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Δέχομαι να μου την χαρίσεις, με έναν όρο: Να στη χαρίσω πίσω αν υποσχεθείς οτι θα ακούγεσαι μόνο εκεί που δεν ενοχλείς.

Προσωπικά δε με γαργάλησε ποτέ η ξετάπωτη του οποιουδήποτε φίλου που ήταν μαζί μου σε βόλτα.

Τόσο δύσκολο σας είναι να δεχτείτε οτι υπάρχει κόσμος που δε λογαριάζει το ''θεαθήναι'' και το αν φαίνεται γαμάτος στους γύρω του;

Αν θεωρείς ότι η εξάτμιση είναι μόνο ''θέαμα'' κάνεις λάθος. Η εξάτμιση είναι και ''άρτος''.
    Οδήγησε το δικό σου με ολόσωμη aftermarket, και πες μου αν θα ήθελες να βάλεις ξανά την μαμά. Και αν μου πεις οτι το έχεις κάνει, και δεν σου άρεσε, τότε κάτι δεν έκανες καλά. Γιατί μόνο η διαφορά στο βάρος, είναι τόσο αισθητή, που πραγματικά νομίζεις οτι μετά θα στρίψει με την σκέψη (δεν συζητάω καν για άλλα οφέλη).

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Αν θεωρείς ότι η εξάτμιση είναι μόνο ''θέαμα'' κάνεις λάθος. Η εξάτμιση είναι και ''άρτος''.
    Οδήγησε το δικό σου με ολόσωμη aftermarket, και πες μου αν θα ήθελες να βάλεις ξανά την μαμά. Και αν μου πεις οτι το έχεις κάνει, και δεν σου άρεσε, τότε κάτι δεν έκανες καλά. Γιατί μόνο η διαφορά στο βάρος, είναι τόσο αισθητή, που πραγματικά νομίζεις οτι μετά θα στρίψει με την σκέψη (δεν συζητάω καν για άλλα οφέλη).
    Φίλε μου δε λέω οτι δεν είναι ωραίο μια aftermarket ολόσωμη, ή οτι ο ήχος δεν ενθουσιάζει. Αν παρακολούθησες εξαρχής την συζήτηση και τις απαντήσεις μου θα δεις οτι παραθέτω επιχειρήματα στις ειρωνίες που εκτοξεύονται προς όσους απλά δε θέλουν να ενοχλούν το διπλανό τους.
    Και μεις μηχανόβιοι είμαστε, και μεις βλέπουμε motogp κάθε σουκου και τρελαινόμαστε με τα ίδια πράγματα. Η διαφορά είναι στον σταρχιδισμό στη χρήση μιας ξετάπωτης ή φασαριόζικης εξάτμισης εντός κατοικημένης περιοχής.

Ναι και βάρος θα κερδίσω, και ίσως πάρω και 1-2 άλογα, και ίσως στρίψω και καλύτερα. Το θέμα είναι οτι όσοι σκεφτόμαστε πρώτα το συνάνθρωπο και ύστερα το μικρο-πάθος μας, κατηγορούμαστε για παρθενοπιπίτσες, αγάμητοι, ξενέρωτοι, και άλλα τόσα γραφικά κοσμητικά που γράφτηκαν σε τόσες σελίδες.

Και μεις μηχανόβιοι είμαστε, και μεις βλέπουμε motogp κάθε σουκου και τρελαινόμαστε με τα ίδια πράγματα. Η διαφορά είναι στον σταρχιδισμό στη χρήση μιας ξετάπωτης ή φασαριόζικης εξάτμισης εντός κατοικημένης περιοχής
    Το θέμα είναι οτι όσοι σκεφτόμαστε πρώτα το συνάνθρωπο και ύστερα το μικρο-πάθος μας, κατηγορούμαστε για παρθενοπιπίτσες, αγάμητοι, ξενέρωτοι, και άλλα τόσα γραφικά κοσμητικά που γράφτηκαν σε τόσες σελίδες..
    Συμφωνω απολυτα, μαζι σου
    Και κατι αλλο:
    Ο "χερας" με μαμα εξατμιση και + 10 κιλα και χωρις τους περισσοτερους 2,5 ιππους
    τσαι θα σε κερασει ετσι και αλλιως...
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    δεν εχω αλλαξει ποτε εξατμιση σε οχημα μου για να βαλω πιο ελευθερη
    yamaha t50 με τη δικια του
    honda στρογγυλοφαναρο για πολυ λιγο στα χερια μου με μια φασαριοζα πανω μου εσπαγε τα νευρα
    sr250 οταν τρυπησε ξαναεβαλα την ιδια
    eliminator οταν τρυπησε πισω την ταπωσα
    cbf250 με τη δικια του
    στο αυτοκινητο το ιδιο
    με ενοχλει ο θορυβος αφανταστα μου δινει την εντυπωση οτι οδηγαω χρεπι
    ειμαι ανωμαλος μαλλον.........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    honda στρογγυλοφαναρο για πολυ λιγο στα χερια μου με μια φασαριοζα πανω μου εσπαγε τα νευρα
    cbf250 με τη δικια του
    στο αυτοκινητο το ιδιο
    Μηπως εισαι "παρθενοπιπίτσα, αγάμητος και ξενέρωτος" και δεν το ξερεις???
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Φίλε μου δε λέω οτι δεν είναι ωραίο μια aftermarket ολόσωμη, ή οτι ο ήχος δεν ενθουσιάζει. Αν παρακολούθησες εξαρχής την συζήτηση και τις απαντήσεις μου θα δεις οτι παραθέτω επιχειρήματα στις ειρωνίες που εκτοξεύονται προς όσους απλά δε θέλουν να ενοχλούν το διπλανό τους.
    Και μεις μηχανόβιοι είμαστε, και μεις βλέπουμε motogp κάθε σουκου και τρελαινόμαστε με τα ίδια πράγματα. Η διαφορά είναι στον σταρχιδισμό στη χρήση μιας ξετάπωτης ή φασαριόζικης εξάτμισης εντός κατοικημένης περιοχής.

Ναι και βάρος θα κερδίσω, και ίσως πάρω και 1-2 άλογα, και ίσως στρίψω και καλύτερα. Το θέμα είναι οτι όσοι σκεφτόμαστε πρώτα το συνάνθρωπο και ύστερα το μικρο-πάθος μας, κατηγορούμαστε για παρθενοπιπίτσες, αγάμητοι, ξενέρωτοι, και άλλα τόσα γραφικά κοσμητικά που γράφτηκαν σε τόσες σελίδες.

paparia mixanovioi iste kati sintiritikes koulomaries iste
    den sas vaftisame emis mixanovious moni sas pirate ton oro

ama sas doume na kanete kana edo kamia souza kana spinarisma
    xoris na sas fevgoun ta kaka sas ke meta treksete ke tipota telikes se 400 metra
    mpori na sas vaftisoume trifera podia

mexri oras mixanovioi iste giati vlepete pola video sto youtube me mixanes ke tipota gp stin tileorasi
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    cbf250 με τη δικια του
    στο αυτοκινητο το ιδιο
    kirie anistorite eksatmisis vazoume se mixanes me orxis oxi se papakia ke emis ama doume kana papaki me mia ora 8orivo ke 50 metra ta 5 lepta troi klotsa ke fapes
    afrotwin

ke pou isste ksenerotoi ke lipoi sintiritikoi den pate na koureveste min sosete pote ke valete tipota sta mixanakia sas vasika oti ke na kanete sta apaftaria mas
    ke ama den sas aresoun i after market fate mono tis patates...
    afrotwin

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    ρε άφρο, εντάξει το καταλάβαμε οτι πρέπει να υπερασπίζεσαι το ρόλο σου εδώ μέσα αλλά μη πηδάς κάθε θέμα που προσπαθούμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα. είτε τα λες για πλάκα είτε σοβαρά εμένα προσωπικά δε με νοιάζει αλλά βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια από μεριάς σου.
    (ξέρω τι θα μου απαντήσεις...''στα απαφτάρια σου'' αλλά κουβέντα να γίνεται)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Eνταξει..εξατμηση να ακούγεται για να μας βλεπουν,ηχοσυστημα σε σκουτερ SYM comBiz 125 με τερμα μουσικη και οι μπαταριες στην πλατη...τι άλλο θα δουμε.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    (Κ)Αφρο λυσε μου ενα τεχνικο θεμα που με ταλανιζει:
    Μπορω να βαλω επιπλεον σιγαστηρα στην μαμα εξατμιση μου;;

ρε άφρο, εντάξει το καταλάβαμε οτι πρέπει να υπερασπίζεσαι το ρόλο σου εδώ μέσα αλλά μη πηδάς κάθε θέμα που προσπαθούμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα. είτε τα λες για πλάκα είτε σοβαρά εμένα προσωπικά δε με νοιάζει αλλά βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια από μεριάς σου.
    (ξέρω τι θα μου απαντήσεις...''στα απαφτάρια σου'' αλλά κουβέντα να γίνεται)

oxi la8os den 8a apantousa pote sta apaftaria mou afta ine pliris...
    ala sovari kouventa ama 8ete na pate stin topiki aftodioikisi tou dimou sas edo ine foroum mixanovion
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    (Κ)Αφρο λυσε μου ενα τεχνικο θεμα που με ταλανιζει:
    Μπορω να βαλω επιπλεον σιγαστηρα στην μαμα εξατμιση μου;;

den xriazete katirgise tin sela ke ma8e na ka8ese stin tripa tou telikou sou
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Eνταξει..εξατμηση να ακούγεται για να μας βλεπουν,ηχοσυστημα σε σκουτερ SYM comBiz 125 με τερμα μουσικη και οι μπαταριες στην πλατη...τι άλλο θα δουμε.
    ama parete kana megen8itiko fako mpori na dite ke ta tsoutsounakia sas
    afrotwin

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2010, 14:13
  2. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 08:58
  3. βάλτε όλοι abs στην μηχανή σας!
    από giorgosxristou στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2008, 08:37
  4. βελτιώσεις πο έχετε κάνει στην μηχανή σας!!!
    από ironbum2 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 21:06
  5. Πού μαστορεύετε την μηχανή σας???
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 17:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας