το βιντεο κυκλοφορησε απο εδω και μαλλον (μιας και προκειται για πολυ σοβαρο site) δεν ειχαν τι να βαλουν καλοκαιριατικα και εψαξαν κατι παρομοιο με αυτο το θεμα που ειχε κανει ντορο πριν λιγες μερες.
Το 2ο βιντεακι ειναι τραγικο κατα τη γνωμη μου, οχι τοσο για την ... που τον δερνει τον τυπο αλλα για το οτι ανεβαζει τετοια βιντεακια με το ονοματεπωνυμο του (εχει και αλλα παρομοια) και τον αφηνουν να κυκλοφορει ακομα ελευθερος...
Καλύτερα πλούσιος και υγιής, παρά φτωχός και άρρωστος
Πάντως το FZ1....πρέπει να πατηνάρει....
Αλλά, http://www.enikos.gr/society/252602,...e_katsika.html
Οπότε, τα μάτια μας 1014, διότι μαγκιά δεν είναι να ανοίγεις το γκάζι, αλλά να ξέρεις πότε να το κλείνεις.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Καγκουρες οι τοπικοι..... Ανοιγοκλεινουν το γκαζι απο τα 100 στα 220 ..... Και ας εχουν κανει καμμια 40000 κμ στην ιδια ευθεια τοσα χρονια..... ( οχι οτι εχουν καποιο ελαφρυντικο αλλα εχει καποια διαφορα απο το οποιον εχει παει μια φορα...)
Δεν ηρθαν στην απεραντη ασφαλεια της.... ποσειδωνος , της βουλιαγμενης , της λ.καβαλας ... Να βρουν την ευτυχια......
Περιορισμος στα δικυκλα στους 15 ιππους στην νησιωτικη χωρα ....τωρα !!!!
Γουρουνες ελευθερα....!!!
![]()
Εισαι σίγουρος οτι είναι Fz1? Λιγο αργό μου φαίνεται για 1000
Προφανως ολοι λιγο πολυ εχουμε κανει παρομοια πραγματα. Φυσικα και εγινα αυτος που κατακρινει
τα πολλα χιλιομετρα σε δρομους και δε λεω "τι κανουν οι αλητες" ενω εχω κανει παρομοιες μαλακιες
αλλα οχι ρε φιλε σχεδον αυγουστιατικα με φουλ τουρισμο σε νησι..ξερω γω ετσι το βλεπω![]()
Πολύ χάλια το βίντεο. Δεν βλέπουμε τίποτα. Ο δρόμος πάντως φαίνεται για σκοτώστρα