Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: CB 1000R 2008 ABS

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thodwrakisdem Προβολή μηνύματος
    παιζει κατι με την ποιοτητα του πεταει σκουριες ξερει κανεις τπτ??
    Δεν εχει ακουστει κατι τετοιο.Εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.Γιατι?Ειδες κατι?

Νέο μέλος
    μου το ειπε ενα παιδι σε ενα ολο φορουμ που το εχει οτι που πεταξε σκουριες αλλα γενικα μου ειπε οτι ειναι καλο μηχανακι

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    μου το ειπε ενα παιδι σε ενα ολο φορουμ που το εχει οτι που πεταξε σκουριες αλλα γενικα μου ειπε οτι ειναι καλο μηχανακι
    Μηπως ειναι σε νησι?

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος
    Μηπως ειναι σε νησι?
    εγω οχι πυργο ειμαι αλλα εχει πολυ υγρασια εδω ο φιλος που μου το ειπε ειναι απο κρητη

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    εγω οχι πυργο ειμαι αλλα εχει πολυ υγρασια εδω ο φιλος που μου το ειπε ειναι απο κρητη
    Και να φανταστώ η Κρήτη δεν συγκαταλέγεται στα νησιά εεεε;

Νέο μέλος
    ρε μεγαλε νησι ειναι αλλα δεν ειναι ενα μικρο νησακι που εχει πολυ υγρασια και αλμηρα γι αυτο ρωτησε ο προηγουμενος πονηρε

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    ρε μεγαλε νησι ειναι αλλα δεν ειναι ενα μικρο νησακι που εχει πολυ υγρασια και αλμηρα γι αυτο ρωτησε ο προηγουμενος πονηρε
    Επειδή η πονηριά μου πάει λίιιιιγο παραπέρα, θα σου πώ, πως για να έχει σκουριές το μηχανάκι του φίλου από την Κρήτη, το άφηνε στην παραλία και πήγαινε για καφέ! Κατ επέκταση τα μέταλλα ήταν εκτεθειμένα στην υγρασία και την αλμύρα της θάλασσας! Άρα όποιο μηχανάκι και να είχε εκεί, θα είχε σκουριές επάνω του. Και για να σου απαντήσω στο ερώτημά σου, όχι δεν βγάζουν σκουριές. Τουλάχιστον όχι από μόνα τους! Ελπίζω να σε κάλυψα εγώ ο πονηρός!

ΥΓ Πάρτο είναι γαμώ τα εργαλεία!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Επειδή η πονηριά μου πάει λίιιιιγο παραπέρα, θα σου πώ, πως για να έχει σκουριές το μηχανάκι του φίλου από την Κρήτη, το άφηνε στην παραλία και πήγαινε για καφέ! Κατ επέκταση τα μέταλλα ήταν εκτεθειμένα στην υγρασία και την αλμύρα της θάλασσας! Άρα όποιο μηχανάκι και να είχε εκεί, θα είχε σκουριές επάνω του. Και για να σου απαντήσω στο ερώτημά σου, όχι δεν βγάζουν σκουριές. Τουλάχιστον όχι από μόνα τους! Ελπίζω να σε κάλυψα εγώ ο πονηρός!

ΥΓ Πάρτο είναι γαμώ τα εργαλεία!

τωρα μιλας σωστα ευχαριστω μαλλον θα το παρω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Πιανει σκουρια στο σημειο που στηριζει την κορνα. Ειναι σκατοδουλεια εκεινο το μεταλλο αλλα διορθωνεται ευκολα...

Καποια κομματια ειχαν ενα θεμα με τα πηνια τους.... Το εμφανιζαν ως δυσκολια να παρει μπρος ακομα και οταν η μπαταρια γυριζει την μιζα ζωηρα. Η Χονδα εχει βγαλει νεο κιτ πηνια που θεωρητικα ειναι καλυτερο.

Κατα τα αλλα εχει καλο ζυγισμα, ωραια φρενα (για γιαπωνεζικο) λογικη καταναλωση (για αυτο που ειναι) και γαματο μονομπρατσο.

Ο ηχος του ειναι για τον μαυρο μπεο.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Πιανει σκουρια στο σημειο που στηριζει την κορνα. Ειναι σκατοδουλεια εκεινο το μεταλλο αλλα διορθωνεται ευκολα...

Καποια κομματια ειχαν ενα θεμα με τα πηνια τους.... Το εμφανιζαν ως δυσκολια να παρει μπρος ακομα και οταν η μπαταρια γυριζει την μιζα ζωηρα. Η Χονδα εχει βγαλει νεο κιτ πηνια που θεωρητικα ειναι καλυτερο.

Κατα τα αλλα εχει καλο ζυγισμα, ωραια φρενα (για γιαπωνεζικο) λογικη καταναλωση (για αυτο που ειναι) και γαματο μονομπρατσο.

Ο ηχος του ειναι για τον μαυρο μπεο.....
    ++++ με τα πηνία μας είχε βγάλει και εμάς ένα πρόβλημα και δεν μας φόρτιζε μπαταρία (ήταν όμως στην εγγύηση ). όσο για σκουριές, σε πολύ λίγα ελάχιστα σημεία ναι, αλλά όχι κάτι συμαντικό, αν το προσέχεις θα είσαι comple.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. cb 1300 2008......?
    από itsabigworld στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2008, 07:59
  2. Super Duke 990 2008 ή Tuono 1000r 2008????
    από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠ στο forum KTM
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2008, 15:47
  3. Cb 1000R
    από shatz στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 16:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας