καλησπερα στη παρεα καινουργιος στο φορουμ ειμαι θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για CB 1000R 2008 ABS μου το δινει ενας ξαδερφος το κολλητου μου σε καλη τιμη και το μηχανακι ειναι πενα τσεκαρισμενο αξιζει να το παρω τη γνωμη σας ευχαριστω !!!
καλησπερα στη παρεα καινουργιος στο φορουμ ειμαι θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για CB 1000R 2008 ABS μου το δινει ενας ξαδερφος το κολλητου μου σε καλη τιμη και το μηχανακι ειναι πενα τσεκαρισμενο αξιζει να το παρω τη γνωμη σας ευχαριστω !!!
Καλησπέρα και welcome,
Σε γενικές γραμμές είναι αξιόλογο μηχανάκι.
Δώσε όμως περισσότερες πληροφορίες, τιμή, χιλ. κτλ.
Το αν αξίζει η όχι έχει να κάνει με το τι ψάχνεις ή ποια θα ήταν μια άλλη εναλλακτική.
μου το δινει 5000 ευρω με 17,000 χλμ αλλα προσεγμενο τερμα ελεγα να παρω z 750 στα 4000 ευρω 2009 23,000 χλμ αλλα βρεθηκε αυτο και το σκεφτομαι η χρηση που θα του κανω ειναι αυτη που ενδηκνετε για τα γυμνα δεν το θελω για διακοπες 15 ημερες στη πηλο να παω με αυτο
το θελω για μες στη πολη και το καλοκαιρακι να μπορω να τραβηχτω παραλια μερια αλλα και να κανω και καμια κυριακατικη βολτα που κ που
το τσιμπας πολυ πολυ χαλαρα z750 να βρεις καθαρο πολυ δυσκολα.
κατι για λαδια ποθ λενε οτι καει το cb του 08 ισχυει??
1. τιμή καλή, δες και στο car να δεις που είναι τα αλλα cb100r.
2. πολύ ανώτερο από το Ζ750, φρένα στήσιμο κτλ
Για την κατηγορία του naked είναι αρκετά καλό, φίλος που το είχε για βόλτες αλλά και ταξίδια (Ελλάδα και έξω) ήταν πολύ ικανοποιημένος.
δεν παιζει να βρω τετοιο σε λεφτα και σε χρηση ειναι κορυφαιος συνδυασμος το μονο που σκεφτομαι ειναι αν το μηχανακι ειναι καλο οχι το συγκεκριμενο γενικα τα cb
Mια χαρα ειναι το μηχανακι.Στο μονο που πασχει ειναι οι αναρτησεις.
Βεβαια σε σχεση με το Ζ ειναι πολυ καλυτερες.![]()
μαλιστα και εγω εκει με βλεπω να καταληγω τα κιλα μου ειναι γυρω στα 100 αλλα επειδη ασχολουμε με γυμναστηριο το χειμωνα φτανω 110 και και τα καλοκαιρια 92-91
κατσε να το παρω και τα βλεπουμε αυτα εδω εισαστε χαχα
παιζει κατι με την ποιοτητα του πεταει σκουριες ξερει κανεις τπτ??