μου το ειπε ενα παιδι σε ενα ολο φορουμ που το εχει οτι που πεταξε σκουριες αλλα γενικα μου ειπε οτι ειναι καλο μηχανακι
ρε μεγαλε νησι ειναι αλλα δεν ειναι ενα μικρο νησακι που εχει πολυ υγρασια και αλμηρα γι αυτο ρωτησε ο προηγουμενος πονηρε
Επειδή η πονηριά μου πάει λίιιιιγο παραπέρα, θα σου πώ, πως για να έχει σκουριές το μηχανάκι του φίλου από την Κρήτη, το άφηνε στην παραλία και πήγαινε για καφέ! Κατ επέκταση τα μέταλλα ήταν εκτεθειμένα στην υγρασία και την αλμύρα της θάλασσας! Άρα όποιο μηχανάκι και να είχε εκεί, θα είχε σκουριές επάνω του. Και για να σου απαντήσω στο ερώτημά σου, όχι δεν βγάζουν σκουριές. Τουλάχιστον όχι από μόνα τους! Ελπίζω να σε κάλυψα εγώ ο πονηρός!
ΥΓ Πάρτο είναι γαμώ τα εργαλεία!
Πιανει σκουρια στο σημειο που στηριζει την κορνα. Ειναι σκατοδουλεια εκεινο το μεταλλο αλλα διορθωνεται ευκολα...
Καποια κομματια ειχαν ενα θεμα με τα πηνια τους.... Το εμφανιζαν ως δυσκολια να παρει μπρος ακομα και οταν η μπαταρια γυριζει την μιζα ζωηρα. Η Χονδα εχει βγαλει νεο κιτ πηνια που θεωρητικα ειναι καλυτερο.
Κατα τα αλλα εχει καλο ζυγισμα, ωραια φρενα (για γιαπωνεζικο) λογικη καταναλωση (για αυτο που ειναι) και γαματο μονομπρατσο.
Ο ηχος του ειναι για τον μαυρο μπεο.....