Ψάξε το λίγο με τον λογιστή σου
http://www.forin.gr/articles/article...inhsei-apo-1-8
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΣΤΗ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ ΟΤΑΝ ΞΕΧΑΣΕ!!!! ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΣΑ!!!!!!!
(Για αυτό μπαίνω σε σχετικά φόρουμ (μοτο, πίπες, εξωγήινοι) για να πάρω πληροφορίες)
Και εγώ νομίζω πως έχει γίνει μλκ, αλλά ας υποθέσουμε ότι δεν κάνω Ε9 πάλι τώρα τον Οκτώβρη που ξανανοίγει για τις διορθωτικές.
Οι ηλίθιοι δεν έχουν τρόπο να διασταυρώσουν τα της ΔΕΗ και το τι πληρώναμε; Από το 2011 ενώ στο Ε1 μπαίνει κανονικά
στη δήλωση το ακίνητο, δεν υπάρχει ένα αλάρμ να πει "Ε ζώον, που πας; Ε9 έκανες;"
Τι να πω, τι να πω....
Ε σόρι αλλά και εγώ που δεν βλέπω τηλεόραση παντού άκουγα για το Ε9 τον Ιούνιο που ήταν η πρώτη καταληκτική, είχαν πάθει παροξυσμό στο δικό μου γαλαξία. Μετά ήρθαν τα μποργκ, τους αφομοίωσαν όλους και όλα ζεν...
Αν θυμάμαι καλά, στην τελευταία υποβολή Ε1 το 2014, όταν πήγαινες στο πεδίο του ακινήτου ιδιοκατοίκησης δεν μπορούσες πλέον απλά να πληκτρολογήσεις τα στοιχεία του ακινήτου όπως παλιά. Έπρεπε να κλικάρεις πάνω στο κιτρινο χρώμα και τότε σου άνοιγε σε παράθυρο ο πίνακας των ακινήτων που υπήρχαν ήδη καταχωρημένα στο Ε9 και μετά από τον πίνακα επέλεγες ποιό ακίνητο ήταν αυτό που ιδιοκατοικείται, ποιό είναι 2η κατοικία κλπ. Έτσι αυτά μεταφερόντουσαν αυτούσια από το Ε9 στα αντιστοιχα πεδία του Ε1...
Αν έχω δίκιο είναι αδύνατον να δήλωσες στο Ε1 ακίνητο ώς ιδιοκατοίκηση χωρίς αυτό να υπάρχει ήδη στο Ε9![]()
Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 26/09/2014 στις 13:59.
Α, και πού 'στε..
http://www.thepressproject.gr/articl...-mono-to-bradu
![]()
safety doesn't happen by accident
Και για να είμαι ακριβής, στην Ε1 το ακίνητο φαίνεται. Γίνεται αυτό αν δεν υπάρχει Ε9?
Τι να σε πω καρντιά μου... Τίποτα δεν με εκπλήσει στην Ελλάδα πλέον... Θα σου έλεγα να πάρεις τις τελευταίες δηλώσεις, τα κωδικά του taxis, και να σκάσεις μια επίσκεψη σε κάποιον λογιστή-φοροτεχνικό. Όχι άμεσα γιατί δεν έχει νόημα - όταν θα ξανανοίξει η εφαρμογή Ε9 για διορθώσεις. Πάντως μην το αφήσεις στο ντούκου γιατί θα το βρείς πολλαπλά μπροστά σου κάποια στιγμή.![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δίνετε τους κωδικούς σας στους λογιστές;
Προσωπικά το θεωρώ μεγάλο λάθος!!!
Πρώτον γιατί δεν μπορείτε να αλλάξετε λογιστή όποτε γουστάρετε χωρίς το φόβο ότι κι ο παλιός λογιστής έχει τους κωδικούς και δεύτερον γιατί αν ο λογιστής κάνει τη δήλωση σας με τους κωδικούς σας θα φαίνεται ότι τη δήλωση την κάνατε εσείς κι όχι αυτός... κι εφόσον τον πληρώνεται για αυτή τη δουλειά καλό είναι να φαίνεται και το όνομα του για να αναλαμβάνει την ευθύνη των λαθών του.
Μέσα από την εφαρμογή του TAXIS υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης του λογιστή... βάζετε το ΑΦΜ του και πλέον μπορεί να καταθέτει τις δηλώσεις (που επίσης επιλέγετε εσείς σε ποιες θα βάζει χέρι) για λογαριασμός σας, αλλά μέσα από τον δικό του λογαριασμό.
Αν κάτι στραβώσει στη συνεργασία σας, τον διαγράφετε από τις Εξουσιοδοτήσεις και δεν έχει καμιά πρόσβαση πλέον.
Απλά και ξεκάθαρα πράγματα!!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε