Μου βαζεις πολλα και βαριεμαι το γραψιμο,αλλα θα το παλεψω.
Το πρωτο σκελος σχετικα με την εξισωση εργατων και αφεντικων,να πω την αληθεια δεν το καταλαβα και αν δεν κανω λαθος δεν το υποστηριξα.
Στο Βου.
Ετυχε να βρεθω με παρεα 4-5 συνδικαλιστων ,οι οποιοι αποφασισανε στα τσιπουρα ,ποτε και πως θα γινει η "απεργια".Αναφεροτανε στους υπολοιπους ,που θα τους ακολουθουσανε,με εντελως απαξιωτικο τροπο.Δεν αναφερθηκε ουτε μια φορα οτι θα ρωτουσανε τη γνωμη των υπολοιπων.Αποφασισανε,διαταξανε και η ιστορια εγινε οπως τη σχεδιασανε.Και δεν μιλαμε για τυχαια κινητοποιηση,εκοψε την Ελλαδα στα δυο για αρκετες μερες.Η παρουσια μου,δεν τους ενοχλησε καθολου.Τις αμεσως επομενες μερες που τους εβλεπα στην τηλεοραση να μιλανε και να υποστηριζουνε διαφορα ,τους αποσιχαθηκα.
Την Γερμανια την εφερα σαν παραδειγμα μονο στο οτι ,αυτο που υποστηριζει η πλειοψηφια,δεν ειναι απαραιτητα και σωστο.Τιποτε περισσοτερο,τιποτε λιγοτερο.Οσο γι αυτο που λες για το πως αποκτησαν ποιοι και τι,δεν διαφωνουμε.Αν θελεις να κερδισεις κατι,πρεπει να σηκωθεις απο τον καναπε και να το διεκδικησεις.
Οσο για το τελευταιο μονο στο τελος ειναι η διαφοροποιηση μου.Δεν θεωρω οτι ντε και καλα ο απεργοσπαστης ειναι με τους απεναντι,μπορει και να ειναι μπορει και οχι.Μπορει να εχει τις φοβιες του.Ισως να φοβαται την απολυση,ισως να ετοιμαζονται νατου βγαλουνε το σπιτι στο σφυρι,η ακομη και να μην εχει για το γαλα του παιδιου του την απομενη.Δεν ειναι ολοι ηρωες ουτε τοσο δυνατοι η τοσο σκεπτομενοι.Συνεχιζω να μην θελω να τους ανοιξω τα κεφαλια.Εξαιρουνται οι ρουφιανοι και οι λιποι παρατρεχαμενοι.
Παρακληση.Οχι αλλο σεντονι.Δεν γινονται τετοιου επιπεδου συζητησεις μεσα απο φορουμ.
Αν θες να το υπεραναλησουμε ,παρε τη μηχανη σου και ελα για τσιπουρα.