Παίδες δεν γίνεται τίποτα.Ψάχνω να βρω τι λάθος μπορεί να έχω κάνει για το σημερινό μου αλλά δε βρίσκω κάτι πραγματικά.Δεν υπάρχει τίποτα.Προφυλάξτε τα μηχανάκια σας μέχρι τελικής πτώσης.Θεωρουσα τον εαυτό μου νορμάλ μέχρι πρότινος αλλά όλα άλλαξαν άρδην.Πλέον δεν υπάρχει επιστροφή και μακάρι να ηταν αλλιώς οι νόμοι.Δεν με ενδιαφέρει κανενός είδους αντιπαράθεση και καμία γνωμη σας αν συμφωνείτε ή όχι.Η λύση είναι μόνο η υπογραφή του Sniper.
Φίου φίου φι φι φίου
Όταν μου έφαγαν το 2ο glx και πήγα κόντρα στο κακό κάρμα αγοράζοντας άλλο, η πρώτη κίνηση που έκανα ήταν να το βάλω στο ασανσέρ κ να το ανεβάσω στον 4ο..
Δεν χωρούσε όμως κ έτσι το πήγα σε υπόγειο γκαράζ στο πάτρικ. Όπως είχα γράψει κ αλλού, χωρίς να το καταλάβεις γίνεσαι σκλάβος του. Δεν το βγάζω έξω σχεδόν ποτέ κ όταν το βγάζω δεν το χάνω από τα μάτια μου.
Πραγματικά δεν το χαίρομαι ούτε το ευχαριστιέμαι.
Είναι απελπισία η φάση.
Ασφαλιστε τα παιδια,ειναι μονοδρομος.
Τολη,
Τοσο καιρο εδω μεσα, πρωτη φορα διαβασα για κλοπη απο υπογειο κλειστο παρκινγκ + ολα τα λοιπα που ειχες επανω...
Το να μην εχεις εσυ καποιον δεν σημαινει απαραιτητα οτι και καποιος δεν σε εχει βαλει στο ματι επι προσωπικου...
Ισως βεβαια να μην θελω και εγω απλα να δεχτω οτι ενα μηχανακι τοσο καλα προστατευμενο τελικα απλα ειναι και αυτο στο ελεος του καθε κοπριτη..
Quod me nutrit... me destruit.....
δυστυχως σταμπαρονται μηχανακια απο παραγγελιες
το βρισκουν το παρακολουθουν καιρο σχεδιαζουν τα παντα και εχουν τον πελατη ετοιμο
εσυ να σαι καλα ρε φιλε και να παρεις καλυτερο ειτε βρεθει ειτε οχι![]()
Βαρέθηκα. Πρέπει να αρχίσουμε τις γκατζετιές του στιλ, 'με κουνάνε και πέφτει η τάπα (κουβαλάτε με τώρα πάνω στα λάδια)', κρυφές αμπούλες δακρυγόνου - πυροτεχνήματα.. κάτι, καλώδιο που αν τραβηχτεί κάνει σπινθήρα που μπλα-μπλα και γεια σας (τραβηγμένο αυτό, αλλά πέφτει στην κατηγορία 'καλύτερα παρανάλωμα παρά στα χέρια σου'), ένα app να σε παίρνει τηλέφωνο "ξύπνα, με κλέβουνε, κατέβα!", κανένα σουγιά να του καρφώνεται από τη σέλα μόλις κάτσει κανείς πάνω.. ΚΑΤΙ. Σκεφτείτε ρε σεις. Αυτοί το 'χουνε προχωρήσει κι εμείς μείναμε στους συναγερμούς και τις κλειδαριές. Είναι μπίζνα.. με επαγγελματίες. Πρέπει να πάμε κι εμείς παραπέρα.
Κι αφού μόλις βγει κάτι, βρίσκεται και ο τρόπος παραβίασης.. άντε να κάνουμε ο καθένας τα δικά του και καλή τύχη.
ΥΓ. Ένα ρημαδοδόλωμα δεν μπορούν να βάλουν και να κάτσει; :ZZZ:
safety doesn't happen by accident