Σελίδα 19 από 139 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920212223242969119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 2083

Θέμα: AFRICA!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πες τα.
    Και να μην σπάει ή να μην χαλάει τίποτα επάνω του. Ούτε τρόμπες, ούτε αντλίες, ούτε λάδια να τρέχουν, ούτε ψυκτικά, ούτε βενζίνες. Να μην θέλει τον απόλυτο μάγο γιατρό της φυλής, να μην πρέπει να ξέρεις απ'έξω το σέρβις και το παρτς μάνιουαλ, να μην χάνει βίδες σε κάθε βόλτα, να μην βιοδιασπάται στις 100,000 χλμ. Να δουλεύει και να σου κάνει τα κέφια, απλά.
    Και τώρα θα βγει ο μπψηλός με τον τενεκέ να πει για ταξί πάλι, κάτσε να δεις.

@Γιώργη το "μπορεί αλλά δεν θέλω" με το "θέλω δεν θέλω δεν μπορεί" είναι άλλο.
    Με τις ντιζες εχουν ενα θεματακι αλλα οκ, το ξεπερναμε

Ε αριστο;

Υγ.... Οποτε μου εχει κοπει ντιζα, σε χονΔα ηταν
    πουτσ@@@@@@@@@

Υπομονή... Περιμένουμε λέμε το τσουνάμι απο την ανατολή...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20150516_6412.jpg 
Προβολές:	304 
Μέγεθος:	49,7 KB 
ID:	335741

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος

Μπορεί να φανούν χρήσιμα...

Όνομα:	mpratsakia-thalassis.jpg 
Προβολές:	289 
Μέγεθος:	73,8 KB 
ID:	335742

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Μπορεί να φανούν χρήσιμα...

Όνομα:	mpratsakia-thalassis.jpg 
Προβολές:	289 
Μέγεθος:	73,8 KB 
ID:	335742
    Αυτό περιμένω...να ρθει το Αργαλειό, να το πετάξω στην θάλασσα... Τα μπρατσακια θα χρειαστούν για να κολυμπήσει κανείς στα 14 χιλιάρικα καί στο 10% επιτόκιο τηςΧονταρας...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αυτό περιμένω...να ρθει το Αργαλειό, να το πετάξω στην θάλασσα... Τα μπρατσακια θα χρειαστούν για να κολυμπήσει κανείς στα 14 χιλιάρικα καί στο 10% επιτόκιο τηςΧονταρας...
    Αν πάντως αργότερα πέσει η τιμή για να αρθεί η αδικία για όσους θα το έχουν ήδη πληρώσει θα τρέξει προωθητική ενέργεια άρσης αδικίας, όχι βέβαια χρονογράφος αλλά Transalp 700 αλλά συλλεκτικό ρολόι κούκος (αφού θα έχει στοιχίσει ο κούκος αηδόνι)...

Το ελληνικό κοινό πάντως χρήζει ιδιαίτερης επιστημονικής έρευνας, με βαλτωμένη οικονομία θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως και εάν θα τσουλήσει αλλά μας έχω ικανούς για όλα. Πάντως εγώ που τα ιαπωνικά δεν τα έχω σε εκτίμηση ως προσωπική επιλογή για Χ,Ψ λόγους που δεν έχουν σημασία, ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα από το Τracer, η μοναδική μοτοσυκλέτα ιαπωνικής προέλευσης που μ΄έκανε να επιθυμήσω να ανέβω πάνω να την δω. Αν δεν κάνω λάθος δίνεται σε μια σχετικά καλή τιμή, το παιδί που έχει την αντιπροσωπεία επειδή το ξέρω προσωπικά μου έλεγε ότι σταματάνε και μπαίνουν μέσα να τη δουν και να την καβαλήσουν (και το διαπίστωσα κι εγώ όσο ήμουν εκεί) και ότι μέσα σε μια βδομάδα είχε χάσει 6 πελάτες οι οποίοι είχαν πάει στην τράπεζα για δάνεια για να την αγοράσουν κι είχαν φάει πόρτα. Αυτό πόσο θα επηρεάσει το νέο Africa και εάν να δούμε...

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά άμα η οικονομία ήταν βελτιωμένη όλοι 1200GS και τα όμοια της κατηγορίας θα αγόραζαν.
    Λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν τι θέλουν και γιατί. Στην προ κρίση εποχή τα 1200άρια που κυκλοφορούσανε, κάποιες μέρες ήταν περισσότερα από τα παπιά.
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος
    Μηχανάκι πραγματικό ον οφ 50-50 και τα κουκούτσια μοιρασμένα που σπέρνει τρομοκρατία στα κατάλληλα χέρια σε χώμα και άσφαλτο υπάρχει εδώ και μια δεκαετία...ΚΤΜ 950-990 και δεν μιλάω καν για το R.
    Δεν έχει γεμίσει ο τόπος...

Με το 1190 ακόμα και η ΚΤΜ έριξε νερό στο κρασί της και έδωσε περισσότερη έμφαση στην άσφαλτο.
    Αυτό θέλει ο περισσότερος κοσμος.
    Οι γιαπωνέζοι εδώ και σχεδόν 20 χρόνια παράτησαν τα μεγα ον οφ.

Η Χόντα νομιζω οτι κάνει ένα καλό βήμα.
    Θα δείξει ο χρόνος και η αποδοχή από τον κόσμο.
    Ας περιμένουμε..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Πάντως όσο σε διαβάζω με μπερδεύεις ακόμα περισσότερο...
    Δηλαδή εν προκειμένω κράζουμε την Χόντα επειδή προσέδωσε στο μηχανάκι κάποια χωμάτινα χαρακτηριστικά τα οποία όμως επί του πρακτέου θα είναι άχρηστα στους περισσότερους ιδιοκτήτες τους ;
    So what, που λένε και στο χωριό μου
    Αρίστο 18-21 με σαμπρέλα (αν είναι έτσι) δεν θα είναι απλά άχρηστα, μα θα αποτελούν πρόβλημα ή έστω συμβιβασμό για τους περισσότερους ιδιοκτήτες τους για πολλούς λόγους. Λόγο της πληροφόρησης που θα προσφέρει ο εμπρός στην άσφαλτο, λόγο επιλογής ελαστικών και για τους δύο, λόγο σαμπρέλας (αν έχει σαμπρέλα), λόγο της γεωμετρίας με ότι αυτό αφορά τις στροφές και δεν ξέρω τι άλλο.
    Μα είπα. Δε γμτ! Αν είναι καλό στα υπόλοιπα μια χαρά θα το βολευτείτε κι έτσι.
    Χώμα και άσφαλτος είναι δυο καταστάσεις που απαιτούν εκ' διαμέτρου αντίθετα πράγματα. Από τα φρένα και τις αναρτήσεις μέχρι... Όσο πιο πολύ προσπαθείς να τα παντρέψεις, σε τόσο περισσότερους τομείς θα χρειαστεί να συμβιβαστείς και στις δύο καταστάσεις. Και όταν το κοινό απ' τη μια πλευρά είναι μικρότερο και απ' την παρέα του Γιάννη ή δεν το κάνεις ή λες θα το κάνεις και δεν το κάνεις.

Μα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε ως τώρα. Γι' αυτό και εγώ δεν απάντησα στον drbig, γιατί είναι θέμα που χωρίς δεδομένα μόνο φιλοσοφικές συζητήσεις μπορούμε να κάνουμε.
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

σουπια φιλτατε. ποσοι ανθρωποι θελουν και μπορουν να αγορασουν αυτο που ζητησε ο γιαννης πριν; 100; 200; 300 παγκοσμιως; δεν βγαζεις γραμμη παραγωγης, ετσι απλα. ουτε η Ρεντη του ρεϊς το εκανε γιατι δεν εβγαινε κερδος.

ελαφρυ, εστω κιλα 990 σου λεω που ειναι ηδη απιθανα πολλα για χωμα τα 235 γεματα, δεν χαλαει τιποτα, ταξιδευει πιο ανετα... αυτο πουλαει. και ειναι σουπερ τελειο μια χαρα για το 99% εξ ημων. κατι τετοιο δειχνει οτι θα βγει. χωνεψε το οτι αυτο που θες η θα το φτιαξεις εσυ τροποποιωντας την βαση που σου ταιριαζει η μια ζωη θα κανεις τον αντιρρησια. πλακα εχει δεν λεω.

παω να πιω καφε. φιλουθκια και καλημερες.
    Το θέμα δεν είναι πόσοι το θέλουν ή μπορούν. Το θέμα είναι πόσοι το χρειάζονται. Μα και οι δυο μαζί δεν φαίνονται πολλοί, ή στην καλύτερη περίπτωση αρκετοί για μια έχτρα γραμμή παραγωγής.
    Βέβαια αυτοί που χρειάζονται πολλές χωμάτινες δυνατότητες από 1000cc είναι ακόμα λιγότεροι! Αντιθέτως αυτοί που τις θέλουν είναι όσοι φοράνε μπουφάν το χειμώνα.

Αυτό που λες είναι το ιδανικό για σας, με λίγο λιγότερα κιλά ίσως. Δεν δείχνει ακριβώς αυτό μα almost there. Σίγουρα δεν λέει αυτό, μα ποιός στ' αλήθεια την πιστεύει? Όπως φαίνεται λίγοι έχουν πιστέψει ότι θα χρειαστεί να κάνουν πολλούς συμβιβασμούς στην άσφαλτο και ελπίζω να έχουν δίκιο. Σε αντίθετη περίπτωση πάλι θα πουλήσει αλλά θα είναι λίγο μαλακία για εσάς που ξέρετε τι ακριβώς χρειάζεστε.
    Μα όλα αυτά είναι λεπτομέρειες αν το μηχανάκι είναι καλό στο σύνολό του και κακώς τα συζητάμε από τώρα. (Το είπα 3 φορές, δεν απάντησα στην ερώτηση του drbig για να μην φτάσουμε εδώ).
    Το κατά πόσο καλό θα είναι θα εξαρτηθεί από το τι θα ανακοινώσει η honda όταν έρθει η ώρα.

Μα σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι περίμενα να βγει αυτό που θέλω στα 1000cc μωρέ αμύρου? Ή έστω στα 800? Εδώ έχω γράψει ότι οι ον δυνατότητες του χτζ μου είναι υπεραρκετές και θα μπορούσα να συμβιβαστώ με ακόμα λιγότερες! Είναι η δευτερη φορά που αναφέρεις να μην το πάρω κτλ. Νομιζω σε αυτή την κατηγορία το μηχανάκι μου θα ήταν το τραισερ.

Τον αντιρρησία θα τον έκανα αν έλεγα τι μαλακία είναι αυτή. Εγώ απλά περιμένω κρατώντας μικρό καλάθι. Εσείς μπορείτε να ενθουσιάζεστε όσο θέλετε με αυτό που βλέπετε. Εμένα ούτε με ενθουσιάζει η εμφάνιση αλλά ούτε με κάνει να θέλω να βάλω τα γέλια με το ζόρι όπως με τα προηγούμενα. (ξαναγυρίσαμε στην αρχή).

Πανε στον Ομιλο
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά άμα η οικονομία ήταν βελτιωμένη όλοι 1200GS και τα όμοια της κατηγορίας θα αγόραζαν.
    Λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν τι θέλουν και γιατί. Στην προ κρίση εποχή τα 1200άρια που κυκλοφορούσανε, κάποιες μέρες ήταν περισσότερα από τα παπιά.
    Οχι δεν θα επαιρναν ολοι γερμανικες παπαριες φιλε μου...για τους περισσοτερους αναβατες κυριαρχο σημειο στην αγορα μιας μηχανης ειναι η α ξιοπιστια και αυτο δεν ειναι το δυνατο σημειο των γερμανιδων ποσο μαλλον που κοστιζουν και για αγορα οσο και ενα καλο αμαξι...

Τα χοντα αν εκτισαν ονομα οφειλεται κυριως στην απαραμιλλη αξιοπιστια τους και για αυτο η νεα αφρικανα θα κανει αισθηση κυριως για το λογο που οι γιαπωνεζοι δεν εκαναν τα ιδια λαθη στο μαρκετινγκ οπως με προηγουμενες μηχανες τους..

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Οχι δεν θα επαιρναν ολοι γερμανικες παπαριες φιλε μου...για τους περισσοτερους αναβατες κυριαρχο σημειο στην αγορα μιας μηχανης ειναι η α ξιοπιστια και αυτο δεν ειναι το δυνατο σημειο των γερμανιδων ποσο μαλλον που κοστιζουν και για αγορα οσο και ενα καλο αμαξι...

Τα χοντα αν εκτισαν ονομα οφειλεται κυριως στην απαραμιλλη αξιοπιστια τους και για αυτο η νεα αφρικανα θα κανει αισθηση κυριως για το λογο που οι γιαπωνεζοι δεν εκαναν τα ιδια λαθη στο μαρκετινγκ οπως με προηγουμενες μηχανες τους..
    Αν μιλάμε για αναβάτες, αναβάτες που συνειδητά επιλέγουν τη μηχανή, τότε ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια, τα δικά του γούστα και τις δικές του προσδοκίες από τη μηχανή που αγοράζει. Και οι περισσότεροι από αυτούς θα πάρουν μία μοτό ξέροντας γιατί επέλεξαν τη συγκεκριμένη. Παρόλα αυτά θεωρώ την κατηγορία αυτή μειοψηφία σε σχέση με όσους έχουν μηχανές-παπιά-σκούτερ που κυκλοφορούνε. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός αλλά η φιλοσοφία "οδηγώ μηχανή γιατί μ' αρέσει και το θέλω" διαφέρει -για μένα- από τη φιλοσοφία "οδηγώ μηχανή γιατί με βολεύει" ή "οδηγώ μηχανή γιατί με δείχνει ωραίο/επικίνδυνο/σέξυ κλπ.".

Η ουσία είναι ότι καλώς υπάρχουν διαφορετικές μοτό για να επιλέξει το κοινό. Αν ήταν αλλιώς θα υπήρχε μία μηχανή και τέλος. Δεν μπορούμε να λέμε όλα τα άλλα (ή κάτι συγκεκριμένο) παπαριές και μόνο Honda και τέλος, αλλά ούτε μπορούμε να λέμε κάτω η Honda και ζήτω οτιδήποτε άλλο. Κι εγώ το κάνω αυτό (το 2ο ) κάποιες φορές αλλά στα πλαίσια της πλάκας και του χαβαλέ. Πάντως εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ το δόγμα ότι μόνο Honda = αξιοπιστία.

Τέλος πάντων, για να μη ξεφεύγουμε του θέματος, δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας εδώ μέσα που να μην εύχεται το μηχανάκι αυτό να βγει καλό. Μόνο καλό θα κάνει και στο αγοραστικό κοινό αλλά και στον ανταγωνισμό. Ας βγει και ας το κρίνουμε μετά. Τώρα εικασίες κάνουμε και χαβαλέ, γνώμες λέμε και προσδοκίες εκφράζουμε.

Να' μαστε καλά να το προλάβουμε και να το καβαλήσουμε κιόλας.
    Φύγαμε...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος

:rotflmao::rotflmao:

Όνομα:	karameles.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	56,4 KB 
ID:	335775

Moderator

Edit. Δε μπορώ να κρατηθώ τελικά.

Zopa λάθος στο μάρκετιν δεν έκαναν.

Και τα μηχανάκια είναι μια χαρά για το κοινό στο οποίο απευθύνονται.

Αναζήτησε αλλού το λάθος φίλε.

Ampari power Το avatar του/της Eversman

Όνομα:	IMG_20150516_6412.jpg 
Προβολές:	304 
Μέγεθος:	49,7 KB 
ID:	335741
    Καλά χιλιόμετρα συν-Αφρικανε
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παρόμοια θέματα

1. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01