Σελίδα 23 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Το κρίσιμο ερώτημα εδώ που φτάσαμε, είναι τι θα γίνει στις επόμενες 9 ημέρες. Λέω 9 γιατί η τελική ημερ/νία έγκρισης κάποιου σχεδίου/συμφωνίας αν υπάρξει, προυποθέτει έγκριση από κοινοβούλια και το Γερμανικό κλείνει στις 15.
    Το κρίσιμο ερώτημα, αφορά το τι έχουν αποφασίσει. Ο Αλεξ, είχε λυσσάξει με το delegation upwards που λένε οι Άγγλοι, δηλαδή πολιτική απόφαση από τα μεγάλα αφεντικά. Αυτή ήρθε, και σύμφωνα με αυτά που έγιναν γνωστά...μην έσωνε να έρθει.

Τα δεδομένα είναι τα εξής:
    1) Aυτό που του έδωσαν είναι επιεικώς "γάματα με μεγάλα γράμματα", και έτσι δεν ψηφίζεται στην Βουλή,
    2) H μεγάλη χρηματοδότηση ήτοι το 3ο μνημόνιο των 30-50 δις είναι απλά μονόδρομος μέσα στους επόμενους μήνες,
    3) Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν τον Άλεξ να κάνει πολιτική με δικά τους λεφτά, αυτό γίνεται μόνο αν είσαι αυτάρκης, ή στα δίνουν οι αγορές,
    4) Στο € μας θέλουν για δικούς τους λόγους, και ένας απ΄αυτούς είναι και ο λογαριασμός. Εκτός του χρέους, θα χάσουν και τα λεφτά του ELA.
    5) Δεν υπήρχε κανένα απολύτως σχέδιο. Η στρατηγική μας είχε στηριχθεί, στο ότι θα τους τινάξουμε στον αέρα αν δεν συνεχίσουν να δίνουν λεφτά...δλδ @@ μάντολες.

Αυτά για μένα μπορεί να οδηγούν σε δύο πιθανά σενάρια.

Ή θέλουν να στείλουν την κυβέρνηση αδιάβαστη και να προκαλέσουν εκλογές, οπου το σχήμα που θα προκύψει θα είναι πιο "βολικό" και προσγειωμένο στην οικονομική ευρωπαική πραγματικότητα και ποιός κάνει κουμάντο, όπως έκαναν με Σαμαρά-Βενιζέλο. Αυτό για να συμβεί, πρέπει να έχει προηγηθεί ένα ισχυρό σοκ, που δεν είναι άλλο από κλειστές τράπεζες και capital controls, αλλιώς ο σύριζα-ανέλ και οι μαγκιές του καφενείου θα θριαμβεύσουν.

ή εφαρμόζουν το γνωστό κόλπο του να πασάρουν κάτι ανέφικτο, οπου μετά από λυσσαλέα αντίσταση, θα καταλήξουν να αποσύρουν κάποια πολύ σκληρά μέτρα. Αυτό θα φανεί ως θρίαμβος της διαπραγματευτικής ικανότητας της κυβέρνησης οπου θα της επιτρέψει να φέρει και να ψηφιστεί μια μνημονιακού τύπου συμφωνία που ειδάλλως θα πήγαινε αδιάβαστη από την μισή κοινοβουλευτική ομάδα.

Κάτι περίεργο παίζει, η εμφάνιση μιας συμφωνίας με τόσο σκληρά μέτρα και εκτός διαβουλεύσεων από την πεντάδα που κάνει κουμάντο, δεν είναι τυχαία. Ελπίζω και εύχομαι να μην υπάρχει τρίτο σενάριο οπου η χώρα θα είναι εκτός €.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    ή εφαρμόζουν το γνωστό κόλπο του να πασάρουν κάτι ανέφικτο, οπου μετά από λυσσαλέα αντίσταση, θα καταλήξουν να αποσύρουν κάποια πολύ σκληρά μέτρα. Αυτό θα φανεί ως θρίαμβος της διαπραγματευτικής ικανότητας της κυβέρνησης οπου θα της επιτρέψει να φέρει και να ψηφιστεί μια μνημονιακού τύπου συμφωνία που ειδάλλως θα πήγαινε αδιάβαστη από την μισή κοινοβουλευτική ομάδα.

αυτό ακριβώς νομίζω εγώ...

θα χάσουν και τα λεφτά του ELA.
    Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν, αυτά είναι από τα πιο αέρινα λεφτά που κυκλοφορούν. Δηλαδή, δεν υπάρχουν.

Μα είναι σχεδόν δεδομένο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν, αυτά είναι από τα πιο αέρινα λεφτά που κυκλοφορούν. Δηλαδή, δεν υπάρχουν.
    Τι λε ρε nikos...ανατρίχιασα. Δηλαδή ο Φλαμπουράρης είχε δίκιο ε...?
    Για πε...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Να μην ανησυχεί κανείς, ας πούμε..

Η απόφαση έχει ληφθεί εδώ και καιρό. Χρεωκοπία με την επίσημη έννοια γιοκ, αλλά μνημόνιο 3 μπόλικο...

Τα έχει πει ο πράκτωρ εδώ http://www.kathimerini.gr/817440/opi...ikto-epiviwshs στη δεύτερη παράγραφο. Αλλά δεν τα πιάνετε γαμώτο..

Αυτό που παίζεται τώρα, είναι απλά και μόνο αυτό http://www.techiechan.com/?p=2495

Θα μου πεις σκάει η Ευρώπη για τον αν ο Λαφαζάνης μπορεί να χωνέψει ένα μνημόνιο3 ή μια συμφωνία1 ή όπως και αν το πούνε; Στην προκειμένη περίπτωση ναι, γιατί το χαρτί Σαμαρά έχει καεί (το ότι ο ίδιος δεν το χει χωνέψει δεν ενδιαφέρει κανέναν) και ο Θεοδωράκης είναι τόσο άγουρος, τόσο ότι να ναι και χωρίς στελέχη, που δεν τραβάει. Επίσης μην ξεχνά κανείς ότι η ΝΔ (μέσω Καμμένου) δηλαδή ένα τμήμα της δεξιάς είναι στην κυβέρνηση. Το σενάριο δηλαδή εκλογών, απλά δεν υπάρχει γιατί η κυβέρνηση είναι στην πράξη "εθνικής ενότητας". Είναι πίκρα για μερικά πουλέν, αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή και ο καπιταλισμός, άλλους τους ανεβάζει και άλλους...

Ο σύριζας έχει κάνει τόσες μεταγραφές (προ και ΜΕΤΑ εκλογών) φανερές και αφανείς, που κυβερνα και θα κυβερνήσει, θέλουμε δε θέλουμε. Το ότι η Παναρίτη κάηκε, δεν έχει καμία σημασία. Το ότι παραλίγο να είναι αυτή η εκπρόσωπος στο ΔΝΤ είναι που έχει σημασία.

Συνεπώς για την ώρα, το μασαζ σε ένα τμήμα βουλευτών και ψηφοφόρων που είχε προσδοκίες άλλου τύπου, είναι άκρως απαραίτητο για να μη γίνει πραγματικά ατύχημα.

Θα φάμε δηλαδή κανένα ΦΠΑ στα τρόφιμα στο 11% και θα λέμε δόξα τον Αη Γιανη. Ενώ άμα το λεγες σε κανένα συριζαίο προ 5μηνών θα σε έλεγε μαλάκα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Eγω δεν είπα οτι ο Σύριζα δε θα έχει μερίδιο ευθύνης μιλάμε για ενα κόμμα που ουτε μισο χρόνο δν έχει κλείσει σαν κυβέρνηση, και δέχεται
    πόλεμο απο παντου εκτος (βλέπε το ρευστο που τράβηξε προς τα πισω ο Ντράγκι) και εντός
    Δεν δέχεται κανέναν πόλεμο, ούτε από εκτός (το ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δίνεται το περιθώριο να πετυχαίνει μικρότερα πλεονάματα από τους προηγούμενους, δηλαδή να διαιωνίζει το χρέος για παραπάνω, το θεωρείς πόλεμο; ), αλλά ούτε κι εντός είτε εννούμε τον τύπο (ο οποίος δεν προβάλλει έντονα κανένα επί μέρους πρόβλημα αλλά μόνο τα περί της «διαπραγμάτευσης») ούτε από τον κόσμο (από τον οποίο δεν έχει γίνει ακόμη ούτε μια απεργία).

Ή θέλουν να στείλουν την κυβέρνηση αδιάβαστη και να προκαλέσουν εκλογές, οπου το σχήμα που θα προκύψει θα είναι πιο "βολικό" και προσγειωμένο στην οικονομική ευρωπαική πραγματικότητα και ποιός κάνει κουμάντο, όπως έκαναν με Σαμαρά-Βενιζέλο. Αυτό για να συμβεί, πρέπει να έχει προηγηθεί ένα ισχυρό σοκ, που δεν είναι άλλο από κλειστές τράπεζες και capital controls, αλλιώς ο σύριζα-ανέλ και οι μαγκιές του καφενείου θα θριαμβεύσουν.

Δεν ξέρω. Το δεύτερο σενάριο δεν μου «κολλάει».
    Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως ο Τσίπρας γίνεται Σαμαράς νο2, τότε το πιο πιθανό είναι να βρεθεί ακόμα άλλη μια ομάδα βουλευτών ή κομμάτων να πάρει τη θέση του ως «αντιμνημονιακιά» με αποτέλεσμα να μην μπορέσει ούτε αυτός να κάνει κάτι.
    Όσο υπάρχουν ισχυρά δύο τόσο αντίθετα ρεύματα, καμία γραμμή από τις δύο δεν γίνεται να εφαρμοστεί.

Με κάποιον τρόπο πρέπει οπωσδήποτε και όλα τα κόμματα που διεκδικούν κυβερνητική θέση και η μεγάλη πλειοψηφία της κοινής γνώμης να έχουν παραπλήσια γραμμή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    η Ζάμπια έχει ένα πρόβλημα που λέγετε χλομοί κώλοι, κοινώς αποικιοκράτες. Αυτοί λοιπόν πάνε εκεί, εξαγοράζουν κάτι μαύρους Χίτλερ και κάνουν τη χώρα πουτάνα.
    Με λίγα λόγια με τη Ζάμπια έχεις πολύ περισσότερα κοινά απ ότι με τη Γερμανία.
    Κοίταξε, εδώ πρέπει να συννενοηθούμε όμως, πρέπει να αποφασίσεις ποια θα είναι η στάση σου στο θέμα.
    Είτε η Ζάμπια είναι μια χώρα που είναι όλα πουτάνα από τους αποικιοκράτες οπότε έχω πολύ περισσότερα κοινά με αυτήν απ' ότι με τη Γερμανία (και είμαι και ρατσιστής[;;] που δεν θέλω να γίνω έτσι), είτε είναι η Ελβετία της Αφρικής όπως λέει το άρθρο που δείχνεις οπότε όχι μόνο δεν έχω κοινά με αυτήν, αλλά δεν την πιάνω που να χτυπιέται ο κώλος μου κάτω (και λογικά είμαι κορόϊδο να μην θέλω να γίνω έτσι, όχι ρατσιστής[!!]).
    Δεν μπορεί να ισχύουν και τα δύο εναλλάξ ανάλογα με το τι μας συμφέρει να απαντήσουμε...

Εν πάση περιπτώση όμως, ό,τι και από τα δύο και αν ισχύει δεν έχει σημασία, απλώς γιατί αναφέρεσαι στην Ζάμπια του σήμερα.
    Εμείς δεν ακολουθούμε το παράδειγμα της Ζάμπια του σήμερα, αλλά αυτό της Ζάμπια του '70, όταν δεν πλήρωσε το ΔΝΤ. Να δούμε λοιπόν πώς ήταν τότε η Ζάμπια και να συγκρίνουμε ό,τι θέλεις...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Μα είναι σχεδόν δεδομένο.
    Εφόσον λοιπόν οι περισσότεροι το θεωρούν δεδομένο,
    να είστε έτοιμοι για το σενάριο Α

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Το κρίσιμο ερώτημα εδώ που φτάσαμε, είναι τι θα γίνει στις επόμενες 9 ημέρες. Λέω 9 γιατί η τελική ημερ/νία έγκρισης κάποιου σχεδίου/συμφωνίας αν υπάρξει, προυποθέτει έγκριση από κοινοβούλια και το Γερμανικό κλείνει στις 15.
    Το κρίσιμο ερώτημα, αφορά το τι έχουν αποφασίσει. Ο Αλεξ, είχε λυσσάξει με το delegation upwards που λένε οι Άγγλοι, δηλαδή πολιτική απόφαση από τα μεγάλα αφεντικά. Αυτή ήρθε, και σύμφωνα με αυτά που έγιναν γνωστά...μην έσωνε να έρθει.

Τα δεδομένα είναι τα εξής:
    1) Aυτό που του έδωσαν είναι επιεικώς "γάματα με μεγάλα γράμματα", και έτσι δεν ψηφίζεται στην Βουλή,
    2) H μεγάλη χρηματοδότηση ήτοι το 3ο μνημόνιο των 30-50 δις είναι απλά μονόδρομος μέσα στους επόμενους μήνες,
    3) Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν τον Άλεξ να κάνει πολιτική με δικά τους λεφτά, αυτό γίνεται μόνο αν είσαι αυτάρκης, ή στα δίνουν οι αγορές,
    4) Στο € μας θέλουν για δικούς τους λόγους, και ένας απ΄αυτούς είναι και ο λογαριασμός. Εκτός του χρέους, θα χάσουν και τα λεφτά του ELA.
    5) Δεν υπήρχε κανένα απολύτως σχέδιο. Η στρατηγική μας είχε στηριχθεί, στο ότι θα τους τινάξουμε στον αέρα αν δεν συνεχίσουν να δίνουν λεφτά...δλδ @@ μάντολες.

Κάτι περίεργο παίζει, η εμφάνιση μιας συμφωνίας με τόσο σκληρά μέτρα και εκτός διαβουλεύσεων από την πεντάδα που κάνει κουμάντο, δεν είναι τυχαία. Ελπίζω και εύχομαι να μην υπάρχει τρίτο σενάριο οπου η χώρα θα είναι εκτός €.
    Κατ αρχήν σ ευχαριστούμε που μας εξηγείς και όλο και κάτι μαθαίνουμε.... (σοβαρά)

-Σχέδιο β πάντα υπάρχει (ρώτα τον Κουτσούμπα να στο πει με το νι και με σι)
    Το θέμα είναι πόσο κοστίζει, σε ζωές όχι σε λεφτά και τι θα απομείνει μετά την εφαρμογή του.

-Αυτό το τι θα βγάλουν οι εκλογές, μ αρέσει δεν μ αρέσει να το κοιτάξεις.....
    Οδηγεί σε παράξενους δρόμους.

- Στην ΕΕ και στο ευρώ μας θέλουν για ένα πάρα πολύ απλό λόγο που καμία σχέσει δεν έχει
    με μηδενικά σε κομπιούτερ αλλά με πραγματικά πράγματα και υποδομές όπως ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ
    τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και αγορές όπως των τροφίμων, των φαρμάκων κλπ
    Με λίγα λόγια και για όποιον δεν το έχει καταλάβει ακόμα η Ελλάδα αλλάζει ιδιοκτησία
    Συνδύασε το με το β και βγάλε απλά συμπεράσματα μόνος σου.

Το ερώτημα δεν είναι αν μπορεί ο Άλεξ να πάρει τα λεφτά το ερώτημα είναι αν μπορεί να
    σταματήσει την εκποίηση (γιατί περί αυτού πρόκειται) όταν μάλιστα δεν έχει μόνο την τρόικα
    εξωτερικού αλλά και την τρόικα εξωτερικού που σκούζει όλη μέρα.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    [QUOTE=nikos_abel;2598616]Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν, αυτά είναι από τα πιο αέρινα λεφτά που κυκλοφορούν. Δηλαδή, δεν υπάρχουν.

αφου δεν υπαρχουν γιατι να σου δωσουν κατι που δεν υπαρχει????
    αρα παρε τ @ρχ................... τους που υπαρχουν .
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Δεν δέχεται κανέναν πόλεμο, ούτε από εκτός (το ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δίνεται το περιθώριο να πετυχαίνει μικρότερα πλεονάματα από τους προηγούμενους, δηλαδή να διαιωνίζει το χρέος για παραπάνω, το θεωρείς πόλεμο; ), αλλά ούτε κι εντός είτε εννούμε τον τύπο (ο οποίος δεν προβάλλει έντονα κανένα επί μέρους πρόβλημα αλλά μόνο τα περί της «διαπραγμάτευσης») ούτε από τον κόσμο (από τον οποίο δεν έχει γίνει ακόμη ούτε μια απεργία).
    .

Καλομελέτα κι έρχεται....

Τετάρτη !!!!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2050949.jpg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	36,5 KB 
ID:	336816
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Εφόσον λοιπόν οι περισσότεροι το θεωρούν δεδομένο,
    να είστε έτοιμοι για το σενάριο Α
    Σωστή η προσσέγγιση

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Αυτό που παίζεται τώρα, είναι απλά και μόνο αυτό http://www.techiechan.com/?p=2495

Με πρόλαβες

Τι λε ρε nikos...ανατρίχιασα. Δηλαδή ο Φλαμπουράρης είχε δίκιο ε...?
    Για πε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος

αφου δεν υπαρχουν γιατι να σου δωσουν κατι που δεν υπαρχει????
    αρα παρε τ @ρχ................... τους που υπαρχουν .
    Δεν μπορώ, ούτε έχω τις ικανότητες ή το χρόνο για να σας γράψω άρθρα επί άρθρων και να το εξηγήσω.
    Οπότε πιστέψτε ότι μας κάνουν χάρη και ότι τα λεφτά που μας δίνουν είναι από το υστέρημά τους
    και ότι θα πεινάσει όλη η Ευρώπη και ο πλανήτης αν δεν τα επιστρέψουμε στο ακέραιο.

Α, κάτσε - ο περισσότερος πλανήτης πεινάει ήδη. Εμείς φταίμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Εν πάση περιπτώση όμως, ό,τι και από τα δύο και αν ισχύει δεν έχει σημασία, απλώς γιατί αναφέρεσαι στην Ζάμπια του σήμερα.
    Εμείς δεν ακολουθούμε το παράδειγμα της Ζάμπια του σήμερα, αλλά αυτό της Ζάμπια του '70, όταν δεν πλήρωσε το ΔΝΤ. Να δούμε λοιπόν πώς ήταν τότε η Ζάμπια και να συγκρίνουμε ό,τι θέλεις...
    Εμένα αυτό που μ ενοχλεί είναι η ρατσιστική παρομοίωση με μια χώρα προς τα κάτω. Μια χώρα για την οποία ξέρουμε ελάχιστα (τελικά) και εν πάση περιπτώσει έχει τραβήξει τα πάνδεινα στην ιστορία της.
    Αυτή λοιπόν η a priori υπεροπτική στάση εμένα μ ενοχλεί.
    Θεωρώ ότι όλοι οι ηλίθιοι ζουν με κοινούς τόπους σαν κι αυτούς.
    Μου θυμίζει κάτι βλαχάρες που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι το Αλβανάκι πήρε καλύτερους βαθμούς από τα μοσχάρια της, κρατάει τη σημαία στην παρέλαση και όλος ο κόσμος βλέπει χουζδεμπος....
    Γνώμη μου λοιπόν είναι -και δεν μιλάω στον αέρα- ότι αν θέλουμε κάποτε ν αλλάξει κάτι δωΧάμου καλό θα ήταν ν αφήσουμε τον κάθε φουκαρά στην ησυχία του και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
    Για να μην σου πω ότι όπως ο Άδωνις έλεγε δεν θα γίνουμε Αλβανία, την ίδια ώρα κάποιος άλλος Άδωνις στην Ιταλία έλεγε δεν θα γίνουμε Ελάδα κλπ κλπ
    Η οποία Αλβανία αυτή τη στιγμή φιλοξενεί και Έλληνες και Ιταλούς μετανάστες...
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Εμένα αυτό που μ ενοχλεί είναι η ρατσιστική παρομοίωση με μια χώρα προς τα κάτω. Μια χώρα για την οποία ξέρουμε ελάχιστα (τελικά) και εν πάση περιπτώσει έχει τραβήξει τα πάνδεινα στην ιστορία της.
    Αυτή λοιπόν η a priori υπεροπτική στάση εμένα μ ενοχλεί.
    Είναι η 2η φορά που με λες ρατσιστή μέσα σε μόλις 2 σελίδες του thread.
    Έχω λοιπόν 2 ερωτήματα:
    - Άσχετα με το χρώμα των κατοίκων μιας χώρας και με τους λόγους τους οποίους την οδήγησαν σε μια δύσκολη κατάσταση, σοβαρά το θεωρείς ρατσισμό να θέλεις να αποφύγεις το να βρεθείς σε παρόμοια δύσκολη κατάσταση;
    - Μερικά ποστ πριν έγραψες αυτό
    Κατ αρχήν σ ευχαριστώ

Εγώ όμως δεν κρύφτηκα ποτέ ούτε έφτιαξα ιντερνετικές περσόνες. Είμαι αυτός που είμαι έχω όνομα τηλέφωνο και διεύθυνση και όποιος θέλει έρχεται και με βλέπει λάιβ.
    Πλην μερικών τρελών, δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτε εδώ μέσα. Ο καθένας λέει τις απόψεις του όμορφα κι ωραία.
    Σίγουρα δεν θα συμφωνήσουμε σε όλα, σίγουρα θα ανάψουν και λίγο τα αίματα αλλά για μένα δεν ήταν ΠΟΤΕ προσωπικό....
    Μήπως το μετάνοιωσες;
    Θέλεις σίγουρα την αντιπαράθεση με εμένα να την κάνεις προσωπική;
    Αν είναι, να ξέρω τι να απαντάω...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε