Σελίδα 32 από 62 ΠρώτοΠρώτο ... 22272829303132333435363742 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 923

Θέμα: Παρακαλουνται οι τυπου variattor....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreas 400 Προβολή μηνύματος
    οκ φιλε ευχομαι να βρεθουμε και στην πλατεια καμμια φορα απο σμσ φορουμ θα ξημερωσουμε να συννενοηθουμε

Μπα καθολου...... Εαν συνοδευεις καροτσακι ολους τους σκουτεροβιους στην πλατεια την συγκεκριμενη μερα που συγκεντρωνεστε και παρακολουθεις πως συμπεριφερονται στα στενα......

Τοτε τι να πω...??? Πιθανων η εχεις επιλεκτικη οραση η εγω ειμαι λαθος .... !!!

Βύρωνα είσαι ξεροκέφαλος....

μόνος σου το λες ρε φίλε αν είσαι με το σκούτερ επικεντρώνεσαι στη διαδρομή,αν με το τουόνο στην απόλαυση που έχεις κάτω απ΄τα ποδάριασ'.....

ίσως εγώ το καταλαβαίνω λάθος...???!!! άλλωστε όλα στο μυαλό είναι...

δε νομίζω πως έχει να προσφέρει κάτι το φρεντ πλέον εκτός από τρολλάρισμα και χαβαλέ....εντάξει ίσως και νεύρα ,παρεξηγήσεις ,αντιπαραθέσεις κτλ....φεύγω
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    .φεύγω
    Και εγώ. Been there, done that. Η μέρα της μαρμότας με την ανούσια κόντρα.
    Αντί να βγεί στο μπαλκόνι ο Stoybi να αμολύσει δυο λεκάνες νερό στα κεφάλια των scooteroκαγκουρέων, ανοίγει θέμα να γράφουμε σεντόνια...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    αυτο που κανουν ειναι κολασιμο στατιστικα οσο και οι αλλες μηχανες που περνανε....δλδ αν ενας στους δεκα κανει μλκς σε στενο παλι ενας στους 10 κανει μλκς και με μηχανη.η ταμπελα που εβαλες εξαρχης στους σκουτεραδες με προβληματισε και το βρωμικο μου μυαλο πηγε σε μερικα σεναρια που δεν χρειαζεται να αναλυσω,μπορει κακως να πηγε καθως δεν σε γνωριζω καθολου.περιμενω να δω αντιστοιχο μενος για συναδελφικο φορουμ και σημειο συναντησης.ησυχαστηριο η πλατεια και μονο τις τεταρτες χαλαει ο κοσμος;;δεν νομιζω

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Βύρωνα είσαι ξεροκέφαλος....

μόνος σου το λες ρε φίλε αν είσαι με το σκούτερ επικεντρώνεσαι στη διαδρομή,αν με το τουόνο στην απόλαυση που έχεις κάτω απ΄τα ποδάριασ'.....
    Α, ξέχασα...
    Οτιδήποτε έχει κάτω από 50 άλογα, επικεντρώνεσαι στη διαδρομή...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    επειδη τσιμπας 2λεξεις που ειπα να σου ματαεξηγησω....ολα μου τα μοτο και λιγοτερο τα αμαξια τα βελτιωνα,για παρτη μου.1-2φορες εχω παει σχιστο και ηταν με φιλους.με ευχαριστει το σκουτερ μου αφανταστα και λευκη επιταγη να μου εδιναν πολυ δυσκολα θα το αλλαζα.πλεον εχω τη δυναμη να ντροπιασω μηχανες στα φαναρια,δεν ψαχνομαι αν καποιος μηχανοβιος με προκαλεσει με υφος μπλαζε εαν οι συνθηκες το επιτρεπουν θα επιδιωξω να του ριξω μια τσαπου ν με θυμαται και να του πεσει η μυτη,πολυ απλα και καταννοητα τα λεω πιστευω
    Ρε παλίκαρε, αυτοαναιρείσαι μέσα σε 2 προτάσεις που γράφεις. Από τη μία λες πως πιάνομαι με τις λέξεις από την άλλη ξαναλές τα ίδια. Και μετά σου φταίω;; Τι να μου ματαεξηγήσεις;
    Άσε τις ιστορίες με τις λευκές επιταγές και κάνε ότι θες και γουστάρεις με το μηχανάκι σου. Δεν θα με πείσεις για κάτι, αλήθεια. Πραγματικά δε μου λέει τίποτα το τι έκανες με τα αυτοκίνητά σου και τα μηχανάκια σου και πόσο τα βελτίωνες. Για να μην ανοίξουμε άλλη κουβέντα για το τι είναι βελτίωση, που χρειάζεται και ποιος ο σκοπός του 85-90% αυτών που την κάνουν..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    1) Ναι, και ?
    2) και τα δύο που ανέφερα (+κάποια ακόμα) έχουν μετάδοση με αλυσίδα ή ιμάντα
    3) Καλά...άστο καλύτερα αυτό. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες μοτοσυκλέτες έχουν μεταξόνιο φορτηγού.
    4) Επίσης ξέχασε το αυτό. Κάτι κουκουνάρια τύπου NC-XT-Transalp κλπ κλπ, αν δουν αναρτήσεις/φρένα/πλαίσιο/ψαλίδι κάποιων scooter θα τρέξουν να κρυφτούν.
    5) Οι 16άρηδες πχ που φοράνε πάρα πολλά scooter ήταν "προνόμιο" των super sport πριν μερικά χρόνια.
    7) το φιλαι, το είχα χρησιμοποιήσει πριν χρόνια στο aprilia bikers για να τρολλάρω κάποιον που έγραψε ένα τόσο ανορθόγραφο post που δεν μπορούσα να αναγνωρίσω τις λέξεις. Εκτοτε, το χρησιμοποίησε ο gorgotzolas/drakos και μετά διαδώθηκε στον χώρο των κατόχων Tuono...
    Δεν παρακολουθούσα το ΑΒ οπότε, πάρε κι εσύ ένα tm.
    Για τις 16άρες που λες, οκ, και είδαν πως πρέπει να μεγαλώσει η διάμετρος γιατί δεν τους εξυπηρετούσε πλέον..εξέλιξη μίστερ. Και τώρα που δε τις θένε στα ss λόγω ταχυτήτων/ γεωμετρίας/ ζυγίΖματος, πάρε βάλε τις σε κάτι υποδεέστερο που να βολεύει.
    Τα κουκουνάρια που αναφέρεις έχουν άλλο σκοπό..να πηγαίνουν ΚΑΙ στο χώμα.
    Πας χώμα; Όχι ε; Ούτε τα σκούτερ!
    Οι φορτηγίδες μοτοσυκλέτες έχουν φτιαχτεί για ταξίδια και η καθημερινή αστική μετακίνηση δεν είναι το ατού τους. Πες μου τώρα για τα GPVZ σκούτερ των 600-700-800 κυβικών. Άρα, άκυρο κι αυτό.
    Τη μετάδοση οκ, έχεις δίκιο.. ας την αφήσουμε.
    Τις ταχύτητες όμως με τίποτα. Άλλο το να διαλέγεις εσύ τη σχέση που θα έχει το ΜΑΝΑ στην Κ1-2-3 στα Μέγαρα και άλλο να είσαι σκέτο γκάζι φρένο. Αν έπαιζε η Βου περίπτωση να δούμε αν θα έλεγες τα ίδια περί ευχαρίστησης
    Γενικά το ξαναλέω, δεν έχω θέμα με την υπαρξή τους. Η ύπαρξη των τελευταίων μεγαλομοντέλων έχει πρόβλημα... υπαρξιακό.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Αιντε ρε μαγκες, το κουρασατε πιστευω...
    Σκουτερ, μηχανες, παπια ον-οφ, ss, μοταρντ κλπ κλπ...
    Οι μαλακες οδηγοι θα ειναι μαλακες οτι και να οδηγησουν και οι σωστοι θα ειναι σωστοι.
    Αλλη δουλεια κανει το σκουτερ και αλλη μια μηχανη. Δεν μπορει το ενα να αντικαταστησει το αλλο σε αυτα για τα οποια φτιαχτηκαν.
    Προσωπικα μακαρι να με επαιρνε να ειχα και σκουτερ και μηχανες (enduro, touring και ενα street ) και αυτοκινητο και 9θεσιο βαν για ταξιδια με φιλους. Ολα καπου ειναι χρησιμα.
    To θεμα ειναι οτι ειναι ακυρο ή και αστειο να προσπαθεις να κανεις το καθε ενα κατι αλλο που δεν ειναι.. Εκει γινονται οι τερατογενεσεις!
    MADE IN JAPAN 日本製

αυτο που κανουν ειναι κολασιμο στατιστικα οσο και οι αλλες μηχανες που περνανε....δλδ αν ενας στους δεκα κανει μλκς σε στενο παλι ενας στους 10 κανει μλκς και με μηχανη.η ταμπελα που εβαλες εξαρχης στους σκουτεραδες με προβληματισε και το βρωμικο μου μυαλο πηγε σε μερικα σεναρια που δεν χρειαζεται να αναλυσω,μπορει κακως να πηγε καθως δεν σε γνωριζω καθολου.περιμενω να δω αντιστοιχο μενος για συναδελφικο φορουμ και σημειο συναντησης.ησυχαστηριο η πλατεια και μονο τις τεταρτες χαλαει ο κοσμος;;δεν νομιζω

Αν και δεν μπορω να καταλαβω σε τι σεναρια πηγε το μυαλο σου αλλα ,,,,

Παλι δεν διαβασες καλα..... Οταν υπαρχει οχλος προοριζομενος σε ενα σημειο , η ανοησια ειναι πολυ περισσοτερη απο τους μεμονομενη.

Το προβλημα μου ( για να διευκρινιστει σε εσενα επιτελους ) δεν ειναι η ιδια η πλατεια... Αλλα τα στενα προς αυτην....

Και η πλακα ειναι πως δυο απο τα τζιμανια που περιγραφω παραπανω... στην πετρου ραλλυ που τους προσπερασα πηγαιναν κυριοι ( ειχε προσφιση η ασφαλτος εκει βλεπεις ..)

Εγω η ταμπελα που βαζω σε καποιους απο το χωρο μου που κανουν ανοησια ξερεις ποια ειναι......

Στους 10 .....3 ανοητοι θα υπαρχουν ......

Παντου υπαρχουν οι 3 ανοητοι...... Σε ολα τα ειδη !!!

Καποια στιγμη θα φανε το κραξιμο απο τους υπολοιπους επτα .... Και απο τους τρεις ανοητους ελπιζεις οτι θα γινουν δυο και παει λεγοντας....

Τωρα εσυ πως εχεις κανει ολους τους σκουτεραδες αγιους .....???

Και σε τι σεναρια και μαγισες πηγε το μυαλο σου ειλικρινα....δεν.....!!
    Τελευταία τροποποίηση από STOYBI; 17/06/2015 στις 15:22.

stoubi δεν εβγαλα αγιους κανεναν....ναι στα 50μηχανακια 3θα κανουν μια λαλακια βαλε και μενα μεσα καπου θα σπινιαρω καποιον θα ενοχλησω.αλλα δεν σπιανιαρω ολη μερα και παντου.η μοναδικη εισοδος της πλατειας απο πετρου ραλυ ειναι απο το σχολειο ανεβαινοντας,με 2-3 διασταρωσεις και χαλια ασφαλτο απο λακουβιτσες και σαμαρια.μεσολαβει και στοπ.μα ποσα χλμ επιασαν τα 300ρακια μα ποσα μπαντιλικια εκαναν ωστε να σαι εξαρχης τοσο επιθετικος,η υπερβολη σου με χαλασε τπτ αλλο

stoubi δεν εβγαλα αγιους κανεναν....ναι στα 50μηχανακια 3θα κανουν μια λαλακια βαλε και μενα μεσα καπου θα σπινιαρω καποιον θα ενοχλησω.αλλα δεν σπιανιαρω ολη μερα και παντου.η μοναδικη εισοδος της πλατειας απο πετρου ραλυ ειναι απο το σχολειο ανεβαινοντας,με 2-3 διασταρωσεις και χαλια ασφαλτο απο λακουβιτσες και σαμαρια.μεσολαβει και στοπ.μα ποσα χλμ επιασαν τα 300ρακια μα ποσα μπαντιλικια εκαναν ωστε να σαι εξαρχης τοσο επιθετικος,η υπερβολη σου με χαλασε τπτ αλλο

Για να ανοξω θεμα στα καλα καθουμενα δεν ειμαι καθολου υπερβολικος ......

Δημιουργηθηκε θεμα μετα το στοπ ( αναμεσα στοπ και πλατεια ) με γυναικα με καροτσακι που πηγε να περασει τον δρομο και μαλιστα δεν πηραν καν χαμπαρι....

Τωρα απο εκει και περα εσυ θα μου πεις με ποσα πηγαν ψιλοπαντιλικιασμενοι σε αυτα τα μετρα......

Εγω απλα ειχα το "βημα" και ηξερα οτι καποιος απο εσας θα διαβασει ωστε να το συζητησετε και εαν μπορει να υπαρχει καποια διορθωση .... ( ασχετα εαν το θρεντακι πηγε οπου πηγε...)

Εκει ολα τα στενα ειναι στην κυριολεξια ΣΦΑΓΕΙΟ...... Μονο αυτο σας λεω...!! Καλους δρομους !!

καλα εκανες και εφτιαξες το θεμα να σαι σιγουρος πως δεν περασε απο τους σκουτεραδες γαργαρα,νταξη συμφωνω με τη βλακεια των παιδιων τι να πω....αλλα δες πως ξεκινησε το θεμα με υπερβολες ταμπελες στοχοποιηση σκουτεραδων και δες ποσο λογικα μιλαμε στο τελιωμα του.η βλακεια ειναι ανικητη,εδω περναει ο αλλος το κοκκινο και σε βριζει χυδαιοτατα κιολας χωρις να του μιλησεις,μπανανια ημαστε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Με τα mega πλυντηρια τους των 300 κμ μεταξονιο......

Με τις θορυβωδες ακραποβιτς.....

Με τα γαμωaraiκρανη τους....

και τα γαμωdaineseμποφαν τους.....

Που συγκεντρωνονται στην πλατεια παγκοσμιας ειρηνης ( μεμου ) στον κορυδαλλο....

Καλα ειναι... Απο το να χουφτωνουν το μονο πραγμα που θυμιζει μηχανακι στην μπανιερα τους τους.....Το γκριπ του γκαζιου...

Στους στενους δρομους του κορυδαλλου, τρανταζοντας τα, με τον αντιλαλο απο οτι χειροτερο σε θορυβο μπορει να βγαλει μια ακραποβιτς .....

Αδιαφοροντας για την σωματικη ακεραιοτητα των αλλων ( και μιλαω για πεζους κυριως γυναικοπεδα η παιδια μονα τους ) που πηγαινουν στην πλατεια εκεινη την ωρα....

Προσπαθωντας μπας και σφηνιαρει ο πισω τροχος του πλυντηριου τους στο γιαλιστερο στενακι των 3,5 μετρων .....

Μπας και καταφερουν να δειξουν στους ομοιους τους απο το κλαμπ ( η οτι ειναι τελος παντων ) που καθονται στην καφετερια εκεινη την ωρα οτι...... ( ΨΙΤ κοιτατεμε....τοχω...τοχω...)

Να πηγαινουν για το καφε τους ησυχα και ωραια διοτι τα καραγκιοζιλικια καποιων ειναι τεραστια.....!!!

1ο ΠΟΣΤ!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Για να ανοξω θεμα στα καλα καθουμενα δεν ειμαι καθολου υπερβολικος ......

Δημιουργηθηκε θεμα μετα το στοπ ( αναμεσα στοπ και πλατεια ) με γυναικα με καροτσακι που πηγε να περασει τον δρομο και μαλιστα δεν πηραν καν χαμπαρι....

Τωρα απο εκει και περα εσυ θα μου πεις με ποσα πηγαν ψιλοπαντιλικιασμενοι σε αυτα τα μετρα......

Εγω απλα ειχα το "βημα" και ηξερα οτι καποιος απο εσας θα διαβασει ωστε να το συζητησετε και εαν μπορει να υπαρχει καποια διορθωση .... ( ασχετα εαν το θρεντακι πηγε οπου πηγε...)

Εκει ολα τα στενα ειναι στην κυριολεξια ΣΦΑΓΕΙΟ...... Μονο αυτο σας λεω...!! Καλους δρομους !!

Τι σχεση εχει το ενα ποστ με το δευτερο. το πρωτο ξεκινα ενα κυκεωνα συζητησεων αντιπαραθεσεων οχι σε ενα κοινο βημα αλλα εντος εδρας ωστε ο καθε λογικος ή και κομπλεξικος να κανει τα δικα του.... το οτι ειναι καθολα μειωτικο για μια ομαδα δικυκλιστων λες και ειναι κατωτερα... οδηγικα οντα....

αν ειχες ανοιξει το ιδιο θεμα αλλα με "λαθος συμπεριφορα" "αυθεντικου" μοτοσυκλετιστη ουτε την απαντηση στον εαυτο σου δεν θα εβλεπες δεν θα σχολιαζε κανεις μα κανεις... οχι 475 ποστ αλλα ουτε 15 δεν θα ειχαν γραφτει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Α, ξέχασα...
    Οτιδήποτε έχει κάτω από 50 άλογα, επικεντρώνεσαι στη διαδρομή...
    Αφού σε είπα φεύγω ρε...!!!!

άρα και όλα τα κατέμια με κάτω από 50 hp ας πούμε ,ε? now I gotcha......!!!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Εξηγήσεις στα προφανή όντως δεν χρειάζονται. Δεν κατάλαβες και δεν πειράζει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Και γενικώς θέλω να πω ότι έχουμε σκατοφλωρέψει, αυτό θέλω να πω
    Κρατάω όμως αυτό διότι το έχω πει πολλάκις και έχω ακούσει άπειρα επειδή το είπα. Και συμφωνώ απολύτως.
    "Βόλτα" Ελευσίνα. "Βόλτα" Λουτράκι. "Βόλτα" Χαλκίδα. "Βόλτα" μόνο ΕΟ. "Βόλτα" Σούνιο/Λαύριο/Ωρωπό/Ψάθα ακριβώς όπως τα λες. "Ταξίδι" 400 χλμ που αναφέρθηκε νωρίτερα... Με άπειρα κυβικά, με άπειρες φωτογραφίες, βίντεο, να φανούμε μπούγιο, τι ηρωισμό κάναμε, μα πόσο θεοί είμαστε κλπ. Κρίση ναι, αλλά κάπου τα μεγέθη δεν είναι μεταβλητά επειδή δεν τα φτάνουμε πιά και δεν δικαιολογείται να ονομάζεις κάτι μικρό με μεγάλο όνομα. Φλωρέψαμε; Ίσως όχι απαραίτητα, πάντως έχεις δίκιο στο ότι τόση προβολή στο μηδέν δεν δίναμε παλιότερα.

Από εκεί και πέρα, έχει ξαναγίνει μιά σχετική συζήτηση με το "πόσα κυβικά χρειάζεται κάποιος" και αν πχ προτιμάς να "ταξιδεύεις" με 130 στην ΕΟ γιατί δεν παίρνεις ένα 250άρι μηχανάκι αντί για 1000άρι κλπ... Και έχει ξανα-ειπωθεί ότι αγοράζεις ότι φτάνει η τσέπη σου και το κάνεις ότι γουστάρει η καρδούλα σου. Και αν σε "στιγματίσουν" για το ότι δεν κάνεις ότι οι άλλοι ονειρεύονται ότι θα έκαναν με τη μηχανή σου, γερό στομάχι και υπομονή.

Η συζήτηση στο παρόν θρεντ ξεκίνησε γιατί κάποιοι είναι επικίνδυνοι και ενοχλητικοί σε μέρος με κόσμο οικογένειες κλπ (η εν λόγω πλατεία φυσικά συγκέντρωνε λοκάλ καγκούρ από πάντα) και λόγω του ότι σκάνε πολλοί μαζί ταυτόχρονα, κάθε εβδομάδα. Το πως φτάσαμε από το κάποιοι είναι επικίνδυνοι στο τι θεωρείται "αληθινή μοτοσικλέτα" στο είμαστε όλοι φλώροι αφού ο Μητσάκης πήγε Ινδία με το κρύπτον, αυτό δεν κατάλαβα αλλά δεν θέλω κιόλας να το καταλάβω, είναι έξω από ότι θεωρώ λογικό, κάτι σαν το "έχεις ενυδρείο";

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    μεγαλυτερη δυνατοτητα φορτωσης εχουν και τα τρικυκλα αλλα οι παλιατζηδες δεν κανουν παντηλικια......

Kάλά μην παίρνεις κι' όρκο..........:

https://www.youtube.com/watch?v=SPL9273KaMA
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Παρακαλουνται οι Βαζελοι που θελουν
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 23:23
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2006, 14:32

Κανόνες δημοσιεύσεων