Sorry ρε Κοσμά. Που να φανταστώ πως σου χαλάω τη φαντασίωση...Τόση περιέργεια να παίξεις ντε και καλά σε παρτούζα gang bang bukake?
Sorry και σε ΄σενα, αλλά το μεγαλοφυές σχέδιο του Yanis για την θεωρία ντόμινο που έκανε καριέρα και παίζοντας τον μαγικό αυλό βρήκε και τα ποντίκια να τον ακουλουθήσουν, δεν πρόκειται να γίνει. Τζίφος η μπλόφα δλδ...
Αιντε να υπάρξει προσωρινά κάποια αστάθεια και κάποια διακύμανση στα χρηματιστήρια, στα νομίσματα και στα ομόλογα. Οι αγορές είναι προετοιμασμένες καιρό, οι εταίροι επίσης, και οι (μεγάλες) κεντρικές τράπεζες είναι πανίσχυρες. Οι περισσότεροι δεν θα ήθελαν να φύγουμε απ΄το €, κάποιοι το βλέπουν όμως ως πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προχωρήσουν στην οικονομική ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, με κανόνες που είναι απαράβατοι για τα μέλη της.
Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που αν χαθεί, δεν κερδίζεται εύκολα και οι γύρω μας, το παίρνουν πολύ σοβαρά αυτό.
Μου κάνεις πλάκα, ναι? Μιλάς για τότεΝες που τα κομματικά κιόσκια μοίραζαν σημειώσεις και θέματα? Ή για τότε που οι κομματικές νεολαίες εξέλεγαν καθηγητές και πρυτάνεις?
Οκ, καλά είναι...έχω ένα φίλο που ήταν στους Τοπογράφους-Μηχανικούς του ΕΜΠ και εξαιρετικός ψαροντουφεκάς...
Πέρασε κάμποσα μαθήματα και τσίμπησε και μια ωραία θέση σε δωρεάν master, μαθαίνοντας 2-3 αποτυχημένους ψαράδες και νυν καθηγητές, τι σημαίνει μεγάλο ψάρι. 5-6 σφυρίδες από 8 μέχρι 14 κιλά χρειάστηκε...
Νομίζω πως την πρωτη φορά που πήρε τον έναν απ΄αυτούς μαζί του, και του έριξε μια 10άρα σφυρίδα στα πόδια, ο καθηγητής έκανε 2 ώρες να μιλήσει.