Σελίδα 24 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425262728293474124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Ρε Βυρωνα, σαγαπαω, σεκτιμαω, εχεις κ μηχαναρα, αλλα τοσα χρονια δεν εκανα παρτυ με μας οι συναδελφοι σου σε ορισμενες χωρες?
    Sorry ρε Κοσμά. Που να φανταστώ πως σου χαλάω τη φαντασίωση...Τόση περιέργεια να παίξεις ντε και καλά σε παρτούζα gang bang bukake?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Άνοιξαν τα ασιατικά χρηματιστήρια;
    Για να δούμε.
    Sorry και σε ΄σενα, αλλά το μεγαλοφυές σχέδιο του Yanis για την θεωρία ντόμινο που έκανε καριέρα και παίζοντας τον μαγικό αυλό βρήκε και τα ποντίκια να τον ακουλουθήσουν, δεν πρόκειται να γίνει. Τζίφος η μπλόφα δλδ...
    Αιντε να υπάρξει προσωρινά κάποια αστάθεια και κάποια διακύμανση στα χρηματιστήρια, στα νομίσματα και στα ομόλογα. Οι αγορές είναι προετοιμασμένες καιρό, οι εταίροι επίσης, και οι (μεγάλες) κεντρικές τράπεζες είναι πανίσχυρες. Οι περισσότεροι δεν θα ήθελαν να φύγουμε απ΄το €, κάποιοι το βλέπουν όμως ως πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προχωρήσουν στην οικονομική ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, με κανόνες που είναι απαράβατοι για τα μέλη της.
    Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που αν χαθεί, δεν κερδίζεται εύκολα και οι γύρω μας, το παίρνουν πολύ σοβαρά αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από maniatiakos Προβολή μηνύματος
    Από κει και πέρα πρόεδρος του 15μέλους..ναι και απόφοιτος Ε.Μ.Π...όπως και πολλοί εδώ μέσα...
    Μου κάνεις πλάκα, ναι? Μιλάς για τότεΝες που τα κομματικά κιόσκια μοίραζαν σημειώσεις και θέματα? Ή για τότε που οι κομματικές νεολαίες εξέλεγαν καθηγητές και πρυτάνεις?
    Οκ, καλά είναι...έχω ένα φίλο που ήταν στους Τοπογράφους-Μηχανικούς του ΕΜΠ και εξαιρετικός ψαροντουφεκάς...
    Πέρασε κάμποσα μαθήματα και τσίμπησε και μια ωραία θέση σε δωρεάν master, μαθαίνοντας 2-3 αποτυχημένους ψαράδες και νυν καθηγητές, τι σημαίνει μεγάλο ψάρι. 5-6 σφυρίδες από 8 μέχρι 14 κιλά χρειάστηκε...
    Νομίζω πως την πρωτη φορά που πήρε τον έναν απ΄αυτούς μαζί του, και του έριξε μια 10άρα σφυρίδα στα πόδια, ο καθηγητής έκανε 2 ώρες να μιλήσει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

By the way, τώρα κάνει Ph.D με θέμα "Μέθοδοι επηρεασμού βαθμολογίας με χρήση μαγιάτικων"

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_4987.jpg 
Προβολές:	217 
Μέγεθος:	56,6 KB 
ID:	337892
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Έχω αφήσει τα λεφτά στο κομοδίνο, αλλά η κιμωλία έχει πέσει στον γαλαξία με τα δώδεκα αυτοκίνητα πότε θα μου δώσεις το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ ρε Μαριγώ την ώρα που ο ουρανός θα έχω δώσει στο σκύλο την τράπεζα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    το παιχνιδι ειναι στημενο!!κλεισετε δεν κλεισετε τις τηλεορασεις..
    εχουν προετοιμασει το εδαφος...
    Ευχαρίστως να κουβεντιάσουμε αν θέλεις κάτι, αλλά:
    1) Θα πρέπει να μάθεις να κάνεις quote γιατί τα άναρθρα χάνονται
    2) Θα πρέπει να εμπλουτίσεις λίγο τα επιχειρήματα σου. Επιχειρήματα Στέφανου Χίου μου θυμίζουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spiridaus Προβολή μηνύματος
    Byron γιατί θα έχουν πρόβλημα οι επιχειρήσεις που κάνουν μπίζνες με εξωτερικό με τα καπιταλ κοντρολς; Με αντικαταβολή μετρητά πληρώνουν; Επίσης ακομά και αν θέλουν να βγάλουν λεφτά εξώ, μπορούν με ειδική άδεια, τουλάχιστον έτσι συνέβη στην Κύπρο πχ. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα δηλαδή;
    Επίσης και χωρίς να λέω ότι είναι σωστή στρατηγική, μήπως αυτό με τα νταούλια και τους ζουρνάδες που είχε πεί ο Τσίπρας ότι θα χόρευε τις αγορές εννοούσε αυτό που ξεκινά να συμβαίνει τώρα;
    Δεν ξέρω και δεν νομίζω πως ξέρουν και οι ίδιοι. Ο Yanis είπε πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα, επομένως δεν ανησυχούμε...
    Η λειτουργία των capital controls έχει ως σκοπό να απαγορεύει τις διαρροές προς τα έξω. Στα κράτη που έχει εφαρμοστεί, αφορούσε φυσικά τις εκροές σε συνάλλαγμα.
    Στην Κύπρο υπάρχουν σημαντικές διαφορές για να πεις πως θα εφαρμοστεί με τον ίδιο τρόπο. Καταρχήν σε μέγεθος, μιας και το ΑΕΠ της Κύπρου ήταν 15 δις € ενώ το δικό μας είναι πάνω απ΄το δεκαπλάσιο.
    Στην Κύπρο ο βασικός πυλώνας της οικονομίας ήταν οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και όχι το εμπόριο/βιομηχανία/εξαγωγές. Δεν ξέρω με τι λεφτά θα καλύπτουν οι εταιρίες/έμποροι τις εισαγωγές τους μιας και χρηματοδότηση από τράπεζες (στις υγιής υπήρχε)/επιταγές/όρια αλληλόχρεων κλπ προφανώς δεν θα υπάρχουν λεφτά για να γίνουν. Όσες έχουν μετρητά θα είναι σε καλύτερη θέση, αλλά μετά από διαδικασίες και εγκρίσεις.
    Στην Κύπρο δεν σταμάτησε ο ELA ούτε υπήρχε πρόβλημα στο σύστημα πληρωμών του €, Target 2. Ρευστότητα υπήρχε προς την κεντρική τράπεζα.
    Στην Κύπρο, το πρόβλημα ήταν οι Κυπριακές τράπεζες (οι ξένες δεν είχαν πρόβλημα) και γιαυτό έφαγαν το κούρεμα. Σε εμάς το πρόβλημα είναι η ρευστότητα που έχει μεταφερθεί στο εξωτερικό και πως δεν μπορούμε να πάρουμε πλέον ρευστότητα απ΄τον ELA.
    Αν φάμε ban από το target 2 (που χρωστάμε έναντι καταθέσεων που κάλυψαν πάνω από 130 δις), το πράμα γίνεται όσο χειρότερο μπορεί να γίνει, μιας και δεν ξέρω πως και πότε (κάποια στιγμή θα βρεθεί τρόπος) θα μπορούν να εκκαθαρίσουν συναλλαγές σε €, ακόμα και αν υπάρχουν τα λεφτά που στέλνονται έξω.

Δεν μιλάω για συναλλαγές με πιστωτικές, και φυσικά δεν μιλάω για την ζημιά που θα πάθει ο τουρισμός, μιας και ο τουρίστας ούτε φορτωμένος χαρτονόμισμα θα έρθει, ούτε χωρίς να μπορεί να χρησιμοποιήσει πιστωτική. Νομίζω πως οι ακυρώσεις θα φανούν σύντομα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Σωβινισμος,οχι.
    Προτεραιοτητα θα το ελεγα.
    Δεν σε καταλαβαίνω sorry. Ο τυπάκος που θα κάνει εισαγωγή τα λάδια του ΧΤ που θα θέλεις να αλλάξεις...κάπως πρέπει να τα πληρώσει για να του τα στείλουν.
    Επίσης ο κρεοπώλης στέλνει λεφτά στην Ολλανδία για εισαγωγή, ο αρτοποιός στην Ρωσία για μαλακό σιτάρι κ.ο.κ...
    Αντίστοιχα, ο κόσμος δεν θα χαλάει € λόγω φόβου, με ότι αυτό σημαίνει στην αγορά και στην βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.
    Για αυτούς μιλάς πως δεν σε ενδιαφέρουν?

Οκ, πάσο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Βυρωνα ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι λογω του επαγγελματος σου,γνωριζεις πολυ περισσοτερα
    απο πολλους εδω μεσα οσον αφορα αριθμους κτλ.
    Θα ηθελα χωρις καμμια δοση ειρωνειας απο μερους μου,να μου πεις τι θα γινοταν αν
    υπηρξε συμφωνια και ολα κυλουσαν οπως πριν.
    Ειτε με Αντωνη ειτε με Αλεξη,δεν εχει σημασια.
    Θα εβλεπες αναπτυξη σε βαθος χρονου;
    Εγραψες ολα οσα αρνητικα πιστευεις σε περιπτωση που ο λαος πει οχι.
    Θα ηθελα απλα και λιτα,χωρις χιλιαδες αριθμους κτλ,για να εισαι πιο κατανοητος.
    Παντα με διαθεση συζητησης και οχι αντιπαραθεσης.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Βυρωνα ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι λογω του επαγγελματος σου,γνωριζεις πολυ περισσοτερα
    απο πολλους εδω μεσα οσον αφορα αριθμους κτλ.
    Θα ηθελα χωρις καμμια δοση ειρωνειας απο μερους μου,να μου πεις τι θα γινοταν αν
    υπηρξε συμφωνια και ολα κυλουσαν οπως πριν.
    Ειτε με Αντωνη ειτε με Αλεξη,δεν εχει σημασια.
    Θα εβλεπες αναπτυξη σε βαθος χρονου;
    Εγραψες ολα οσα αρνητικα πιστευεις σε περιπτωση που ο λαος πει οχι.
    Θα ηθελα απλα και λιτα,χωρις χιλιαδες αριθμους κτλ,για να εισαι πιο κατανοητος.
    Παντα με διαθεση συζητησης και οχι αντιπαραθεσης.
    Φίλε, σε 2,5 ώρες πρέπει να ξυπνήσω και δεν θα έχω και πολύ καλή μέρα. Κάποια στιγμή αύριο (ελπίζω), θα βρώ χρόνο να πούμε δυο πράγματα.
    Καλημέρες
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    http://www.naftemporiki.gr/finance/s...pital-controls

Σχετικά με το αν δουλεύουνε κάρτες κλπ

Παλαιό μέλος
    Μετρημένοι στα δάχτυλα όσοι αντιλαμβάνονται την κατάσταση.
    Κάποιοι θα ωριμάσουν, κάποιοι θα αρχίσουν να φαντασιώνονται τον εαυτό τους αυριανό ηγετίσκο και κάποιοι θα σταματήσουν να γράφουν..
    Καλή τύχη σε όλους.

Παλαιό μέλος
    EUR/USD 1,10177 1,10205 -1,28%

Κι εδώ απέτυχε ο "μάγος" της οικονομίας (περίμενε τουλάχιστον -12%)
    Βέβαια δεν είναι καλό για μας.. Μπορούν οι κακές αγορές να ισχυριστούν πως είμαστε μια τρίχα απ τα ......... τους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    EUR/USD 1,10177 1,10205 -1,28%

Κι εδώ απέτυχε ο "μάγος" της οικονομίας (περίμενε τουλάχιστον -12%)
    Βέβαια δεν είναι καλό για μας.. Μπορούν οι κακές αγορές να ισχυριστούν πως είμαστε μια τρίχα απ τα ......... τους.
    Η Goldman Sachs το βλέπει στο 0,95 εδώ και καιρό, και ανεξαρτήτως Grexit...
    Βέβαια τα τελευταία στοιχεία των ΗΠΑ δεν ήτανε και τόσο καλά, αλλά και πάλι το 1,05 το είχε άνετα.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Καλημέρα σας. Μιας και δουλευω σε κάβα μας ενημερωσε οτι για σήμερα η Αθηναική Ζυθοποιία(αμστελ,χαινικεν,αλφα..)
    δεν τιμολογεί σήμερα μονο δέχεται?? παραγγελείες, και αυτο παίζει να το γυρίσει στο μετρητοίς. Η 3Ε κοκα κόλα για
    την ώρα δν έχει αλλάξει κάτι στις παραγγελείες της. Το αναφέρω για το πως πράττουν μεγαλες Α.Ε. στο κλάδο μας...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Να δούμε τώρα πως θα ανακοινώσουμε στο προσωπικό οτι μισθοί και ημερομίσθια δε μπορούν να καταβληθούν μέχρι νεωτέρας...
    Με κλειστές τράπεζες, και που θέλουμε, δε μπορούμε.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Δωρεάν τα μέσα μαζικης μεταφοράς μέχρι να ανοίξουν οι τράπεζες..

Σπίρτζης: Δωρεάν οι συγκοινωνίες στην Αθήνα μέχρι να ανοίξουν οι τράπεζες
    Πολιτική

Όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, μεταφορών και δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, οι συγκοινωνίες μέχρι να ανοίξουν οι τράπεζες θα είναι δωρεάν
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Να δούμε τώρα πως θα ανακοινώσουμε στο προσωπικό οτι μισθοί και ημερομίσθια δε μπορούν να καταβληθούν μέχρι νεωτέρας...
    Με κλειστές τράπεζες, και που θέλουμε, δε μπορούμε.
    Αν πληρώνετε μετρητοίς όντως υπάρχει πρόβλημα. Αν πληρώνετε μέσω μισθοδοσίας τραπέζης δεν υπάρχει θέμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Sorry ρε Κοσμά. Που να φανταστώ πως σου χαλάω τη φαντασίωση...Τόση περιέργεια να παίξεις ντε και καλά σε παρτούζα gang bang bukake?

Συγνωμη και απο μενα για οτι ακολουθησει
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63