Σελίδα 40 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Όχι στο όχι της κυβέρνησης
    Εδώ που τα λέμε το ΚΚΕ υπονοεί ότι η κυβέρνηση έχει έρθει σε μυστική συμφωνία με τους πιστωτές ώστε ψηφίζοντας το ΟΧΙ στην πρόταση των θεσμών να
    περάσει αέρα τη δική της.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω πως προκύπτει η άγνοια. Εγώ βλέπω ότι σε ένα αστικό θεσμό που ο καθένας έκανε Ο,ΤΙ του κατέβαινε και ΔΕΝ λογοδοτούσε σε κανένα, ήρθε κάποιος και έτυχε να είναι γυναίκα και θέλησε να το κάνει σωστά.

Και γιατί διαφωνείς ότι είναι γνήσια αστή; Αμ τι είναι, προλετάρια;

Τελευταίο "κατόρθωμά" της προχτές που μίλησε ως βουλευτής και καπάκι έτρεξε να ανέβει στο προεδρείο για να προεδρεύσει της συζητήσεως ως πρόεδρος της βουλής, ενώ αυτό απαγορεύεται από τον κανονισμό ξεκάθαρα-είναι περασμένη η ώρα και δεν μπορώ να ψάξω τα εγχειρίδια του Συνταγματικού Δικαίου από το πανεπιστήμιο για να βρω ακριβώς το άρθρο του κανονισμού. Μέχρι και ο Τσίπρας την άδειασε κανονικά με τακτ και τη θέση της πήρε ο αντιπρόεδρος ως ορίζεται. Τις προάλλες με το Στουρνάρα και την έκθεση της ΤτΕ την επέστρεψε ως απαράδεκτη γιατί δεν της άρεσε, χωρίς να έχει τέτοια δικαιοδοσία... όλα αυτά δείχνουν είτε άγνοια είτε περιφρόνηση είτε λουδοβικισμό κα το ένα είναι χειρότερο από το άλλο...

Αααα και δεν είναι γνήσια αστή, είναι γνήσια ΜΕΓΑΛΟαστή και από πολιτικό τζάκι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Εδώ που τα λέμε το ΚΚΕ υπονοεί ότι η κυβέρνηση έχει έρθει σε μυστική συμφωνία με τους πιστωτές ώστε ψηφίζοντας το ΟΧΙ στην πρόταση των θεσμών να
    περάσει αέρα τη δική της.
    Προβοκάτσια λοιπόν (άγνωστη λέξη στο ΚΚΕ)...

Τυχαίος περαστικός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος

Διάβαζα τα νέα μέτρα που θα πρέπει να πάρει η κυβέρνηση σε περίπτωση που πούμε ΝΑΙ...
    Και μιλάω για τα αγροτικά που με ενδιαφέρουν

Τριπλασιασμός (!!) των ασφαλιστικών εισφορών προς ΟΓΑ.
    κατάργηση της επιστροφής φόρου πετρελαίου
    φορολόγηση απο το πρώτο ευρώ,προκαταβολή φόρου κλπ
    Καλησπέρα. Τα παραπάνω τα διάβασες σε κάποιο επίσημο κείμενο προτεινόμενης συμφωνίας, ή σαν "σούμα" από κάποιον καλοθελητή; Διάβασα το κείμενο που έδωσε ο Γιούνκερ στη δημοσιότητα την Κυριακή και το κείμενο στα ελληνικά που προβάλλει η κυβέρνηση. Από κανένα από τα δύο δεν προέκυπτε κάτι από τα παραπάνω, όσο καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον. Κάνω λάθος;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Τελευταίο "κατόρθωμά" της προχτές που μίλησε ως βουλευτής και καπάκι έτρεξε να ανέβει στο προεδρείο για να προεδρεύσει της συζητήσεως ως πρόεδρος της βουλής, ενώ αυτό απαγορεύεται από τον κανονισμό ξεκάθαρα-είναι περασμένη η ώρα και δεν μπορώ να ψάξω τα εγχειρίδια του Συνταγματικού Δικαίου από το πανεπιστήμιο για να βρω ακριβώς το άρθρο του κανονισμού. Μέχρι και ο Τσίπρας την άδειασε κανονικά με τακτ και τη θέση της πήρε ο αντιπρόεδρος ως ορίζεται. Τις προάλλες με το Στουρνάρα και την έκθεση της ΤτΕ την επέστρεψε ως απαράδεκτη γιατί δεν της άρεσε, χωρίς να έχει τέτοια δικαιοδοσία... όλα αυτά δείχνουν είτε άγνοια είτε περιφρόνηση είτε λουδοβικισμό κα το ένα είναι χειρότερο από το άλλο...

Αααα και δεν είναι γνήσια αστή, είναι γνήσια ΜΕΓΑΛΟαστή και από πολιτικό τζάκι...
    Αυτά έχεις να της προσάψεις; Αυτά είναι περιφρόνηση του κοινοβουλευτισμού; Αυτά είναι τα θανάσιμα αμαρτήματα; Αυτά είναι που την καθιστούν επικίνδυνη για τη δημοκρατία; Αυτά είναι που ρίχνουν το επίπεδο λειτουργίας της βουλής;

Εγώ είδα σήμερα ότι γύρισε και είπε στη μεγαλοδημοσιογράφα Κοσιώνη ότι ο σταθμός που δουλεύει, όπως όλοι, δεν έχουν πληρώσει φράγκο και ότι η συχνότητα η γαμημένη είναι δημόσιο αγαθό και όχι ιδιοκτησία του σταθμού. Εγώ αυτό το λέω αναζήτηση σοβαρών και σταθερών κανόνων λειτουργίας μιας αστικής δημοκρατίας, την οποία προσπαθεί να ξεβγάλει μια αστή πολιτικός. Σε ικανοποιεί αυτό το δύσκολο συμπέρασμα;

Δεν επιχειρώ καν να αναφέρω τα ονόματα προηγούμενων προέδρων της βουλής και το ποιόν τους. Θα γελάμε και θα κλαίμε για μέρες.
    Ειλικρινά αν τα παραπάνω που είπε και έκανε είναι προσβολή της δημοκρατίας, τους προηγούμενους προέδρους έπρεπε να τους είχαμε ρίξει στα λιοντάρια και να τους είχαμε εξαφανίσει μέχρι 3ης γενιάς.

Και ναι, είναι μεγαλοαστή. Εγώ έθεσα πρώτος την ουσία και με συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο. Νομίζεις ότι προσθέτει κάτι περισσότερο αρνητικό το πρόθεμα που έβαλες; Δηλαδή νομίζεις ότι το αστή από το μεγαλοαστή είναι άλλο πράγμα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pathanb Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα. Τα παραπάνω τα διάβασες σε κάποιο επίσημο κείμενο προτεινόμενης συμφωνίας, ή σαν "σούμα" από κάποιον καλοθελητή; Διάβασα το κείμενο που έδωσε ο Γιούνκερ στη δημοσιότητα την Κυριακή και το κείμενο στα ελληνικά που προβάλλει η κυβέρνηση. Από κανένα από τα δύο δεν προέκυπτε κάτι από τα παραπάνω, όσο καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον. Κάνω λάθος;

http://www.agronews.gr/?pid=190&aid=130845&la=1

τα υπόλοιπα στην εφημερίδα argenda και το forologiko paketo pdf

δεν γνωρίζω αν λένε παπαριές,αν και δεν τους κόβω για τέτοιους
    επίσης τον γιούνγκερ τον διέψευσαν μόλις σήμερα

1. «Δεν υπάρχουν περικοπές συντάξεων» στην πρόταση των θεσμών, υποστηρίζει ο κ. Γιουνκέρ. Δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση ακόμα και -του γνωστού για τις απόψεις του- Πίτερ Σπίγκελ: «Συγγνώμη, αυτό δεν είναι αλήθεια», έγραψε, ενώ σε ένα ακόμα tweet σημείωσε ότι «η πρόταση των πιστωτών προβλέπει το κόψιμο του ΕΚΑΣ ως τον Δεκέμβριο του 2019: Αυτό είναι περικοπή συντάξεων ανεξαρτήτως του τι λέει ο Γιουνκέρ».

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Αυτά έχεις να της προσάψεις; Αυτά είναι περιφρόνηση του κοινοβουλευτισμού; Αυτά είναι τα θανάσιμα αμαρτήματα; Αυτά είναι που την καθιστούν επικίνδυνη για τη δημοκρατία; Αυτά είναι που ρίχνουν το επίπεδο λειτουργίας της βουλής;

Εγώ είδα σήμερα ότι γύρισε και είπε στη μεγαλοδημοσιογράφα Κοσιώνη ότι ο σταθμός που δουλεύει, όπως όλοι, δεν έχουν πληρώσει φράγκο και ότι η συχνότητα η γαμημένη είναι δημόσιο αγαθό και όχι ιδιοκτησία του σταθμού. Εγώ αυτό το λέω αναζήτηση σοβαρών και σταθερών κανόνων λειτουργίας μιας αστικής δημοκρατίας, την οποία προσπαθεί να ξεβγάλει μια αστή πολιτικός. Σε ικανοποιεί αυτό το δύσκολο συμπέρασμα;

Δεν επιχειρώ καν να αναφέρω τα ονόματα προηγούμενων προέδρων της βουλής και το ποιόν τους. Θα γελάμε και θα κλαίμε για μέρες.
    Ειλικρινά αν τα παραπάνω που είπε και έκανε είναι προσβολή της δημοκρατίας, τους προηγούμενους προέδρους έπρεπε να τους είχαμε ρίξει στα λιοντάρια και να τους είχαμε εξαφανίσει μέχρι 3ης γενιάς.

Και ναι, είναι μεγαλοαστή. Εγώ έθεσα πρώτος την ουσία και με συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο. Νομίζεις ότι προσθέτει κάτι περισσότερο αρνητικό το πρόθεμα που έβαλες; Δηλαδή νομίζεις ότι το αστή από το μεγαλοαστή είναι άλλο πράγμα;

Kαταρχάς τα ελληνικά μου είναι σε ικανοποιητικότατο επίπεδο και ξέρω πολύ καλά τι γράφω, οπότε μην μου αποδίδεις κάτι που δεν είπα. Ούτε επικίνδυνη για τη δημοκρατία την αποκάλεσα, ούτε ότι έριξε το επίπεδο (εδώ γελάνε βέβαια, αλλά ας υποθέσουμε ότι υπάρχει ακόμα) της βουλής. Και όταν είσαι πρόεδρος ενός θεσμοθετημένου οργάνου με κανόνες τους ακολουθείς μέχρι κεραίας, ξέρεις, η γνωστή φράση με τη γυναίκα του Καίσαρα. Δεν μπορείς λοιπόν να εποπτεύεις τους βουλευτές και να είσαι υπεύθυνος για την τήρηση του κανονισμού, όταν εσύ ο ίδιος αγνοείς τον κανονισμό από αμέλεια ή εξ επί τούτου. Εάν είναι σοβαρό επιχείρημα ότι άλλοι πρόεδροι έχουν χειρότερο ποιόν το αφήνω στην κρίση των άλλων σαν έωλο επιχείρημα που είναι ή μάλλον ανύπαρκτο σαν επιχείρημα, εκτός αν θεωρείς απάντηση το "άλλοι έχουν κάνει και χειρότερα"...

Το ποιόν της αδυναμίας σου φάνηκε όταν η γυναίκα Κωνσταντοπούλου (εσύ επικαλέστηκες την ιδιότητά της αυτή προηγουμένως) αναφέρθηκε στα προσωπικά της δημοσιογράφου υπαινισσόμενη τον επικείμενο γάμο της με τον Μπακογιάννη... Εξαιρετική συμπεριφορά μιας αστής με κουλτούρα, φαντάσου να μην είχε. Εάν η Κοσσιώνη της απαντούσε στο ίδιο ύφος "τα χτυπήματα κάτω από τη μέση σας τα δίδαξε ενδοοικογενειακώς ο κος Κωνσταντόπουλος;" το πιθανότερο είναι πως τώρα θα ήταν σε καμιά ΓΑΔΑ λόγω μηνύσεως, εκτός και αν η Ζωή δεν έχει πρόβλημα να βγαίνουν και τα προσωπικά της δικής της οικογένειας στη φόρα και τα κατορθώματα του μπαμπά Νίκου συγκεκριμένα.

Εάν τέλος εσύ σήμερα είδες μια αστή (κόλλημα κι αυτό) πολιτικό να ξεβγάζει μια αστική δημοκρατία και να αναζητεί σοβαρούς κανόνες λειτουργία της (sic) μάλλον κάποιος από τους 2 μας πρέπει να αρχίσει να ψάχνει στο 11888 οφθαλμίατρο.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Αρκάς.jpg 
Προβολές:	190 
Μέγεθος:	72,0 KB 
ID:	337931

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Ορίστε το κείμενο:

https://drive.google.com/file/d/0B1u...00/view?pli=1]

Ήντα κάνετε? Το avatar του/της xarisiero
    Περίμενα υπομονετικά σήμερα λοιπόν για να δω την συνέντευξη Τσιπρα γιατί σαν πολίτης ζητούσα και ζητάω απαντήσεις....

Πρωτη φορά Αριστερά λοιπόν...... αυτός το πιστεύει εσύ το αντέχεις??? Η' όταν τον ψηφίζαμε λέγοντας για αλλαγή στην Ευρώπη και στην λιτότητα απλά τα ακούγαμε και μας άρεσαν πιστεύοντας ελαφρόμυαλα ότι δεν θα μας ακουμπήσει τίποτα???

Δεκτές και κατανοητές όλες οι απόψεις......Όλοι μαζί μόνο μπορούμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xarisiero Προβολή μηνύματος
    Όλοι μαζί μόνο μπορούμε...
    Όλοι μαζί και Έλληνας?
    Δεν το βλέπω...

Χτες πήγα να πάρω παγωτό με τ γιο μου.
    Μου έφαγαν τη σειρά 3 άτομα στη ψύχρα.
    (δεν άρχισα τις χρστπνγς γιατί ήμουν με το jr)
    Η πλάκα είναι ότι έπιασαν τη γκουβέντα με την παγωτατζού...
    Και πως ειναι αυτό και πως είναι εκείνο....
    Στο τέλος λέω στο μπαπάρα...
    -Πάρε το μπλε φίλε γεύση βιάγκρα....
    (έξαχνε να δει που είναι το μπλε)
    :a57:
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ...
    Η πλάκα είναι ότι έπιασαν τη γκουβέντα με την παγωτατζού...
    Και πως ειναι αυτό και πως είναι εκείνο....
    Στο τέλος λέω στο μπαπάρα...
    -Πάρε το μπλε φίλε γεύση βιάγκρα....
    (έξαχνε να δει που είναι το μπλε)
    :a57:
    Εισαι θεουλης μοναδικουλης!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Ελεεινη,σαπια Κοσιωνη..
    Στραβωσες και εξυνες το αυτι σου απο την νευρικοτητα,γιδα.
    Και υπαρχουν ακομη ανθρωποι(sic)που δεν ξερουν τι εστι δημοσιογραφος στην Ελλαδα.
    Ξεφτιλες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ελεεινη,σαπια Κοσιωνη..
    Στραβωσες και εξυνες το αυτι σου απο την νευρικοτητα,γιδα.
    Και υπαρχουν ακομη ανθρωποι(sic)που δεν ξερουν τι εστι δημοσιογραφος στην Ελλαδα.
    Ξεφτιλες
    Να ρωτησω μονο αν ειδες και τα σχεδον 39' της συνεντευξης;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...