Byron όπως το είπες, η πτώση οφείλεται στην Ελλάδα που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα στη γερμανική συμμαχία. Μήπως όμως πριν κρίνεις εαν αυτό θεωρείται κραχ η όχι πρέπει να περιμένεις την έξοδο της Ελλάδας από την νομισματική ένωση. Εκεί πιστεύεις, όταν και εαν αυτό γίνει πραγματικότητα θα είναι ίδια η πτώση?
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
Το γεγονος οτι μεσα σε 5 μηνες εχει παρει τα αποθεματικα απο ΠΑΝΤΟΥ δε λεει σε κανεναν τιποτα? Οταν μετα τη δραχμη παει στο διαολο αυτος και το κομμα του με ελικοπτερα (κυνηγημενος απο τους τωρινους του ψηφοφορους-υποστηρικτες)θα αφησει μια χωρα ερειπιο με μηδεν λεφτα σε δημους, ασφαλιστικα κτλ κτλ δεν εχει προβληματισει καποιον?
Αν η Κοσιώνη ήταν κανένα κοριτσάκι του λαού και η Ζωή πέταγε τα προσωπικά της στη φόρα για να τη φέρει σε δύσκολη θέση σε ένα δημόσιο διάλογο, θα ήταν μέγα φάουλ.
Μόνο που η Κοσιώνη είναι κεντρική δημοσιογράφος πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού (που μας τα χει πρήξει με τη δήθεν αντικειμενικότητά του), ιδιοκτησίας γνωστού καραβοκύρη. Υπερασπίζεται δε με σθένος και δημόσια κάθε συμφέρον εντός και εκτός χώρας που στρέφεται απέναντι στα τελευταία εργατικά, κοινωνικά ή όποια άλλα δικαιώματα. Η επιλογή της να παντρευτεί ένα άλλο δημόσιο πρόσωπο της άλλης γνωστής οικογενείας, είναι δικό της ζήτημα αλλά μόνο τυχαίο δεν είναι.
Τα όμορφα μάτια της, το πάντα δήθεν αθώο και με απορία βλέμμα της, δε μπορούν να με κάνουν να ξεχάσω τι έχει πει, από ποια μεριά είναι και ποιους εκπροσωπεί.
Και αφού το ύφος της Κοσιώνη είναι αυτό, αφού έχει πάρει αυτή τη θέση, αφού έχει υπερασπιστεί όσα έχει υπερασπιστεί, αφού είναι δημόσιο πρόσωπο, αφού τα πράγματα είναι εδώ, το να μας πιάνουν οι κλάψες που η Ζωή της θύμισε (και θύμισε σε όλους) ποιον παντρεύεται, δεν ξέρω τι φάουλ συνιστά. Δεν αποκάλυψε τι βρακί φοράει, υπενθύμισε σε όλους κάτι ήδη γνωστό, ότι παντρεύεται ένα Μπακογιάννη/Μητσοτάκη. Και ναι όλα έχουν τη σημασία τους.
Για τη βουλή..
Αν η Ζωή έχει παραβιάσει τον κανονισμό της βουλής, να της επιβάλλουμε τα προβλεπόμενα. Προσωρινή αργία, στέρηση μισθού, δεν ξέρω, ο,τι προβλέπεται. Βρες μου την παραβίαση και τις συνέπειες από τον κανονισμό και κάνε το matching. No prob.
Μετά κάνε το ίδιο για τους βουλευτές και τους παλαιότερα διατελέσαντες προέδρους. Αν σου μείνει κανένας εκτός φυλακής, θα παραδεχθώ ότι η Κωσταντοπούλου είναι ανάξια πρόεδρος μιας βουλής που έπρεπε να είναι φυλακή.
Και τέλος
Ναι με το αστή έχω μεγάλο κόλλημα. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνά κανείς τίποτα.
Κατά τα λοιπά, όταν ζητάς από τον τηλεοπτικό σταθμό τα λεφτάκια που δεν πλήρωσε, δηλαδή τα νόμιμα και του υπενθυμίζεις ότι "ο αέρας" είναι δημόσιος, πας να επιβάλλεις μινιμουμ κανόνες και να εφαρμόσεις το ισονομία, ισοπολιτεία και τα άλλα ψιλολόγια. Δεν ακουμπάς ούτε τις εσωτερικές σχέσεις του σταθμού (εργασιακές κλπ), ούτε αν το τελικό του προϊόν στηρίζει τους μηχανισμούς προπαγάνδας μιας αστικής δημοκρατίας (γιατί κατά βάθος επιδιώκεις να συνεχίσει να το κάνει, μόνο που θες προς τη δική σου κατεύθυνση).
Η ειλικρινής κριτική είναι δύσκολη, γιατί ανακαλύπτεις ότι οι επιλογές που σου δίνει το σύστημα είναι στημένες από χρόνια. Οι έντιμες επιλογές είναι δύσκολες, αλλά οι μόνες ικανές ν αλλάξουν ουσιαστικά τον τρόπο που ζούμε.
Αυτό που έγραψες πάλι σαν επιχείρημα με βάζει σε άλλες σκέψεις... ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησής μας, γνωστός πολέμιος των επιχειρηματικών συμφερόντων και υπέρμαχος των εργατικών, κοινωνικών και γενικά όλων των δικαιωμάτων, επιλέγει να παντρευτεί την κόρη του μεγαλοβιομηχάνου της πάλαι ποτέ Πειραϊκής Πατραϊκής, κρατικοποιημένης επί ΠΑΣΟΚ κατά την πρώτη του τετραετία. Η δε κόρη συνειδητά επιλέγει να κυκλοφορεί με μοτοσυκλέτα γερμανικής κατασκευής και προελεύσεως. Δικά τους βέβαια ζητήματα, αλλά μόνο τυχαία δεν είναι και αυτά... έτσι δεν είναι;
Αααα και κάτι άλλο φίλτατε υποστηρικτή της αστής Ζωής των έντιμων επιλογών... Θα έχεις ακούσει για το Noor 1, του επιχειρηματία του Κοτσώνη, συνεργάτη του Μαρινάκη, που το πιάσανε τίγκα στο ναρκωτικό. Ο δε Μαρινάκης ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια μέτοχος στο κανάλι του Αλαφούζου που εκμεταλλεύεται το δημόσιο αγαθό του τηλεοπτικού αέρα και στο οποίο δουλεύει η δημοσιογράφος με τα μεθυστικά μάτια και το τεχνηέντως αθώο βλέμμα. Ποιος ανέλαβε λοιπόν φίλτατε δικηγόρος υπεράσπισης του "επιχειρηματία" που θα γέμιζε θάνατο την Ελλάδα και την Ευρώπη; Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΗΣ, Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
Να πιάσουμε λίγο και τη μαμά της Ζωής που είναι πρόεδρος στο ΕΣΡ και πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε πως μέχρι το 2013 έπαιρνε επίδομα ανήλικων τέκνων; Δεν το πιάνουμε γιατί θα πετάξεις το ατράνταχτο "επιχείρημα" άλλοι έχουν κάνει χειρότερο, οπότε στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Οπότε φίλτατε άσε τα κηρύγματα για έντιμες επιλογές σε άλλον συμφορουμίτη γιατί το κουτόχορτο δεν περιλαμβανόταν ποτέ στις διατροφικές μου συνήθειες...
Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 30/06/2015 στις 09:07.
Με λίγα λόγια λοιπόν ,την ώρα που ο κόσμος χάνεται παρακολουθείται κοριτσάκια που ξεκατινιάζονται για γκομενικά
σε παράνομα κανάλια.
πάμε δυνατά....
Συγγνώμη ρε Σπύρο αλλά εγώ δεν μπορώ να το δω έτσι... δεν είμαι της σχολής ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, όλα έχουν το ηθικό τους βάρος. Άλλο να τον υπερασπιστεί ο Μαντούβαλος ή ο Πλεύρης και άλλο ο Κωνσταντόπουλος, έτσι το βλέπω εγώ. Και να το προχωρήσουμε και παρακάτω αν είναι έτσι και της Κοσσιώνη δουλειά της είναι να υπερασπίζεται τον εργοδότη της, εκτός αν δίνουν οι δημοσιογράφοι κανένα όρκο αντικειμενικότητας που μου διαφεύγει, αλλά και αυτό σου λέω να γίνεται άλλοι έχουν κάνει και χειρότερα κατά τον φίλτατο οπότε απαλλάσσεται και αυτό.
Το να είσαι δικηγόρος δεν είναι ιδεολογική τοποθέτηση είναι επάγγελμα. Ο συγκεκριμένος λοιπόν που ήταν του ποινικού τέτοιους πελάτες είχε.
(και για την ιστορία ήταν και πολύ καλός δικηγόρος)
Στην πορεία είχε αναλάβει και τα διοικητικά του ΠΑΟ (επι πληρωμή) και λοιπόν?
Είναι σα να μου λες ότι έρχεται ο άλλος στο φαρμακείο να πάρει βιάγκρα και τον ρωτάω εγώ αν θα γ... τη γυναίκα του ή θα πάει στις πτνες....
Πλάκα κάνεις ?
Υγ
Ο μπαμπάς δεν ήταν ΠΟΤΕ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του ΣΥΝ. ήταν...
η δημοκρατία φίλε μου δίνει το δικαίωμα σε ΟΛΟΥΣ να πάρουν ένα δικηγόρο υπεράσπισης. ΟΛΟΙ λοιπόν κοιτάν να πάρουν τον πιο καλό που μπορούν. Είναι δικαίωμα τους.
Αυτό είναι και νόμιμο και ηθικό.
Ουέ κι αλήμονο αν αποφασίζει ο δικηγόρος ποιός είναι άξιος για υπεράσπιση και ποιός όχι !
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 30/06/2015 στις 09:06.
ανανήψαντας