Εν τη ρύμη του λόγου ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνεις λάθος, πρόεδρος του Συνασπισμού ήταν. Καταλαβαίνω πολύ καλά τι θες να πεις, να σε ρωτήσω κάτι άλλο; Εάν στο μέλλον ο Τσίπρας ιδιωτεύσει και ως πολιτικός μηχανικός που είναι τον δεις πρόεδρο σε κατασκευαστική του Μπόμπολα δεν θα σου χτυπήσει κάπως; Ή αν δεις την Κωνσταντοπούλου νομικό σύμβουλο του Αλαφούζου ή του Κασιδιάρη δεν θα σου χτυπήσει κάπως;;;
Ο Κωνσταντόπουλος δεν είχε ποτέ το ειδικό βάρος του Τσίπρα ή της κόρης του. Πότε έβγαινε βουλευτής πότε όχι και χάλαγε ένα κάρο λεφτά για όλα αυτά.
Επίσης τον καιρό εκείνο αυτοί που υπερασπίστηκε δεν είχαν και τη φήμη που έχουν σήμερα.
Ένας ποινικολόγος όμως ΜΟΝΟ με τέτοιους έχει κάνει.
Για αυτό που με ρωτάς όχι δεν θα μου άρεσε.
ανανήψαντας
"Θα έλεγέ τις ότι η χώρα αύτη ηλευθερώθη επίτηδες διά ν’ αποδειχθεί ότι δεν ήτο ικανή προς αυτοδιοίκησιν."
Α.Παπαδιαμάντης, Βαρδιάνος στα σπόρκα.
Είσαι γάτος. Όλα τα πιάνεις λέμε
Δε χρειάζεται να υπερασπιστεί κανένας τη Ζωή. (ακούς Νικολα?) Όποιος το κάνει πέφτει στη παγίδα. Με ποιον πηδ@χτηκε η μια, με ποιον τα πίνει η άλλη, κόρη του τάδε, κουμπάρος του άλλου, τα ξέρουμε τα λαμόγια όλα κτλ κτλ. Προσωπικά πιστεύω ότι η Ζωή είναι ΑΠΑΙΣΙΑ ως άνθρωπος. Αυτό μου φτάνει.
Όμως το να γυρνάς στο κοτοσμπολέ και στο συνομοσιολογικό, το μόνο που κάνεις είναι να ρίχνεις στάχτη για το τι πραγματικά πρέπει να ανησυχεί τον κόσμο.
"Ντάξει τους ξέρουμε, όλοι τα ίδια είναι, τα παίρνουν τα τρώνε, τα μασάνε, μας τα κλέψανε"
Που οδηγεί?
Φωτιά σε όλα και πραξικοπίματα του παρελθόντος
Αυτό το είδατε; λέει τίποτα ή έχει κάτι να κερδίσει;
http://m.tvxs.gr/mo/i/179066/f/news/...a-psifiza.html
Ναι ρε γαμώτη. Η σύζυγος V με G650GS και ακράνωτη συχνά πυκνά, ο Αλέξης με σπαστό κρανάκι και την ίδια ακριβώς μοτοσικλέτα (όλοι οι συνωμότες το ίδιο ψώνισαν, τυχαίο; Δεν νομίζω) ή ακράνωτος με πάπια φτιαγμένη στα νιάτα του, αμφότεροι υπόδουλοι των γερμανών. Αλλά και αυστριακό να είχαν, πάλι δούλοι των ξαδερφιών των γερμανών και των αράβων μαζί γιατί αυτά καίνε πολύ βενζίνη. Και τι να πάρουν, ιταλικό που είναι ιδιοκτησία audi άρα πάλι γερμανικό; Να πάρουν ιαπωνικό που ήταν σύμμαχοι των γερμανών στον ΒΠΠ και άρα πάλι του άξονα του κακού μηχανάκι; Αγγλικό της θάτσερ που προαναφέρθηκε στο θρεντ ή του κάμερον που δεν είναι διόλου φίλος μας γιατί με το δικό του δίκαιο είναι το δάνειο; Χέστα φίλε, με lada θα τους λέγαμε μπολσεβίκους, με καμμιά χάρλει αμερικανάκια, αν ψώνιζαν κανένα voxan θα ήταν σκλάβοι στη γαλέρα της λαγκαρντ, ε δεν τους μένει και τίποτα να οδηγήσουν...
γενικη τοποθετηση: Οπου λαλουν πολλοι παπαγαλοι αργει να ξημερωσει
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Να σου απαντήσω όσον αφορά τη δική μου οπτική. Εμένα δεν μου λέει τίποτα, είναι οικονομολόγος και ως επιχείρημα για το όχι αναφέρει το ότι λόγω ισχυρής δημοκρατικής παράδοσης μπορεί να πάρει την τύχη στα χέρια της. Κάπου κυκλοφορεί ένα κειμενάκι ανάλογου περιεχομένου από τον αερολόγο-αμπελοφιλόσοφο Π.Κοέλο που επίσης δεν μ λέει τίποτα, γιατί η ισχυρή δημοκρατική παράδοση από μόνη της δεν λέει τίποτα. Από μακροοικονομικής πλευράς δεν αναφέρει απολύτως τίποτα... οπότε το θεωρώ περισσότερο ευχολόγιο παρά επιχείρημα...
Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 30/06/2015 στις 09:56.