Σελίδα 42 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 3237383940414243444546475292 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Υγ
    Ο μπαμπάς δεν ήταν ΠΟΤΕ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του ΣΥΝ. ήταν...
    Πρόεδρος του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Το να είσαι δικηγόρος δεν είναι ιδεολογική τοποθέτηση είναι επάγγελμα. Ο συγκεκριμένος λοιπόν που ήταν του ποινικού τέτοιους πελάτες είχε.
    (και για την ιστορία ήταν και πολύ καλός δικηγόρος)
    Στην πορεία είχε αναλάβει και τα διοικητικά του ΠΑΟ και λοιπόν?
    Είναι σα να μου λες ότι έρχεται ο άλλος στο φαρμακείο να πάρει βιάγκρα και τον ρωτάω εγώ αν θα γ... τη γυναίκα του ή θα πάει στις πτνες....
    Πλάκα κάνεις ?

Υγ
    Ο μπαμπάς δεν ήταν ΠΟΤΕ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ....
    (ή κάνω λάθος?)

Εν τη ρύμη του λόγου ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνεις λάθος, πρόεδρος του Συνασπισμού ήταν. Καταλαβαίνω πολύ καλά τι θες να πεις, να σε ρωτήσω κάτι άλλο; Εάν στο μέλλον ο Τσίπρας ιδιωτεύσει και ως πολιτικός μηχανικός που είναι τον δεις πρόεδρο σε κατασκευαστική του Μπόμπολα δεν θα σου χτυπήσει κάπως; Ή αν δεις την Κωνσταντοπούλου νομικό σύμβουλο του Αλαφούζου ή του Κασιδιάρη δεν θα σου χτυπήσει κάπως;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Με λίγα λόγια λοιπόν ,την ώρα που ο κόσμος χάνεται παρακολουθείται κοριτσάκια που ξεκατινιάζονται για γκομενικά
    σε παράνομα κανάλια.

πάμε δυνατά....
    Από ένα σημείο και μετά ότι και να πεις ή να παρακολουθήσεις δεν έχει και πολύ σημασία !

εγώ το έχω ρίξει στα φιλμ ντ άρτε...
    ανανήψαντας

Από ένα σημείο και μετά ότι και να πεις ή να παρακολουθήσεις δεν έχει και πολύ σημασία !

εγώ το έχω ρίξει στα φιλμ ντ άρτε...

Με τόσα βιάγκρα που έχεις ξεπουλήσει να υποθέσω τσοντοφίλ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εν τη ρύμη του λόγου ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνεις λάθος, πρόεδρος του Συνασπισμού ήταν. Καταλαβαίνω πολύ καλά τι θες να πεις, να σε ρωτήσω κάτι άλλο; Εάν στο μέλλον ο Τσίπρας ιδιωτεύσει και ως πολιτικός μηχανικός που είναι τον δεις πρόεδρο σε κατασκευαστική του Μπόμπολα δεν θα σου χτυπήσει κάπως; Ή αν δεις την Κωνσταντοπούλου νομικό σύμβουλο του Αλαφούζου ή του Κασιδιάρη δεν θα σου χτυπήσει κάπως;;;
    Ο Κωνσταντόπουλος δεν είχε ποτέ το ειδικό βάρος του Τσίπρα ή της κόρης του. Πότε έβγαινε βουλευτής πότε όχι και χάλαγε ένα κάρο λεφτά για όλα αυτά.
    Επίσης τον καιρό εκείνο αυτοί που υπερασπίστηκε δεν είχαν και τη φήμη που έχουν σήμερα.
    Ένας ποινικολόγος όμως ΜΟΝΟ με τέτοιους έχει κάνει.

Για αυτό που με ρωτάς όχι δεν θα μου άρεσε.
    ανανήψαντας

Με τόσα βιάγκρα που έχεις ξεπουλήσει να υποθέσω τσοντοφίλ;
    ανανήψαντας

"Θα έλεγέ τις ότι η χώρα αύτη ηλευθερώθη επίτηδες διά ν’ αποδειχθεί ότι δεν ήτο ικανή προς αυτοδιοίκησιν."

Α.Παπαδιαμάντης, Βαρδιάνος στα σπόρκα.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αααα και κάτι άλλο φίλτατε υποστηρικτή της αστής Ζωής των έντιμων επιλογών... Θα έχεις ακούσει για το Noor 1, του επιχειρηματία του Κοτσώνη, συνεργάτη του Μαρινάκη, που το πιάσανε τίγκα στο ναρκωτικό. Ο δε Μαρινάκης ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια μέτοχος στο κανάλι του Αλαφούζου που εκμεταλλεύεται το δημόσιο αγαθό του τηλεοπτικού αέρα και στο οποίο δουλεύει η δημοσιογράφος με τα μεθυστικά μάτια και το τεχνηέντως αθώο βλέμμα. Ποιος ανέλαβε λοιπόν φίλτατε δικηγόρος υπεράσπισης του "επιχειρηματία" που θα γέμιζε θάνατο την Ελλάδα και την Ευρώπη; Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΗΣ, Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Να πιάσουμε λίγο και τη μαμά της Ζωής που είναι πρόεδρος στο ΕΣΡ και πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε πως μέχρι το 2013 έπαιρνε επίδομα ανήλικων τέκνων; Δεν το πιάνουμε γιατί θα πετάξεις το ατράνταχτο "επιχείρημα" άλλοι έχουν κάνει χειρότερο, οπότε στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Οπότε φίλτατε άσε τα κηρύγματα για έντιμες επιλογές σε άλλον συμφορουμίτη γιατί το κουτόχορτο δεν περιλαμβανόταν ποτέ στις διατροφικές μου συνήθειες...
    Είσαι γάτος. Όλα τα πιάνεις λέμε

Δε χρειάζεται να υπερασπιστεί κανένας τη Ζωή. (ακούς Νικολα?) Όποιος το κάνει πέφτει στη παγίδα. Με ποιον πηδ@χτηκε η μια, με ποιον τα πίνει η άλλη, κόρη του τάδε, κουμπάρος του άλλου, τα ξέρουμε τα λαμόγια όλα κτλ κτλ. Προσωπικά πιστεύω ότι η Ζωή είναι ΑΠΑΙΣΙΑ ως άνθρωπος. Αυτό μου φτάνει.
    Όμως το να γυρνάς στο κοτοσμπολέ και στο συνομοσιολογικό, το μόνο που κάνεις είναι να ρίχνεις στάχτη για το τι πραγματικά πρέπει να ανησυχεί τον κόσμο.

"Ντάξει τους ξέρουμε, όλοι τα ίδια είναι, τα παίρνουν τα τρώνε, τα μασάνε, μας τα κλέψανε"

Που οδηγεί?

Φωτιά σε όλα και πραξικοπίματα του παρελθόντος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Είσαι γάτος. Όλα τα πιάνεις λέμε

Δε χρειάζεται να υπερασπιστεί κανένας τη Ζωή. (ακούς Νικολα?) Όποιος το κάνει πέφτει στη παγίδα. Με ποιον πηδ@χτηκε η μια, με ποιον τα πίνει η άλλη, κόρη του τάδε, κουμπάρος του άλλου, τα ξέρουμε τα λαμόγια όλα κτλ κτλ. Προσωπικά πιστεύω ότι η Ζωή είναι ΑΠΑΙΣΙΑ ως άνθρωπος. Αυτό μου φτάνει.
    Όμως το να γυρνάς στο κοτοσμπολέ και στο συνομοσιολογικό, το μόνο που κάνεις είναι να ρίχνεις στάχτη για το τι πραγματικά πρέπει να ανησυχεί τον κόσμο.

"Ντάξει τους ξέρουμε, όλοι τα ίδια είναι, τα παίρνουν τα τρώνε, τα μασάνε, μας τα κλέψανε"

Που οδηγεί?

Φωτιά σε όλα και πραξικοπίματα του παρελθόντος

Μακάρι να τα έπιανα όλα, δυστυχώς πιάνω όσα μπορώ... Επειδή scripta manent μπορείς να ανατρέξεις σε προηγούμενα post για να ανακαλύψεις αν ρίχνω στάχτη στα μάτια ή κάνω συζήτηση κουτσομπολιού και κομμωτηρίου. Καλή συνέχεια

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αυτό το είδατε; λέει τίποτα ή έχει κάτι να κερδίσει;
    http://m.tvxs.gr/mo/i/179066/f/news/...a-psifiza.html

δε θα μου κάτσει καλά, αλλά θα τον πιώ (και θα τους υπερασπιστώ) για τους λόγους που έίπε ο κτήνος....

βέβαια, επειδή θα χαλαστώ, σε τυχόν αναζήτηση νομικού συμβούλου ή πολιτικού μηχανικού δε θα τους έχω στη λίστα επιλογών....
    πουτσ@@@@@@@@@

Η δε κόρη συνειδητά επιλέγει να κυκλοφορεί με μοτοσυκλέτα γερμανικής κατασκευής και προελεύσεως. Δικά τους βέβαια ζητήματα, αλλά μόνο τυχαία δεν είναι και αυτά... έτσι δεν είναι;
    Ναι ρε γαμώτη. Η σύζυγος V με G650GS και ακράνωτη συχνά πυκνά, ο Αλέξης με σπαστό κρανάκι και την ίδια ακριβώς μοτοσικλέτα (όλοι οι συνωμότες το ίδιο ψώνισαν, τυχαίο; Δεν νομίζω) ή ακράνωτος με πάπια φτιαγμένη στα νιάτα του, αμφότεροι υπόδουλοι των γερμανών. Αλλά και αυστριακό να είχαν, πάλι δούλοι των ξαδερφιών των γερμανών και των αράβων μαζί γιατί αυτά καίνε πολύ βενζίνη. Και τι να πάρουν, ιταλικό που είναι ιδιοκτησία audi άρα πάλι γερμανικό; Να πάρουν ιαπωνικό που ήταν σύμμαχοι των γερμανών στον ΒΠΠ και άρα πάλι του άξονα του κακού μηχανάκι; Αγγλικό της θάτσερ που προαναφέρθηκε στο θρεντ ή του κάμερον που δεν είναι διόλου φίλος μας γιατί με το δικό του δίκαιο είναι το δάνειο; Χέστα φίλε, με lada θα τους λέγαμε μπολσεβίκους, με καμμιά χάρλει αμερικανάκια, αν ψώνιζαν κανένα voxan θα ήταν σκλάβοι στη γαλέρα της λαγκαρντ, ε δεν τους μένει και τίποτα να οδηγήσουν...

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    γενικη τοποθετηση: Οπου λαλουν πολλοι παπαγαλοι αργει να ξημερωσει
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Αυτό το είδατε; λέει τίποτα ή έχει κάτι να κερδίσει;
    http://m.tvxs.gr/mo/i/179066/f/news/...a-psifiza.html
    Να σου απαντήσω όσον αφορά τη δική μου οπτική. Εμένα δεν μου λέει τίποτα, είναι οικονομολόγος και ως επιχείρημα για το όχι αναφέρει το ότι λόγω ισχυρής δημοκρατικής παράδοσης μπορεί να πάρει την τύχη στα χέρια της. Κάπου κυκλοφορεί ένα κειμενάκι ανάλογου περιεχομένου από τον αερολόγο-αμπελοφιλόσοφο Π.Κοέλο που επίσης δεν μ λέει τίποτα, γιατί η ισχυρή δημοκρατική παράδοση από μόνη της δεν λέει τίποτα. Από μακροοικονομικής πλευράς δεν αναφέρει απολύτως τίποτα... οπότε το θεωρώ περισσότερο ευχολόγιο παρά επιχείρημα...
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 30/06/2015 στις 09:56.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ναι ρε γαμώτη. Η σύζυγος V με G650GS και ακράνωτη συχνά πυκνά, ο Αλέξης με σπαστό κρανάκι και την ίδια ακριβώς μοτοσικλέτα (όλοι οι συνωμότες το ίδιο ψώνισαν, τυχαίο; Δεν νομίζω) ή ακράνωτος με πάπια φτιαγμένη στα νιάτα του, αμφότεροι υπόδουλοι των γερμανών. Αλλά και αυστριακό να είχαν, πάλι δούλοι των ξαδερφιών των γερμανών και των αράβων μαζί γιατί αυτά καίνε πολύ βενζίνη. Και τι να πάρουν, ιταλικό που είναι ιδιοκτησία audi άρα πάλι γερμανικό; Να πάρουν ιαπωνικό που ήταν σύμμαχοι των γερμανών στον ΒΠΠ και άρα πάλι του άξονα του κακού μηχανάκι; Αγγλικό της θάτσερ που προαναφέρθηκε στο θρεντ ή του κάμερον που δεν είναι διόλου φίλος μας γιατί με το δικό του δίκαιο είναι το δάνειο; Χέστα φίλε, με lada θα τους λέγαμε μπολσεβίκους, με καμμιά χάρλει αμερικανάκια, αν ψώνιζαν κανένα voxan θα ήταν σκλάβοι στη γαλέρα της λαγκαρντ, ε δεν τους μένει και τίποτα να οδηγήσουν...
    Tomos σέρβικα...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44