Σελίδα 44 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 3439404142434445464748495494 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Banned
    κυριακη κοντη γιορτη......

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kerasaki Προβολή μηνύματος
    Byron όπως το είπες, η πτώση οφείλεται στην Ελλάδα που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα στη γερμανική συμμαχία. Μήπως όμως πριν κρίνεις εαν αυτό θεωρείται κραχ η όχι πρέπει να περιμένεις την έξοδο της Ελλάδας από την νομισματική ένωση. Εκεί πιστεύεις, όταν και εαν αυτό γίνει πραγματικότητα θα είναι ίδια η πτώση?
    Αν σου μιλήσω ως trader, οι αγορές είναι ήδη προετοιμασμένες και ένα κραχ δεν το περιμένω. Είναι σε μεγάλο βαθμό priced in όπως λένε στην γλώσσα μου. Αν θα υπάρξουν κάποιες μεταβολές στα πρόσημα των ξένων αγορών, μεγάλες ή μικρές δεν ξέρω. Πιθανότατα ναι, πιθανότατα θα υπάρξουν και παρεμβάσεις των κεντρικών τραπεζών για να ρουφήξουν όλες τις αναταράξεις.

Αν σου μιλήσω ως Βύρων, μάλλον χάνεις την ουσία. Προσωπικά, το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να απασχολεί κάθε άνθρωπο που δεν είναι ψυχοπαθής, είναι το μέγεθος των αναταράξεων που θα προκαλέσει η άτακτη, αποετοίμαστη, ασύντακτη χρεωκοπία της χώρας μου στις ξένες αγορές.

Εξακολουθώ να πιστεύω βαθειά, πως δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι σημαίνει άτακτη χρεωκοπία. Νομίζουν κάποιοι οτι η ζωή θα είναι ίδια με κάποιες δυσκολιούλες που θα ξεπεράσουμε με υψηλό φρόνημα...
    Αυτό που θα συμβεί, είναι πως σε ένα μήνα ΘΑ παρακαλάμε τον όποιον υπάρχει πάνω, να πάμε στην δραχμή.
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 30/06/2015 στις 13:53.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Δηλαδή αν ψηφισουμε ΝΑΙ θα το γλιτώσουμε όλο αυτό;
    Ρωτάω για να διαμορφώσω μια άποψη, αν είναι αυτό δυνατό.
    Αν δεν έχει νόημα το τι θα βγει τελικά, τι γίνεται δηλαδή;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    . Νομίζουν κάποιοι οτι η ζωή θα είναι ίδια με κάποιες δυσκολιούλες που θα ξεπεράσουμε με υψηλό φρόνημα...
    Αυτό που θα συμβεί, είναι πως σε ένα μήνα ΘΑ παρακαλάμε τον όποιον υπάρχει πάνω, να πάμε στην δραχμή.

Ακριβως αυτο θα γινει.

Το βιοτικο επιπεδο θα προσγειωθει στο 1950, και οταν ολοι συνειδητοποιησουν τι εχει συμβει, το καραβι θα εχει σαλπαρει και οι ευρωπη θα μας κουναει μαντηλι.

Δεν πειραζει ομως, θα προχωρησει η συμμαχια με το μαλαουι και την Ζουαζιλανδη και θα γινουμε το Καταρ της ΒορειοΑνατολικης Ασιας!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Όχι. Αλλά έχουμε μιά επιχείρηση που δανείζεται για να κάνει τι ακριβώς; Για να γυρνάνε τα δανεικά στην ίδια τσέπη από την οποία προήλθαν με το τεφτέρι να έχει γράψει συν τόσα;
    Ποιός ιδιώτης επιχειρηματίας βρίσκει ανοχή και από ποιόν χρηματοδότη να το κάνει αυτό;
    Σε τελική ανάλυση αν η επιχείρηση "Ελληνικό Κράτος" έχει τεθεί υπό αναγκαστική διαχείριση με διαιτητή, γιατί ο διαιτητής δεν αναλαμβάνει πέραν της τήρησης των βιβλίων και την εξυγείανση της επιχείρισης παρά την αφήνει στον κακό -αποδεδειγμένα- επιχειρηματία; Γιατί όταν βλέπει ο διαχειριστής ότι ο επιχειρηματίας πουλάει τον ΟΠΑΠ, το Ελληνικό κλπ σε αστείες τιμές (και άρα βλάπτει την υπό εξυγείανση επιχείρηση) δεν μιλάει; Το δημοψήφισμα τους χάλασε μόνο και εξεγέρθηκαν σύσσωμοι, τα λοιπά γαργάρα.
    Είχαμε μιά 5ετία στην οποία δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ επί της ουσίας και ότι έγινε ήταν σκανδαλωδώς κακώς καμωμένο και δεν άνοιξε ρουθούνι, μόνο και μόνο γιατί έδινε κώλο ο πράιμ μίνιστερ.

Δεν θεωρώ τους σημερινούς έχοντες την εξουσία πιο άξιους τελικά γιατί επί της ουσίας το έργο τους είναι μηδέν σε όλα τα επίπεδα. Δεν άλλαξε τίποτα σε κανέναν τομέα του δημοσίου, ότι στραβό γινόταν γίνεται ακόμα και χρόνο να αλλάξουν πράγματα είχαν και τον άφησαν να περάσει έτσι. Τουλάχιστον δεν χάρισαν τίποτα άλλο σε φιλαράκια τους... Ωραία η μαγκιά στην ευρώπη αλλά θα ήταν πιο μάγκες αν είχαν και κάτι να δείξουν. Ότι προμήθεια κάνει το κράτος ας πούμε είναι σε τιμή κουκουρούκου, μόνο να έριχναν τις τιμές στην λιανική από τα στιλό και το κωλόχαρτο ως το οτιδήποτε αγοράζεται, θα είχαν γλιτώσει πιο πολλά από ότι κόβοντας μισθούς, λέωγωτωρα...
    Μετά από 4 χρόνια σκληρής λιτότητας είχαμε αρχίσει δειλά δειλά να βλέπουμε λίγο, ελάχιστο φως.
    Είχαμε αρχίσει να βάζουμε τάξη στο τσαντήρι μας και είχαμε δείξει σημάδια εμπιστοσύνης προς τις αγορές.

Συγνώμη, αλλά εγώ αυτό βλέπω, κάποιοι λένε ότι δν υπήρχε καμία βελτίωση, ΟΚ
    Ούτε εγώ έβγαλα λεφτά τόσα χρόνια, ζορίζομαι για να περάσω το μήνα κι αν είμαι τυχερός βάζω μια δεκάρα στην άκρη.

Εάν είχαμε μια ελπίδα να εξυγιανθούμε μετά από τόσες δεκαετίες ανυπολόγιστων
    σπαταλών, τώρα που αν φύγουμε από το ευρώ δεν θα έχουμε καμία κύριοι.
    ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΠΙΔΑ.

Banned
    Μιλωντας σοβαρα (!)

οι δρομοι ειναι δυο.
    -Ο πολυ δυσκολος ανηφορικος δρομος της Ευρωπης-αφου ομως κανουμε δομικες αλλαγες, μειωσουμε κοστη του κρατους και περιορισουμε τους Δ.Υ.
    -Επιστροφη στην δραχμη, βιαιη προσαρμογη προς τα κατω, βιοτικο επιπεδο του 1950, ελλειψεις σε αγαθα που σημερα θεωρουμε αυτονοητα,
    το πρωτο δε τριμηνο ανεξελεγκτες καταστασεις με ντου σε αγορες/Smarket κλπ.
    Δευτερη χρεωκοπεια εντος 15ετιας, και ανακαμψη μετα απο 40 χρονια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Άρα ή δεκαετία '50 (όχι) ή 50 χρόνια Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sex.gif 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	23,4 KB 
ID:	337936 (ναι) ;

Αυτές είναι οι επιλογές μας;

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Δηλαδή δεν θα γινομασταν ένα κράτος που ευημερούσαν οι αριθμοί και οι άνθρωποι θα πεινούσαν;
    Και ο Αυγερόπουλος στο κόλπο;
    Τι διάολο γίνεται επιτέλους;
    Ποιός λέει αλήθεια;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Μαζί γράφαμε Άκη. Οκ, καλύφΤηκα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Άρα ή δεκαετία '50 (όχι) ή 50 χρόνια Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sex.gif 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	23,4 KB 
ID:	337936 (ναι) ;

Αυτές είναι οι επιλογές μας;
    δεκαετία '50 (όχι) ή 25-30 χρόνια

αυτες ειναι οι επιλογες δυστυχως.

Εαν δεν τον παιζαμε 5 χρονια τωρα, θα μπορουσαμε να βγουμε απο την κριση το 2020.
    Καθε μερα που περναει ειναι και χειροτερα.

Κυπρος και Ιρλανδια
    (ΠΟΛΥ πιο οργανωμενα απο εμας κρατη) βγηκαν απο την κριση σε 2 ετη.

εμεις ομως εχουμε ΕΡΤ!!!

Παλαιό μέλος
    Δεν έχουν νόημα πλέον οι αναλύσεις. (*)
    12 το βράδυ τελει'ωνουν τα "ψεμματα"..
    Δεν είναι χαζός .. Το Ναι περιμένει .
    Το Ναι που θα τον κάνει Τσε Γκεβαρα - ηρωική έξοδος - παρακαταθήκη για το μέλλον του.
    Το Οχι φοβάται , οσο κι αν σας ακούγεται παράξενο.. που θα τον οδηγήσει να μη βρίσκει σπηλιά να κρυφτεί...
    Μόνο που τότε εμείς θα έχουμε καταστραφεί και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται θα έχουν άπειρο χρόνο να το καταλάβουν.

(*) Αυτό δείχνει και το παράλογο το δημοψηφίσματος , ναι ή όχι σε κάτι που προσπαθούμε να καταλάβουμε εδώ μέσα μετά τόσες αναλύσεις και τόσα παιδιά σπουδασμένα στα οικονομικά .
    Το τι έχει καταλάβει η θυμωμένη βάβω με τη μειωμένη σύνταξη στην άνω ραχούλα θα το νοιώσει με την καθόλου σύνταξη.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Δεν έχουν νόημα πλέον οι αναλύσεις. (*)
    12 το βράδυ τελει'ωνουν τα "ψεμματα"..
    Δεν είναι χαζός .. Το Ναι περιμένει .
    Το Ναι που θα τον κάνει Τσε Γκεβαρα - ηρωική έξοδος - παρακαταθήκη για το μέλλον του.
    Το Οχι φοβάται , οσο κι αν σας ακούγεται παράξενο.. που θα τον οδηγήσει να μη βρίσκει σπηλιά να κρυφτεί...
    Μόνο που τότε εμείς θα έχουμε καταστραφεί και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται θα έχουν άπειρο χρόνο να το καταλάβουν.

(*) Αυτό δείχνει και το παράλογο το δημοψηφίσματος , ναι ή όχι σε κάτι που προσπαθούμε να καταλάβουμε εδώ μέσα μετά τόσες αναλύσεις και τόσα παιδιά σπουδασμένα στα οικονομικά .
    Το τι έχει καταλάβει η θυμωμένη βάβω με τη μειωμένη σύνταξη στην άνω ραχούλα θα το νοιώσει με την καθόλου σύνταξη.
    To αυτο.

i rest my case.

Banned
    Οι δρομοι μας ειναι δυο

και οι δυο επιπονοι, και οι δυο με στερησεις και φτωχεια....

απλα προτιμω να τζογαρω τα 2 τελευταια μου cents στην Ευρωπη εναν τοπο με το υψηλοτερο βιοτικο επιπεδο στον κοσμο (πιο πανω και απο την Αμερικανικη ηπειρο), παρα να θαλασσοδερνομαι μονο σε αχαρτογραφητα νερα τυπου Κουβας, Βενεζουελας κλπ που οι ανθρωποι πεινανε δεκαετιες τωρα.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αντικείμενο δημοψηφίσματος, ή μάλλον δεν είναι αυτό που η κυβέρνηση υποστηρίζει. Καλούμαστε να αποφασίσουμε εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με κάτι που ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ. Με όρους moto.gr καλούμαστε να απαντήσουμε αν συμφωνούσαμε με τον προορισμό μιας εκδρομής που έχει ακυρωθεί. Ή να ψηφίσουμε εάν συμφωνούμε που η φετινή ετήσια έγινε καλώς ή όχι εκεί που έγινε.

Η δική μου οπτική λοιπόν είναι η εξής: Ο Τσίπρας έπραξε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όπως και ο προκάτοχός του, τραγικοί ΜΙΚΡΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ μπροστά σε μεγάλες περιστάσεις. Ο δε Σαμαράς ήξερε ότι αυτά που έπρεπε να υπογράψει δεν θα περνούσαν ούτε από μερικούς δικούς του, ούτε από τα συνεταιράκια του ΠΑΣΟΚ και πως το αντιμετωπίζει; Με το να μεταθέσει την καυτή πατάτα στον επόμενο, δηλ στον Τσίπρα. Εάν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι τις εκλογές τις προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας καλύτερα να μην αναφέρω τι χρειάζεται... Πάμε τώρα στον Τσίπρα... ξέροντας ότι ο συμβιβασμός που είναι έτοιμος να κάνει δεν περνάει από Λαφαζάνηδες, Λαπαβίτσες, Κωνσταντοπούλου, συνεταιράκια της ΑΝΕΛ κτλ τι κάνει; Πετάει το μπαλάκι στο λαό αριστοτεχνικά και ετοιμάζεται να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια... Δεν έχει να χάσει κάτι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα. Είναι όχι; Μου δώσατε καθαρή εντολή να προχωρήσω όπως θέλω, μου βγαίνει είμαι γαμάουα, δεν μου βγαίνει ξέρατε τις συνέπειες είστε υπόλογοι. Βγαίνει το ναι; Παραιτούμαι από πρωθυπουργός, πετάω ένα δεν θα μείνω στην ιστορία ο πρωθυπουργός που υπέγραψε μια καταδίκη όπως είπε χτες στην ΕΡΤ, φροντίσαμε λοιπόν την υστεροφημία μας και ούτε γάτα ούτε ζημιά...

Και στις δύο περιπτώσεις είναι εμφανές πως γνώμονας για τις αποφάσεις Σαμαρά-Τσίπρα είναι η Ελλάδα πάνω απ' όλα...
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 30/06/2015 στις 11:03.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Αααα και κάτι άλλο φίλτατε υποστηρικτή της αστής Ζωής των έντιμων επιλογών... Θα έχεις ακούσει για το Noor 1, του επιχειρηματία του Κοτσώνη, συνεργάτη του Μαρινάκη, που το πιάσανε τίγκα στο ναρκωτικό. Ο δε Μαρινάκης ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια μέτοχος στο κανάλι του Αλαφούζου που εκμεταλλεύεται το δημόσιο αγαθό του τηλεοπτικού αέρα και στο οποίο δουλεύει η δημοσιογράφος με τα μεθυστικά μάτια και το τεχνηέντως αθώο βλέμμα. Ποιος ανέλαβε λοιπόν φίλτατε δικηγόρος υπεράσπισης του "επιχειρηματία" που θα γέμιζε θάνατο την Ελλάδα και την Ευρώπη; *Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΗΣ, Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

**Να πιάσουμε λίγο και τη μαμά της Ζωής που είναι πρόεδρος στο ΕΣΡ και πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε πως μέχρι το 2013 έπαιρνε επίδομα ανήλικων τέκνων; Δεν το πιάνουμε γιατί θα πετάξεις το ατράνταχτο "επιχείρημα" άλλοι έχουν κάνει χειρότερο, οπότε στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Οπότε φίλτατε άσε τα κηρύγματα για έντιμες επιλογές σε άλλον συμφορουμίτη γιατί το κουτόχορτο δεν περιλαμβανόταν ποτέ στις διατροφικές μου συνήθειες...
    Δεν είμαι ταγμένος ούτε κοματόσκυλο αλλά μερικά πράγματα χρήζουν εξήγησης
    * απαντήθηκε από τον Σπυράκο

** Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα, (νομίζω) είχε κάνει αίτηση διακοπής του επιδόματος και μέχρι να γίνει η διακοπή πέρασαν 2 μήνες και γι' αυτό το χροικό διάστημα την κατηγόρησαν. Ποιο πολύ μου κάνει ότι ήθελαν να χτυπήσουν τον πολιτικό άντρα της .
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004