Σελίδα 70 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 2060656667686970717273747580120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.036 έως 1.050 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nestormaxno Προβολή μηνύματος
    Γιατι φοβούνται το κούρεμα καταθέσεων και θέλουν να ξεφορτωθούν ρευστό απο το λογαριασμό τους? Λεω εγω τώρα....
    Diladi oute na plirothoume den theloume????
    Den plironoun - einai malakes
    plironoun - exoun poniro skopo.

Oraia.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εγώ έπρεπε να πληρωθώ χτες, αλλά πληρώθηκα προχτές, ολόκληρο το ποσό, σε μετρητά. Pwned!
    Life begins at 45°.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Κουράγιο σε αυτούς που δεν έχουν να παίρνουν από πουθενά.
    Αυτούς να σκεφτούμε και όχι την πάρτη μας πάλι.
    Με την ευκαιρία τα αφεντικά μου όσο και να κουρέψεις έχει μαλί....αστο καλύτερα.
    Αυτό πάντως εμένα μου δίνει κουράγιο.
    Ψεύτικο; ίσως και να ειμαι ρομαντικός.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Με κλειστές τις τράπεζες κάθε επιχείρηση ανάλογα τις ανάγκες της κρίνει αν πρέπει να πληρώσει με μετρητά ή με κατάθεση...
    ΠΧ Τα Σούπερ Μάρκετ, βενζινλάδικα κλπ που τις τελευταίες ημέρες έχουν βρεθεί με ένα σκασμό μετρητά που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν αφού δεν μπορούν να τα καταθέσουν, προτιμούν να πληρώσουν με αυτά τους εργαζόμενους (και ας είναι εκτός συνήθους διαδικασίας) και να διαφυλάξουν τους λογαριασμούς όψεως ώστε να πληρώσουν προμηθευτές και άλλες υποχρεώσεις που δεν γίνεται να πληρωθούν αλλιώς... Οπότε μην βγάζετε συμπεράσματα...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Δουλεύεις στον Σκλαβενίτη μάλλον ε? Και άν όχι μπράβο για την κίνηση κάποιων σωστών αφεντικών απέναντι στο πρόβλημα. Στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σε αντίθεση με κάποιους άλλους που ανακοίνωσαν πληρωμές μόνο στην συγκέντρωση του Συντάγματος για όσους πάνε απο οτι αναρτήθηκε σε social media πάντα αλλά μετά είπανε οτι εκαναν πλάκα. Και αστείο να ήταν, που χλωμό το κόβω, είναι κακό χιούμορ απλά.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Να κάνω ένα σχόλιο και εγώ αν και επιμελώς απέχω από το θέμα αυτό. Βύρωνα είναι άλλο πράγμα το Finance που περιγράφεις στα post σου μια χαρά και άλλο πράγμα η Οικονομική θεωρία. Με μια διαφορά το finance είναι κομμάτι της οικονομίας και έχει βραχυπρόθεσμα χαρακτηριστικά. Γνωρίζεις πως όλοι αυτοί οι οικονομολόγοι που στέκονται υπέρ της δραχμής (αυτοί που σου λένε πως να γ@μήσεις μια "γκόμενα" αλλά δεν έχουν γ@μήσει οι ίδιοι) δε λένε λόγια του αέρα στο γιατί είναι υπέρ, φυσικά όμως για αυτούς ο χρόνος είναι απλά μια συνισταμένη. Κανείς δε μπορεί να απαντήσει με απόλυτη βεβαιότητα για το οικονομικό μας μέλλον αλλά μπορεί να μιλήσει με όρους finance για το οικονομικό μας παρών που ναι είναι πολύ μαύρο και νομίζω πως ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα σύντομα.
    Από την άλλη υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να βλέπουν ελπίδα μέσα στη μαυρίλα και όχι γιατί είχαν "μαύρη" ζωή και τώρα θα έχει και ο γείτονάς τους, αλλά γιατί σε τέτοιες καταστάσεις οι άνθρωποι κάνουν βήματα ταχύτερα και προς άλλες κατευθύνσεις και φτάνουν να κινούνται με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες από ότι ήταν σε σταθερό περιβάλλον. Αυτά από εμένα.
    ps: Δε θα πάω να ψηφίσω το δίπολο δε με με καλύπτει, αλλά ομολογώ πως η πιθανότητα του όχι και ο κλονισμός αυτής της κοινωνίας (χωρίς να στηρίζω το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα") ίσως να έχει κάτι περισσότερο να μου δώσει.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Οχι σε σούπερ μαρκετ.
    Κοντά είσαι όμως.
    Τώρα το βράδυ που θα πάω πάλι, γιατί να μην σταθώ σε ένα σημείο ούτε δευτερόλεπτο;
    Με ξεγέλασε;
    Μπορεί.
    Δεν με νοιάζει καθόλου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος

Oraia.
    Λεω οτι είναι ύπποπτο να σου δωσει ΤΩΡΑ προκαταβολή μισθού με ebanking. Γιατι δηλαδή δεν στα δίνει μετρητά?

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    κοίτα να δεις που κάποιος είναι κύριος και του το χρεώνουμε.....
    Δεν του χρεώνουμε.
    Ο άνθρωπος, που προφανώς είναι συνεπής στις πληρωμές του, κάνει το αυτονόητο για λόγους ασφαλείας

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος

Oraia.
    ποιος είπε για πονηρό σκοπό;
    έξυπνη κίνηση είναι.
    Από τη στιγμή που είχαν ρευστότητα και υπάρχει (μεγάλος ή μικρός είναι θέμα εκτίμησης αλλά υπάρχει) κίνδυνος κουρέματος γιατί να μην τα δώσει στον εργαζόμενο, που κατά τεκμήριο στο λογαριασμό μισθοδωσίας δεν θα έχει πολλά χρήματα οπότε και να γίνει κούρεμα έχει αυξημένες πιθανότητες να μην κουρευτούν και να τα κρατήσει στο δικό του (που για να έχει αρκετά για όλους τους εργαζομένους έχει περισσότερες πιθανότητες να κινδενεύει από κούρεμα) να ρισκάρει να κουρευτούν και να βρεθεί και να χάσει λεφτά και να χρωστάει (άρα να τα χάσει διπλά) και ο εργαζόμενος να μην τα πάρει;

Δεν έγινε κάποιος χαρακτηρισμός από αυτούς που είπαν το γιατί

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    αχεμμμ... τα λ7 του ΔΝΤ επί της ουσίας είναι sdrs (και θα μπει και ο κινέζος μέσα σύντομα) και δεν νομίζω να έρθουν οι Περουβιανοί με τα λάμα να ζητήσουν τα λεφτάκια τους

εγώ γιατί νόμιζα ότι λόγω liquidity gap ΟΛΕΣ οι τράπεζες παίζανε με interbanking commercial papers και τραπεζικά ομόλογα και σιντάκια ;;

σωστά αλλά πρέπει να ελέγξεις τον τρόπο που δανείζει και δανείζεται η τράπεζα , επί της ουσίας αν δεις από την αρχή το σκηνικό με το ΔΝΤ με τα eurobonds και τις αλλαξωκολιές που κάνανε οι γάλλοι και οι γερμανοί και μετά ρίξανε ενα κούρεμα με το psi , μήπως το παιχνίδι ήταν τελείως στημένο και τρεχουμε σα μαλάκες ;;

αχεμμμ...
    Νομίζω οτι έχεις διάθεση να με τρολλάρεις φίλε.

1.Τα SDR's είναι το "νόμισμα" του IMF στο οποίο μετατρέπονται τα λεφτά του κάθε κράτους που συμμετέχουν στο IMF. Οι ισοτιμίες αλλάζουν καθημερινά, σύμφωνα με τις μεταβολές των υποκείμενων νομισμάτων στις αγορές. https://www.imf.org/external/np/fin/data/rms_five.aspx Δηλαδή θα βοηθούσε περισσότερο την απάντηση προς τον pipe, αν του έλεγα πως το Περού θα ζήταγε τα SDR's του απ΄το ΔΝΤ, το οποίο θα τα μετέτρεπε την ημέρα εκέινη σε πέσο βάσει της ισοτιμίας κλπ?

2. Δεν σε πιάνω τι θέλεις να πεις...Τι σχέση έχει το Liquidity gap, τα ομόλογα και τα υπόλοιπα ακρωνύμια στην κουβέντα? Αν νομίζεις οτι θα βοηθούσε να αναλυθεί η λειτουργία της Money Market αγοράς στα μέλη του moto.gr, άιντε κάντο ρε Ακη γιατί εγώ βαριέμαι πλέον.

Ασχετα με το τι πιστέυω (που το έχω γράψει όσο πιο ξεκάθαρα και τεκμηριωμένα μπορώ), η βοήθεια μου (ή η τρομοκρατία μου για κάποιους), αφορά στο να εξηγήσω το τεχνικό κομμάτι λειτουργίας του συστήματος και τι επηρεάζει όταν το "σκαλίζεις". Νοιώθω άσχημα να μην εξηγήσω πχ στον φίλο μου τον taisteal ότι όταν γράφει πως είναι στα @@ του οι επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό, πως θα πάρει κυριολεκτικά τα @@ του όταν θα πάει να ζητήσει ένα ανταλλακτικό για το ΧΤ.

ΑΥτά, βαρέθηκα. Τα λέμε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nestormaxno Προβολή μηνύματος
    Λεω οτι είναι ύπποπτο να σου δωσει ΤΩΡΑ προκαταβολή μισθού με ebanking. Γιατι δηλαδή δεν στα δίνει μετρητά?
    Μια επιχείρηση έχει πολλές κατηγοριίες πληρωμών που πρέπει να καλύψει... Μια από αυτές είναι η μισθοδοσία. Με δεδομένες τις κλειστές τράπεζες, πλέον η επιχείρηση έχει 2 ρευστότητες. Μία η τραπεζική (τα χρήματα που υπάρχουν στους λογαριασμούς) και μια η ρευστότητα σε φυσικό χρήμα στα χέρια της. Ανάλογα τις ανάγκες της προσπαθεί να καλύψει τις πληρωμές της με όποιο τρόπο μπορεί... Οπότε τίποτα μην σας κάνει εντύπωση (ούτε αρνητική, ούτε θετική). Κινήσεις ανάγκης είναι όλες...Εδώ που τα λέμε είναι μικρό θαύμα και που καταφέρνουν να πληρώνουν (όσοι τα καταφέρνουν) ασχέτως του τρόπου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ο Πρωθυπουργός της χώρας.

Ο Πρωθυπουργός που βγήκε σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό και
    ζήτησε να ψηφίσει "ΟΧΙ" στην πρόταση των θεσμών.

Που εκμεταλεύτηκε την ευαισθησία του Έλληνα για "Εθνική Κυριαρχία"

Αυτός ο πολιτικός που τόσοι ψηφοφόροι εμπιστεύονται...

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	o-GEORGE-OSBORNE-570.jpg 
Προβολές:	180 
Μέγεθος:	26,8 KB 
ID:	338000

Run Forest, run...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Οχι σε σούπερ μαρκετ.
    Κοντά είσαι όμως.
    Τώρα το βράδυ που θα πάω πάλι, γιατί να μην σταθώ σε ένα σημείο ούτε δευτερόλεπτο;
    Με ξεγέλασε;
    Μπορεί.
    Δεν με νοιάζει καθόλου.
    Σγγνώμη φίλε μου αλλά ο χαζός δεν πατησα το κουμπάκι της παράθεσης ενώ νόμιζα οτι το είχα κάνει. Στον BLiTzER πήγαινε η ερώτηση και αυτό επειδή η απο πάνω μου δουλεύει στον Σκλαβενίτη και αυτή πληρώθηκε έτσι.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44