Σελίδα 85 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 3575808182838485868788899095 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.261 έως 1.275 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Όταν μπήκαμε στα μνημονια το χρέος ήταν στο 120% του ΑΕΠ. Τώρα το χρέος έχει φτάσει στο 180% παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των εταίρων μας που είχαν την πρόθεση να μας βοηθήσουν.

Ισότιμη Ευρώπη;;;;; Από που κι ως που; Σε ποιο άλλο κράτος υπήρξαν παρεμβάσεις από εξωτερικούς παράγοντες για το ποιος είναι σωστό να κυβερνησει.;

Αρνούνται να δεχτούν ότι τα σωτηρία προγράμματά τους απέτυχαν γτ έχουν να δώσουν λόγω και στους δικούς τους ψηφοφόρους.

Προφανώς για να ζήτησαν αυτά τα μέτρα που μόνο ανάπτυξη δεν φέρνουν αλλά θα κλείσουν κι αλλες επιχειρήσεις, έχουν κάποια αλλά συμφέροντα. Μη γελιομαστε δεν μπορούν να εφαρμοστούν αυτα τα μέτρα. Είτε είναι τα 8 δισ που πρότεινε ο Άλεξ είτε τα 9-10-11 που πρότειναν οι "εταίροι". Κι αν ψηφιστούν δεν θα ξανα βγαίνουν οι αριθμοί και στο τέλος θα μας πάρουν και τα σοβρακα.

Για μένα λέμε Ναι στην Ευρώπη αλλά σαν ισότιμο μέλος, αλλά ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ σ αυτή την Ευρώπη. Αν θέλουν να μας πετάξουν έξω και με Ναι μπορούν άνετα. Θα πάνε στη διαπραγμάτευση και θα τους πουν πάρε τώρα σκληρότερα μέτρα απ αυτά που σου δώσαμε πριν, φερε το λαό στην εξαθλίωση να μην μπορεί να αγοράσει ούτε τα βασικά και σ ένα χρόνο παπαλα. Θα έχουν ετοιμάσει κι ένα σχέδιο για grexit που τώρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του ΟΟΣΑ δεν υπάρχει ο,τι και να λένε οι πολιτικαντιδες και όλοι κομπλε και ωραίοι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παίδες στην πράξη τι θα παίξει;

Λέει η Μέρκελ κ η παρέα της, θα συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις μετά το δημοψήφισμα. Είτε βγει όχι είτε ναι, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν.

Αν δεν μας αρέσουν τα νέα μέτρα τί θα γίνει;

Νέο δημοψήφισμα με νέο αντικείμενο;

Θα φάμε τα μέτρα κ θα προχωρήσουμε κανονικά με νέα χρηματοδότηση;

Κάτι άλλο;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος
    Όταν μπήκαμε στα μνημονια το χρέος ήταν στο 120% του ΑΕΠ. Τώρα το χρέος έχει φτάσει στο 180% παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των εταίρων μας που είχαν την πρόθεση να μας βοηθήσουν.

Ισότιμη Ευρώπη;;;;; Από που κι ως που; Σε ποιο άλλο κράτος υπήρξαν παρεμβάσεις από εξωτερικούς παράγοντες για το ποιος είναι σωστό να κυβερνησει.;

Αρνούνται να δεχτούν ότι τα σωτηρία προγράμματά τους απέτυχαν γτ έχουν να δώσουν λόγω και στους δικούς τους ψηφοφόρους.

Προφανώς για να ζήτησαν αυτά τα μέτρα που μόνο ανάπτυξη δεν φέρνουν αλλά θα κλείσουν κι αλλες επιχειρήσεις, έχουν κάποια αλλά συμφέροντα. Μη γελιομαστε δεν μπορούν να εφαρμοστούν αυτα τα μέτρα. Είτε είναι τα 8 δισ που πρότεινε ο Άλεξ είτε τα 9-10-11 που πρότειναν οι "εταίροι". Κι αν ψηφιστούν δεν θα ξανα βγαίνουν οι αριθμοί και στο τέλος θα μας πάρουν και τα σοβρακα.

Για μένα λέμε Ναι στην Ευρώπη αλλά σαν ισότιμο μέλος, αλλά ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ σ αυτή την Ευρώπη. Αν θέλουν να μας πετάξουν έξω και με Ναι μπορούν άνετα. Θα πάνε στη διαπραγμάτευση και θα τους πουν πάρε τώρα σκληρότερα μέτρα απ αυτά που σου δώσαμε πριν, φερε το λαό στην εξαθλίωση να μην μπορεί να αγοράσει ούτε τα βασικά και σ ένα χρόνο παπαλα. Θα έχουν ετοιμάσει κι ένα σχέδιο για grexit που τώρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του ΟΟΣΑ δεν υπάρχει ο,τι και να λένε οι πολιτικαντιδες και όλοι κομπλε και ωραίοι..
    Όταν μπήκαμε στα μνημόνια είχαμε 15% του ΑΕΠ έλλειμμα....όταν σου χρηματοδοτούν το έλλειμμά σου για 5 χρόνια (δανείζεσαι δηλαδή για να το μειώσεις), τι περιμένεις να γίνει? Να μειωθεί το χρέος?

Θελω να πω οτι η αύξηση του χρέους ήταν αναμενόμενη. Δεν την έφερε το μνημόνιο. Την έφεραν οι πολιτικές '80-'90-'00. Δεν έφερε το μνημόνιο την κρίση. Η κρίση έφερε το μνημόνιο.

Ας πάρουμε χαμπάρι οτι είτε ναι είτε οχι προκύψει θα ματώσουμε. Ζητάνε απο τον λαό να επιλέξει μπαλτά ή τσεκούρι. Και τον διχάζουν γιατι είναι πολιτικοί νάνοι και αρνούνται να αναλάβουν το πολιτικό κόστος των προεκλογικών τους ψεμάτων. Λες και με δραχμή θα λύθεί αυτόματα το συνταξιοδοτικό. Λες και με δραχμή θα τρέξουν τα funds να επενδύσουν. Λες και με δραχμή ο ιδιωτικός τομέας θα μπορεί να σηκώσει το βαρος του δημοσίου...

Είτε ναι είτε οχι, είτε με € είτε με δραχμή θα ματώσουμε. Όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο. Απλά ας ζυγίσουμε ποιο περιβαλλον μας παρέχει περισσότερη ελπίδα για το μέλλον και περισσότερη ασφάλεια...

Αυτά
    Τελευταία τροποποίηση από nestormaxno; 02/07/2015 στις 10:50.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nestormaxno Προβολή μηνύματος
    Όταν μπήκαμε στα μνημόνια είχαμε 15% του ΑΕΠ έλλειμμα....όταν σου χρηματοδοτούν το έλλειμμά σου για 5 χρόνια (δανείζεσαι δηλαδή για να το μειώσεις), τι περιμένεις να γίνει? Να μειωθεί το χρέος?
    Άρα;

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moi
    Οχι στο Μνη2 = Ναι στο Μνη3
    μόλις έβγαλες το πιο άκυρο, παντελώς ανυπόστατο συμπέρασμα έβερ.
    Εύχομαι ολόκαρδα να έβγαλα το πιο άκυρο, παντελώς ανυπόστατο συμπέρασμα, έβερ.
    Σοβαρότατα το λέω.
    Από Δευτέρα πλέον...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αλλα επειδη και αλλοι επαιρναν αυτο τον παχυλο μισθο, δεν μπορω να πω οτι εκαναν σωστα την ΔΟΥΛΕΙΑ τους...με αποτελεσμα να μην εχει βγει ακρη χροοοονια τωρα...
    Δε διαφωνώ. Στο ίδιο στρατόπεδο βρισκόμαστε όλοι (οι περισσότεροι τουλάχιστον), τα ίδια πράγματα ζητάμε. Αλλά δε μπορώ να κάνω εγώ τη δουλειά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. Τονίζω απλά τα προφανή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Εύχομαι ολόκαρδα να έβγαλα το πιο άκυρο, παντελώς ανυπόστατο συμπέρασμα, έβερ.
    Σοβαρότατα το λέω.
    Από Δευτέρα πλέον...
    Καταλαβαίνω από πού πηγάζει όλο αυτό (το'χω ξανακούσει), αλλά νομίζω είναι προφανές ΚΑΙ για την κυβέρνηση ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο (το "όχι Μνη2 = Μνη3" εννοώ).
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Ειλικρινά, πιστεύω πως το δημοψήφισμα είναι βεβιασμένο χωρίς κάποιο σαφές λόγο.
    Θέτει ένα ερώτημα το οποίο έχει πάψει πια να έχει ισχύ.

Αλλά θεωρώ πως είμαι ένας πολίτης που πιστεύει στα δημοκρατικά ιδεώδη γι'αυτό
    θα αναγκαστώ να ταξιδέψω 600χλμ πηγαινέλα και θα ξοδέψω τον ανάλογο χρόνο και χρήμα.
    Θα σεβαστώ τον πρωθυπουργό της χώρας μου και θα ακούσω αυτά που έχει να μου πει
    στα διαγγέλματά του.

Παρολαυτά αδυνατώ να συμφωνήσω μαζί του. Γιατί αυτός και τα λοιπά μέλη της κυβερνήσεως
    είναι επικίνδυνα άτομα που προκειμένου να πετύχουν τους πολιτικούς στόχους τους γέμισαν
    το λαό με ψέμματα, τον τρομοκράτησαν, μετέθεσαν τις ευθύνες των πράξεων τους στους
    "κακούς ξένους" και υπέβαλαν από το Φλέβαρη και μετά ένα έθνος και την οικονομία του
    σε κινέζικα βασανιστήρια.

Αλλά δεν θα σταθώ ιδιαίτερα στο γεγονός ότι αποπροσανατόλισαν το λαο (πχ η διαβεβαίωση
    ότι δεν θα υπάρξουν capital controls) ή ότι βόλεψαν δικούς τους άνθρωπους.
    Υποτίθεται ότι οι ψηφοφόροι τους εμπιστεύτηκαν για να σκίσουν τα μνημόνια, να φέρουν δουλειά
    στους ανέργους και να πατάξουν τη φτώχεια. Και αυτοί ζητιανεύουν πάλι μνημόνια!! πάλι δανεικά!

Ο λαός τόσα χρόνια είχε ανάγκη την Αξιοπρέπεια, την ανάγκη για μια καλύτερη ημέρα.
    Εξι μήνες τώρα μας κράτησαν όλους με την ψυχή στο στόμα και για κερασάκι επάνεφεραν
    τον τρόμο των πρώτων μνημονιακών ετών αλλά δέκα φορές χειρότερο. Αυτά στο εσωτερικό.
    Στο εξωτερικό βάλθηκαν να τσακωθούν με όλους και για όλα, να μας έχουν οι συμμαχοί μας
    στην μπούκα, να μας αντιπαθήσουν και φοβάμαι πως θα μας κάνουν να δεχτούμε μακράν
    χειρότερους όρους.

Αυτή η κυβέρνηση είναι Ε ΠΙ ΚΙ ΝΔΥ ΝΗ.

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη. Θέλω μια χώρα περήφανη, ένα λαό με το χαμόγελο στο
    στόμα και με λιακάδα στη καρδιά. Θέλω δουλειά για τα μέλη της οικογένειάς μου, για το γειτονά
    μου, τον Έλληνα που ζει 500χλμ μακρυά μου. Θέλω να μην υπάρχει άστεγος κάτω από γέφυρα,
    μάνα να μην περιμένει στο συσσίτιο να ταϊσει τα παιδιά της, πατέρα να μην σκεφτεται να αυτοκτονήσει
    από τα στοιβαζόμενα χρέη. Αλλά πιστεύω πως αυτή η κυβέρνηση δεν είναι η κατάλληλη
    να καταφέρει τις προσδοκίες τις δικές μου και φαντάζομαι, όλων των Ελλήνων.

ποια κυβερνηση ειναι καταλληλη να καταφερει τις προσδοκιες μας?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nestormaxno Προβολή μηνύματος
    πρέπει να αποφασίσεις τι θες

δεν είναι δυνατόν να λες κάνανε μαλακία οι προηγούμενοι (οποιοι) που δεχτηκαν την χρηματοδότηση (για τους λόγους που αναφέρεις παραπάνω) αλλά επειδή με αυτούς φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε (προσωπικα πιστεύω οτι αργά ή γρήγορα θα φτάναμε ανεξαρτήτως κυβερνώντος) θα τους "μαυρίσω"

νομίζω δλδ ετσι?
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος
    Όταν μπήκαμε στα μνημονια το χρέος ήταν στο 120% του ΑΕΠ. Τώρα το χρέος έχει φτάσει στο 180% παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των εταίρων μας που είχαν την πρόθεση να μας βοηθήσουν.[...]
    Sου διαφευγει οτι τα τελευταία χρονια, επεσε το ΑΕΠ, οποτε λογικο το χρεος ως % να αυξηθει. Εχω ξαναγραψει στο αλλο θρεντ οτι το προβλημα ειναι κυριως το ΑΕΠ και οχι η το ποσοστο του χρεους ή ακομα και η ονομαστικη του αξια η οποια λογιζεται ως καθαρη τρεχουσα.

ΥΠάρχει τετοια φιλολογια για το χρεος και το δυσθεωρητο υψος του κλπ, που κανενας δεν κοιταει οτι η μεση περιοδος αποπληρωμης των ομολογων μετα την αναδιαρθρωση ειναι τα 30 χρονια και η επομενη πλξρωμη τοκων ειναι το 2023.

Δεν ειναι το χρεος το προβλημα (ή, καλυτερα, το μονο προβλημα).

@Φαρμακοτριφτης. Δε δουλευω σε τραπεζα καρδια μου :a07: , ενας ταπεινος καθηγητης αγγλικων ειμαι που στα ενδιαμεσα εμβολιαζω γουρουνακια
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

παρακαλώ να σταματήσει η καραμέλα "ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ"

ΜΟΝΟ αμα θες διχάζεσαι

ΠΑΝΤΑ υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν οι μεν και οι δε για όλα τα θέματα....

ελεος δηλαδή
    πουτσ@@@@@@@@@

Όσοι είστε υπέρ αυτής της Ευρώπης ειλικρινά σκεφτείτε και το άκυρο. Μην ψηφίσετε το Ναι. Ειλικρινά θεωρώ πως θα καταστρέψετε τελείως τις νέες γενιές. Σέβομαι πως έχετε δίκιο όταν λετε " δουλεύω τόσα χρόνια και έχω κάποιες καταθέσεις στην τράπεζα που εξασφαλίζουν εμένα και την οικογένεια μου, αν μου τις δεσμευσουν;". Έχετε απόλυτο δίκιο.

Αλλά το θέμα είναι ότι κι εμείς οι νέοι ,όσοι έχουμε δουλειά, που τώρα ξεκινησαμε την επαγγελματική μας πορεία μετά από χρόνια σπουδών, δουλεύουμε σαν σκυλιά και δεν μας φτάνουν όχι να αποταμιευσουμε, ούτε καν να επιβιωσουνε ορισμένοι και ζητούν απ τη μαμά και το μπαμπά. Θεωρείτε ότι μπορούμε έτσι να έχουμε μελλον, να κάνουμε οικογένειες και να δημιουργήσουμε όνειρα; Μ αυτές τις πολιτικές;

Σκεφτείτε το.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Sου διαφευγει οτι τα τελευταία χρονια, επεσε το ΑΕΠ, οποτε λογικο το χρεος ως % να αυξηθει. Εχω ξαναγραψει στο αλλο θρεντ οτι το προβλημα ειναι κυριως το ΑΕΠ και οχι η το ποσοστο του χρεους ή ακομα και η ονομαστικη του αξια η οποια λογιζεται ως καθαρη τρεχουσα.

ΥΠάρχει τετοια φιλολογια για το χρεος και το δυσθεωρητο υψος του κλπ, που κανενας δεν κοιταει οτι η μεση περιοδος αποπληρωμης των ομολογων μετα την αναδιαρθρωση ειναι τα 30 χρονια και η επομενη πλξρωμη τοκων ειναι το 2023.

Δεν ειναι το χρεος το προβλημα (ή, καλυτερα, το μονο προβλημα).

@Φαρμακοτριφτης. Δε δουλευω σε τραπεζα καρδια μου :a07: , ενας ταπεινος καθηγητης αγγλικων ειμαι που στα ενδιαμεσα εμβολιαζω γουρουνακια
    Δεν μου διαφεύγει. Έχεις απόλυτο δίκιο. Το ΑΕΠ γτ μειωθηκε;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος

Με το που επιτευχθεί συμφωνία, ανοίγει αυτομάτως η κάνουλα και οι τράπεζες ξεμπλοκάρονται. Το CC είναι μέσο προστασίας τους, δεν είναι επειδή δεν έχουν διαθέσιμα.
    όχι οτι συμφωνώ με τα υπόλοιπα, αλλά αυτό μου έκανε εντύπωση. Μπορείς να μου πεις απο που προκύπτει το παραπάνω?

Btw, ακριβώς τα ίδια είπε και ο τιτάνας των Ματάλων πριν λίγο, αλλά επειδή τα καρότα που έχει πετάξει είναι ατελείωτα δεν δίνω και πολύ σημασία...

VAROUFAKIS: WILL QUIT IF YES VOTE
    VAROUFAKIS: IF NO VOTE WE WILL IMMEDIATELY RESTART TALKS
    BFW 07/02 08:44 *VAROUFAKIS: IF YES VOTE WE WILL SIGN ON DOTTED LINE
    BFW 07/02 08:43 *VAROUFAKIS: ECB ELA DECISION WILL DEPEND ON REFERENDUM RESULT
    BFW 07/02 08:43 *VAROUFAKIS: ECB CAN EASILY INCREASE ELA
    BFW 07/02 08:42 *VAROUFAKIS: EUROPE MAKES UP RULES AS IT GOES ALONG
    BN 07/02 08:41 *GREECE'S VAROUFAKIS SPEAKS IN BLOOMBERG TV INTERVIEW
    BFW 07/02 08:41 *VAROUFAKIS SAYS BANKS WILL OPEN TUESDAY AS NORMAL

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex k8 Προβολή μηνύματος
    ποια κυβερνηση ειναι καταλληλη να καταφερει τις προσδοκιες μας?
    Στην παρουσα φαση, καμια. Δεν υπάρχει πολιτικος με ικανο αναστημα να παρει το πραγμα πανω του και να προχωρησει παρα τις αντιδρασεις.

Γι' αυτο και εγραψα οτι το δημοψηφισμα ειναι lose-lose κατασταση. Με το "Ναι" δεχομαστε μια συμφωνια, η οποια εχει αποσυρθει, αρα θα δεχτουμε μια αλλη, ή την προηγουμενη (χειροτερη), η αυτη τηε Τριτης (επισης χειροτερη). Εδω τιθεται ενα ζητημα σοβαρο μια και αν η συμφωνια που θα παει να υπογραψει ο Τσιπρας δεν ειναι αυτη του "Ναι", τυπικα δεν νομιμοποιείται να το κανει.

Ξεπερνωντας αυτο το "τυπικο", ακομα κι αν υπογραψει, θα ειναι αδυνατο να την εφαρμοσει. Στη βουλη δε θα περασει (αφου θα εχει εγκριθει απο το λαο - οχι η ιδια αλλα τελος παντων), αλλα οι εφαρμοστικοι νομοι θα πρεπει να περασουν με ΠΝΠ (αυτες για τις οποιες κατηγορουσε τον Σαμαρα). Φυσικα, οπως ειδαμε απο τα τελευταια 5 χρονια, ακομα κι αν περασουν, δε θα εφαρμοστουν στην πραξη, ολο θα κωλυσιεργουμε.

Αρα, μπορει να παραιτηθει, οποτε βασει συνταγματος ακολουθουν διερευνητικες εντολες (λογικα ακαρπες) και μετα εκλογες. Για να βγει ποιος; Τι; Με τι προγραμμα; Με τι σκοπο; Με τι συμμαχους;

Παμε στο "Οχι" τωρα. Με τα τωρινα δεδομενα, το "Οχι" σημαινει οτι θα πρεπει (εστω) να ξαναρχισει τις συνομιλιες απο την αρχη. Εκει τιθεται ενα σοβαρο θεμα με το ρευστο, που αυτη τη στιγμη ειναι περιπου 800 εκατομμυρια. Φτανει για 4 μερες ακομα (χοντρικα). Πώς θα ανοιξουν οι τραπεζες; Να κανουν τι;

Υπάρχει και το ΔΝΤ που περιμενει, καποια στιγμη θα επισημοποιησει την καθυστερηση (προς το παρον αναμενει) βαζοντας μας και απο πλευρας του σε καθεστως χρεωκοπιας.

Χρεωκοπια εντος ευρω, κανενα περιθωριο ελιγμων, αρα αλλαγη νομισματος. Σε τετοιο περιβαλλον. Με ανθρωπους που δε με πειθουν οτι μπορουν να προετοιμασουν τον κρατικο μηχανισμο.

Κατι που δεν εχει ακουστει πολύ, ειναι οτι αυτη τη στιγμη, βασει των συμφωνιων που εληξαν και με τις οποιες αφ' ενος χασαμε τα 11 δις που υπηρχαν (για δευτερη φορα - η πρωτη ηταν το Φεβρουάριο), βασει του γεγονοτος οτι δεν ειμαστε συνεπεις στις πληρωμες μας, τυπικα οι δανειστες μπορουν να απαιτησουν το συνολο των οφειλων, ειτε σε ρευστο (που δεν υπάρχει), ειτε σε περιουσιακα στοιχεια. Ξερετε ποια ειναι αυτα.

Δεν κανω πλακα για το τελευταιο. Διαβαστε προσεκτικα τα μνημονια.

Υ.γ. Το Πουερτο Ρικο πληρωσε τελικα τη δοση του...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    πρέπει να αποφασίσεις τι θες

δεν είναι δυνατόν να λες κάνανε μαλακία οι προηγούμενοι (οποιοι) που δεχτηκαν την χρηματοδότηση (για τους λόγους που αναφέρεις παραπάνω) αλλά επειδή με αυτούς φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε (προσωπικα πιστεύω οτι αργά ή γρήγορα θα φτάναμε ανεξαρτήτως κυβερνώντος) θα τους "μαυρίσω"

νομίζω δλδ ετσι?
    Λέω οτι οι υπόλοιπες 18 χώρες του € μας έδωσαν με τα μνημόνια πίστωση χρόνου να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Αν τα είχαμε αλλάξει, αν είχαμε 5% ανάπτυξη, δεν ΔΕΝ θα μας έννοιαζε το χρεος. Ίσως μπορούμε ακόμα να συμαζέψουμε τα ασυμάζευτα.

Πολλοί Έλληνες απέναντί τους βλεπουν δανειστές βαμπιρ που τους πίνουν το αίμα. Εγώ θεωρώ οτι έχω εταίρους που έχουν πάθει πλάκα με την ελαφρότητα που αντιμετωπίζουμε εμείς και οι πολιτικοί τις εξελίξεις.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004