Όχι!!! Τα Vroom ήταν εθνικό νόμισμα του forum, να μπούμε στη νομισματική ένωση του Like. H ισοτιμία μετά από μια γενναία υποτίμηση του Vroom να διαμορφωθεί στο 340,75 Vroom = 1 Like. Ζητείτε κοντό μέλος τους forum με ελιές που να κινεζοφέρνει, ώστε να εγκαινιάσει τα Likes.
Εφόσον ξέρουν τι θα κάνουν και έχουν λάβει τα μέτρα τους, γιατί δεν μας πέταξαν έξω τόσο καιρό. Τι περιμένουν τώρα;
Είπαμε είναι έτοιμοι. Γιατί δεν ξεκαθαρίζουν ότι το game over που είπαν το εννοούν;
Μήπως νομίζουν πως είναι έτοιμοι; Μήπως έχουν προηγούμενο και ξέρουν;
Να πληρώσουμε αυτά που χρωστάμε. Έχουν υπογράψει άλλωστε την μάνα τους και τον πατέρα τους. Αλλά πως;
Αν ήσασταν εσείς αυτοί που διαπραγματεύοταν, θα υπογράφατε ότι σας έφερναν μπροστά σας χωρίς καν να το διαβάζατε; (Τι μου θυμίζει αυτό)
Ή αν το διαβάζατε τελικά και βλέπατε όλα αυτά, πάλι θα βγάζατε τζίφρα;
Μην μου πείτε "δεν είμαι εγώ πρωθυπουργός". Έχεις την ευκαιρία να "γίνεις" με το δημοψήφισμα.
Αν πιστεύεις πως πραγματικά δεν έχει νόημα γιατί δεν υπάρχει πρόταση στο τραπέζι κλπ, τι περιμένουν οι βάρβαροι την δεύτερα;
OXI ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!
http://www.newsbeast.gr/financial/gr...iponi-litotita
Αυτό σημαίνει το Ναι.. Δλδ ή ψηφιστε ναι να σας τον ακουμπησουμε άγρια ή αει και πνιχτειτε.
Δημοκρατικοτατος!!!!
Α ρε ισότιμη και δημοκρατική ευρωπαϊκή ένωση...!!!
Άκουγα στην τηλεόραση κάποιον εκπρόσωπο του state department που έλεγε πως οι ΗΠΑ είναι προετοιμασμένες και δεν υπάρχει θέμα.
Δύο ώρες μετά ο ίδιος ο Ομπάμα δήλωνε πως αν σκάσει η Ελλάδα θα τους επηρεάσει όλους, σε Ευρώπη, Ασία και ΗΠΑ. Πρέπει, είπε, να βρεθεί λύση τώρα.
Τώρα τι να πιστέψω;
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Η απάντηση στο bullet #4
• 02-Jul-2015 12:11 - EUROGROUP'S DIJSSELBLOEM: APART FROM GREECE ITSELF, EUROGROUP MEMBERS HAVE BEEN UNITED THROUGHOUT
• 02-Jul-2015 12:13 - DIJSSELBLOEM: ALL DISCUSSIONS WITH GREECE BECAME HIGHLY POLITICISED, WASTING TIME
• 02-Jul-2015 12:15 - DIJSEELEBLOEM: INSTITUTIONAL PROPOSALS FOR GREECE WERE "CUT TO PIECES" BY GREEK LEADERSHIP
• 02-Jul-2015 12:21 - DIJSSELBLOEM: REFERENDUM IS ON WHETHER GREEKS ARE PREPARED TO ACCEPT PAINFUL AUSTERITY
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls