Σελίδα 103 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 353939899100101102103104105106107108113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.531 έως 1.545 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Ετοιμάσου τότε για αύξηση του φόρου από το 26 στο 28-29 (με μηδενικό αφορολόγητο βεβαίως-βεβαίως...) και προκαταβολή φόρου επόμενου έτους 100% ... Εννοείται ότι παραμένςι και το τέλός επιτηδεύματος...
    Και μετά έλα να μου πείς για το τί γράφει επ' αυτού το Σύνταγμα και τι λέει η κοινή λογική...
    Αααα καλα αυτα τα γνωρίζω... Αν και δεν ειμαι επιχείρηση οποτε μπορει και να τη γλιτώσω εγω.. Το θέμα ειναι οτι μετα τηβ Κυριακή θα ειναι χειρότερα απο 28-29%. Θα βρουν κι αλλα μέτρα να μας τελειώσουν... Αλλα τι σχέση εχει το Σύνταγμα..;

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    να σας πω, αυτό που μας στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς ο Μαδούρο (ή όπως τον λένε) να το εκλάβω ως καλό οιωνό γι'αυτά που θα έρθουν? απόψεις θέλω όχι flame.
    Ευκολα βαζουμε ταμπελες.Δες πρωτα τι γινεται στην Βενεζουελα και σχηματισε αποψη.Μην ξεχναμε οτι προκειται για μια χωρα με πολυ πετρελαιο που δεχεται τρελο bullying απο τις ΗΠΑ,οπως κι ολες οι χωρες στην Ν.Αμερικη που δεν ειναι αρεστες σε αυτους.Αλλα δεν μπορουν να τους βαλουν ευκολα χερι γιατι-καλα το καταλαβες-εχουν συμμαχησει μεταξυ τους.Δεν λεω οτι πανε κι εκει ολα τελεια ε!
    Αλλα το παιχνιδι θελει συμμαχιες.Γιατι να μην εχουμε καλες σχεσεις δηλαδη με τις χωρες της Ν.Αμερικης?Γιατι να μην εχουμε καλες σχεσεις με χωρες της Ασιας με πετρελαια?
    Ειναι μεγαλη συζητηση παντως κι εξω απο την σφαιρα της παρουσας συζητησης.Ευχαριστως να την κανουμε καποια στιγμη...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Προπαγάνδα πάντα θα υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

Όποιος έχει κριτική σκέψη ξέρει και φιλτράρει τις πληροφορίες που δέχεται και βγάζει τα συμπεράσματά του.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11705129_531698226994536_7001137586652971246_n.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	61,1 KB 
ID:	338091

:rotflmao:
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Π.χ. Εδώ Αγγλία βλέπω όλο και περισότερους Ισπανούς και Πορτογάλους να γυρεύουν δουλειά. Παραδόξως έναν Έλληνα δεν έχω πετύχει ακόμα. Λέω εγώ τώρα...
    είναι που έχουν πετύχει τα προγράμματά τους εκεί και πάνε μπροστά
    πουτσ@@@@@@@@@

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    ρε τρελε ντάξει ούτε εγώ είμαι υπέρ του να προτάσουμε ως χώρα το βασικό επιχείρημα οτι "θα καείτε αν δε μας σώσετε" αλλά το report δε λεει οτι όλα καλά και cool και μην αγχώνεστε. όταν βρείς χρόνο ξαναδιάβασε το γιατι μάλλον το περασες στα γρήγορα
    Μάλλον δεν το εσύ διάβασες καλά, Σπύρο. Και τώρα που το διάβασα όλο, δεν αλλάζει η άποψη μου πως λέει αυτό που δείχνει ήδη η αγορά. Αν αναφέρεσαι στις υποθέσεις που κάνει, σωστά τις κάνει μιας και είναι οίκος αξιολόγησης όπου μετράει τα ρίσκα κυρίως.

Αν δεν το διάβασες καλά, ρίξε μια ματιά σε αυτά που αναφέρει με βεβαιότητα πως θα συμβούν στην Ελλάδα σε περίπτωση Grexit. Ιδίως το κομμάτι που αφορά την πιθανή ισοτιμία και το % μείωσης του ΑΕΠ μέσα σε δύο χρόνια, είναι ενδιαφέρον...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ που δεν είμαι τραπεζικός. Αλλά με την επίτευξη συμφωνίας (για πρόγραμμα, μέτρα, επώδυνα, κάκιστα ή όπως αλλιώς θέλουμε να τα λέμε), που είναι το ζητούμενο, δεν θα υπάρχουν εκροές καταθέσεων, οπότε δεν θα χρειάζεται αύξηση του ELA όπως γινόταν μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα. Ταυτόχρονα οι αγορές και τα χρηματιστήρια θα ανεβαίνουν, κ.ο.κ. Χρηματοδότηση, δηλαδή δάνειο, χωρίς πρόγραμμα δεν γίνεται, αφού αλλιώς σημαίνει «χαρίζω λεφτά, τζάμπα είναι, πάρε κόσμε».
    Οι εκροές θα σταματήσουν γιατί ΔΕΝ θα ανοίξουν οι τράπεζες, ακόμα και με ναι, ακόμα και με τον Σόιμπλε υπουργό οικονομικών που θα εγγυάται τις καταθέσεις.
    Το πρόβλημα με τα CC, είναι πως είναι αδύνατον να τα αφαιρέσεις με τον ίδιο τρόπο που τα επιβάλλεις, γιατί χτυπούν την βάση του συστήματος που είναι η εμπιστοσύνη πως δεν θα χάσουν τα λεφτά τους οι καταθέτες. Γιαυτό και ήταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ απόφαση να τα επιβάλλει, με 0 όφελος και τεράστια ζημιά που θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα.
    Μια μικρή σύγκριση για να καταλάβεις πόσο δύσκολο είναι να επανέλθει ο ELA στο 0, αφορούσε την κρίση του 2012 όπου η ECB είχε δώσει πάνω από 100 στον ELA για να στηρίξει τις εκκροές, υπήρξε "φιλική κυβέρνηση" προς τους καταθέτες, υπήρξε η δήλωση του Dragi "what ever it takes", και παρόλα αυτά ο ELA μηδένισε το 1ο τρίμηνο του 2014...Και αυτά με πρόγραμμα που κάλυπτε η τρόικα, και χωρίς capital controls.

To χρηματιστήριο δεν ξέρω γιατί το ανακατεύεις. Ακόμα και 200% να κάνει, αδιάφορο για την πραγματική οικονομία είναι και αφορά μόνο τα Hedge Funds/distressed funds (αυτοί μόνο ασχολούνται με Ελλάδα) και όσους κυνηγάνε το hot money. Για να πέσει πραγματικό χρήμα στην οικονομία (δηλαδή ομόλογα και αυξήσεις κεφαλαίων) θα χρειαστουν 2 χρόνια για πλάκα. Και αυτό στο αισιόδοξο σενάριο, εκτός και μεταμορφωθούμε σε Ιρλανδία (ως δομή οικονομίας) με κανένα ραβδάκι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Όποιος θέλει το προσφέρει δωρεάν κάθε βράδυ ώς τις 4/07 απο τις 22:00 και μετά...για να έρθουμε λίγο στα ίσα μας να καταλάβουμε τι έχει συμβεί απο το 2010 ως το 2014...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος
    Ειλικρινά θέλω να μου απαντήσεις γτ εκεί δεν έχετε παπαγαλακια όλη μερα στις τηλεόρασης και λογικά θα τα βλέπετε πιο αμερόληπτα.
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααα

εχτες το τιβι5 της ελλας-γαλλία-συμμαχίας είχε ένα ωραίο ρεπορταζ που θα σου πει ο καπετάνιος τι έλεγε (αν το είδε)

αν δεν το είδε θα σου πω εγώ
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Γκρινιάζει τώρα ο Λοβέρδος που δεν μπορεί να βγάλει ένα 50αρικο λέει.

Ρε γ@μάνε τα κανάλια λέμε
    'Οχι ρε το παιδί, που μένει να πάμε να του δώσουμε κάτι λίγο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zizou Προβολή μηνύματος
    Ο ELA δεν εχει ακριβότερο κόστος δανεισμού?
    Ναι, γύρω στο 1,5% ή κάπου εκεί. Είναι αδιάφορο πραγματικά όμως, μιας και είναι αναντικατάστατος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ??????
    Μέχρι κανα 6μηνο πριν θα τον έλεγαν ΕΞΥΠΝΟ !!!!

Ή ΟΧΙ?
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αααα καλα αυτα τα γνωρίζω... Αν και δεν ειμαι επιχείρηση οποτε μπορει και να τη γλιτώσω εγω..
    Δεν θα την γλυτώσεις-ουμε...

Αλλα τι σχέση εχει το Σύνταγμα..;
    Το Σύνταγμα το αναφέρω γιατί στα βασικά του άρθρα αναφέρει ότι ο κάθε πολίτης συνεισφέρει στα φορολογικά έσοδα ανάλογα την φοροδοτική του ικανότητα (δηλαδή το εισόδημά του) και σε όλα τα άρθρα του προωθεί την ισονομία και την ιση μεταχείρηση... Σύγκρινε λοιπόν τι εφορία καλείται να πληρώσει ένας ελ. επαγγελματίας με εισόδημα της τάξης πχ των 8.000 ετησίως σε σχέση με εναν μισθωτό με το ίδιο εισόδημα και μετά πες μου αν καταπατείται και κατά πόσο το Σύνταγμα...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Μικρή παρένθεση
    spam on
    https://www.facebook.com/events/1737759983117803/ xaxaaxaxaxaxax
    spam off
    συνεχίστε παρακαλώ
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Δεν ήξερα που να το βάλω και το βάζω εδώ.
    Έχω πει πολλές φορές εδώ μέσα μην τσουβαλιάζετε τους άλλους. Μην κρίνετε ανθρώπους που δεν ξέρετε κι άλλα τάτοια ωραία.
    Ο κυριούλης λοιπόν που όλοθ έβριζαν πριν λίγες μέρες ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ....

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Ευκολα βαζουμε ταμπελες.Δες πρωτα τι γινεται στην Βενεζουελα και σχηματισε αποψη.Μην ξεχναμε οτι προκειται για μια χωρα με πολυ πετρελαιο που δεχεται τρελο bullying απο τις ΗΠΑ,οπως κι ολες οι χωρες στην Ν.Αμερικη που δεν ειναι αρεστες σε αυτους.Αλλα δεν μπορουν να τους βαλουν ευκολα χερι γιατι-καλα το καταλαβες-εχουν συμμαχησει μεταξυ τους.Δεν λεω οτι πανε κι εκει ολα τελεια ε!
    Αλλα το παιχνιδι θελει συμμαχιες.Γιατι να μην εχουμε καλες σχεσεις δηλαδη με τις χωρες της Ν.Αμερικης?Γιατι να μην εχουμε καλες σχεσεις με χωρες της Ασιας με πετρελαια?
    Ειναι μεγαλη συζητηση παντως κι εξω απο την σφαιρα της παρουσας συζητησης.Ευχαριστως να την κανουμε καποια στιγμη...
    Αφωνος...

ΥΓ. Εχει ενδιαφέρον το πως αντιλαμβάνεσαι τις "καλές σχέσεις" και "συμμαχίες" με τον οποιονδήποτε, αρκεί να έχει κάτι να δώσει (εν προκειμένου πετρέλαιο). Εμείς τι θα δώσουμε ακριβώς?
    ΥΓ2. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος για τις πετρελαιοπαραγωγές χώρες της Ασίας, με τις οποίες θα μπορούσαμε να έχουμε καλές σχέσεις...?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004