Σελίδα 104 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 4549499100101102103104105106107108109114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.546 έως 1.560 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Επειδή κυκλοφορεί από το πρωί μία επίθεση στον Πύρρο Δήμα (που είναι υπέρμαχος του ΝΑΙ και δήλωσε ότι αρνείται την Αλβανοποίηση που θέλουν να επιβάλλουν) και διατυπώνονται φράσεις όπως «δεν είχες να φας και σου δώσαμε δουλειά και σπίτι και σε κάναμε και βουλευτή και, και, και ....» ή και φράσεις όπως «φτύνω το χρυσό και την ελλάδα που εκπροσωπείς» κλπ, να θυμίσω ότι:
    Καταστροφικές για το λαό της ελλάδας επιλογές έχουν επιλέξει και στηρίξει και άλλοι κορυφαίοι αθλητές που πολιτεύτηκαν και βρέθηκαν στη βουλή. Και τα προηγούμενα χρόνια και τα τωρινά. Πχ στη σημερινή βουλή, που βρίσκονται οι: Βασίλης Κικίλιας, Κώστας Κουκοδήμος και Άννα Καραμανλή με τη ΝΔ, ο Γιώργος Μαυρωτάς και η Σταυρούλα Αντωνάκου με το Ποτάμι, ποιων τα συμφέροντα εκπροσωπούν και στηρίζουν;; Του ελληνικού λαού;;;
    Όταν λοιπόν η επίθεση γίνεται μεμονωμένα στον Δήμα (ο οποίος δεν εκλέχθηκε στη σημερινή βουλή) έχει ένα ρατσιστικό πρόσημο. Αυτού του Αλβανού. Τον άλλον, τον απέναντι από εμάς, δεν τον «χτυπάμε» για την εθνικότητά του, το χρώμα του δέρματός του, ή τη θρησκεία του. Τον «χτυπάμε» για τις πολιτικές του απόψεις με επιχειρήματα.

Από το ΦΒ
    ---------------------------------------------------------------------------------

Αυτό και προσοχή τι λέμε και σε ποιόν....
    ανανήψαντας

Το ότι θα έχουμε σφαχτεί μεταξύ μας πριν τη Κυριακή είναι ένα πολύ δυνατό σενάριο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Παρακολουθω απο το πρωτο ποστ το παρον θεμα.
    Καταρχας, χαιρομαι απιστευτα που εχει φτασει τις 100+ σελιδες κ εχει κρατηθει αξιοπρεπεστατο επιπεδο στη συζητηση.
    Αποψη για το ποιο πρεπει να ειναι το αποτελεσμα του δημοψηφισματος δεν εχω κατορθωσει να διαμορφωσω, ο εγωισμος μου μου λεει να επικρατησει το ΟΧΙ κ η λογικη μου το ΝΑΙ.
    Σε καθε περιπτωση η παρατηρηση που θα ηθελα να κανω ειναι οτι, οποιες κ αν ειναι οι ευθυνες σε κυβερνητικο επιπεδο, για εμενα το κλειδι στο ολο θεμα που εχει προκυψει ειναι η διαχειριση που εγινε απο τα ΜΜΕ κ αναφερομαι ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ στην τηλεοραση που ειναι ανοιχτη σε καθε νοικοκυριο. Εσπρωξε ολη τη μαζα στα ΑΤΜ να κανει αναληψεις μεσα σε μια νυχτα σπερνοντας τον πανικο και εκει αρχισε το ντομινο.

Κ τις καλυτερες προθεσεις να ειχε η κυβερνηση,βρεθηκε με 2 ανοιχτα μετωπα ξαφνικα, ενα εξωτερικο κ να εσωτερικο κ δυστηχως μια αριστερη κυβερνηση βρεθηκε να τα βαζει με συστηματα που τοσα χρονια εχουν στηθει πανω στη δεξια κ εξυπηρετουν τα συμφεροντα της.

Αυτα τα ολιγα απο εμενα και να ξεκαθαρισω οτι ειμαι ενα καθαρα μη πολιτικοποιημενο ατομο κ μεχρι προτεινως με πληρη απαθεια στα πολιτικα δρωμενα αυτης της χωρας.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Επειδή κυκλοφορεί από το πρωί μία επίθεση στον Πύρρο Δήμα (που είναι υπέρμαχος του ΝΑΙ και δήλωσε ότι αρνείται την Αλβανοποίηση που θέλουν να επιβάλλουν) και διατυπώνονται φράσεις όπως «δεν είχες να φας και σου δώσαμε δουλειά και σπίτι και σε κάναμε και βουλευτή και, και, και ....» ή και φράσεις όπως «φτύνω το χρυσό και την ελλάδα που εκπροσωπείς» κλπ, να θυμίσω ότι:
    Καταστροφικές για το λαό της ελλάδας επιλογές έχουν επιλέξει και στηρίξει και άλλοι κορυφαίοι αθλητές που πολιτεύτηκαν και βρέθηκαν στη βουλή. Και τα προηγούμενα χρόνια και τα τωρινά. Πχ στη σημερινή βουλή, που βρίσκονται οι: Βασίλης Κικίλιας, Κώστας Κουκοδήμος και Άννα Καραμανλή με τη ΝΔ, ο Γιώργος Μαυρωτάς και η Σταυρούλα Αντωνάκου με το Ποτάμι, ποιων τα συμφέροντα εκπροσωπούν και στηρίζουν;; Του ελληνικού λαού;;;
    Όταν λοιπόν η επίθεση γίνεται μεμονωμένα στον Δήμα (ο οποίος δεν εκλέχθηκε στη σημερινή βουλή) έχει ένα ρατσιστικό πρόσημο. Αυτού του Αλβανού. Τον άλλον, τον απέναντι από εμάς, δεν τον «χτυπάμε» για την εθνικότητά του, το χρώμα του δέρματός του, ή τη θρησκεία του. Τον «χτυπάμε» για τις πολιτικές του απόψεις με επιχειρήματα.

Από το ΦΒ
    ---------------------------------------------------------------------------------

Αυτό και προσοχή τι λέμε και σε ποιόν....
    Εμετικό και ακραία διχαστικό, διανθισμένο με προοδευτικές αρλούμπες περί ρατσισμού για να φανεί όσο politically correct γίνεται στους δικαιωματιστές που απαρτίζουν το συνονθύλευμα.

MG δεν ξέρω αν συμφωνείς, δεν με ενδιαφέρει αν συμφωνείς. Είναι ντροπή τα εμφυλιακά απωθημένα του κάθε γελοίου να βρίσκουν τόσο εύκολα έδαφος. Ίσως το μεγαλύτερο έγκλημα που κάνει η κυβέρνηση, είναι πως προωθεί με κάθε τρόπο και με οποιοδήποτε τρόπο τόσο διχασμό. Πατριώτες και φιλέλληνες εναντίον προδοτών και φερέφωνων των δανειστών και εθελόδουλων. Βγήκαν τα μαχαίρια για να γίνει το ταξικό ξεκαθάρισμα του εχθρού.

Ντροπή πραγματικά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

@byron μια ερωτηση μονο κ τον ευχαριστω και για τις πολλες προσπαθεις εξηγησεων που εχει γραψει εως τωρα.
    Θεωρεις Βυρωνα οτι αν ως κοινωνια ημασταν πολυ πιο εξοικιωμενοι με το "πλαστικο" χρημα κ τις πληρωμες ηλεκτρονικα θα ειχε αποφευχθει το κλεισιμο των τραπεζων στην παρουσα φαση μιας κ ολα θα ηταν νουμερα σε οθονες κ οχι κομμενο χρημα?

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Προβολή μηνύματος
    Παρακολουθω απο το πρωτο ποστ το παρον θεμα.
    Καταρχας, χαιρομαι απιστευτα που εχει φτασει τις 100+ σελιδες κ εχει κρατηθει αξιοπρεπεστατο επιπεδο στη συζητηση.
    Αποψη για το ποιο πρεπει να ειναι το αποτελεσμα του δημοψηφισματος δεν εχω κατορθωσει να διαμορφωσω, ο εγωισμος μου μου λεει να επικρατησει το ΟΧΙ κ η λογικη μου το ΝΑΙ.
    Σε καθε περιπτωση η παρατηρηση που θα ηθελα να κανω ειναι οτι, οποιες κ αν ειναι οι ευθυνες σε κυβερνητικο επιπεδο, για εμενα το κλειδι στο ολο θεμα που εχει προκυψει ειναι η διαχειριση που εγινε απο τα ΜΜΕ κ αναφερομαι ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ στην τηλεοραση που ειναι ανοιχτη σε καθε νοικοκυριο. Εσπρωξε ολη τη μαζα στα ΑΤΜ να κανει αναληψεις μεσα σε μια νυχτα σπερνοντας τον πανικο και εκει αρχισε το ντομινο.

Κ τις καλυτερες προθεσεις να ειχε η κυβερνηση,βρεθηκε με 2 ανοιχτα μετωπα ξαφνικα, ενα εξωτερικο κ να εσωτερικο κ δυστηχως μια αριστερη κυβερνηση βρεθηκε να τα βαζει με συστηματα που τοσα χρονια εχουν στηθει πανω στη δεξια κ εξυπηρετουν τα συμφεροντα της.

Αυτα τα ολιγα απο εμενα και να ξεκαθαρισω οτι ειμαι ενα καθαρα μη πολιτικοποιημενο ατομο κ μεχρι προτεινως με πληρη απαθεια στα πολιτικα δρωμενα αυτης της χωρας.

Συγγνώμη αλλα θα διαφωνήσω σε 1 σημείο μαζί σου,δεν έσπρωξε ​μόνο η τηλεόραση τον κόσμο στα ΑΤΜ.Προσωπικά με τα ίδια μου τα μάτια είδα 17:00 το απόγευμα ουρές δίχως λόγο και αιτία απόγευμα Παρασκευής.Ξέχωρα απο τις συντάξεις υπήρχε κ κόσμος που τράβαγε λεφτά και μεγάλα ποσά.Δε θέλω να γίνω κάθετος κ απόλυτος αλλά παιδιά δεν έχουμε όλοι την ίδια παιδεία και το ξέρετε,κυκλοφορούν ανάμεσα μας κ άλλοι άνθρωποι πιο "παρτάκηδες".

Όταν ο απο πίσω δλδ με κόζαρε λες και θα βγάλω την περιουσία μου ε όχι δε μου το βγάζεις απο το μυαλό είναι κομπλεξισμός.Και στο κάτω-κάτω ξενέρωσα τόσο που έφυγα και λέω δε γμιέται βγάζω Σάββατο άσχετα που ξαναπάτησα σε ΑΤΜ χτες το βράδυ και εν τέλη δανειστηκα σα μαλάκας μετρητά απο αλλού γιατί σε όποια τράπεζα ήθελα να βγάλω είτε είχε μια ουρά λες και περιμέναμε την 2α παρουσία είτε πέταγε 50ευρα...Οι ίδιοι που περιέγραψα πιο πρίν αααααν ανοίξουν κάποια στιγμή οι τράπεζες το ίδιο σπασμωδικά θα λειτουργήσουν δε φταίει καμμία κυβέρνηση και κανένας άλλος η μαλακία που μας δέρνει φταίει.

Μυαλό μας δώθηκε μπορούσαμε να το "ελέγξουμε".Να το πώ κ αλλιώς;Τι να κάνουν τα 60 στον οικογενειάρχη που δε πρόλαβε να βγάλει λεφτά και τώρα είναι αναγκασμένος να παίρνει "αναγκαστικό" ποσό...Και άντε εγώ είμαι πάρταλος και δε μου καίγεται καρφί και βενζίνα έχω στο μηχανάκι και πάω και βάζω και με την κάρτα άμα λάχει,ο παραδίπλα όμως;γιατί να τρώει το τσ#$@#κι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    MG δεν ξέρω αν συμφωνείς, δεν με ενδιαφέρει αν συμφωνείς.
    Οπότε τι θες από μένα?

ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Συγγνώμη αλλα θα διαφωνήσω σε 1 σημείο μαζί σου,δεν έσπρωξε ​μόνο η τηλεόραση τον κόσμο στα ΑΤΜ.Προσωπικά με τα ίδια μου τα μάτια είδα 17:00 το απόγευμα ουρές δίχως λόγο και αιτία απόγευμα Παρασκευής.Ξέχωρα απο τις συντάξεις υπήρχε κ κόσμος που τράβαγε λεφτά και μεγάλα ποσά.Δε θέλω να γίνω κάθετος κ απόλυτος αλλά παιδιά δεν έχουμε όλοι την ίδια παιδεία και το ξέρετε,κυκλοφορούν ανάμεσα μας κ άλλοι άνθρωποι πιο "παρτάκηδες".

Όταν ο απο πίσω δλδ με κόζαρε λες και θα βγάλω την περιουσία μου ε όχι δε μου το βγάζεις απο το μυαλό είναι κομπλεξισμός.Και στο κάτω-κάτω ξενέρωσα τόσο που έφυγα και λέω δε γμιέται βγάζω Σάββατο άσχετα που ξαναπάτησα σε ΑΤΜ χτες το βράδυ και εν τέλη δανειστηκα σα μαλάκας μετρητά απο αλλού γιατί σε όποια τράπεζα ήθελα να βγάλω είτε είχε μια ουρά λες και περιμέναμε την 2α παρουσία είτε πέταγε 50ευρα...Οι ίδιοι που περιέγραψα πιο πρίν αααααν ανοίξουν κάποια στιγμή οι τράπεζες το ίδιο σπασμωδικά θα λειτουργήσουν δε φταίει καμμία κυβέρνηση και κανένας άλλος η μαλακία που μας δέρνει φταίει.

Μυαλό μας δώθηκε μπορούσαμε να το "ελέγξουμε".Να το πώ κ αλλιώς;Τι να κάνουν τα 60 στον οικογενειάρχη που δε πρόλαβε να βγάλει λεφτά και τώρα είναι αναγκασμένος να παίρνει "αναγκαστικό" ποσό...Και άντε εγώ είμαι πάρταλος και δε μου καίγεται καρφί και βενζίνα έχω στο μηχανάκι και πάω και βάζω και με την κάρτα άμα λάχει,ο παραδίπλα όμως;γιατί να τρώει το τσ#$@#κι;
    Αντιλαμβανομαι το ηθικο σου διλλημα αλλα δεν εστιαζω εκει...
    Αν θυμαμαι καλα παντα τα ΑΤΜ ειχαν ουρες 25-28 καθε μηνα που καταβαλλονται οι συνταξεις/μισθοδοσιες ,μονο που αυτη τη φορα το θεμα προβληθηκε τεχνιεντως απο τα ΜΜΕ και ολοι πηγαν να παρουν λεφτα. Γτ δλδ αυτο δε συνεβει ενα ΣΚ πιο πριν ας πουμε? Δε μπορει ξαφνικα ενα πρωινο Παρακευης να ξυπνησαν ολοι κ να πηγαν να εισπραξουν επειδη γνωριζαν ολο το παρασκηνιο των διαπραγματευσεων ,μιλαμε για απλους πολιτες!Κ οι απλοι πολιτες δεν παρακολοθουν την τασεις της παγκοσμιας αγορας ουτε μιλανε με το Βυρωνα καθε πρωι μολις φτιαχνουν τον καφε τους. Το γαμοκουτι που λεγεται τηλεοραση ανοιγουν!

Συγγνώμη αλλα θα διαφωνήσω σε 1 σημείο μαζί σου,δεν έσπρωξε ​μόνο η τηλεόραση τον κόσμο στα ΑΤΜ.
    Ε ναι δεν ήταν ΜΟΝΟ η τηλεόραση ήταν και κάποιο κέντρο που έβαζε τέτοιες ιδέες (δεν ξέρω ποιο)
    Εβλεπα ΄΄ομως και στο ιντερνέτ και άκουγα στις τράπεζες ότι πήρα τόσα λεφτά για να γίνει το Μπανκ πως το λένε...
    Μπιγκ Μπανγκ.... ξέρω γω.
    Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι η σαβούρα έχει χάσει τη μπάλα απ τη νηστεία.
    Μ Παρασκευή κι έτσι.
    Κατάλαβα ακόμα ότι προκειμένου να επιστρέψουν στην εξουσία, την οποία θεωρούν δικαιωματικά δική τους, θα κάνουν τα πάντα.
    Όμως όχι καρΓιολάκια εγώ πίσω δε γυρίζω.
    ΠΟΥΤΑΝΑ να τα κάνει όλα ο Σύριζας κι ο Ανέλ θα βρω άλλον και μετά άλλον.'
    Πίσω ποτέ !

υγ
    Πόσο γούσταρα τη φάτσα του micciotac όταν έλεγε πως ο Αλέξης είναι ο πιο νέος πορθυπουργός στην ιστορία !!!!!
    Πάει το ρεκόρ μαλάκα μου !
    ανανήψαντας

@byron μια ερωτηση μονο κ τον ευχαριστω και για τις πολλες προσπαθεις εξηγησεων που εχει γραψει εως τωρα.
    Θεωρεις Βυρωνα οτι αν ως κοινωνια ημασταν πολυ πιο εξοικιωμενοι με το "πλαστικο" χρημα κ τις πληρωμες ηλεκτρονικα θα ειχε αποφευχθει το κλεισιμο των τραπεζων στην παρουσα φαση μιας κ ολα θα ηταν νουμερα σε οθονες κ οχι κομμενο χρημα?
    Οχι, το χρήμα είναι χρήμα ότι μορφή και αν έχει. Η προτίμηση σε χαρτονόμισμα, έχει να κάνει με λόγους αποθήκευσης σε περιόδους κρίσης και φυσικά συναλλαγών.
    Αν δεις το παρακάτω διάγραμμα, δείχνει την σχέση μεταξύ εκκροών από το 2010 (το smart money το μυρίστηκε νωρίς) μέχρι τώρα, και την αντίστοιχη αύξηση σε χαρτονομίσματα που ζητούσε ο κόσμος για να κρύψει.
    Παρόλο που η ζήτηση χαρτονομισμάτων είναι εντυπωσιακή (νομίζω 25 δις είναι η διαφορά), η πλειονότητα των χρημάτων έφυγε σε ηλεκτρονική μορφή για έξω.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cash.jpg 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	54,5 KB 
ID:	338093
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Αντιλαμβανομαι το ηθικο σου διλλημα αλλα δεν εστιαζω εκει...
    Αν θυμαμαι καλα παντα τα ΑΤΜ ειχαν ουρες 25-28 καθε μηνα που καταβαλλονται οι συνταξεις/μισθοδοσιες ,μονο που αυτη τη φορα το θεμα προβληθηκε τεχνιεντως απο τα ΜΜΕ και ολοι πηγαν να παρουν λεφτα. Γτ δλδ αυτο δε συνεβει ενα ΣΚ πιο πριν ας πουμε? Δε μπορει ξαφνικα ενα πρωινο Παρακευης να ξυπνησαν ολοι κ να πηγαν να εισπραξουν επειδη γνωριζαν ολο το παρασκηνιο των διαπραγματευσεων ,μιλαμε για απλους πολιτες!
    Μαζί σου.Είναι πάνω απ' όλα η τρομοκρατία που πέφτει,ωστόσο εμμένω στην άποψη μου.Αν είμασταν πιο χαλαροί σε συνάρτηση με "καλή" λειτουργία του "πλαστικού" χρήματος παντού εγώ θεωρώ οτι δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή την κατάσταση,θα υπήρχε ας πούμε μια "ασφάλεια" παραπάνω.

Καλώς ή κακώς βέβαια τώρα την φάγαμε και οι τράπεζες είναι κλειστές και μάλιστα με φίλο που μίλησα που εργάζεται στο χώρο δυστυχώς μου εξέφρασε την άποψη πως ακόμη κ αύριο να πουνε "ανοίχτε" τις τράπεζες ομαλή λειτουργία πριν τον Ιούλη δεν πρόκειται να υπάρξει (προσωπική του άποψη πάντα παιρνοντας δεδομένο το καλύτερο σενάριο).

Βύρωνα πιστεύεις οτι κάτι τέτοιο ισχύει;Οτι μπορεί δλδ το πράμα να πάει τόσο μακριά για να ομαλοποιηθεί ακόμα και συμφωνία να έχουμε;Απλά επειδή όσο να ναι είδα οτι 10 πράματα τα κατέχεις πιο πολύ απ' όλους μας εδω χάμου.

Y.Γ.Αγάπη μόνο ρε (μεταξύ μας ως λαός κυρίως)!Μόνο αυτό θα μας μείνει,τα λεφτά οι πολιτικοί κ πολλά άλλα θα έρθουν κ θα φεύγουν πάντα.

MG kai camen, μην μπερδεύεστε. Η τηλεόραση δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να δείχνει την κατάσταση μετά τα capital control. Το πότε έφυγαν τα χρήματα, φαίνεται στο διάγραμμα που έβαλα.
    Δεν έφυγαν απ΄την τηλεόραση. Απ΄τις αρλούμπες που άκουγαν και την ανικανότητα (όλων εννοώ, τουλάχιστον απ΄το 09) έφυγαν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Βύρωνα πιστεύεις οτι κάτι τέτοιο ισχύει;Οτι μπορεί δλδ το πράμα να πάει τόσο μακριά για να ομαλοποιηθεί ακόμα και συμφωνία να έχουμε;Απλά επειδή όσο να ναι είδα οτι 10 πράματα τα κατέχεις πιο πολύ απ' όλους μας εδω χάμου.

Y.Γ.Αγάπη μόνο ρε (μεταξύ μας ως λαός κυρίως)!Μόνο αυτό θα μας μείνει,τα λεφτά οι πολιτικοί κ πολλά άλλα θα έρθουν κ θα φεύγουν πάντα.
    Νομίζω πως ο φίλος σου είναι αισιόδοξος.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2609635

+990 για την απο κάτω ευχή σου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Απ΄τις αρλούμπες που άκουγαν και την ανικανότητα (όλων εννοώ, τουλάχιστον απ΄το 09) έφυγαν.
    καστελόριζο εφεκτ!!!
    Εγώ χαμπάρι πάντως..... Νόμιζα πως το ΔΝΤ είναι τράπεζα που σώζει τους φτωχούς...
    Σαν τραπεζικός Χριστός ένα πράμα !
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    καστελόριζο εφεκτ!!!
    Εγώ χαμπάρι πάντως..... Νόμιζα πως το ΔΝΤ είναι τράπεζα που σώζει τους φτωχούς...
    Σαν τραπεζικός Χριστός ένα πράμα !
    Πόσο άδολη είναι η καρδιά σου...
    Όπως είχε πει ο Μαρκ Τουέν, τράπεζα είναι αυτός που σου δίνει ομπρέλα όταν έχει ήλιο, και στην ζητάει πίσω όταν αρχίσει να βρέχει.
    Το έμαθαν και οι ναίτες όταν μπέρδεψαν την θρησκεία με τα οικονομικά.
    Το ΔΝΤ σταθεροποιεί οικονομίες, μην τα ξαναλέμε. Τις περισσότερες φορές με επιτυχία, σύμφωνα με τα στοιχεία τουλάχιστον.

Καληνύχτα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004