Σελίδα 116 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 1666106111112113114115116117118119120121126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.726 έως 1.740 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    2) Κάπου (και εδώ μέσα) έχουμε χάσει την μπάλα. Εβαλε ο MG-Ktinos ένα κείμενο εχθές που δείχνει ξεκάθαρα ποιός είναι ο κίνδυνος που έχουμε ως λαός.
    Οι λάθος πολιτικές είναι συλλήβδην "προδοτικές" και οι μνημονιάκοι πολιτικοί "προδότες". Όχι ανίκανοι, αλλά προδότες. Αντίστοιχα ο Δήμας δεν πρέπει να λυντσαριστεί λεκτικά επειδή είναι "αλβανός" (θα ερχόταν σε σύγκρουση με τους δικαιωματιστές του κόμματος), αλλά αξίζει να λυντσαριστεί λεκτικά επειδή ψήφισε προδοτικά νομοσχέδια. Δεν ενοχοποιείται επειδή ήταν άχρηστος ώς πολιτικός, αλλά για τα πιστεύω του (!).
    Αντίστοιχα παίρνουν άφεση αμαρτιών διάφορα άχρηστα βούρλα τύπου Μακρή, Πάντζας και Βαγενά μιας και υποστηρίζουν το "δίκιο του λαού" έναντι στους προσκυνημένους υπηρέτες της διαπλοκής.

Καταλαβαίνω από τον στενό μου περίγυρο, όχι μόνο το σοκ από την τόσο γρήγορη κατάρρευση της "ελπίδας", αλλά και από τον τρόμο να γυρίσουμε στις παλιές γνωστές σιχαμένες αγκαλιές. Ο κόσμος τελικά αυτό που ήθελε, ήταν Αλέξη με μνημόνιο...

Τεπσα, με τρομάζει η ευκολία που κολλάμε την ταμπέλα του Πάγκαλου...σε όσους πιστεύουν πως η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, πως με € θα πάμε 50 χρόνια πίσω και δεν χάφτουν τα παραμύθια των εύκολων λύσεων και των εγγυήσεων της πλάκας. Οκ δέχομαι πως μπορεί κάποιος να με χαρακτηρίσει δογματικό ή μαλάκα ή υπηρέτη ενός συστήματος που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος (αλλά του ζητάει να πάρει θέση), μα ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να με παραπλανήσει απ΄το πραγματικό ερώτημα που αφορά το δημοψήφισμα. Το ερώτημα είναι που θέλω να ανήκω .&-

Αν κάποιος είναι τόσο αφελής να πιστεύει πως με ισχυρό όχι θα πετύχουμε καλύτερη διαπραγμάτευση είναι σε άλλο πλανήτη. Ακόμα και με 100% ΟΧΙ, οι απαιτήσεις θα είναι ίδιες, και χειρότερες. Απλά γιατί κάθε μέρα που περνάει είμαστε σε χειρότερη κατάσταση.

my 1250 grd
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Το γνώριζα κάποιες μέρες τώρα. Όμως αφού η κουβέντα έφτασε εδώ θα το γράψω.

Γνωρίζω επιχειρήσεις, και γράφω γνωρίζω, δε παπαρολογώ, που πλήρωσαν με μετρητά εργαζομένους, τους έδωσαν και κάτι ψηλά παραπάνω και ειπώθηκε η φράση " Πιστεύω τώρα να ξέρετε ότι πρέπει να ψηφίσετε ΝΑΙ". Επίσης χθες σε καφενείο με καμιά 50αρια γεροντάκια, κυρία καθώς πρέπει και κύριος καθώς πρέπει προπαγάνδιζαν και τρομοκρατούσαν, αφού βέβαια κέρασαν τα γεροντάκια καφεδάκι "πικρό συμπληρώνω εδώ".

Υπάρχει θέμα συζήτησης; Υπάρχει κάποιο μέλλον;

Επιτρέψτε μου δε θα γράψω την άποψη μου για όλα αυτά. Ο καθένας να κοιμηθεί όπως έστρωσε.

Καλή ψήφο σε όλους.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Τωρα έχει live τον Τσίπρα κάνει δηλώσεις ..θα βρω σε λιγο τις δηλώσεις να τις ανεβάσω για όσους δεν έχουν tv..
    Πάντως έχει πετάξει εναν επιχείλιο έρπη να!!! έχει στρεσσαριστεί πάντως..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αν κάποιος είναι τόσο αφελής να πιστεύει πως με ισχυρό όχι θα πετύχουμε καλύτερη [FONT=Arial Black]διαπραγμάτευση[/FONT] είναι σε άλλο πλανήτη. Ακόμα και με 100% ΟΧΙ, [FONT=Arial Black]οι απαιτήσεις θα είναι ίδιες,[/FONT] και χειρότερες. Απλά γιατί κάθε μέρα που περνάει είμαστε σε χειρότερη κατάσταση.
    Ερώτηση (γιατί κατανοώ με την προηγούμενη ανάλυση σου, αλλά μου λείπουν αυτές οι απαντήσεις): Με "ΝΑΙ", είτε ισχυρό είτε απλά πλειοψηφικό, τί αλλάζει??
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    Ερώτηση (γιατί κατανοώ με την προηγούμενη ανάλυση σου, αλλά μου λείπουν αυτές οι απαντήσεις): Με "ΝΑΙ", είτε ισχυρό είτε απλά πλειοψηφικό, τί αλλάζει??
    Ενα πιθανό σενάριο (λαικίζω μεν) εντάξει παιδιά γαμήστε τους αφουν δεν είχα πρόβλημα με τα μέτρα τωρα που τους κλείσαμε την χρηματοδότηση
    καταλάβανε οτι χωρις εμας ..δεν..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Γνωρίζω επιχειρήσεις, και γράφω γνωρίζω, δε παπαρολογώ, που πλήρωσαν με μετρητά εργαζομένους, τους έδωσαν και κάτι ψηλά παραπάνω και ειπώθηκε η φράση " Πιστεύω τώρα να ξέρετε ότι πρέπει να ψηφίσετε ΝΑΙ". Επίσης χθες σε καφενείο με καμιά 50αρια γεροντάκια, κυρία καθώς πρέπει και κύριος καθώς πρέπει προπαγάνδιζαν και τρομοκρατούσαν, αφού βέβαια κέρασαν τα γεροντάκια καφεδάκι "πικρό συμπληρώνω εδώ".
    Υπάρχει θέμα συζήτησης; Υπάρχει κάποιο μέλλον;
    Επιτρέψτε μου δε θα γράψω την άποψη μου για όλα αυτά. Ο καθένας να κοιμηθεί όπως έστρωσε.
    Καλή ψήφο σε όλους.
    Φίλε μου Μάικ εγώ ξέρεις πόσα ξέρω?
    Κομματικές μεταγραφές από παν.μια εξωτερικού, διορισμούς, μπίΖνες, μεταθέσεις, απολύσεις, στρατιωτικές θητείες,
    .... ως και το οξύ στη φάτσα της Κούνεβα...
    Αυτά μας έφεραν ως εδώ σήμερα.
    Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι πρέπει ν αλλάξουμε σελίδα και ότι τίποτε δεν είναι εύκολο.
    Θέλει δουλειά και πίστη.... Η "πατρίδα"
    (αν θες να έχεις... αλλιώς εκεί είναι ο ντάισεμπλούμ για τσιμπούκια)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μιας και δεν έχω δουλειά,
    Καλά με τόσα κωλαράκια εκεί μέσα

Το ερώτημα είναι που θέλω να ανήκω .&-
    μάθημα πικρό βγαλμένο απ τη ζωή
    Μάρθα Βούρτη Νίκος Ξανθόπουλος κλπ κλπ

Για να μπορείς να θες πρέπει να είσαι κράτος δυνατό και ανεξάρτητο.
    ΆΜα χρωστάς σε όποιος φοράει παντόφλες, η ανεξαρτησία σου και η ελευθερία σου υπάρχουν
    μόνο στη φαντασία σου και στα βιβλία που γράφεις (μόνο σου) για τα παιδιά του σχολείου
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 03/07/2015 στις 15:27.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    2) Κάπου (και εδώ μέσα) έχουμε χάσει την μπάλα. Εβαλε ο MG-Ktinos ένα κείμενο εχθές που δείχνει ξεκάθαρα ποιός είναι ο κίνδυνος που έχουμε ως λαός.
    Οι λάθος πολιτικές είναι συλλήβδην "προδοτικές" και οι μνημονιάκοι πολιτικοί "προδότες". Όχι ανίκανοι, αλλά προδότες. Αντίστοιχα ο Δήμας δεν πρέπει να λυντσαριστεί λεκτικά επειδή είναι "αλβανός" (θα ερχόταν σε σύγκρουση με τους δικαιωματιστές του κόμματος), αλλά αξίζει να λυντσαριστεί λεκτικά επειδή ψήφισε προδοτικά νομοσχέδια. Δεν ενοχοποιείται επειδή ήταν άχρηστος ώς πολιτικός, αλλά για τα πιστεύω του (!).
    Αντίστοιχα παίρνουν άφεση αμαρτιών διάφορα άχρηστα βούρλα τύπου Μακρή, Πάντζας και Βαγενά μιας και υποστηρίζουν το "δίκιο του λαού" έναντι στους προσκυνημένους υπηρέτες της διαπλοκής.

Καταλαβαίνω από τον στενό μου περίγυρο, όχι μόνο το σοκ από την τόσο γρήγορη κατάρρευση της "ελπίδας", αλλά και από τον τρόμο να γυρίσουμε στις παλιές γνωστές σιχαμένες αγκαλιές. Ο κόσμος τελικά αυτό που ήθελε, ήταν Αλέξη με μνημόνιο...

Τεπσα, με τρομάζει η ευκολία που κολλάμε την ταμπέλα του Πάγκαλου...σε όσους πιστεύουν πως η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, πως με € θα πάμε 50 χρόνια πίσω και δεν χάφτουν τα παραμύθια των εύκολων λύσεων και των εγγυήσεων της πλάκας. Οκ δέχομαι πως μπορεί κάποιος να με χαρακτηρίσει δογματικό ή μαλάκα ή υπηρέτη ενός συστήματος που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος (αλλά του ζητάει να πάρει θέση), μα ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να με παραπλανήσει απ΄το πραγματικό ερώτημα που αφορά το δημοψήφισμα. Το ερώτημα είναι που θέλω να ανήκω .&-

Αν κάποιος είναι τόσο αφελής να πιστεύει πως με ισχυρό όχι θα πετύχουμε καλύτερη διαπραγμάτευση είναι σε άλλο πλανήτη. Ακόμα και με 100% ΟΧΙ, οι απαιτήσεις θα είναι ίδιες, και χειρότερες. Απλά γιατί κάθε μέρα που περνάει είμαστε σε χειρότερη κατάσταση.

my 1250 grd
    Βασικά δεν έχω αρκετά vroum να σου δώσω.

Επίσης, δεν έχω άλλα λογικά επιχειρήματα (τα επόμενα θα ήταν συνωμοσιολογίες αλλά δεν το καταδέχομαι) ή τη διάθεση να απολογούμαι όταν κάποιος μου λέει πως θέλω την Εθνική υποδούλωση.

Εξήγησα γιατί εγώ προσωπικά θα ψηφίσω ΝΑΙ και γιατί το θεωρώ τη λιγότερο λάθος επιλογή (γιατί το σωστό θα ήταν να πάμε να ρίξουμε 100% άκυρο/αποχή, αλλά δεν θα γίνει), αλλά οκ, είναι ήδη Παρασκευή και κάπου πρέπει να τελειώνουν και οι προεκλογικές εκστρατείες, οπότε κάπου εδώ θα σταματήσω να γράφω κι εγώ.

Θα πρότεινα επίσης στη διαχειριστική ομάδα να κλειδώσει το θέμα για το Σάββατο και την Κυριακή μιας και αφού προς το παρόν τα πνεύματα δεν έχουν οξυνθεί και πολύ, καλό είναι να το κρατήσουμε έτσι τουλάχιστον στο φόρουμ.

Οι μισοί από μας (στο φόρουμ ή την ίδια την Κοινωνία) τη Δευτέρα θα βρεθούν μπροστά σε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα το θεωρούν καταστροφή. Ας μην καταστρέψουμε και τις μεταξύ μας σχέσεις, όλοι εδώ θα είμαστε και τη Δευτέρα και μαζί θα το φάμε το αγγούρι.

Καλή μας δύναμη και τα λέμε ξανά σε κανένα θέμα MotoGP...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    ... κάθε μέρα που περνάει είμαστε σε χειρότερη κατάσταση.
    Αυτό ! + 5 μήνες.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    [FONT=Roboto Slab]
    [FONT=Open Sans]16:07[/FONT]
    Ο μόνος τρόπος, για να καταστεί βιώσιμο το χρέος είναι να κουρευτεί κατά 30% και να δοθεί 20ετής περίοδος χάριτος.#dimopsifisma
    — PrimeMinisterGR (@PrimeministerGR) July 3, 2015

[/FONT]

[FONT=Roboto Slab]
    [FONT=Open Sans]16:09[/FONT]
    Σας καλώ, λοιπόν, να πείτε #OXI στα τελεσίγραφα, τους εκβιασμούς, την εκστρατεία του φόβου. #ΟΧΙ και στο διχασμό.
    — PrimeMinisterGR (@PrimeministerGR) July 3, 2015

[/FONT]

[FONT=Roboto Slab]
    [FONT=Open Sans]16:07[/FONT] Τσίπρας: πρέπει να επιδείξουμε ψυχραιμία και να σεβαστούμε την αντίθετη άποψη, τη Δευτέρα δε θα μας χωρίζει τίποτα. Σας καλώ να πείτε όχι στο διχασμό.

[/FONT]
    Με λίγα λόγια ότι ζητάει το ΔΝΤ πάει και ζητάει ο σενιόρ Αλέξης...Λαμπρά......αυτό τπτ άλλο τέλος .& -

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Ας μην καταστρέψουμε και τις μεταξύ μας σχέσεις, όλοι εδώ θα είμαστε και τη Δευτέρα και μαζί θα το φάμε το αγγούρι.
    Εγώ, προσωπικά, είτε κλειδωθεί, είτε όχι, τη Δευτέρα θα ξαναδιαβάσω όλες τις σελίδες και θα φτιάξω μια λίστα με όσους ψήφισαν αντίθετα (από μένα). Αν "χάσουν", θα τους το υπενθυμίζω σε κάθε συζήτηση ("ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ !111"), ενώ αν "κερδίσουν", θα μπορώ να τους κράζω 24/7 για όλα τα δεινά της χώρας και "εσύ μας έφερες εδώ" και τέτοια.
    Life begins at 45°.

Ο Χοντρός που τον βγάλανε απο την ναφθαλίνη μετα απο 5 χρόνια για να πει το ''ΝΑΙ'' πριν μερικές μέρες άλλα έλεγε για τον Αλεξ..

Καραμανλής σε Σαμαρά για Τσίπρα: Ο μικρός ξέρει να διαπραγματεύεται.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Ο Χοντρός που τον βγάλανε απο την ναφθαλίνη μετα απο 5 χρόνια για να πει το ''ΝΑΙ'' πριν μερικές μέρες άλλα έλεγε για τον Αλεξ..

Καραμανλής σε Σαμαρά για Τσίπρα: Ο μικρός ξέρει να διαπραγματεύεται.
    Καλά ρε μπίλ και ο Βρούτος άλλα έλεγε για τον Ιούλιο αλλά του την έχωσε πισώπλατα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Εγώ, προσωπικά, είτε κλειδωθεί, είτε όχι, τη Δευτέρα θα ξαναδιαβάσω όλες τις σελίδες και θα φτιάξω μια λίστα με όσους ψήφισαν αντίθετα (από μένα). Αν "χάσουν", θα τους το υπενθυμίζω σε κάθε συζήτηση ("ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ !111"), ενώ αν "κερδίσουν", θα μπορώ να τους κράζω 24/7 για όλα τα δεινά της χώρας και "εσύ μας έφερες εδώ" και τέτοια.
    that's the spirit...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ονόμασε την εταιρία.
    Δεν υπάρχει περίπτωση, για ευνόητους λόγους. Το σκηνικό είναι 100% πραγματικό και μου μεταφέρθηκε με ακρίβεια από τον σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση φίλο μου.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004