Σελίδα 122 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 2272112117118119120121122123124125126127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.816 έως 1.830 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Οχι ρε πστμ...άρχισαν οι ελλείψεις...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FB_IMG_1435945073493.jpg 
Προβολές:	160 
Μέγεθος:	33,2 KB 
ID:	338124

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Οχι ρε πστμ...άρχισαν οι ελλείψεις...
    Κότσι χοιρινό έχει; Να ξέρω να πανικοβληθώ ή όχι;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Απο αλάτι Ιμαλαιων έχουμε αποθέματα;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Απο αλάτι Ιμαλαιων έχουμε αποθέματα;
    το μίγμα ζατάρ μειώνεται επικίνδυνα αλλά οι κρεμ μπρυλέ ανθίστανται.
    το μεγάλο κεφάλαιο μας στηρίζει, μη μασάς:

Όνομα:	gianna1_2.jpg 
Προβολές:	150 
Μέγεθος:	62,3 KB 
ID:	338125
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    εγώ έχω λεφτά στην κάρτα. άρα δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα. άρα PAYPAL ΤΕΛΟΣ
    Μπορεις να αγορασεις. Σε κάποιους πωλητές ειναι δεκτή και η συναλλαγή με κάρτα, σα να αγόραζες απο Amazon.
    Προχωρα τη συναλλαγή μεχρι τέλους και καπου σου δίνει την επιλογή PayPal VISA MasterCard κτλ
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    το μίγμα ζατάρ μειώνεται επικίνδυνα αλλά οι κρεμ μπρυλέ ανθίστανται.
    το μεγάλο κεφάλαιο μας στηρίζει, μη μασάς:

Όνομα:	gianna1_2.jpg 
Προβολές:	150 
Μέγεθος:	62,3 KB 
ID:	338125
    Ουφ!
    Ανακουφιστικα..........
    "Φσσσσσσσσσσσσ" (καζανακι)
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Εγώ, προσωπικά, είτε κλειδωθεί, είτε όχι, τη Δευτέρα θα ξαναδιαβάσω όλες τις σελίδες και θα φτιάξω μια λίστα με όσους ψήφισαν αντίθετα (από μένα). Αν "χάσουν", θα τους το υπενθυμίζω σε κάθε συζήτηση ("ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ !111"), ενώ αν "κερδίσουν", θα μπορώ να τους κράζω 24/7 για όλα τα δεινά της χώρας και "εσύ μας έφερες εδώ" και τέτοια.
    Αυτο ρε Πστ μου ειναι πολυ καλη ιδέα!!! Δεν ξερω αν το παθαινετε κι εσεις αλλα εγω τωρα αμα μου πει κάποιος οτι θα ψηφίσει αντίθετα απο μένα, ξενερωνω αφάνταστα..... Δεν το παθαινα με τις εκλογές αυτο.....

Γι αυτο τους φίλους αποφεύγω να τους ρωτάω.
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

άϊντε να δούμε...........

άποψή μου πως αν στο δημοψήφισμα πραγματικά διακυβευόταν αυτό που ισχυρίζεται ο Τσίπρας το ποσοστό του όχι θα ήταν κοντά στο 95%... και γι'αυτό καταλαβαίνω αυτούς που συντάσσονται με αυτή την επιλογή... μα αυτό που βλέπω εγώ είναι (άλλη μια) υφαρπαγή ψήφου...

άσε που η άλλη περίπτωση είναι ότι μάλλον παρακαλάει για ναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.. άλλωστε και η ομολογία Τσακαλώτου σ'αυτό συνηγορεί...ότι γίνεται ,γίνεται για να διατηρηθεί στην εξουσία ειδάλλως θα έπεφτε η κυβέρνηση..
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Διαβάζω τόσες μέρες εδώ και έχω χάσει το τόπι…

Πρώτη φορά αριστερά και Δημοψήφισμα (το υπέρτατο δείγμα δημοκρατίας) που μας έφερε ο αέρας της αριστεράς.

Μπράβο του Αλέξη πρώτος μάγκας και πρωθυπουργός στα 40 του νέο παλικάρι άντε και εις ανώτερα.

Αλλά βγήκε ο Τσακαλώτος σήμερα και είπε καθαρά αυτά που σκέφτεται πολύς κόσμος τόσο καιρό. Ότι δεν θα περνούσε η συμφωνία από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ οπότε η μπάλα στο μαλάκα τον λαο και εμείς τα χέρια «καθαρά» θα πράξουμε την λαική εντολή.

Ωραία ρε σύντροφόι την μπάλα στον λαό. Αλλά τι του δώσατε να ψηφίσει. 2 προτάσεις με παρένθεση στα αγγλικά για να καταλάβουν καλύτερα μην και μπερδευτούν με την μετάφραση.

Και το 90% του κόσμου (αυθαίρετο το ποσοστό το κατέβασα από την κεφάλα μου) ούτε ξέρει τι σκατά είναι αυτό.

Και βλέπεις τον κόσμο να δηλώνει με σθένος ΟΧΙ και ΝΑΙ αλλά μέσα του είναι χεσμένος πατόκορφα γιατί δεν είναι σίγουρος ρε μπ@σταρδοι τι είναι το ένα και τι το άλλο. Με όσους λίγους μιλάω το βλέπεις και το ακούς στην φωνή τους είναι τέρμα στα ενοχικά σύνδρομα μην και κάνουν λάθος τελικά και βάλουν ταφόπλακα στα όνειρα των παιδιών τους με την πραγματική τους άγνοια.

Οπότε σάλτα και γ@μησου ρε Αλέξη με τον αέρα της δημοκρατίας και το δημοψήφισμα σου. Γι αυτό είσαι γελοίος και επικίνδυνος. Όχι διαφορετικός από τους προηγούμενους.. Απλά για μένα μεγάλος χέστης και εσύ και η κουστωδία που αποκαλείς κυβέρνηση.

Και θα ψηφίσω ΟΧΙ (τέρμα στα ενοχικά γιατί οικονομολόγος δεν είμαι) μπας και όχι απλά δεν πας για καλύτερη συμφωνία -και καλα με την λαικη εντολή- αλλα μηπως και στυλώσουν τα πόδια οι ευρωπαίοι, γίνει το κουκγι εντος Ελλάδας και τουλάχιστον πάρετε τον πούλο ολοι οι πολιτικάντιδες της κακίας ωρας.

Γιατί αυτό μας λείπει.. Πολιτικοί με @ρχίδια.. Από @χιδια πολιτικούς έχουμε ένα σωρό.
    Quod me nutrit... me destruit.....

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Δήλωση (λίγο πιο ελεύθερα γιατί δε μπορώ να συγκρατήσω ακριβώς τα λόγια του) Αλκίνοου Ιωαννίδη μόλις τώρα από τη συγκέντρωση και τη συναυλία στο Σύνταγμα:

Το ΟΧΙ είναι όχι στη διαφθορά εντός και εκτός των τειχών. Είναι όχι στους διεφθαρμένους αλλά και όχι στους διαφθορείς που τους δημιούργησαν και θέλουν να τους επαναφέρουν αν λυγίσουμε σε αυτό τον πολύπαθο και ταλαιπωρημένο τόπο.
    Είναι ΟΧΙ σε αυτή την Ευρώπη που τρώει τα παιδιά της και που είναι Ευρώπη της λιτότητας και της ανισότητας.
    Δεν είναι όμως ΟΧΙ στην Ευρώπη. Είναι ΟΧΙ στη συγκεκριμένη στρατηγική της Ευρώπης.

και διάφορα άλλα που δε συγκράτησα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Αυτο ρε Πστ μου ειναι πολυ καλη ιδέα!!! Δεν ξερω αν το παθαινετε κι εσεις αλλα εγω τωρα αμα μου πει κάποιος οτι θα ψηφίσει αντίθετα απο μένα, ξενερωνω αφάνταστα..... Δεν το παθαινα με τις εκλογές αυτο.....

Γι αυτο τους φίλους αποφεύγω να τους ρωτάω.
    εγώ δεν έχω πρόβλημα.

από τώρα ξέρω ότι όλοι, οικογένεια, φίλοι κ γνωστοί με έχουν στην μπούκα κ το ντίλντο ανά χείρας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Δήλωση (λίγο πιο ελεύθερα γιατί δε μπορώ να συγκρατήσω ακριβώς τα λόγια του) Αλκίνοου Ιωαννίδη μόλις τώρα από τη συγκέντρωση και τη συναυλία στο Σύνταγμα:

Το ΟΧΙ είναι όχι στη διαφθορά εντός και εκτός των τειχών. Είναι όχι στους διεφθαρμένους αλλά και όχι στους διαφθορείς που τους δημιούργησαν και θέλουν να τους επαναφέρουν αν λυγίσουμε σε αυτό τον πολύπαθο και ταλαιπωρημένο τόπο.
    Είναι ΟΧΙ σε αυτή την Ευρώπη που τρώει τα παιδιά της και που είναι Ευρώπη της λιτότητας και της ανισότητας.
    Δεν είναι όμως ΟΧΙ στην Ευρώπη. Είναι ΟΧΙ στη συγκεκριμένη στρατηγική της Ευρώπης.

και διάφορα άλλα που δε συγκράτησα.

ε αφού τα είπε ο Αλκίνοος ησύχασα.....!!!!!

σοβαρευτείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................... ........................
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος

σοβαρευτείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................... ........................
    Τι να πιασει ο Αλκινοος ελα ντε...
    Ενω αμα ειχαμε λιγακι πιο κυριλε υποστηριξη απο την his royal highness ολα θα ηταν καλυτερα!

Όνομα:	paul2_0.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	36,7 KB 
ID:	338126
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

εν τω μεταξύ το τί ζημιά κάνουν οι προηγούμενοι κυβερνώντες ούτε που το φαντάζονται...!!!!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος

Μια χαρά σοβαροί είμαστε φίλε μου. Αν εσύ διακρίνεις κάτι άλλο, μάλλον δεν έχεις συναίσθηση της κατάστασης από την ακριτική Ξάνθη. Δε σου δίνω άδικο όμως. Όποιος δεν έχει ζήσει τα τελευταία χρόνια την Αθήνα από κοντά και μένει επαρχία, βρίσκεται σε άλλο κόσμο.
    Οι γονείς μου είναι επίσης ακριτική Ελλάδα και όσες φορές ήρθαν εν μέσω κρίσης στη πρωτεύουσα έπαθαν κάθε φορά σοκ από την κατάντια και την καθημερινότητα.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004