Σελίδα 131 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 3181121126127128129130131132 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.951 έως 1.965 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλού έφαγα και τότε και την προηγούμενη φορά που πήγα, ήταν πολύ καλύτερη τιμή προς αξία και ποιότητα.
    Ε ναι ρε παιδι μου, αν είναι να συγκρίνουμε τα τουριστομάγαζα της Φλορεντίας (ΤΗΝ #1 τουριστοφώλα του πλανήτη) με την Ελληνική καθημερινότητα, τί αλλό χρειάζεται για να καταλάβουμε οτι η μπάλλα έχει από καιρού χαθεί;

====

Α, ναι, και Καλή Αποχή!
    Αξιοποιήστε την μέρα πηγαίνοντας κανα μπανάκι, καμιά εκδρομή, μη σας μείνουν μετά οι τύψεις - τόσα μπορούσαμε να κάνουμε ρπστμ και την φάγαμε την μέρα στις κάλπες για το τίποτα...

ΟΚ, ΟΚ, αστειεύομαι, ας περάσει ο καθένας την μέρα με τον τρόπο που θεωρεί πλέον παραγωγικό.

====

Επίσης, Happy 4th of July στους Λύκους της Νυχτας, στον Πούτιν και σε όλους τους άλλους Harley-αδες
    Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 04/07/2015 στις 14:15.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    παιδες,κατι μου ειπαν οτι ισως παιζει να μπορουν να ψηφισουν εταιροδημοτες στον τοπο κατοικιας τους,επειδη δεν παιζουν υποψηφιοι κλπ κλπ..
    ξερει κανεις τπτ;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    παιδες,κατι μου ειπαν οτι ισως παιζει να μπορουν να ψηφισουν εταιροδημοτες στον τοπο κατοικιας τους,επειδη δεν παιζουν υποψηφιοι κλπ κλπ..
    ξερει κανεις τπτ;
    ΕΔΩ μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και να δεις που ψηφίζεις.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    ΕΔΩ μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και να δεις που ψηφίζεις.
    δεν ειναι για μενα..για μια θεια μου,ψηφιζει κοζανη και δεν παιζει να παει....απλα ακουσα αυτο,οτι πας σε οποιο τμημα θες,γιαυτο ειπα να ρωτησω..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Mnimonio ksemnimonio, nai oxi, eyro draxmi kai paei legontas......

Meres tora prospatho na peiso sto magazi (antiepaggelmatiko isos tha elegan kapoioi) pappoudes, giagiades kai noikokoiraious oti den xreiazetai na @@@thoun sta psonia, tha exoume makaronia kai ayrio kai methayrio kai ton allo mina.

to apotelesma? Stou koufou tin porta. Kaxypopsia kai synomosiologia : to les gia na ta paroume tin alli ebdomada pou tha mporeite na ta akribynete, bebaia, ti anagki exeis esy pou exeis kabatzosei kryfa apothemata kai naxame na legame.

to apokoryfoma einai oti exoun afisei piso alles ypoxreoseis (les kai i deh ,to noiki, kai ta daneia tha sbistoun magika), kai afou ksemeinane apo metrita EXOUN @@@THEI NA FORTONOUN TIS PISTOTIKES TOUS KARTES.

apo 2% creditcard epi tou tzirou sto 40% mia olokliri ebdomada.
    ta systimata ton trapezon douleyoun sta oria tou DDOS attack.

A, ki edo emeis ftaime pou xalasame epitides ta termatika mixanakia gia na tous apomyzisoume ta metrita.

Kalinyxta kemal...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    δεν ειναι για μενα..για μια θεια μου,ψηφιζει κοζανη και δεν παιζει να παει....απλα ακουσα αυτο,οτι πας σε οποιο τμημα θες,γιαυτο ειπα να ρωτησω..
    Επειδή κι εγώ ετεροδημότης είμαι...

Για να ψηφίσεις αλλού και όχι στον τόπο που είσα γραμμένος, πρέπει πρώτα να έχεις κάνει αίτηση να ψηφίζεις εκεί που μένεις.
    Γι αυτές τις εκλογές, θα πρέπει να έχεις κάνει την αίτηση μέχρι τα μέσα Απρίλη 2015.
    Αν δεν έχεις κάνει αίτηση και απλά δεν μπορείς να πας στον τόπο σου αυτές τις εκλογές, απλά δεν θα ψηφίσεις αυτή τη φορά γιατί δεν είσαι γραμμένος σε κανέναν κατάλογο.

Αντίστοιχα, εγώ που έχω κάνει αίτηση να ψηφίζω στην Αθήνα, δεν μπορώ να ψηφίσω στον τόπο καταγωγής μου γιατί απλώς δεν είμαι γραμμένος στους εκεί καταλόγους (το χαρτί που τσεκάρει ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος).
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Εάν βγει το ΝΑΙ εύχομαι τα πράγματα να γίνουν όπως πέρισυ που τουλ φαινόταν λίγο φως στον ορίζοντα.

Εάν βγεί το ΟΧΙ εύχομαι να πετύχουμε καλύτερη συμφωνία, αναδιαρθρωση/κούρεμα του χρέους κτλ.

Εάν όμως οι δανειστές/eurogroup κόψουν κάθε χρηματοδότηση/ενίσχυση και πάμε εθελοντικά σε δραχμή
    ελπίζω ο κ.Τσίπρας να βρει επιτέλους τ'@@ και να πει πως ήταν απόφαση της κυβέρνησης και όχι πως
    τους εξανάγκασαν οι ξένοι γιατί όλη η Ευρώπη τους είχε προειδόποιήσει.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Kaxypopsia kai synomosiologia : to les gia na ta paroume tin alli ebdomada pou tha mporeite na ta akribynete, bebaia, ti anagki exeis esy pou exeis kabatzosei kryfa apothemata kai naxame na legame.

Ρε κουφάλα Γαρμπή (όχι Καιτούλα)??????

Εσύ είσαι ρε?????

(στα διάλα, δεν τα είχε σκέτα τα βιντεάκια κι έπρεπε να ξεψαχνίσω ολόκληρη την ταινία με την ατάλαντη για να τα βρω και να τα κόψω)

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ρε κουφάλα Γαρμπή (όχι Καιτούλα)??????

Εσύ είσαι ρε?????

(στα διάλα, δεν τα είχε σκέτα τα βιντεάκια κι έπρεπε να ξεψαχνίσω ολόκληρη την ταινία με την ατάλαντη για να τα βρω και να τα κόψω)
    πολλή σπατάλη στο τρόφιμο ρε φίλε. Πήγαν που πήγαν να πάρουν ρύζια και αλεύρια, μια σακουλίτσα χάθηκε ο κόσμος να πάρουν??

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Μας περιμένουν άδειες μέρες, ραγισμένοι ουρανοί (είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ για να δανειστώ τα λόγια του ποιητή)... τελικά για άλλη μια φορά το ανάδελφο έθνος αποδεικνύεται συνεπές στη μοναδική του ικανότητα να δημιουργεί έριδες και διχόνοιες όταν η στιγμή απαιτεί ομόνοια και ενότητα. Μια φορά και ένα καιρό ήταν μια χώρα που την έλεγαν Ελλάδα (για να παραφράσω και ένα Βαλκάνιο σκηνοθέτη)...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αυτο που καταλαβα αυτες τις μερες ειναι οτι εδω και 5 χρονια ζουσα με capital control κι ας ημουν απο τους τυχερους που ειχα δουλεια

οποτε: ΝΑΙ ρε..............................ΟΧΙ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος

Συμπέρασμα:
    Για να ενοχλούνται τόσοι πολύ όλοι αυτοί με τους οποίους έχω ιδεολογικές μα και ταξικές διαφορές κάτι συμβαίνει και ένα είναι σίγουρο, ότι δεν έγιναν ξαφνικά από την μια μέρα στην άλλη Σωτήρες. Την κωλάρα τους θέλουν να καλύψουν και να συνεχίσουν να τρώνε όπως τρώγανε.
    Βασίλη, μια εξαίρεση για σένα.
    Προσωπικά ούτε οι αρχές μου, ούτε η ιδεολογία μου βρίσκονται κοντά με μπαμπούκους και βαρβιτσιώτηδες. Σαφώς βλέπω το καπέλωμα που γίνεται, και προβάλλονται οι άχρηστοι, ως θεματοφύλακες και μένουν στη σκιά δεκάδες προσωπικότητες που υποστηρίζουν το ναι.

Το θυμικό βγάζει αντίδραση, ανθρώπινο είναι. Και αν σε ΄σενα από αντίδραση στον μαλάκα (και όχι τι σημαίνει) που λέει το ναι, είναι από αντίδραση να πάς απέναντι, σε μένα και μέσα στην απίστευτη μπουρδολογία των κάθε σωτήρων κρατάω το αυτό που έχει μείνει (όχι τυχαία) λίγο στη σκιά.

Όταν Σύριζα-ΑΝΕΛ-Χρυσή Αυγή-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Σόιμπλε συμφωνούν μεταξύ τους...κάτι δεν πάει καλά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Όταν Σύριζα-ΑΝΕΛ-Σόιμπλε συμφωνούν μεταξύ τους...κάτι δεν πάει καλά.
    Ρε Βύρωνα σορρυ για την ερώτηση και αν θές απάντας...αν όλοι αυτοί συμφώνουσαν γιατι φτάσαμε στο αυριανό δημοψήφισμα???

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Βασίλη, μια εξαίρεση για σένα.
    Προσωπικά ούτε οι αρχές μου, ούτε η ιδεολογία μου βρίσκονται κοντά με μπαμπούκους και βαρβιτσιώτηδες. Σαφώς βλέπω το καπέλωμα που γίνεται, και προβάλλονται οι άχρηστοι, ως θεματοφύλακες και μένουν στη σκιά δεκάδες προσωπικότητες που υποστηρίζουν το ναι.

Το θυμικό βγάζει αντίδραση, ανθρώπινο είναι. Και αν σε ΄σενα από αντίδραση στον μαλάκα (και όχι τι σημαίνει) που λέει το ναι, είναι από αντίδραση να πάς απέναντι, σε μένα και μέσα στην απίστευτη μπουρδολογία των κάθε σωτήρων κρατάω το αυτό που έχει μείνει (όχι τυχαία) λίγο στη σκιά.

Όταν Σύριζα-ΑΝΕΛ-Χρυσή Αυγή-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Σόιμπλε συμφωνούν μεταξύ τους...κάτι δεν πάει καλά.

Από οικονομικά καλά τα πας αλλά από πολιτικά στην Ελλάδα όχι τόσο.
    Αναφέρομαι στο bold και θα στο πάω βήμα-βήμα

ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ συμφωνούν γιατί έχει ήδη γίνει εξαρχής συμφωνία γιατί κάπως έπρεπε να πάρει ποσοστό στις εκλογές ο 1ος και να τις κερδίσει με σιγουριά αλλά και να καρπωθεί τα καλά της καρέκλας και ο 2ος.

Χρυσάυγουλα συμφωνούν γιατί είδαν οτι τα μεταναστευτικά και λοιπά ρατσιστικά δε περνάνε στους πολίτες οπότε τώρα που η ΝουΔούλα και το Μ-ΠΑΤΣΟ-Κ έχουν πιάσει πάτο αναδεικνύονται συνεχώς σε 3η ή 4η δύναμη όπως και άλλες φασιστικές δυνάμεις έχουν την ίδια τάση στην Ευρώπη. Άρα το "πατριωτικό" όχι καπελώνεται εύκολα προς όφελός τους και χωρίς να δημιουργεί καμία ζημιά.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο συγκεκριμένος αριστερός χώρος ποτέ δεν ήταν διασπαστικός απέναντι σε ένα γενικότερο μόνιασμα στην Αριστερά αλλά σίγουρα έχει πλέον μεγάλη απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μοναδικός λόγος που πάει στο ΟΧΙ είναι το ταξικό-ηθικό κομμάτι των επιλογών που έχουν δωθεί. Η αριστερά άλλωστε πάντα ήταν υπέρ μιας δίκαιης Ευρώπης και όχι μιας Ευρώπης των λομπι όπως είναι σήμερα. Άρα όχι και απο αυτούς.

Για τον Σοιμπλε δεν εκφέρω άποψη γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο συγκεκριμένος αριστερός χώρος ποτέ δεν ήταν διασπαστικός απέναντι σε ένα γενικότερο μόνιασμα στην Αριστερά
    Μπορεί να μην τα πάω καλά στα πολιτικά, μάλλον καλύτερα απ΄ότι νομίζεις και σίγουρα καλύτερα απ΄ότι μπορείς να αντιληφθείς.
    Αν δεν καταλαβαίνεις το σουρεάλ του παραπάνω, αλλά και γιατί οι ξενοδόχοι της Ρόδου (αν και δεν το πιστεύω) επιθυμούν δραχμή, μείνε καλύτερα στις προσωπικές σου ιστορίες και στα δακρύβρεχτα του FB.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004