Σελίδα 1 από 34 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 507

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015 - Μέρος 2ο

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Δημοψήφισμα 2015 - Μέρος 2ο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Βασίλη, μια εξαίρεση για σένα.
    Προσωπικά ούτε οι αρχές μου, ούτε η ιδεολογία μου βρίσκονται κοντά με μπαμπούκους και βαρβιτσιώτηδες. Σαφώς βλέπω το καπέλωμα που γίνεται, και προβάλλονται οι άχρηστοι, ως θεματοφύλακες και μένουν στη σκιά δεκάδες προσωπικότητες που υποστηρίζουν το ναι.

Το θυμικό βγάζει αντίδραση, ανθρώπινο είναι. Και αν σε ΄σενα από αντίδραση στον μαλάκα (και όχι τι σημαίνει) που λέει το ναι, είναι από αντίδραση να πάς απέναντι, σε μένα και μέσα στην απίστευτη μπουρδολογία των κάθε σωτήρων κρατάω το αυτό που έχει μείνει (όχι τυχαία) λίγο στη σκιά.

Όταν Σύριζα-ΑΝΕΛ-Χρυσή Αυγή-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Σόιμπλε συμφωνούν μεταξύ τους...κάτι δεν πάει καλά.

Βύρωνα ξέρεις πόσο σε σέβομαι και πόσο σε εκτιμώ. Σαν άνθρωπο σε εκτιμώ βαθύτατα αλλά και σαν επιστήμονα επίσης. Εύχομαι όμως ολόψυχα να κάνεις λάθος στα νούμερα (δύσκολο αλλά το εύχομαι) γιατί αν τελικά επιβεβαιωθείς το γ@μήσι που μας περιμένει είναι μεγάλο και θα έχει και διάρκεια.
    Έχασα πολλούς φίλους στην ξενιτιά τούτα τα χρόνια, φίλους που πήγαινα μια βόλτα μαζί τους, που πίναμε μια μπύρα και λέγαμε μια παπαριά και περνούσε ευχάριστα η ώρα. Τους σκέφτομαι συνέχεια. Ήμουν έτοιμος κι εγώ για έξω. Προς το παρών στέκομαι ακόμα στα πόδια μου με πάρα μα πάρα πολλές υποχωρήσεις και ΄μεγάλο υποβιβασμό στην ποιότητα της καθημερινότητάς μου αλλά και γενικότερα της ζωής μου.
    Έρχεται η ώρα να αποχαιρετήσω οριστικά και την μεγάλη μου κόρη??? Σε λίγα χρόνια και την μικρή μου???
    Μακάρι όχι.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ψυχραιμία παίδες... Αλλο ο φόβος και άλλο ο πανικός. Ας ψηφίσει αύριο οτι θέλει(αν θέλει) ο καθένας και εδώ παλι θα είμαστε να τα πούμε.
    Μακάρι να τα λέμε εδώ μέσα στο επίπεδο που κρατήθηκε αυτό το θρεντ παρόλο το κρίσιμο του θέματος.

Στον φιλο μου τον Βύρωνα... Ρε συ βιβλίο με χιλιες σελιδες εχεις γραψει εδώ μέσα... Πολύς ελεύθερος χρόνος αυτή την βδομάδα ε;
    Α...και δεν μας ειπες τι θα ψηφίσεις τελικά..

Φιλικά μλκ έτσι;...
    άλλωστε,οτι και να γίνει,τα ιταλικά θα παραμείνουν παρταλια..

non serviam Το avatar του/της kachius
    Για βάλτε Σκάϊ σήμερα και μετά πείτε μου, άμα αρχίζανε (που δυστυχώς για μένα δεν πιστεύω ότι θα το κάνουν) τις μηνύσεις και τις αναστολές των (ανύπαρκτων) αδειών θα μιλάγαμε για τη χούντα της αριστεράς?
    Και τους πολίτες που λένε τη γνώμη τους στο φβ ότι προπαγανδίζουν? (έλεος δηλαδή)

"Παρά τη σχετική απαγόρευση του νόμου ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ σήμερα Σάββατο, μία μέρα πριν το δημοψήφισμα, συνεχίζει τις εκπομπές πολιτικού περιεχομένου, με καλεσμένους εκπροσώπους του ΝΑΙ. Η παραβίαση αυτή της εκλογικής νομοθεσίας εντάσσεται σε μια πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού του εκλογικού σώματος και απαιτεί την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών"
    Ξέρω από βέσπα!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Βύρωνα ξέρεις πόσο σε σέβομαι και πόσο σε εκτιμώ. Σαν άνθρωπο σε εκτιμώ βαθύτατα αλλά και σαν επιστήμονα επίσης. Εύχομαι όμως ολόψυχα να κάνεις λάθος στα νούμερα (δύσκολο αλλά το εύχομαι) γιατί αν τελικά επιβεβαιωθείς το γ@μήσι που μας περιμένει είναι μεγάλο και θα έχει και διάρκεια.
    Έχασα πολλούς φίλους στην ξενιτιά τούτα τα χρόνια, φίλους που πήγαινα μια βόλτα μαζί τους, που πίναμε μια μπύρα και λέγαμε μια παπαριά και περνούσε ευχάριστα η ώρα. Τους σκέφτομαι συνέχεια. Ήμουν έτοιμος κι εγώ για έξω. Προς το παρών στέκομαι ακόμα στα πόδια μου με πάρα μα πάρα πολλές υποχωρήσεις και ΄μεγάλο υποβιβασμό στην ποιότητα της καθημερινότητάς μου αλλά και γενικότερα της ζωής μου.
    Έρχεται η ώρα να αποχαιρετήσω οριστικά και την μεγάλη μου κόρη??? Σε λίγα χρόνια και την μικρή μου???
    Μακάρι όχι.
    Bill, πιστεύω την υπογραφή μου. Ότι είναι να γίνει, ας γίνει μια ώρα αρχύτερα. Δεν θα είχα πρόβλημα με την αλλαγή του νομίσματος, αν υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσε να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Αλλά μ΄αυτούς? Sorry ρε Βασίλη, αλλά πως μπορώ να εμπιστευτώ τον άνθρωπο που αλλάζει καθημερινά τις δηλώσεις του, πως ξέρει τι του γίνεται?
    ΕΧΘΕΣ στα ποστ του Kostas777 μιλούσαμε για τις δηλώσεις του μπαρούφα, πως την Δευτέρα ανοίγουν οι τράπεζες και ΣΗΜΕΡΑ στην συνέντευξη στην Telegraph λέει

"«Ευτυχώς έχουμε αποθέματα πετρελαίου για έξι μήνες και αποθέματα φαρμακευτικών για τέσσερις» είπε στην Telegraph.
    Ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι μια ειδική πενταμελή επιτροπή (στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι) του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, της Τράπεζας της Ελλάδος, εμπορικών ενώσεων και ιδιωτικών τραπεζών ότι εργάζεται σε μια ειδική «αίθουσα πολέμου» κοντά στο γραφείο του, ασχολούμενη με τα απαραίτητα αποθέματα και τις κορυφαίες προτεραιότητες.

Τα τρόφιμα έχουν εξαιρεθεί από το πάγωμα των εισαγωγών από τότε που επιβλήθηκε ο έλεγχος κεφαλαίων το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σιτηρά, κρέατα, γαλακτοκομικά προϊόντα και άλλα τρόφιμα θα πρέπει να είναι σε θέσει να μπαίνουν ελεύθερα στη χώρα, αποτρέποντας (έτσι) μια πιθανή καταστροφή την ώρα που ξεκινά η υψηλή τουριστική περίοδος.

Τα αποθέματα σε ρευστό των τραπεζών στερεύουν γρήγορα, καθώς οι πολίτες τραβούν το ανώτατο επιτρεπτό ποσό των 60 ευρώ την ημέρα, όπως ορίζει η οδηγία έκτακτης ανάγκης, ενώ ήδη αυτό το όριο έχει κατέβει στα 50 ευρώ σε πολλές τράπεζες. «Μπορούμε να αντέξουμε μέχρι το Σαββατοκύριακο και πιθανόν μέχρι τη Δευτέρα» είπε ο κ. Βαρουφάκης."

http://www.iefimerida.gr/news/215398...simon-farmakon

Δουλευόμαστε...? Με τι θα τα πληρώσει επί 6 μήνες? με IOU ή με τους λογαριασμούς σε $ των ναυτικών που θα πάνε υπερ πίστεως και πατρίδος?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Μες στην τρελή χαρά το φόρουμ ,γιούπι και ζήτω στους πανάξιους αυτούς ανθρώπους που κατάφεραν σε μόλις 5 μήνες να χρεοκοπήσουν τη χώρα.

Χρεοκοπία ? Σιγά τα αβγά ! Σημασία έχει ότι θα τους έχουμε τρίψει στα μούτρα κα κωλολεφτά τους.

Και τι σημαίνει χρεοκοπία? Σε μια δυο βδομαδούλες τραλαρό και όλα θα είναι όπως παλιά , χώρια που θα έχουμε γίνει διπλοί από το φούσκωμα της περηφάνιας μας. Μια χώρα με 10 μύρια Βαρουφάκηδες ένα πράμα.

Κι α αυτά τα παλιοκάναλα τρολάρουν συνεχώς , παρουσιάζουν κάποιους παλιοκαθηγητές κάποιων παλιοπανεπιστημίων να προσπαθούν να εξηγήσουν κάποια πράγματα που ή δεν τα καταλαβαίνουμε ή αδυνατούμε να τα καταρρίψουμε , αλλά σίγουρα είναι λανθασμένα αφού έτσι θέλουν οι ινστρούχτορες της άποψης «άμα τους τρομοκρατήσουμε θα τους πάρουμε και τα σώβρακα»

Αντίθετα εδώ μέσα ,ευτυχώς , υπάρχουν άνθρωποι που μας ενημερώνουν για κακούς εργοδότες που θα μπουν μαζί με τους υπαλλήλους τους στο παραβάν ώστε να μαστιγώσουν όσους δεν ψηφίσουν αυτό που θέλουν εκείνοι.. Όχι ρε , αυτό δεν είναι τρολάρισμα!

Λίγο μου τα χαλάει η κυρία Λούκα όταν μας είπε πως οι τράπεζες δεν πρόκειται να ανοίξουν την Τρίτη αν ο ELA δεν μας στείλει ολόφρεσκο νέο χρήμα … Και γιατί κυρία Λούκα μου να μην έρθει ο ΕLA ? Αφού όπως λέει και τα όνομά του , του λες έλα κι έρχεται …

Χεστήκαμε για τις τράπεζες , μήπως έχουμε καταθέσεις ? αυτοί που έχουν ας τα χάσουν , λαμόγια θα είναι σίγουρα. Η κατσίκα του γείτονα.

Κάποιος παπάρας (εδω μέσα νομίζω τριγυρνάει και είπε πως δεν θα ξαναποστάρει,αυτό του έλειπε) είπε ότι χρεοκοπία σημαίνει πως ότι εισαγόμενο φοράω , χρησιμοποιώ ή τρώω θα πάψει να υπάρχει γιατί οι κουφάλες οι ξένοι δεν θα δέχονται να μας τα στέλνουν και να τα γράφουν στο τεφτέρι του μπακάλη..

Όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει γιατί όπως μας είπαν θα έρθει μια συμφωνιάρα σε 48 ώρες (μάλλον και πολλές μας λένε).

Ακόμη όμως και έτσι να μην γίνει δεν πειράζει ,εμείς θα φχαριστηθούμε την χρεοκοπιάρα μας και τη δραχμούλα μας και δεν σκοτιζόμαστε , θα ζήσουμε λιτά σαν τους αρχαίους Σπαρτιάτες όπως μας εξήγησε ο σύντροφος Κασιδιάρης και κάποιος άλλος εξαιρετικός ψηλός χοντρός κύριος που όμως δεν καλογνωρίσαμε γιατί τον είχαν ψεκάσει.

With my best regards.

Ο Μαλάκας της διπλανής πόρτας.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Bill, πιστεύω την υπογραφή μου. Ότι είναι να γίνει, ας γίνει μια ώρα αρχύτερα. Δεν θα είχα πρόβλημα με την αλλαγή του νομίσματος, αν υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσε να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Αλλά μ΄αυτούς? Sorry ρε Βασίλη, αλλά πως μπορώ να εμπιστευτώ τον άνθρωπο που αλλάζει καθημερινά τις δηλώσεις του, πως ξέρει τι του γίνεται?
    ΕΧΘΕΣ στα ποστ του Kostas777 μιλούσαμε για τις δηλώσεις του μπαρούφα, πως την Δευτέρα ανοίγουν οι τράπεζες και ΣΗΜΕΡΑ στην συνέντευξη στην Telegraph λέει

"«Ευτυχώς έχουμε αποθέματα πετρελαίου για έξι μήνες και αποθέματα φαρμακευτικών για τέσσερις» είπε στην Telegraph.
    Ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι μια ειδική πενταμελή επιτροπή (στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι) του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, της Τράπεζας της Ελλάδος, εμπορικών ενώσεων και ιδιωτικών τραπεζών ότι εργάζεται σε μια ειδική «αίθουσα πολέμου» κοντά στο γραφείο του, ασχολούμενη με τα απαραίτητα αποθέματα και τις κορυφαίες προτεραιότητες.

Τα τρόφιμα έχουν εξαιρεθεί από το πάγωμα των εισαγωγών από τότε που επιβλήθηκε ο έλεγχος κεφαλαίων το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σιτηρά, κρέατα, γαλακτοκομικά προϊόντα και άλλα τρόφιμα θα πρέπει να είναι σε θέσει να μπαίνουν ελεύθερα στη χώρα, αποτρέποντας (έτσι) μια πιθανή καταστροφή την ώρα που ξεκινά η υψηλή τουριστική περίοδος.

Τα αποθέματα σε ρευστό των τραπεζών στερεύουν γρήγορα, καθώς οι πολίτες τραβούν το ανώτατο επιτρεπτό ποσό των 60 ευρώ την ημέρα, όπως ορίζει η οδηγία έκτακτης ανάγκης, ενώ ήδη αυτό το όριο έχει κατέβει στα 50 ευρώ σε πολλές τράπεζες. «Μπορούμε να αντέξουμε μέχρι το Σαββατοκύριακο και πιθανόν μέχρι τη Δευτέρα» είπε ο κ. Βαρουφάκης."

http://www.iefimerida.gr/news/215398...simon-farmakon

Δουλευόμαστε...? Με τι θα τα πληρώσει επί 6 μήνες? με IOU ή με τους λογαριασμούς σε $ των ναυτικών που θα πάνε υπερ πίστεως και πατρίδος?

Τα βλέπω κι εγώ μη νομίζεις, όπως βλέπω ότι εσείς που γνωρίζετε από αριθμούς επιβεβαιώνεστε καθημερινά. Επίσης βλέπω και τον Μπαρούφ να πηγαίνει από την μία μαλακία στην άλλη με περισσή άνεση.
    Να τα πιστέψω δεν θέλω και κάπου βαθιά μέσα μου πιστεύω σε ένα καλύτερο αύριο. Είναι γνωστό ότι με τους πρότερους των σημερινών, προκοπή δεν θα βλέπαμε στον αιώνα τον άπαντα, ελπίζω ρε φίλε, απλά ελπίζω.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    With my best regards.

Ο Μαλάκας της διπλανής πόρτας.

Ουάου. Όλες οι μαλακίες του ΣΚΑΙ μαζεμένες σε 10 γραμμές.

+20 for effort.
    Life begins at 45°.

non serviam Το avatar του/της kachius
    Και ένα βιντεάκι με τη σούμα των τελευταίων μηνών... (εκ γερμανίας)

https://www.youtube.com/watch?v=kDbyMX3NHhc
    Ξέρω από βέσπα!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Και για όσους πάνε αδιάβαστοι αύριο χωρίς τον κηδεμόνα τους καλό είναι να διαβάσουν τι θα έρθει με το Ναι

http://www.ypes.gr/UserFiles/f0ff929...92-22-4277.pdf

Όσοι δε γουστάρουν αυτό που διαβάζουν ή έχουν γενικότερα αντίδραση στην υπάρχουσα κατάσταση λόγω ηθικής, αξιοπρέπειας ψηφίζουν Όχι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Και για όσους πάνε αδιάβαστοι αύριο χωρίς τον κηδεμόνα τους καλό είναι να διαβάσουν τι θα έρθει με το Ναι

http://www.ypes.gr/UserFiles/f0ff929...92-22-4277.pdf

Όσοι δε γουστάρουν αυτό που διαβάζουν ή έχουν γενικότερα αντίδραση στην υπάρχουσα κατάσταση λόγω ηθικής, αξιοπρέπειας ψηφίζουν Όχι.
    Σιγά να μην έρθει αυτό.

Μετά από μια βδομάδα με κλειστές τράπεζες;
    Αυτό θα το βλέπουμε και θα παρακαλάμε να μας το φέρουν, είτε ΝΑΙ ψηφίσουμε, είτε ΟΧΙ, είτε ΙΣΩΣ, είτε την κουρτίνα 2 και είτε μείνουμε στο Ευρώ, είτε πάμε στη Δραχμή, είτε φέρουμε Ρούβλι ή Bitcoin που αρέσει και στον Βαρουφάκη...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Ανεξαρτητα παντως απο ολα τα αλλα,να δωσουμε ενα ποντο στην ιδεα του δημοψηφισματος.Εβγαλε τον Ελληνα απο την γνωστη χαζομαρα του τυπου δεν με ενδιαφερει η πολιτικη και λοιπες παπαριες.Επιτελους εσφιξαν οι κωλοι κι ΕΣΥ καλεισαι να αποφασισεις,οχι να αναθετεις μονιμως στους αλλους την ευθυνη και μετα να κρινεις εκ του ασφαλους ε!Οσο κι αν σε πολλους φερνει αλλεργια η αμεση δημοκρατια,μας φερανε προ των ευθυνων μας.Καιρος ητανε να κουνηθει λιγο το μυαλο μες στο κεφαλι μας...
    Ωραια ειναι η ελαφροτητα να περναω καλα,να κανω τον χαβα μου και στ'@@ μου η κατασταση στην χωρα.Τωρα πλεον μαγκες κοπηκανε αυτα.Ας αποφασισουμε λοιπον,κι ας αποφασιζουμε πιο συχνα στο μελλον και μπορει και καποτε να γινουμε και τοσο ωραιοι που να βγαζουμε τυχαιους πολιτες με κληρωση που θα γραψουνε το νεο Συνταγμα,σαν τους ασχετους ψαραδες εκει στην Ισλανδια...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Σιγά να μην έρθει αυτό.

Μετά από μια βδομάδα με κλειστές τράπεζες;
    Αυτό θα το βλέπουμε και θα παρακαλάμε να μας το φέρουν, είτε ΝΑΙ ψηφίσουμε, είτε ΟΧΙ, είτε ΙΣΩΣ, είτε την κουρτίνα 2 και είτε μείνουμε στο Ευρώ, είτε πάμε στη Δραχμή, είτε φέρουμε Ρούβλι ή Bitcoin που αρέσει και στον Βαρουφάκη...
    Αν δειξεις ως λαος τετοια γενναιοτητα στην πρωτη δυσκολια,πολυ καλως υπεφερες.Και δεν χρειαζεται παραπανω,δωσε τα κλειδια στις τραπεζες και στους απεξω και βγαλε την ταμπελα Ελλαδα απο την μαρκιζα.Γραψε Μπανανια και εισαι ησυχος.Δεν σου αξιζει ουτε ενα λεπτο ελευθερια.Τοσο απλα .-
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Aυτό το Drama Queen και την υπερβολή την έχουμε από αρχαιοτάτων χρόνων... πήγαιναν στα Village της εποχής οι αρχαίοι και έβλεπαν για διασκέδαση, έναν τύπο ο οποίος γ@μησε τη μάνα του και σκότωσε τον πατέρα του...

Τέσπα... απλά λογική χρειάζεται και όχι δράματα.

Κανείς δεν θα χρεοκωπήσει
    Κανείς δεν θα γυρίσει στη δραχμή
    Θα μείνουμε εντός euro
    ...και θα έχουμε ένα ωραιότατο αντιστασιακό μνημόνιο.

Αίντε ξεκολλάτε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Aυτό το Drama Queen και την υπερβολή την έχουμε από αρχαιοτάτων χρόνων... πήγαιναν στα Village της εποχής οι αρχαίοι και έβλεπαν για διασκέδαση, έναν τύπο ο οποίος γ@μησε τη μάνα του και σκότωσε τον πατέρα του...

Τέσπα... απλά λογική χρειάζεται και όχι δράματα.

Κανείς δεν θα χρεοκωπήσει
    Κανείς δεν θα γυρίσει στη δραχμή
    Θα μείνουμε εντός euro
    ...και θα έχουμε ένα ωραιότατο αντιστασιακό μνημόνιο.

Αίντε ξεκολλάτε...
    Εσενα θα σου στειλω σταλινομελισσες να σου δαγκασουν τον πισινο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Εσενα θα σου στειλω σταλινομελισσες να σου δαγκασουν τον πισινο
    ...θα γελάω πολύ από εβδομάδα που θα τα έχουν συμφωνήσει (το προσυμφωνημένα δηλαδή) και θα κοιταζόμαστε όλοι σαν μ@λ@κες που δεν έγινε τζερτζελές.

Σελίδα 1 από 34 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δημοψήφισμα 2015
    από George_Sp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1965
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2015, 18:45
  2. Όλα τα σενάρια για το δημοψήφισμα 5ης Ιουλίου 2015!
    από apoleifadi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2015, 20:47
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. πιστα Φ1 στην Ελλαδα .. μερος 2ο
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 15:08
  5. 2ο Σεμινάριο του ΑΝΕΜΟΥ...