Σελίδα 119 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1969109114115116117118119120121122123124129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.771 έως 1.785 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Καμία συνομωσιολογία... Και δεν τον ψήφισα κιόλας...

Οπότε, έχουμε και λέμε:

1. Μνημόνια 1,2 και 3 διέλυσαν την χώρα (ακόμα περισσότερο απ' ότι ήταν ήδη), δεν δημιούργησαν ανάπτυξη αλλά ύφεση (Μην μου πεις για το θετικό ΑΕΠ, θα κλαίμε) και βλέποντας ο Αντωνάκης ότι έρχεται σφαλιάρα, δίνει την εξουσία στον Τσίπρα... Καλή μαγκιά - δεν του βγήκε βεβαια κομματικά και τον ήπιε.
    Χέστηκα για τον Σαμαρά. Εγώ Τσίπρα ψήφισα. Καλώς ή κακώς (κακώς αν με ρωτάς), μόνο αριστερή κυβέρνηση μπορεί να περάσει σκληρά μέτρα στην Ελλάδα. Εδώ έχουν κλείσει οι τράπεζες και δεν άνοιξε μύτη. Με τουα άλλους, με το παραμικρό καιγόταν η Αθήνα.
    Για τα μνημόνια τελικά πρέπει ν' αποφασίσουμε, κατέστρεψαν τελικά τη χώρα ή δεν εφαρμόστηκαν ποτέ γιατί οι προηγούμενες κυβερνήσεις τα έκαναν πλακάκια με τους ολιγάρχες και δεν έκαναν όσα έπρεπε;
    Την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία και την Κύπρο γιατί δεν τις κατέστρεψαν;
    Και το κυριότερο, τι θέλουμε τελικά ως γενική ιδέα να γίνει;

2. Ηρθε ο επαναστάτης αλλά αντί να κάνει πράξη ότι έλεγε απο την 1η μέρα, το κωλοβάρεσε με τον ανόητο (τουλάχιστον για να μην πω τπτ βαρύτερο) Γιάνη για ένα 6μηνάκι και βούλιαξε ακόμα παραπάνω σε ύφεση η χώρα, έκλεισαν κι οι τράπεζες κλπ
    3. Φτάσαμε λοιπόν χθες στο χθεσινό ΡΕΖΙΛΙΚΙ (όλοι μαζί κι ο ψωριάρης χώρια) να του ζητάνε μεταβίβαση ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ σε κάποιο ταμείο που θα το διαχειρίζονται ιδιώτες... συν όλα τα υπόλοιπα μέτρα...
    Οι επαναστάσεις δεν γίνονται με κλανιές. Όλα αυτά που έλεγε τόσα χρόνια ήταν μ@λ@κίες και το ξέραμε όλοι. Το κακό είναι πως δεν περιμέναμε να τις πιστεύει κιόλας, ευτυχώς ξύπνησε την τελευταία στιγμή σε αντίθεση με τον υπουργό που μας κόστισε καμιά 30αριά δις ευρώ και τώρα το παίζει δικαιωμένος. Ο μαλάκας...[/QUOTE]

Σόρρυ, μπορεί να είμαι ρομαντικός αλλά κάτι τέτοια παλιότερα ήταν αιτίες πολέμων.
    Κι επίσης υπάρχει και η αξιοπρέπεια.. και πάλι μπορεί να είμαι ρομαντικός κι όχι ρεαλιστής αλλά εγώ ξέρω ότι αν έρθει κάποιος (ακομα και 3πλάσιος από εσένα να είναι) και σου πει ότι η μανα σου γ@μιέται δεν του λες "Εννέα παρά τέταρτο".
    Πόλεμο δεν κάνεις γιατί ξαφνικά κατάλαβες πως έλεγες μαλακίες για πέντε χρόνια, ούτε γιατί κάποιος σου ζητά εγγυήσεις για το δάνειο που του ζητάς.

Αφού δεν έκανε απο την 1η μέρα αυτά που έταζε, έπεσε στην παγίδα και τον ήπιε...
    Το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ, το ΝΑΙ ΟΧΙ και κανένας μας δεν ξέρει το του ξημερώνει πλέον...

Τι θα έκανα στη θέση του; Μπορεί και να έφευγα.. δεν ειμαι στην θέση του. Αυτός όμως ζήτησε να κυβερνήσει βάση προγραμματος και δυστυχώς φάνηκε πολύ μικρότερος των περιστάσεων.
    Αυτά που έλεγε απλά δεν γινόταν. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αν το έβαζες στο χαρτί είχε 45 δις έσοδα (αν έβγαζες τους φόρους που θα καταργούσε) και 60 δις έξοδα (αν έβαζες τις παροχές που έταξε).
    Έλειπαν 15 δις. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

Τι πάει να πει «αυτό ψηφίσαμε»; Αφού τα λεφτά δεν υπήρχαν, πως θα τα έδινε;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Και έχεις και τους ανόητους στο facebook που μου πρήζουν τα @@ και καλά για μποικοτάζ λέει στα γερμανικά προιόντα ... βάλτε ρε βλαμμένοι να δείτε πόσο είναι το % ποσοστό του ΑΕΠ του που εξάγει ο φρίτς σε εμάς και θα δείτε ποσο θα του κλάσετε .... μποικοτάζ λέει ο άλλος ο μάλαξ που άμα μου χαλάσει το πλυντήριο ρούχων ρε μαλάκα αύριο θα με στείλει η γυναίκα να ψάχνω νεροτριβή ... ηλίθιε ...

Καμία συνομωσιολογία... Και δεν τον ψήφισα κιόλας...

Οπότε, έχουμε και λέμε:

1. Μνημόνια 1,2 και 3 διέλυσαν την χώρα (ακόμα περισσότερο απ' ότι ήταν ήδη), δεν δημιούργησαν ανάπτυξη αλλά ύφεση (Μην μου πεις για το θετικό ΑΕΠ, θα κλαίμε) και βλέποντας ο Αντωνάκης ότι έρχεται σφαλιάρα, δίνει την εξουσία στον Τσίπρα... Καλή μαγκιά - δεν του βγήκε βεβαια κομματικά και τον ήπιε.
    2. Ηρθε ο επαναστάτης αλλά αντί να κάνει πράξη ότι έλεγε απο την 1η μέρα, το κωλοβάρεσε με τον ανόητο (τουλάχιστον για να μην πω τπτ βαρύτερο) Γιάνη για ένα 6μηνάκι και βούλιαξε ακόμα παραπάνω σε ύφεση η χώρα, έκλεισαν κι οι τράπεζες κλπ
    3. Φτάσαμε λοιπόν χθες στο χθεσινό ΡΕΖΙΛΙΚΙ (όλοι μαζί κι ο ψωριάρης χώρια) να του ζητάνε μεταβίβαση ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ σε κάποιο ταμείο που θα το διαχειρίζονται ιδιώτες... συν όλα τα υπόλοιπα μέτρα...

Σόρρυ, μπορεί να είμαι ρομαντικός αλλά κάτι τέτοια παλιότερα ήταν αιτίες πολέμων.
    Κι επίσης υπάρχει και η αξιοπρέπεια.. και πάλι μπορεί να είμαι ρομαντικός κι όχι ρεαλιστής αλλά εγώ ξέρω ότι αν έρθει κάποιος (ακομα και 3πλάσιος από εσένα να είναι) και σου πει ότι η μανα σου γ@μιέται δεν του λες "Εννέα παρά τέταρτο".

Αφού δεν έκανε απο την 1η μέρα αυτά που έταζε, έπεσε στην παγίδα και τον ήπιε...
    Το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ, το ΝΑΙ ΟΧΙ και κανένας μας δεν ξέρει το του ξημερώνει πλέον...

Τι θα έκανα στη θέση του; Μπορεί και να έφευγα.. δεν ειμαι στην θέση του. Αυτός όμως ζήτησε να κυβερνήσει βάση προγραμματος και δυστυχώς φάνηκε πολύ μικρότερος των περιστάσεων.
    +1 για όλα τα παραπάνω. Και επειδή τελικά η κρατική περιουσία δεν πήγε στο fund στο ΛουξεμΒέλγιο πουσκατάείναι, αλλά άνοιξε υποκατάστημα το fund εδώ, δεν αποτελεί τίποτε παραπάνω από μία συνέχεια των κατάπτυστων προηγούμενων κυβερνήσεων. Το ότι προσπάθησε (δεν είμαι πεπεισμένος 100%) αλλά βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ενω οι άλλοι προετοιμάζονταν τόσο καιρό, δεν αίρει την ευθύνη από πάνω του, αντιθέτως, είναι η ευθύνη της αργοπορείας του που τον βαρύνει, και του αδιεξόδου στο οποίο οδηγηθήκαμε.

Τι έπρεπε να κάνει?? έπρεπε τόσο καιρό να προετοιμάσει το κράτος, και σε δεδομένη στιγμή που θα επέλεγε ο ίδιος να ΦΥΓΕΙ.
    Κι ας είχε γίνει και δημοψήφισμα 3 μήνες νωρίτερα. Όπως και να χει, χώματα που έχουν κερδηθεί με αίμα και βάσανα, δεν τα χαρίζεις επειδή έτσι λένε κάποια νούμερα σε υπολογιστές και μερικοί τζιτζιφιόγκοι απατεώνες. Τι όρκο δίνουν οι νέοι Έλληνες "ουκ ελάττω παραδώσω" όταν είσαι μείον κάποια νησάκια, μείον μερικές χερσονήσους, μείον μερικά φιλέτα γης μέσα σε μια 5ετία...?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    όλο το παιχνίδι είναι μια σκακιέρα , όταν πας επάνω από ΦΛΕΒΑΡΗ μήνα και κάθεσαι στο τραπέζι καταλαβαίνεις τι περίπου πάει να γίνει , αυτοί προετοιμάζονταν μήνες και σε τελική έχουν και μια διαφορά ηλικίας (και πολιτικής εμπειρίας - τεχνοκρατισμού φιλελευθερισμού πες το όπως θες) 20 και βάλε χρόνια με εμένα ,ε του πούστη θα πρέπει να προετοιμαστώ διαφορέτικά όχι να πάω πάνω αργοπορημένος στο παρα πέντε και να μου τον φορέσουν

αυτά υπογράφαμε και υπογράψαμε και σήμερα ;;;

με μπόλικη φασολάδα θα βρούμε και υδρογονάνθρακες και μεθάνιο χωρίς εξόρυξη καν
    για τους υδρογονάνθρακες να το θυμηθείς, ΑΦΟΥ τελειώσουν όλα, θα βγούν οι νορβηγικές εταιρίες που έκαναν τις έρευνες και θα δώσουν στοιχεία για το πόσο μεγάλα είναι τα κοιτάσματα, (τα οποία όμως θα πάνε για αποπληρωμή χρεών, κι ας είναι 5πλάσια η αξία τους)...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    ...
    Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς λες και γιατί τελικά τον ψήφισες... Δυσκολεύομαι, ειλικρινά...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Δυστυχώς, μας τελείωσε και ο Τσίπρας...
    'Ολη αυτή η μ@λ@κία για το τίποτα;
    "Κόλλησαν" τα πάντα για να πάει να υπογράψει, ειδικά μετά τα χθεσινά;;

Από δω και πέρα εκλογές μόνο λευκό, δεν με εξαπατάει κανένας πια.

Oι όποιες μεταρρυθμίσεις εσωτερικά θα ακούν στη μαγική λέξη...διορισμοί...έστω και με 600 ευρώ, σαν τα παιδιά που δουλεύουν στον ΟΤΕ (εξωτερικό συνεργείο) μετά τις "εθελούσιες" των 3,5κ/μήνα και την προπληρωμή των επόμενων 3 χρόνων μετρητό που τους απέμενε για να βγούν στη σύνταξη. Όσοι δουλεύουν Ιδιωτικό Τομέα, ο σημερινός μεσαίωνας θα φαντάζει παράδεισος..Όσο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ακόμα και όσοι είναι αυτοαπασχολούμενοι, θα κάνουν ότι δουλεύουν για να πληρώνουν στην καλύτερη. 23% ΦΠΑ, 28% από το 1ο ευρώ και 100% προκαταβολή για το επόμενο έτος (θα μπει αργά ή γρήγορα) μας κάνει 71% στα ετήσια κέρδη..τώρα είναι 62%...καλύτερα να μου κολλεκτιβοποιήσουν το γραφειάκι μου να παίρνω ένα πενιχρό μισθό..

Όσο για το ποιοι θα θεωρηθούν "πλούσιοι"...μην περιμένετε κανένα χτύπημα στους "βασικούς μετόχους"...οι μεσοαστοί θα την πληρώσουν πάλι...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ...
    Τι έπρεπε να κάνει?? έπρεπε τόσο καιρό να προετοιμάσει το κράτος, και σε δεδομένη στιγμή που θα επέλεγε ο ίδιος να ΦΥΓΕΙ.
    ....
    Τώρα κι εσύ μας δουλεύεις... ή τρολάρεις ασύστολα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Θα ήθελα αν γίνεται να μου περιγράψεις τι ακριβώς θα έκανες εσύ στη θέση του και να μου περιγράψεις τα επόμενα δύο βήματα που θα έπρεπε να κάνει, αλλά με όρους λογικής. Χωρίς να χρησιμοποιήσεις κομμάτια από συνωμοσιολογικά sites.

θα έπρεπε να έχει plan B ώστε να αποφύγει τους εκβιασμούς και να γυρίσει σε ανάπτυξη σύντομα....
    (τελικά όμως ακόμα δεν έχω καταλάβει αν είχαμε και Α )

Πως θα περιέγραφες μια καλή συμφωνία;
    Αυτή τη στιγμή το Ελληνικό κράτος έχει έσοδα περίπου 55-60 δις το χρόνο.
    Μια διατύπωση του τύπου «Κάντε ό,τι γουστάρετε, πάρτε όποιον νόμο θέλετε, διορίστε όσους γουστάρετε, αλλά στην αρχή κάθε χρόνου θα δίνετε 2 δις για τα δάνειά σας και θα βγαίνετε με τα υπόλοιπα. Αν βγάζετε παραπάνω τα παντελονιάζετε, αν βγάζετε λιγότερα απλά δεν θα πληρώνετε μισθούς και συντάξεις. Τα υπόλοιπα από τα δάνεια θα τα βάζουμε εμείς και μας τα δίνετε αργότερα από αυτά τα 2 του κάθε χρόνου» πως θα την έκρινες;

Κάτσε να σου πω κι εγώ μια άλλη άποψη.
    Έχω σαν φαρμακείο μια σύμβαση με τον ΠΕΔΥ που λέει ότι πρέπει να με πληρώνει σε 45 μέρες...
    Τώρα είμαστε στους 5 μήνες και φως δεν βλέπουμε εκτώς από την πάρτη μας να φυγουράρει στο μνημόνιο πάλι

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ???
    (ή να κάνουμε υπομονή ΜΠΑΣ και βγούμε λέω... ) '

(κι αυτό δεν είναι πλάκα)
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς λες και γιατί τελικά τον ψήφισες... Δυσκολεύομαι, ειλικρινά...
    Μα το έγραψα καθαρά γιατί τον ψήφισα.
    μόνο αριστερή κυβέρνηση μπορεί να περάσει σκληρά μέτρα στην Ελλάδα. Εδώ έχουν κλείσει οι τράπεζες και δεν άνοιξε μύτη. Με τους άλλους, με το παραμικρό καιγόταν η Αθήνα.
    Απλώς, ήθελα αυτό που κατάλαβε σήμερα να το είχε καταλάβει στο δίμηνο...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Τώρα κι εσύ μας δουλεύεις... ή τρολάρεις ασύστολα.
    ΠΟΤΕ δεν τρολάρω...

5 κουμάντα έπρεπε να τα είχε κάνει...
    Έπρεπε να είχε σύρει σε δικαστήρια τους καναλάρχες και τους διαπλεκόμενους, έπρεπε να έχει καρφώσει στον τοίχο τους τραπεζίτες, και φυσικά να έχει προετοιμαστεί για έξοδο από τις διαπραγματεύσεις σε περίπτωση (σίγουρης) αποτυχίας...
    ανταυτού ασχολιόταν με τις καθαρίστριες και άλλες μαλακίες...

παρεμπιπτόντως, όλα όσα συζητάμε δεν έχουν περάσει από τη Βουλή ακόμα.
    Εκεί θα παιχτεί νέο σκηνικό, και αλλαγές των δυνάμεων. Σαφώς και μάλλον πλησιάζουν και εκλογές...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ΠΟΤΕ δεν τρολάρω...

Έπρεπε να είχε σύρει σε δικαστήρια τους καναλάρχες και τους διαπλεκόμενους, έπρεπε να έχει καρφώσει στον τοίχο τους τραπεζίτες, και φυσικά να έχει προετοιμαστεί για έξοδο από τις διαπραγματεύσεις σε περίπτωση (σίγουρης) αποτυχίας...
    ανταυτού ασχολιόταν με τις καθαρίστριες και άλλες μαλακίες...
    +900
    (αν είχε προεοιμάσει έστω μια γιαλντΖί έξωδο μπορεί να είχε και παραμονή...)
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Το ότι προσπάθησε (δεν είμαι πεπεισμένος 100%) αλλά βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο
    Εγώ τείνω στη βεβαιότητα ότι δεν προσπάθησε τίποτα...κοίτα "σκούπα" που θα πέσει στο κόμμα..
    Την Κωνστ/λου θα τη φάει, γιατί έχει "ρεύμα" όχι μόνο από συριζαίους.
    Επίσης, ο ΑΤ δεν μπορεί να συγκρίθει ούτε σε μόρφωση ούτε σε πρακτικές γνώσεις μαζί της..π.χ κάποιος είπε για ταχύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης.
    Αυτή ξέρει πολύ καλά εκ των έσω τι να κάνει για να λυθεί αυτό και ποίους να επιλέξει να την συνδράμουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ενταξει τωρα το μεγαλυτερο ταλεντο που εχει η ζωη ειναι να χανει το δικιο της με τον τροπο που μιλαει και φερεται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ΠΟΤΕ δεν τρολάρω...

Έπρεπε να είχε σύρει σε δικαστήρια τους καναλάρχες και τους διαπλεκόμενους, έπρεπε να έχει καρφώσει στον τοίχο τους τραπεζίτες, .
    Απορώ πως τα περίμενες αυτά την ώρα όλος ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωτεργάτες τον Αλέξη και τον Βαρουφάκη ξημεροβραδιαζότανε στα κανάλια αυτών που απειλούσε (στα λόγια) ότι θα καταστρέψει, την ώρα που η Σγούρου έκανε δωράκι στον Τίγρη το γήπεδο, και ο Σταθάκης παρακαλούσε τον Μπόμπολα να του επεκτείνει τις συμβάσεις για 20 χρόνια μπας και κατεβάσει 10 λεπτά τα διόδια... Όσο για τις τράπεζες θα τις (ξανα)ανακεφαλαιώσουμε πρώτα (με δανεισμό του δημοσίου βεβαιώς-βεβαίως...) για να τις δώσουμε μετά στους ιδιώτες "υγιείς και πεντακάθαρες"... Μαθαίνουν γρήγορα τα παιδιά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    You should have seen Schauble's first draft: "Place the 50bn euros in a black bag and throw it over the bridge at midnight" #ThisIsACoup

Και μην ξεχάσω ... Αύριο όλοι στα Lidl για αγορές , θα παίρνει παρουσίες ο Θοδωράκης , η Φώφη και ο Μεϊμαράκης στα κεντρικά καταστήματα .
    Mην τα βαζεις με τα LIDL που ειναι το πιο φτηνο σουπερμαρκετ με παρα πολλες προσφορες και πολλες φορες ειναι καταφυγιο του φτωχου εως πολυ φτωχου οικογενειαρχη,και απασχολει καποιες χιλιαδες εργαζομενων Ελληνων.
    Βαλτα καλυτερα με τους κατοχους καταναλωτες μοτοσυκλετων και αυτοκινητων ΒΜW-ΚΤΜ-VW-MERCEDES-OPEL-AUDI-για να αναφερθω μονο στα του φορουμ.
    Δυστυχως ειμαστε εισαγωγικη χωρα.Καλο θα ηταν να καταναλωνουμε μονο ελληνικα αλλα δεν γινεται.Και οπως εγραψε και καποιος https://www.facebook.com/vazwxseotim...type=1&theater
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    παρεμπιπτόντως, όλα όσα συζητάμε δεν έχουν περάσει από τη Βουλή ακόμα.
    Εκεί θα παιχτεί νέο σκηνικό, και αλλαγές των δυνάμεων. Σαφώς και μάλλον πλησιάζουν και εκλογές...
    το ότι θα περάσει από τη βουλή είναι το μόνο σίγουρο, ο σύριζα δεν θα περάσει από τη βουλή
    η ραχήλ θα πει όχι και θα πάει να κάνει παρέα στην νέα της πρόεδρο τη ζωή που αφού τη σουτάρουν από το προεδρείο της βουλής θα την κάνει από το συριζα και θα φτοιάξει το συζαρι μπορεί να πάρει μαζί της και το λαφαζάνη (υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αυτός να πάει με τον μπαρούφα στο ριζασυ αν ο εκδοτικός του κρίνει ότι με νέο κόμμα θα πουλήσει περισσότερο και θα κλείσει καλύτερες διαλέξει). Ο καμμένος θα γλύψει όσο μπορεί για να μη χάσει στο υπουργείο και ανάλογα με τις ανάγκες θα στηριχτούν ίσως και κυβερνητικά από ποτάμι και πασόκ. Εκλογές μπορεί και να γίνουν μετά το σεπτέμβρη.
    Όπως και να χει θα μας πήξουν στους φόρους και στα υφεσιακά μέτρα, αν σπάει ο διάολος το ποδάρι του μπορεί και να πάρουν και κάνα αναπτυξιακό μέτρο.

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε