Σελίδα 46 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3641424344454647484950515696 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Από νούμερο του Χάρρυ Κλυνν, όπου ένας νονός, δέχεται τον μελλοντικό πρωθυπουργό και τον υποβάλλει σε ερωτηματολόγιο δεξιοτήτων:

- Σημαίες κατεβάζεις;
    - Και με τα δύο χέρια, νονέ!
    - Από ποδιές, πώς πάμε, φιλάς;
    - Μόνο κατουρημένες!
    - Συνταξιούχους, λιμενεργάτες, δέρνεις;
    - Τους γαμώ την μάνα, νονέ.
    - Συγχαρητήρια, καλώς ήρθες στην κυβέρνηση!

ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Θυμαμαι καλα το βιωμα της πνευματικης σαφηνειας των τελευταιων 6 χρονων..

Καλά κάνεις και το θυμάσαι, εγώ θυμάμαι και πολύ παλαιότερα, αν δε πάμε και ακόμα πιο παλιά που εμείς δεν τα έχουμε βιώσει αλλά τα έχουμε διαβάσει/μας τα έχουν διηγηθεί, εεεε δεν έγινε και τίποτα το φοβερό τα τελευταία 6 χρόνια αν σκεφτούμε τι έχει κάνει στον τόπο η επάρατος δεξιά ε;; Θα ασπαστώ πάντως το περί συμψηφιστικής μαλακίας όπως είπε προηγουμένως ο Byron επί λέξει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Καλά κάνεις και το θυμάσαι, εγώ θυμάμαι και πολύ παλαιότερα, αν δε πάμε και ακόμα πιο παλιά που εμείς δεν τα έχουμε βιώσει αλλά τα έχουμε διαβάσει/μας τα έχουν διηγηθεί, εεεε δεν έγινε και τίποτα το φοβερό τα τελευταία 6 χρόνια αν σκεφτούμε τι έχει κάνει στον τόπο η επάρατος δεξιά ε;;
    Αν κοιταξεις τα ποστ μου,ουτε στη δεξια ουτε στην αριστερα αναφερομαι,αν δεν κανω λαθος.
    Αναφερομαι στο Λαμογισταν απ'οπου κι αν προερχεται(Κατι σαν τη βια)...
    Και ανεφερα επισης οτι δεν στηριζω Συριζα.
    Θυμαμαι οσο μπορω,και διαβαζω να ξεστραβωθω για οσα δεν εζησα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Αν κοιταξεις τα ποστ μου,ουτε στη δεξια ουτε στην αριστερα αναφερομαι,αν δεν κανω λαθος.
    Αναφερομαι στο Λαμογισταν απ'οπου κι αν προερχεται(Κατι σαν τη βια)...
    Και ανεφερα επισης οτι δεν στηριζω Συριζα.
    Θυμαμαι οσο μπορω,και διαβαζω να ξεστραβωθω για οσα δεν εζησα.
    Πίστεψέ με, ξέρω πολύ καλά να διαβάζω κι αν δεν κάνω λάθος δεν υποστηρίζω κάπου ότι αναφέρεσαι ούτε σε παράταξη, ούτε ότι στηρίζεις ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο...Αναφέρεσαι στο Λαμογιστάν, αναφέρομαι στην μόνιμη επωδό του "οι άλλοι κάνανε τα ίδια και χειρότερα" που συντηρεί και διαιωνίζει τη λαμογιά. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Διακοπές ή βαρβαρότητα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FB_IMG_1438117945310.jpg 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	36,4 KB 
ID:	339010

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Θα ασπαστώ πάντως το περί συμψηφιστικής μαλακίας όπως είπε προηγουμένως ο Byron επί λέξει...
    Δεν πρόκειται για συμψηφιστική μαλακία.

Ίσα ίσα, καλό είναι να καταλογίζουμε στον καθένα αυτά που του πρέπουν.

Όταν όμως βλέπεις ξεκάθαρα ότι κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε σένα ή στο Βύρωνα, κυρίως στα ΜΜΕ αναφέρομαι και σε όσους τα χορέυουν) ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους, τότε κάνει μπαμ το πράμα.

Ό,τι δεν είχαν ακούσει οι άλλοι 5 χρόνια, τα ακούσαν αυτοί σε 6 μήνες.

Δε λέω ότι πρέπει να τους πούμε κι ευχαριστώ ή να μην τους σούρουμε αυτά που πρέπει.

Αλλά όποιος πραγματικά δεν το βλέπει ότι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις αντιμετωπίζονταν με το γάντι, κι αυτή αντιμετωπίζεται με μαχαίρια, και την περιμένουν στη γωνία να διαστρεβλώσουν τις δηλώσεις τους, να βάλουν το μεγεθυντικό φακό ακόμα και πάνω σε κάθε ψιλομαλακία τους για να μοιάζει λες και αυτή η συγκεκριμένη ψιλομαλακία είναι που έφερε την καταστροφή του κόσμου, και άλλα πολλά, τότε δεν ξέρω τί να πω.

Μπορεί να είμαι εγώ βλαμμένος και να βλέπω φαντάσματα.

Αλλά αν δεν είμαι εγώ ο βλαμμένος, τότε αυτή τους πρακτική σίγουρα φέρνει αποτελέσματα.

ΥΓ. Ξαναλέω για όσους δεν τα πιάνουν με την πρώτη.

Δεν είπα να αφήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ στο απυρόβλητο γιατί "έλα μωρέ καλά παιδιά φαίνονται, άσ'τ εκεί πέρα να κάνουν τη δουλειά τους".
    Ούτε λέω να μην τους κρίνουμε.

Αλλά όταν τα ηχητικά πχ του Βαρουφάκη έχουν γίνει τέτοια είδηση λες και ετοίμαζε τη δολοφονία του Πρωθυπουργού, ενώ άλλα ηχητικά στο παρελθόν, πολύ πολύ χειρότερα και πολύ πιο γ@μησέ τα, περνάγανε στο ντούκου, τότε το πράγμα φαίνεται από χιλιόμετρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Διακοπές ή βαρβαρότητα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FB_IMG_1438117945310.jpg 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	36,4 KB 
ID:	339010

Εάν αυτός στα δεξιά παριστάνει τον σωσία του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουκασβίλι, είναι πιο αποτυχημένος και από τον καραφλό αναβάτη που παρίστανε τον υπουργό Οικονομικών...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αλλά όταν τα ηχητικά πχ του Βαρουφάκη έχουν γίνει τέτοια είδηση λες και ετοίμαζε τη δολοφονία του Πρωθυπουργού, ενώ άλλα ηχητικά στο παρελθόν, πολύ πολύ χειρότερα και πολύ πιο γ@μησέ τα, περνάγανε στο ντούκου, τότε το πράγμα φαίνεται από χιλιόμετρα.
    Σε μένα πάντως άααααλλο φαίνεται από χλμ. Και δεν είναι τα Μέσα
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

@piper Προσωπικά θεωρώ έωλο το επιχείρημα ότι έχουν πέσει να φάνε το Βαρουφάκη τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, γιατί είναι πρόσφατα τα γεγονότα και θυμάμαι καλά τα καθημερινά δελτία και το λιβάνισμα που έπεφτε στον easy rider της κυβέρνησης... Δώστου πόσο αντισυμβατικός είναι, δώστου ρεπορτάζ για τα εφηβικά του χρόνια, για το ντύσιμό του, για τις μηχανές, για το ένα, για το άλλο, για το παραάλλο, σε σημείο να φτάσω να αναφωνώ "Όχι άλλο Βαρουφάκη" σαν άλλος Νίκος Κούρκουλος... Δεν πάει λίγος καιρός που είχε ανακηρυχτεί ο πιο αγαπημένος (!!!) και δημοφιλής υπουργός Οικονομικών που πέρασε ποτέ από τον τόπο, πήγαινε κάπου και σταμάταγε ο κόσμος και τον φίλαγε λες και ήταν κανένα ίνδαλμα που κυνηγάγανε οι γκρούπις του, αυτό όλο ποιος το δημιούργησε ξαφνικά; Τότε τα ΜΜΕ ήταν καλά δηλαδή επειδή τον ανέδειξαν σε σταρ της κυβέρνησης και ξαφνικά έγιναν κακά και μοχθηρά και βυσσοδομούν να τον στείλουν στο απόσπασμα; Ο ίδιος δεν τα χρησιμοποίησε που αντί να βάλει τον κώλο του κάτω και να κάνει δουλειά δεν είχε αφήσει εκπομπή για εκπομπή; Το ίδιο ισχύει και για άλλους κατέχοντες υπουργικούς θώκους, οι οποίοι αν λάβω υπόψιν πόσο συχνά εμφανίζονταν στα κανάλια, δεν πρέπει να είχαν πατήσει κανένα μήνα και στο υπουργείο τους.

Δεν πρόκειται για συμψηφιστική μαλακία.

Ίσα ίσα, καλό είναι να καταλογίζουμε στον καθένα αυτά που του πρέπουν.

Όταν όμως βλέπεις ξεκάθαρα ότι κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε σένα ή στο Βύρωνα, κυρίως στα ΜΜΕ αναφέρομαι και σε όσους τα χορέυουν) ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους, τότε κάνει μπαμ το πράμα.

Ό,τι δεν είχαν ακούσει οι άλλοι 5 χρόνια, τα ακούσαν αυτοί σε 6 μήνες.

Δε λέω ότι πρέπει να τους πούμε κι ευχαριστώ ή να μην τους σούρουμε αυτά που πρέπει.

Αλλά όποιος πραγματικά δεν το βλέπει ότι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις αντιμετωπίζονταν με το γάντι, κι αυτή αντιμετωπίζεται με μαχαίρια, και την περιμένουν στη γωνία να διαστρεβλώσουν τις δηλώσεις τους, να βάλουν το μεγεθυντικό φακό ακόμα και πάνω σε κάθε ψιλομαλακία τους για να μοιάζει λες και αυτή η συγκεκριμένη ψιλομαλακία είναι που έφερε την καταστροφή του κόσμου, και άλλα πολλά, τότε δεν ξέρω τί να πω.

Μπορεί να είμαι εγώ βλαμμένος και να βλέπω φαντάσματα.

Αλλά αν δεν είμαι εγώ ο βλαμμένος, τότε αυτή τους πρακτική σίγουρα φέρνει αποτελέσματα.

ΥΓ. Ξαναλέω για όσους δεν τα πιάνουν με την πρώτη.

Δεν είπα να αφήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ στο απυρόβλητο γιατί "έλα μωρέ καλά παιδιά φαίνονται, άσ'τ εκεί πέρα να κάνουν τη δουλειά τους".
    Ούτε λέω να μην τους κρίνουμε.

Μωρέ μλκ τι λες... Είναι το ίδιο τα αγια παιδιά Αντώνης και Γιωργάκης με αυτους που εκπαίδευαν κομάντος σε μυστική τοποθεσία εξω από το σφεντουρι για να καταλάβουν το νομισματοκοπείο και την αρχιεπισκοπή και που είχαν στρατολογήσει τους καλύτερους απο την DEFCON για να χακαρουν τσ ΑΦΜ και τα canbus των BMW?
    Ρε μλκ αυτοί είναι αδίστακτοι...
    Για το ΚΚΕ δεν το συζητάμε καν...axis of evil... Το ISIS είναι εσπερινός σε μοναστήρι Ουρσουλινών μπροστά του...

Μιλάμε τώρα για τους συριζαιους που το μονο ακραίο που μπορούν να κανουν είναι να βγάλουν τον δυόσμο απ το μοχιτο και τους κουκουεδες που μπορούν να πάρουν κλήση για υπερβολική ταχύτητα σε πορεία...

Μιλάμε αδίστακτοι..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Σε μένα πάντως άααααλλο φαίνεται από χλμ. Και δεν είναι τα Μέσα
    Τί να σου πω ρε Dimmie.

Ο καθένας από την πλευρά του κάτι βλέπει, και σίγουρα δεν τα βλέπουμε όλοι το ίδιο.

@piper Προσωπικά θεωρώ έωλο το επιχείρημα ότι έχουν πέσει να φάνε το Βαρουφάκη τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, γιατί είναι πρόσφατα τα γεγονότα και θυμάμαι καλά τα καθημερινά δελτία και το λιβάνισμα που έπεφτε στον easy rider της κυβέρνησης... Δώστου πόσο αντισυμβατικός είναι, δώστου ρεπορτάζ για τα εφηβικά του χρόνια, για το ντύσιμό του, για τις μηχανές, για το ένα, για το άλλο, για το παραάλλο, σε σημείο να φτάσω να αναφωνώ "Όχι άλλο Βαρουφάκη" σαν άλλος Νίκος Κούρκουλος... Δεν πάει λίγος καιρός που είχε ανακηρυχτεί ο πιο αγαπημένος (!!!) και δημοφιλής υπουργός Οικονομικών που πέρασε ποτέ από τον τόπο, πήγαινε κάπου και σταμάταγε ο κόσμος και τον φίλαγε λες και ήταν κανένα ίνδαλμα που κυνηγάγανε οι γκρούπις του, αυτό όλο ποιος το δημιούργησε ξαφνικά; Τότε τα ΜΜΕ ήταν καλά δηλαδή επειδή τον ανέδειξαν σε σταρ της κυβέρνησης και ξαφνικά έγιναν κακά και μοχθηρά και βυσσοδομούν να τον στείλουν στο απόσπασμα; Ο ίδιος δεν τα χρησιμοποίησε;;;

Θεωρώ ότι το περιέγραψες άψογα.

Και αυτό το οποίο μπορώ να σου απαντήσω είναι ότι για να έχουν μετά κάτι να γκρεμίσουν, πρώτα έπρεπε να το χτίσουν και να το χτίσουν καλά.

Αν τσακώνανε έναν Παπ/ντίνου ας πούμε θα ακουγόταν η είδηση, αλλά ούτως ή άλλως μέσα σου έλεγες "Ναι ντάξει, πιάσανε έναν για το ξεκάρφωμα. Θα κάτσει 1 χρόνο μέσα και γεια σας".
    Και τελικά σε δικαιώνανε γιατί αυτό ακριβώς και γινόταν.
    Οπότε για ποιό λόγο να εκπλαγείς?

Όταν όμως σου έχω παρουσιάσει κάποιον σαν το μάγκα, το σούπερ τύπο, τον "είναι η ελπίδα μας, πήδα πήδα πήδα μας", και μετά μόλις γίνει η στραβή τον ξεβρακώνω τέρμα, εκεί το ξενέρωμα που τρως είναι πολύ μεγαλύτερο.

Ξαναλέω.
    Από την άλλη μπορεί κάποιος να πει ότι είμαι βλαμμένος και λέω ιστορίες γι'αγρίους και βλέπω φαντάσματα.
    Ό,τι νομίζει ο καθένας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Μωρέ μλκ τι λες... Είναι το ίδιο τα αγια παιδιά Αντώνης και Γιωργάκης με αυτους που εκπαίδευαν κομάντος σε μυστική τοποθεσία εξω από το σφεντουρι για να καταλάβουν το νομισματοκοπείο και την αρχιεπισκοπή και που είχαν στρατολογήσει τους καλύτερους απο την DEFCON για να χακαρουν τσ ΑΦΜ και τα canbus των BMW?
    Ρε μλκ αυτοί είναι αδίστακτοι...
    Για το ΚΚΕ δεν το συζητάμε καν...axis of evil... Το ISIS είναι εσπερινός σε μοναστήρι Ουρσουλινών μπροστά του...

Μιλάμε τώρα για τους συριζαιους που το μονο ακραίο που μπορούν να κανουν είναι να βγάλουν τον δυόσμο απ το μοχιτο και τους κουκουεδες που μπορούν να πάρουν κλήση για υπερβολική ταχύτητα σε πορεία...

Μιλάμε αδίστακτοι..

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Όταν όμως σου έχω παρουσιάσει κάποιον σαν το μάγκα, το σούπερ τύπο, τον "είναι η ελπίδα μας, πήδα πήδα πήδα μας", και μετά μόλις γίνει η στραβή τον ξεβρακώνω τέρμα, εκεί το ξενέρωμα που τρως είναι πολύ.
    Όταν ένα κόμμα έχει κεντρικό σύνθημα και ρητορική "Η ελπίδα έρχεται", κανένα ΜΜΕ δεν έχει δημιουργήσει την εικόνα του "είσαι η ελπίδα μας". 'Όταν ο ίδιος έβγαινε σε όλα τα κανάλια και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη και δήλωνε πως στην περίφημη συνάντηση με τον Ολλανδό το ουάου ήταν επειδή του είπε ο άλλος ότι μόλις σκότωσε την τρόϊκα και όλοι πανηγύριζαν αλαλάζοντες ότι θα πηδήξουν την τρόϊκα και το κακό συναπάντημα, κανένα επίσης ΜΜΕ δεν έχει δημιουργήσει αυτή την εικόνα με μη ταπεινά ελατήρια. Ο Βαρουφάκης δεν χρειάζεται κανένα μέσο να τον ξεβρακώσει γιατί το κάνει ο ίδιος άψογα... Τον Βαρουφάκη τον αποκαλώ προσωπικά Μπαρουφάκη εδώ και 4-5 χρόνια, όταν είχε τύχει να διαβάσω αρκετές φορές τους οικονομικοεπαναστατικούς του Θούριους και όταν το 99,9% δεν ήξερε όχι πως είναι, αλλά ποιος είναι...

Όταν ένα κόμμα έχει κεντρικό σύνθημα και ρητορική "Η ελπίδα έρχεται", κανένα ΜΜΕ δεν έχει δημιουργήσει την εικόνα του "είσαι η ελπίδα μας". 'Όταν ο ίδιος έβγαινε σε όλα τα κανάλια και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη και δήλωνε πως στην περίφημη συνάντηση με τον Ολλανδό το ουάου ήταν επειδή του είπε ο άλλος ότι μόλις σκότωσε την τρόϊκα και όλοι πανηγύριζαν αλαλάζοντες ότι θα πηδήξουν την τρόϊκα και το κακό συναπάντημα, κανένα επίσης ΜΜΕ δεν έχει δημιουργήσει αυτή την εικόνα με μη ταπεινά ελατήρια. Ο Βαρουφάκης δεν χρειάζεται κανένα μέσο να τον ξεβρακώσει γιατί το κάνει ο ίδιος άψογα... Τον Βαρουφάκη τον αποκαλώ προσωπικά Μπαρουφάκη εδώ και 4-5 χρόνια, όταν είχε τύχει να διαβάσω αρκετές φορές τους οικονομικοεπαναστατικούς του Θούριους και όταν το 99,9% δεν ήξερε όχι πως είναι, αλλά ποιος είναι...
    Ναι οκ.

Λέγε τον και Μπαρουφάκη, λέγε τον και όπως θες.

Εσύ τον ξέρεις 4-5 χρόνια γιατί τον διάβαζες κλπ.
    Δεν ανήκεις στην πλειοψηφία (δυστυχώς ή ευτυχώς).

Για να μπορέσει ο κάθε βαρουφάκης να την ψωνίσει, πρέπει να του δοθεί ένα σχετικό βήμα.
    Κι εγώ μπορεί να θέλω να την ψωνίσω, αλλά χεστήκανε τα ΜΜΕ πότε έκλασα και πότε ρεύτηκα εγώ.
    Το βήμα αυτό λοιπόν δόθηκε, κι όχι απλά δόθηκε αλλά έγινε σε υπερβολικό βαθμό, με αποτέλεσμα και τα δικά τους τα ψώνια τελικά να βγούνε στην επιφάνεια (άμα σε κυνηγάω με την κάμερα 24 ώρες το 24ωρο, ε μέχρι και πώς χ€ζεις θα δω, και τα ψώνια σου θα δω, και τί σε φτιάχνει στο κρεβάτι θα σε κάνω να μου πεις, και όταν το συνειδητοποιήσεις τράβα τα μαλλιά σου), και θα σε αναγκάσω να μου πεις και ένα "Ρε άντε γ@μήσου επιτέλους ξεκόλλα από πάνω μου" και γω θα το έχω για να το δείχνω όταν αποφασίσουμε να σε κάνουμε κακό.

Προφανώς έχουμε τελείως διαφορετική εικόνα για το θέμα.

Ούτε να σε πείσω πρόκειται, ούτε να με πείσεις οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19