Δημοσιεύθηκε αρχικά από
pipe_smoker
Δεν πρόκειται για συμψηφιστική μαλακία.
Ίσα ίσα, καλό είναι να καταλογίζουμε στον καθένα αυτά που του πρέπουν.
Όταν όμως βλέπεις ξεκάθαρα ότι κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε σένα ή στο Βύρωνα, κυρίως στα ΜΜΕ αναφέρομαι και σε όσους τα χορέυουν) ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους, τότε κάνει μπαμ το πράμα.
Ό,τι δεν είχαν ακούσει οι άλλοι 5 χρόνια, τα ακούσαν αυτοί σε 6 μήνες.
Δε λέω ότι πρέπει να τους πούμε κι ευχαριστώ ή να μην τους σούρουμε αυτά που πρέπει.
Αλλά όποιος πραγματικά δεν το βλέπει ότι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις αντιμετωπίζονταν με το γάντι, κι αυτή αντιμετωπίζεται με μαχαίρια, και την περιμένουν στη γωνία να διαστρεβλώσουν τις δηλώσεις τους, να βάλουν το μεγεθυντικό φακό ακόμα και πάνω σε κάθε ψιλομαλακία τους για να μοιάζει λες και αυτή η συγκεκριμένη ψιλομαλακία είναι που έφερε την καταστροφή του κόσμου, και άλλα πολλά, τότε δεν ξέρω τί να πω.
Μπορεί να είμαι εγώ βλαμμένος και να βλέπω φαντάσματα.
Αλλά αν δεν είμαι εγώ ο βλαμμένος, τότε αυτή τους πρακτική σίγουρα φέρνει αποτελέσματα.
ΥΓ. Ξαναλέω για όσους δεν τα πιάνουν με την πρώτη.
Δεν είπα να αφήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ στο απυρόβλητο γιατί "έλα μωρέ καλά παιδιά φαίνονται, άσ'τ εκεί πέρα να κάνουν τη δουλειά τους".
Ούτε λέω να μην τους κρίνουμε.
Αλλά όταν τα ηχητικά πχ του Βαρουφάκη έχουν γίνει τέτοια είδηση λες και ετοίμαζε τη δολοφονία του Πρωθυπουργού, ενώ άλλα ηχητικά στο παρελθόν, πολύ πολύ χειρότερα και πολύ πιο γ@μησέ τα, περνάγανε στο ντούκου, τότε το πράγμα φαίνεται από χιλιόμετρα.