Οταν και αμα.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
vtec
- 2 καμενες γεννητριες
- Απωλεια παραφλου απο τη ρεζερβα. Ποτέ δεν ειδα/εμαθα που στο διαολο πηγαινε το παραφλου που ελειπε και γιατι συνεβαινε αυτο παρολο που το κυκλοφορουσα γυμνο για 2 μηνες για να μπορω να βλεπω (στα λαδια δεν πηγαινε). Απλά συμπληρωνα.
- Τριξιμο στο πατημα της μανετας του συμπλεκτη. Στην αρχη ο εξουσιοδοτημενος χόντας μου ελεγε οτι ετσι δουλευει :rotflmao::a31:και οταν επεμεινα φτιαχτηκε με κιτ επισκευης εντος εγγυησης.
- Χαλασε ο σενσορας; η βαλβιδα; (δεν ξερω πως ακριβως λεγεται) που δινει εντολη στο βεντιλατερ να αναψει στους 103 βαθμους με αποτελεσμα το βεντιλατερ να αναβει οποτε θελει (στους 108 στους 112..)
Αι σιχτιρ..
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ρε αγορίνα, και σπασμένο να είναι...θα το κόψω στο eBay και φράγκα θα βγάλω.
Τις brembo θα τις τσιμπήσει κανένα gixxer, τις ζάντες κανένα busa που μπαίνουν κουτί, τα ohlins όπου να'ναι, και από το μοτέρ, κάτι θα έχει μείνει...
Κάποια στιγμή θα δικαιωθείς, που θα πάει...θα σπάσουν τα παρτάλια και θα λες "το λεγα εγώ". Κοντός ψαλμός...9 χρόνια το χω. Πόσο θα αντέξει το χρεπι;
Κawa GTR 1400 που έκανε πουτ@ν@ τα κουζινέτα και επίσης του έφευγαν οι βαλίτσες
Τεντωτήρες καδένας στα FZ
Κιβώτια Υamaha (μια κατηγορία μόνα τους)
Σβησίματα εν κινήσει στα MT07
Διακόπτες V-Strom (και όμως ψάξτε το, εγώ το πήρα με ήδη αλλαγμένο από τον προνοητικό ex ιδιοκτήτη:a36: )
Suzuki Bandit 400 με κεφαλές V... (άλλη μια ξεχωριστή κατηγορία)
Κύλινδρα WR200
Κεφαλές RVFC Honda στο ρόλο λαδιέρας (Hall of Fame...)
...μερικά που επίσης θυμήθηκα από τα αξιόπιστα γιαπωνέζικα..
Ναι ρε βλάσφημοι...
6 σελίδες για το fazer http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140074
Που αν τα "θεματακια" σε πλαίσιο, πηνια, βολάν των Yamaha αφορούσαν ιταλικά...θα έσκαγε ο server στα φόρα του πλανήτη.
βαλε και το tracer μεσα που κουναει σαν π@@@@@! και δεν τρεχει και τιποτα μωρε μια χαρα ειναι λεει η εταιρια.τρενο
αν εβγαζε εταιρια απο ευρωπη τετοια πατατα θα ειχε γινει πολεμος!