όμορφο μηχανάκι
Καλορίζικο ψηλέ και καλούς δρόμους.
κοίτα να δεις που θα με κάνετε να πάρω κάνα γιαπωνέζικο για 2ο για να "δω πως πάει" . σε τιμές είναι χώμα εδώ τα CB ....
όμορφο μηχανάκι
Καλορίζικο ψηλέ και καλούς δρόμους.
κοίτα να δεις που θα με κάνετε να πάρω κάνα γιαπωνέζικο για 2ο για να "δω πως πάει" . σε τιμές είναι χώμα εδώ τα CB ....
Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!
Την ίδια απορία έχω και εγώ, ίσως από κλειδαριά, ίσως να ήταν πυρωμένη η δισκόπλακα από παρατεταμένο φρενάρισμα και να έπεσε σε νερά?? Δεν ξέρω.....
Ήδη το έχω στο μυαλό μου να κάνω και ένα καλό service στο μπροστινό κάποια στιγμή, αλλά τώρα προέχουν άλλα πράγματα!!!
Δεν το πολυέψαξα, λόγω της "φήμης" του Σαρ......, αφτερ μάρκετ έβρισκα με 40-60 ευρώ, με 60 ευρώ βρήκαμε μία Honda σε καλύτερη κατάσταση από την δικιά του (μερικά δέκατα του χιλιοστού πιο χοντρή) σαν καινούργια.
Thanks φίλε, ήδη έχω αλλάξει λάδια, φίλτρα, παραφλού και υγρά φρένων, καθάρισμα ντεπόζιτο δεν το σκέφτηκα ότι μπορεί να χρειάζεται....λες??
Λάστιχα εννοείται θα αλλάξω, είναι το επόμενο που έχω στο πρόγραμμα, βέβαια το πίσω κρατάει λίγο αλλά το μπροστά είναι εντελώς ξερό....Καμιά καλή πρόταση για λαστιχάκια έχουμε???
Καλοτάξιδο και καλόστριφτο. Πολύ ωραίο μηχανάκι.
Life begins at 45°.
tsubos και απο μενα για τακακια και δισκοπλακες οι τιμες ειναι χωμα αλλα η ποιοτητα αριστη.
LIVE FREEEEE!!!!!
Καλορίζικο φίλε μου , και εμένα μου αρέσει το cb900f αλλά δεν έκανα ποτέ το βήμα να το αγοράσω .
Δισκοπλακα με 60 € περίπου αγοράζεις της braking και μπορεί να έχει και τα τακάκια σαν δώρο για ψάξε το
Κωδικοί braking
HO05RI κανονική δισκοπλακα
HO05RID μαργαρίτα
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο sapilas με το promotion του συγκεκριμένου μοντέλου και να δεις που από αυτόν κρατάνε ότι τιμές κρατάνε (Ok όχι υψηλές για αυτό που παίρνεις)![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Desperado
ποσο την πηρες τελικα αν επιτρεπετε;
διοτι μοιαζει σε φανταστικη κατασταση...
![]()
Το είχα κι εγώ και πρόλαβα και το έδωσα στην αρχή της κρίσης σε κατάσταση βιτρίνας, με 40.000χλμ στα 3.200ευρά. Σε τιμή σκούτερ.
Τώρα πόσο να τα δίνουν;;;
Τόσο τα δίνουν και σήμερα τα καλά.
Παίζουν και λίγο πιο κάτω τα "όχι σε κατάσταση βιτρίνας".