Και ο Gogos έχει κάνει RTW και συνεχίζει τώρα που μιλάμε με χρεποβέσπα px200. Με την οποία είχε πάει Αγ. Πετρούπολη και Nordcapp?
Αυτό τι σημαίνει, ότι η βέσπα είναι το απόλυτο RTW μηχάνημα και ο απόλυτος ασφάλτινος χιλιομετροφάγος; Ή μήπως ότι αν είσαι αρκετά βλαμμένος μπορείς να κάνεις οτιδήποτε με οτιδήποτε;
Εγώ λοιπόν που στα γεράματα (λέμε τώρα) έχω περιορίσει λίγο τη βλακεία (λίγο είπα), που δεν ταξιδεύω πλακωμένος πιά, που θέλω την άνεσή μου, που δεν θέλω να περιορίζομαι πολύ, αυτό το πράγμα που είπε ο γηραιός Ιάπωνας εξελικτής στο βίντεο "την πούλησε". You see a road, you can go. You see a dirt road, you can go. Ναι και με το fazer έχω μπει πολύ χώμα και πέτρα και πέρασε με λίγα γκάπα γκούπα στο διπλό σταντ. Δεν θα ήταν ΠΟΛΥ πιο άνετα με ένα μηχανάκι ψηλό; Oh yes. Σε πολλούς "δρόμους" που δεν μπορούσα να μπω, θα έμπαινα με ένα τέτοιο; Oh yes. Έχω κάνει τα τελευταία 5 χρόνια 100,000 χλμ με το fazer (φέτος δεν δούλεψε σχεδόν καθόλου όμως) σε κάθε δρόμο. Με ένα όρθιο θα ήταν πιο άνετα και για εμένα και για την συμβία. Οπότε ένα 1000άρι (γιατί όσο καλό και να είναι το Vstrom η ροπή του 1000 δεν υπάρχει) φτηνό, αξιόπιστο, "γλυκό", μεγάλο αλλά όχι τέρας, καλοφτιαγμένο...
Και επειδή λέει και ο Σπύρος ότι τα "όρθια" δεν είναι άνετα τελικά, θα δείξει το πείραμα με τον πήγασο και αν μου αρέσει το "ψηλό" στιλ ελπίζω κάποια στιγμή να αξιωθώ να βγάλω τα 28000 το χρόνο που κρύβω από την εφορία (επίσημα στοιχεία πάντα) και να πάρω μία απλή και μία DCT να σας κάνω συγκριτικό![]()