Γεια σας παίδες.
Με λένε Αποστόλη, κατά κόσμο headbanger , και πριν 4 χρόνια ακριβώς έφυγα από Ελλάδα για να έρθω στο Εντμοντον , Αλμπέρτα.
Αποφάσισα να κάνω αυτό το νήμα ώστε να μοιραστώ μαζί με το φόρουμ τις εμπειρίες μου και τις βόλτες μου στην άλλη πλευρά του ατλαντικού.
Φέτος πήρα την 1η μου μοτοσυκλέτα εδώ, μια Harley Davidson 883 super low την οποία χρησιμοποιώ καθημερινά για τις μετακινήσεις μου και της καλοκαιρινές οδηγικές εξορμήσεις.
Δυστυχώς λόγο κλίματος η οδήγηση μηχανής μειώνεται σε μερικούς μόνο μήνες το χρόνο, έχω αρκετό υλικό από βόλτες με το "κουτί" (για φωτογραφίες από το αμάξι θα ζητήσω την άδεια των μοντσ

μην με στείλουν για μπάνιο)
Χθες ολοκλήρωσα το 1ο cannonball race εδώ στην Αλμπέρτα. 500χμ σε κάτω απο 7.5 ώρες, με τα υπάρχοντα όρια ταχύτητας σε πολλούς επαρχιακούς με το ζόρι βγήκε under μετά από αρκετή αδιαφορία για τα όρια ταχύτητας
Ολοκληρώθηκε σε 7 ώρες και 10 λεπτά με μια στάση 1 ώρας για φαγητό - επιβάλεται Lunch break εδώ - και 3 στάσεις για καύσιμα. στα 300+ χμ της διαδρομής έβρεχε καταρακτωδώς μιας και πέρασε από τους πρόποδες των Rocky mountains (Βραχώδη όρη ντε)
Επειδή η σελίδα αφήνει μόνο την επισύναψη 3 φοτό /ποστ και όχι ιδιαίτερης ανάλυσης, δημιούργησα αλμπουμς στο onedrive για να μοιραστώ μαζί σας.
Εδώ η χτεσινή βόλτα (δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες λόγο καιρού να είμαι ειλικρινής. Μιλάμε για πολύ βροχή)
http://1drv.ms/1QTqVXl
ΥΓ ότι απορίες οδηγικές και μη θα τις λύσω αν είναι στο χέρι μου