Σελίδα 10 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 284

Θέμα: Suzuki DRz 400

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δε θα γίνει άμεσα, αλλά σκοπεύω κάποια στιγμή να βάλω τον εισαγωγής του Ε, αν τον βρω. Για πιο "άγριες" δουλειές, μόνο αν υπερκυβιστεί.

Το ψάχνω πολύ πριν κάνω οτιδήποτε. Μόνο δοκιμασμένες λύσεις
    Life begins at 45°.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Γιωργο, εαν και οποτε μπορεις θα ηθελα μια φωτο απο τις πανω βασεις της μασκας που να φαινεται που πιανουν (τιμονοπλακα, μπουκαλες ?)

Thanks
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    μπλιτζ χοντρικά τι κατανάλωση έχει για μέσα στη πόλη και τις γρήγορες εκτός;

Γύρω στα 5.5/100 είχε μαμά και εντός και εκτός πόλης, αλλά τελείως χονδρικά, με υπολογισμούς του αέρα. Θα μετρήσω μέσα στην επόμενη βδομάδα, με κάποιο app, με τις νέες ρυθμίσεις και θα ενημερώσω. Δεν είναι πολύ οικονομικό, γενικά, αλλά δεν οδηγώ οικονομικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Γιωργο, εαν και οποτε μπορεις θα ηθελα μια φωτο απο τις πανω βασεις της μασκας που να φαινεται που πιανουν (τιμονοπλακα, μπουκαλες ?)

Thanks
    Όταν σταματήσει να βρέχει και το ξεκουκουλώσω
    Life begins at 45°.

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    μπλιτζ χοντρικά τι κατανάλωση έχει για μέσα στη πόλη και τις γρήγορες εκτός;
    Θα σου για εκτός αλλά με τεπόζιτο γιατί έτσι μετράω. Γρήγορη βγάζει 110-120 χλμ ενώ χαλαρά μου έχει βγάλει πάνω από 170 χλμ. *
    Αν θες να μάθεις με το fcr μόνο ο blitz

edit: τα χλμ είναι χωρίς τη ρεζέρβα
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Θα σου για εκτός αλλά με τεπόζιτο γιατί έτσι μετράω. Γρήγορη βγάζει 110-120 χλμ ενώ χαλαρά μου έχει βγάλει πάνω από 170 χλμ. *
    Αν θες να μάθεις με το fcr μόνο ο blitz

edit: τα χλμ είναι χωρίς τη ρεζέρβα
    Σε mode ποδιών harley που σε ειδα στην εθνική τι βγάζει;
    Φίου φίου φι φι φίου

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Σε mode ποδιών harley που σε ειδα στην εθνική τι βγάζει;
    Αυτό ήταν mode βαρετές ευθείες
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Εγώ γεμίζω πάντα με ένα 10ρικο κάθε 130-140 χλμ, ανεξαρτήτως χρήσης :P
    Life begins at 45°.

Λοιπόν, το μηχανάκι μπήκε χτες για δυναμομέτρηση/καυσανάλυση. Όπως ρύθμισα εγώ το fcr (EMP 3, 160/42, 200/100), έδωσε 38 άλογα τροχό (σε superflow). Δυστυχώς δεν έχω προηγούμενη μέτρηση για να συγκρίνω. Το μηχανάκι έμεινε μέσα για μικροδιορθώσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει πολλά ο μηχανικός. Γενικά, παρατήρησα ότι ήταν αρκετά πλούσιο στο μεγαλύτερο φάσμα στροφών και, μετά τις 8,500 στροφές, απλά έπεφτε κατακόρυφα η ιπποδύναμη. Θα επανέλθω το βράδυ που θα το πάρω.
    Life begins at 45°.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	drz dyno_sm.jpg 
Προβολές:	242 
Μέγεθος:	83,8 KB 
ID:	346631

Για πείτε οι γνώστες!

Ενημερωτικά, άλλαξα jets σε 155/38 και άνοιξα κι άλλο το φιλτροκούτι (περισσότερο από 3x3) και πάλι χρειάζεται περισσότερη/καλύτερη ροή αέρα. Βγάζοντας το φίλτρο, ξεπέρασε τα 39.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    το μπουζι τι χρώμα ειναι μετα απο τερμα γκαζι?
    αφου κερδιζεις κ αλλο χωρις φιλτρο παει να πει οτι ισως ειναι πλουσιο.

παιξε με ζιγκλερ αλλα προσοχη μην γινει φτωχο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Γιωργο δεν υπαρχει ιδανικη μιξη...
    ξεχνα το αυτο...
    απλουστατα γιατι καθε μερα οδηγεις σε διαφορετικες συνθηκες...αλλες θερμοκρασιες, αλλη υγρασια, αλλο καυσιμο..κ.ο.κ...
    ακομα και αν αλλαζεις διαδρομες με περισσοτερο παρατεταμενο γκαζι θα πρεπει να εχεις αλλη ρυθμιση...

θα τρελαθεις...δεν παιζει αυτο...

πηγαινε με τον μεσο ορο και θα εισαι μια χαρα...
    αν κρατας χλμ αρκετα με τελευταια σχεση πρεπει να ειναι λιγο πιο πλουσιο...και ας δουλευει λιιιγο χειροτερα στις χαμηλες...

δεν ειναι ασχημα τα αλογα σε superflow απο 400αρι...

και μην εχεις αυτοσκοπο τα αλογα...
    να μετρας το μηχανακι στον δρομο με ενα αλλο σταθερο μηχανακι που ξερεις...για να δεις αν πηρε, ποσο πηρε και που πηρε (χαμηλα..ψηλα..μεσαιες)..

Παλαιό μέλος
    παρα πολυ καλά νουμερα, να σκεφτεις τα τελείως μαμα βγάζουν το πολύ 34-35 άλογα τροχό.

Ετσι πέφτει στις ψηλές στροφές, δεν έχει τιποτα εκκεντροφόρους παναγριους να κρατάει τη δύναμη πιο ψηλά. Οποτε αν το καύσιμο σου είναι σωστό, γυρω στις 8500 "τελειώνει" ο μαμα εκκεντροφόρος

Πόσο ήτανε το κάυσιμο ακριβώς? Λίγο πλουσιο ας είναι (μέχρι 12.5:1, πιο κάτω χανει αρκετά άλογα), καλό κανει στις θερμοκρασίες της κεφαλής.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	drz dyno afr_sm.jpg 
Προβολές:	187 
Μέγεθος:	91,9 KB 
ID:	346719

Αν βγάζεις άκρη...

Όπως το βλέπω, το afr, μετά τις πρώτες 4,500 rpm, κυμαίνεται μεταξύ 13.9 και 11.9.

Το ξέρω ότι είναι ζόρι να ρυθμιστεί τέλεια ένα καρμπ και γι'αυτό δεν το κούρασα ιδιαίτερα. Κυρίως ήθελα να σιγουρευτώ για τα μείγματα κι ότι δε θα καταστρέψω το μηχανάκι. Διαφορά στη δύναμη δεν παρατήρησα (πριν και μετά τη ρύθμιση) και δε μπαίνω στον κόπο να μετράω τελικές, αλλά έγινε πολύ πιο στρωτό το μηχανάκι, χωρίς κομπιάσματα και λοιπά περίεργα. Το οποίο εμένα με αφήνει ευχαριστημένο. Μετά τον υπερκυβισμό, θα το ξαναδούμε
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Απο όσο μπορώ να διακρίνω, μεταξύ 5000-8700 είναι περίπου στο 13:1 και στον κόφτη φτάνει τελικά στο 12, νομίζω οτι είναι όπως πρέπει, ειδικά έχοντας υπ΄οψη οτι είναι καρμπυρατέρ. Αν ανεβάσεις ένα νουμερο κύριο ζιγκλερ, θα πέσει στο 12:1, οπότε δεν πολυ αξίζει, ενω αν βάλεις ένα μικρότερο, κάτω απο τις 5000 θα παραβγεί φτωχο. Αυτή η καμπύλη που κάνει μεταξύ 3000-4000 νομίζω είναι απο το απότομο γκάζι (αργεί λίγο να κατεβάσει βενζίνη στο απότομο άνοιγμα), οπότε σε συνθήκες ομαλής οδήγησης δεν πιστεύω να την κάνει. Ίσως θα έπρεπε να ξεβιδώσεις περίπου μισή στροφή τη βίδα ρύθμισης μίγματος (pilot screw ή mixture adjusting screw, νομίζω είναι απο την άλλη πλευρά, αντιδιαμετρικά απο την βίδα ρυθμισης ρελαντί). Με αυτή ρυθμίζεται το καύσιμο στα χαμηλά φορτία (λίγα ώς μισά γκάζια), αλλα επηρεάζει και λίγο τα τέρμα γκάζια ειδικά στις χαμηλές στροφές.

Βασικά καλό είναι να μαθεις το manual απο το καρμπυρατερ σου πριν προσπαθήσεις να βάλεις χέρι (υπάρχει παντού στα αγγλικά κατέβασέ το)

εδω είναι οι ρυθμίσεις για MX39 σε beta400, οπότε κοντά είναι πιστεύω:
    http://www.betausa.com/sites/default...nual2009RR.pdf

στα τεχνικά χαρακτηριστικά γράφει όλα τα νούμερα των ζιγκλερ και τις στροφές του pilot screw και πιο μετά γράφει πως ρυθμίζεις ρελαντί και pilot screw
    Τελευταία τροποποίηση από duke200; 03/12/2015 στις 07:34.

Σελίδα 10 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF