δοκτορα δηλαδη το εχεις ΜΟΝΙΜΑ συνδεδεμενο στην μπαταρια; ακομα κι οταν οδηγας;
δοκτορα δηλαδη το εχεις ΜΟΝΙΜΑ συνδεδεμενο στην μπαταρια; ακομα κι οταν οδηγας;
Γιαννης
Σύγχρονη μαγεία! Κρίμα που στο 950 Adventure δεν υπάρχει καθόλου χώρος να μπει!
Τί μαθαίνει κανείς ε; Θενξ Dr!
Αναρωτιέμαι αν θα είχε νόημα να το πάρει κάποιος και να το χρησιμοποιεί σε φάση τακτικής συντήρησης μια φορά το 3μηνο πχ...
εδω χωραει φιλτρο βενζινης μεσα στην ποδια αυτο δεν θα χωρεσει??δεν ξερω βεβαια αν ειναι αδιαβροχο...
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Του gefr τα παίξε από το νερο νομιζω, αλλά ρωτήστε τον ίδιο καλλίτερα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ναι αλλά αυτό θεωρητικά δε κάνει και τη δουλειά του και εκτός λειτουργίας / μη συνδεδεμένο μόνιμα?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Γιατί να έχεις μόνιμα συνδεδεμένο φορτιστή, εφόσον ο αποθειϊκωτής σταματάει τη λειτουργία του όταν η τάση της μπαταρίας πέσει κάτω από ένα σημείο; Σαν επιπλέον μέτρο αποτροπής εκφόρτισης;
Όσον αφορά στο θέμα της μόνιμης παραμονής του επάνω στη μηχανή και το θέμα υγρασίας που αναφέρθηκε, μια λύση (που εφάρμοσα στο δικό μου) είναι να τραβηχτεί μια μόνιμη γραμμή απευθείας από τη μπαταρία προς το εσωτερικό του αποθηκευτικού χώρου, και μέσω ενός πχ lighter socket να συνδέεται ο αποθειϊκωτής. Μέσα στο ντουλαπάκι δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα υγρασίας και εκτός του ότι μια υποδοχή εκεί βολεύει και για άλλες εφαρμογές, μπορεί να αφαιρεθεί πανεύκολα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο παίζει ρόλο το συνολικό μήκος της καλωδίωσης στη λειτουργία του αποθειϊκωτή και αν αυτό την επηρεάζει.
Τελευταία τροποποίηση από Elesun; 27/01/2016 στις 11:36.
Πίρος και ασφάλειες για πίσω δαγκάνα φρένου για το 950/990 Adventure.
κόστος 14ευρώ
κόστος 5ευρώ τα 10
κόστος 13ευρώ
Οι διαστάσεις του ειναι:
Διάμετρος 6χιλ. αυξημένη διαμετρος 8χιλ αποστάσεις από αριστερό άκρο: 14χιλ η τρύπα, 54χιλ η δεύτερη τρύπα, 58χιλ. συνολικό μήκος, 2χιλ το μήκος με διάμετρο 8χιλ.
Η δαγκάνα είναι brembo και άρα οι πίροι ταιριάζουν και σε κάποια αλλά μηχανάκια με brembo.
Σχετικά με την ορθογραφία, επειδή το είχα απορία, βρήκα το παρακάτω:
Ας σημειωθεί ότι η λ. προέρχεται από το διαλεκτικό ιταλ. piro, το οποίο εικάζεται ότι ανάγεται σε δημώδ. λατ. *epiru(m) < λατ. epiūrus < αρχ. ἐπίουρος «φρουρός, φύλακας – ξύλινο πώμα» (οπότε πρόκειται για αντιδάνειο).
Τελευταία τροποποίηση από gefr; 28/03/2016 στις 03:26.
Τις ασφάλειες αυτές που τις βρίσκουμε?Μου έχουν ψειρίσει την μία και όταν ρώτησα αντιπροσωπεία, πουλάνε όλο το σετ. Του χω βάλει απλή κοπίλια, αλλά αν μπορώ να βρω τις δικές του θα τις προτιμήσω
Γειά χαρά,
Τις ασφάλειες αυτές τις παρήγγειλα σε βιοτεχνία στην Αθήνα. Τις βρίσκεις σε εμένα. Στείλε μου π.μ.
Αντλία καυσίμου ημιτασιόν για ΚΤΜ 990 ιντζέκτιον με 45€.
Η αντλία είναι κινέζικης κατασκευής. Προοριζόταν αρχικά για αυτοκίνητα. Με πίεση στα 3,5bar και παροχή στα 90lit/min είναι επαρκής για τον LC8. Η εφαρμογή δεν είναι ακριβώς όπως η μανήσια, αφού το σχήμα είναι λίγο διαφορετικό, αλλά ταιριάζει και κάνει τη δουλειά της για πολλά χιλιόμετρα. Η δική μου Keihin έζησε βραχύ βίο στα 45χιλ χλμ. οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να εμπιστευθώ την ορίτζιναλ, ακόμα και άν έφταιγαν τα μπουκωμένα φίλτρα.
Γειά χαρά.
Τελευταία τροποποίηση από gefr; 01/04/2016 στις 00:45.
Κάποιος φτιάχνει ενίσχυση για τη βάση του πλαγιοστάτη; εν Ελλάδι; ξέρετε κάποιος κάτι; για να μην πάμε στους Πολωνούς;
http://www.21brothers.eu/21brothers....topki_LC8.html
Κάποιος;