Από τα λεγόμενά σου ο τρόπος απόδοσης μοιάζει με την λειτουργία του boxer, σε πακέτο με λιγότερα κυβικα, πιο "κόμπακτ" σχεδιασμό και πιο χωμάτινο στήσιμο. Και επειδή μου αρέσει να οδηγάω με την ροπή χωρίς να ανεβάζω ψηλά στροφές θα μου ταίριαζε. Ναι, θα το αγόραζα αύριο κι όλας αν μπορούσα.
Ομως θα το αγοράσω όπως πάνε τα πράγματα στην Ελλάδα, όταν θα εχω γίνει και ηλικιακά πουροντούρος![]()
![]()
Κωστα, σε ενα βαθμο ναι, αν και δεν πεφτει η αποδοση του ψηλα οσο των αεροψυκτων boxer - το τελευταιο ημι-υγροψυκτο ειναι αλλο μηχανακι. Και εχει πολυ πιο χωματινο στησιμο, οχι του τυπου απλα "περναω παντου" αλλα "τα κανω ολα ισιωμα" σε στυλ 950/990, αυτη την εντυπωση μου εδωσε αν και δεν το πηγα στο χωμα.
ΥΓ Παντως ηλικιακα πλησιαζεις την εισοδο στους πουροντουρους, εχε την αιτηση ετοιμη για οταν ερθει η ωρα![]()
" the PouroDuro spirit "
Με το hype που έχουν τα gs δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα για την αφρικα. Δείχνει μαζεμενο πάντως. Βλέποντας τις ζάντες, δεν είναι tubeless υποθέτω;
Σχετικά με το γκαζι ψηλά.
1. Το μοτερ εχει 94 τροχο και όχι 94 στροφαλο
2. Έχει τραγικά μακρυά 6η. Καμία σχέση με την 6η του 990, μάλλον με την 6η του S10 συγκρίνεται, άρα κάθε σύγκριση με το 990 είναι ατυχης. Σ ένα τεστ διάβασα ότι με 4000rpm το αφρικα είναι γύρω στα 125κμ/ω.. Πιο μακρύ κι από τα 1200ρια.
Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 04/02/2016 στις 08:16.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ρε παιδιά πώς θα το πουλήσουνε χωρίς ABS, δεν είπανε ότι από 2016 μόνο μοτο με ABS;
Ρωτάω για να ξέρω επειδή έχουν 900 ευρώ διαφορά οι εκδόσεις, μπορώ άνετα να πάρω το ABS τώρα και αργότερα να πάρω και μηχανάκι να του βάλω πάνω![]()
Τροχό ή στρόφαλο?
Σε ποιο αναφέρονται όλα τα specs?
Σύμφωνα με την δυναμομέτρηση που είδαμε σε βίντεο λίγες σελίδες πίσω, όπως τα λέει ο δόκτωρ φαίνεται να είναι.