Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: Μηχανή με γραμμάτια χωρίς τράπεζα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas111 Προβολή μηνύματος
    Επειδή εσύ πήρες κανονικά δάνειο για να τις αγοράσεις δηλαδή σημαίνει πως δεν υπάρχει καμία άλλη λύση όλος ο κόσμος απλά κινείται γύρο απο εσένα... ωραία λογική :P ας ρωτούσες και ας μάθαινες...
    Φιλαρακι θα σου πω κατι και μακαρι να βγω ψευτης.Ετσι εγωισικα που το βλεπεις το θεμα,θα σε ξεσκισουνε και θα πεις και ευχαριστω στο τελος.

Για να σου δωσουνε δανειο μεσω τραπεζης,η εγγυηση για να κανεις την αγορα, θα ψαξουνε μεχρι και τι μαρκα σωβρακο φορας.
    Αν το παρεις με γραμματια,αυτος που θα στην δωσει πιθανοτατα και θα σε γδαρει,αλλα και θα σου την σηκωσει νυχτα (την μηχανη του) αν καθυστερησεις εστω και ενα.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Τα έχεις μπλεξει λιγο (έως πολυ) και το baloon payment ειναι αλλο πραγμα και με άλλο σκοπο.
    Δεν είναι κανένα άλλο πράμα... δίνει μια προκαταβολή πληρώνεις ΜΙΚΡΕΣ δόσεις (πχ 130 ευρώ για αυτοκίνητο αξίας 25000+ ευρώ) τον μήνα για 12,24,48,60,72 μήνες (ανάλογα πόσους θα συμφωνήσεις ) κτλ.. και στον τελευταίο μήνα καλείσαι να πληρώσεις το υπόλοιπο ποσό (που θα είναι μεγάλο γιατι πλήρωνες με χαμηλές δώσεις για λίγους μήνες)

Οταν φτάσει εκείνη η μέρα έχεις τις εξής επιλογές..

1) να πάρεις δάνειο για να πληρώσεις το μεγάλο τελευταίο ποσό και να κάνεις δικό σου το αυτοκίνητο.

2) να πληρώσεις ντουκου και να κάνεις δικό σου το αυτοκίνητο

3) να δώσεις πίσω το αυτοκίνητο και να μην έχεις καμία άλλη υποχρέωση

4) να δώσεις πίσω το αυτόκίνητο και να πάρεις ενα καινούργιο με την ίδια λογική (που στο τέλος δηλαδή θα πρέπει να πληρώσεις την τελευταία μεγάλη δόση και θα πρέπει να κάνεις ενα απο τα 1),2),3),4) )

Ξαναρωταω λοιπον. Μπηκες για να δεις πώς θα βρεις μηχανακι ή να μας ανοιξεις τα μάτια γιατι εμεις ειμαστε αφελεις και άσχετοι;
    Εσύ τα λές αυτά όχι εγώ και προφανώς όποιος εχει την μύγα μυγιάζεται... εγώ ήδη σου απάντησα σε αυτή την ερώτηση αν δεν καταλαβαίνεις πρόβλημα σου (ακολουθεί η απάντηση μου πιο πάνω)

Με λίγα λόγια 1)έχω πάρει απόφαση πως δεν παίζει να βρω μηχανή με γραμμάτια

2) ρίχνω καμιά ματιά στο τοπικ μπας και γίνει θαύμα που δεν πιστεύω αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

3) μέχρι να γίνει το θαύμα προσπαθώ να παραθέσω επιχειρήματα για την χρήση γραμματίων για να προσφέρω και εγώ το λιθαράκι μου στο να αλλάξει η νοοτροπία που δημιουργήθηκε γύρο απο αυτά (κανε το καλό και ρίχτο στο γιαλό που λέμε :P )

Κοιτα, δε χρειάζομαι να μου πεις τι ειναι το baloon financing, 16 χρονια τραπεζικος (πρωην ευτυχως), κατι θα εμαθα, τι στο διάολο.

Απλα, προσπάθησε να δεις πού και γιατί εφαρμοζεται αυτου του ειδους η χρηματοδοτηση και μετα τα ξαναλέμε.

Τεσπα, δεν ειχα δει την απαντησή σου. Καλή τύχη. Κι ο Τσιπρας πηρε το νταούλι να αλλαξει την ευρωπη και ειδαμε προκοπή
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Φιλαρακι θα σου πω κατι και μακαρι να βγω ψευτης.Ετσι εγωισικα που το βλεπεις το θεμα,θα σε ξεσκισουνε και θα πεις και ευχαριστω στο τελος.

Για να σου δωσουνε δανειο μεσω τραπεζης,η εγγυηση για να κανεις την αγορα, θα ψαξουνε μεχρι και τι μαρκα σωβρακο φορας.
    Αν το παρεις με γραμματια,αυτος που θα στην δωσει πιθανοτατα και θα σε γδαρει,αλλα και θα σου την σηκωσει νυχτα (την μηχανη του) αν καθυστερησεις εστω και ενα.
    Νομίζω ότι μιλάω με ενήλικες...

Εννοείται ότι θα σε ψάξουν για τα έσοδα σου αν χρωστάς κτλ αυτό έλειπε να δίνουν ενα αυτοκίνητο στον κάθένα που θα τους πείς "είμαι καλό παιδί μπάρμπα δώσε μου" ...

όταν έγραψα πιο πάνω
    "στο εξωτερικό απλά πας του λες γειά σας σκας μια προκαταβολή τους δίνεις και μια ταυτότητα κτλ "
    εννοούσα ότι τους δίνεις τα στοιχεία σου όπως πχ τον αντίστοιχο αμκα βρίσκουν ποιος είσαι και εννοείται ότι θα κοιτάξουν αν χρωστάς και αν έχεις εισόδημα..

Απλά η διαφορά ειναι στο ότι ειναι μια τυπική διαδικασία ρουτίνας που τηνα αναλαμβάνει κατώτερος υπάλληλος που μπορεί να γινει και αυθημερόν

και εκτός απο αυτό η λογική και οι απαιτήσεις ειναι εντελώς διαφορετικές...

Εδω στην Ελλάδα ας πουμε για να πάρω μια μηχανή 10.000 ευρώ με δόσεις θα πρέπει να έχω και γαμω τις φορολογικές δηλώσεις τόσο μεγάλη που αν ήθελα θα μπορούσα να την αγοράσω και μετρητοίς!!!! άρα ποιο το νόημα;

Ενω αλλού επικεντρώνονται στο ποσό της δόσης πχ αν ειναι 200 ευρώ και κοιτάνε αν μπορείς να πληρώσεις τα 200 αυτά ευρώ οπότε ακόμη και ένας με έσοδα πχ 8000 ευρώ τον χρόνο μπορεί να πάρει μια τέτοια μηχανή... στην Ελλάδα με 8000-12000 ευρώ εισόδημα τον χρόνο δεν σου δίνουν ούτε πιστωτική κάρτα (με 1000 ευρώ όριο) όχι μηχανή...

όσο για το άλλο που λες καλά θα κάνει που θα σου την πάρει αν δεν του πληρώσεις το γραμμάτιο μονο που το να διαμαρτυρήσεις γραμμάτιο κρατάει λίγο καιρό και δεν νομίζω να έχει δικαίωμα απο το πρώτο να παρακρατήσει την μηχανή αλλά καλά θα κάνει να την παρακρατήσει αν δεν πληρώνεις αυτό έλειπε...

Νέο μέλος
    Κοιτα, δε χρειάζομαι να μου πεις τι ειναι το baloon financing, 16 χρονια τραπεζικος (πρωην ευτυχως), κατι θα εμαθα, τι στο διάολο.

Απλα, προσπάθησε να δεις πού και γιατί εφαρμοζεται αυτου του ειδους η χρηματοδοτηση και μετα τα ξαναλέμε.

Τεσπα, δεν ειχα δει την απαντησή σου. Καλή τύχη. Κι ο Τσιπρας πηρε το νταούλι να αλλαξει την ευρωπη και ειδαμε προκοπή

Ωραία που και πως εφαρμόζεται πες μας...

Ωραία που και πως εφαρμόζεται πες μας...
    Αστο αυτο (που να ξερω εγω τωρα...)

Για πες για το εξωτερικο, με ενδιαφερει. Απο ποιες χωρες εχεις εμπειρια και απο ποιες τραπεζες;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Αστο αυτο (που να ξερω εγω τωρα...)

Για πες για το εξωτερικο, με ενδιαφερει. Απο ποιες χωρες εχεις εμπειρια και απο ποιες τραπεζες;
    ρε φιλαράκι ο μόνος που μιλάει με ειρωνεία είσαι εσύ να το ξέρεις εγώ ποτέ δεν ειρωνεύτηκα και επειδή σου μιλάω σοβαρά δεν το κάνω επειδή νομίζω πως βρέχει... αν θες τώρα να δείξεις ότι εισαι τενεκές μπράβο κάντο...

Τέλος αυτα τα προγράμματα τα αναλαμβάνουν οι ίδιες εταιρίες και όχι τρίτες τράπεζες

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    ...... αλλά τα μαθηματικά ειναι μαθηματικά ....
    Nαι αλλά και τα λεφτά είναι λεφτά...........

Τι να τα κάνεις τα μαθηματικά άμα δεν έχεις φράγκο.........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

ρε φιλαράκι ο μόνος που μιλάει με ειρωνεία είσαι εσύ να το ξέρεις εγώ ποτέ δεν ειρωνεύτηκα και επειδή σου μιλάω σοβαρά δεν το κάνω επειδή νομίζω πως βρέχει... αν θες τώρα να δείξεις ότι εισαι τενεκές μπράβο κάντο...
    Τέλος αυτα τα προγράμματα τα αναλαμβάνουν οι ίδιες εταιρίες και όχι τρίτες τράπεζες
    Καμια ειρωνια. Μιλας συνεχως για το πώς γινονται τα πράγματα στο εξωτερικο, σε δανεια, credit scoring και λοιπα. ΞΑΝΑρωτάω λοιπον, απο ποιες χωρες/τράπεζες εχεις εμπειρια.

(προσπαθω να σου πω ευγενικα οτι λες μερικες ανακριβειες και απλουστευσεις )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Νομίζω ότι μιλάω με ενήλικες...
    Kαι εγω αυτο νομισα γι αυτο απαντησα.

Οπως και να χει σιδεροκεφαλος.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μου αρέσει που γράφετε σεντόνια σε κάποιον που νομίζει πως ξέρει πως ΘΑ έπρεπε να δουλεύει το credit σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο.

Καλά κρασιά
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    εγω πιστευω ότι κανονικα τα μαγαζια για να ξεστοκαρουν πρεπει να δινουν τις μηχανες τσαμπα, και να μας πλερωνουν και τις βενζίνες...
    επειδή θελω να αλλαξω μηχανη, ξερει κανενας καποιο μαγαζι να μου ΑΓΟΡΑΣΕΙ τη δικη μου, και να μου δοσει καποια άλλη τσαμπα?

μπορω αμα θετε να γραψω και 7-8 σεντονια που να αναλυω πως το σακι με πιτουρα που εχω για μυαλο σκέφτεται πως αμα τα μαγαζια δινουν τσαμπα εμπορευμα θα ορθοποδησουν και θα χεστουν στο ταληρο, αλλα τελιωνουν οι μπαταριες του πληκτρολογιου και βαριέμαι να κατεβω στο περιπτερο για να παρω (τσαμπα) καινουριες..

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    εγω πιστευω ότι κανονικα τα μαγαζια για να ξεστοκαρουν πρεπει να δινουν τις μηχανες τσαμπα, και να μας πλερωνουν και τις βενζίνες...
    επειδή θελω να αλλαξω μηχανη, ξερει κανενας καποιο μαγαζι να μου ΑΓΟΡΑΣΕΙ τη δικη μου, και να μου δοσει καποια άλλη τσαμπα?

μπορω αμα θετε να γραψω και 7-8 σεντονια που να αναλυω πως το σακι με πιτουρα που εχω για μυαλο σκέφτεται πως αμα τα μαγαζια δινουν τσαμπα εμπορευμα θα ορθοποδησουν και θα χεστουν στο ταληρο, αλλα τελιωνουν οι μπαταριες του πληκτρολογιου και βαριέμαι να κατεβω στο περιπτερο για να παρω (τσαμπα) καινουριες..
    Τα σεντόνια τα γράφω για να εξηγούμαι αντί να παρεξηγούμαι έτσι ώστε αν τα διαβάσει κάποιος να καταλαβαίνει τι λέω...

Αν τώρα εσύ βαριέσαι να τα διαβάσεις ωραίος δικαίωμα σου Edit by ggs

πες μου σε ΠΟΙΟ ΠΟΣΤ και ΠΟΥ έγραψα για ΤΖΑΜΠΑ μηχανή; απλά αυτό.

η πες μου σε ΠΟΙΟ ΠΟΣΤ και ΠΟΥ φαίνεται να λέω πράματα που ζημιώνουν τον πωλητή και με ποιον τρόπο μια και υπαινίσσεσαι το τζάμπα...

κάτι μου λέει ότι όσο και να ψάξεις δεν θα βρεις κάτι τέτοιο....

Να μην καταλαβαίνεις κάτι ειναι δεκτόν ... να βαριέσαι να διαβάσεις κάτι πάλι δεκτόν... δεν σε υποχρεώνει κανένας αν δεν θες...
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 09/03/2016 στις 18:04.

Νέο μέλος
    Καμια ειρωνια. Μιλας συνεχως για το πώς γινονται τα πράγματα στο εξωτερικο, σε δανεια, credit scoring και λοιπα. ΞΑΝΑρωτάω λοιπον, απο ποιες χωρες/τράπεζες εχεις εμπειρια.

(προσπαθω να σου πω ευγενικα οτι λες μερικες ανακριβειες και απλουστευσεις )
    Εσύ μόνο ρωτάς απαντήσεις δεν διαβάζεις και ξαναρωτάς στις δικές μου ερωτήσεις πάλι δεν απαντάς αλλά ρωτάς... και αυτό μια μορφή ειρωνείας είναι (αν και δεν σε κατηγόρησα με αφορμή αυτό αλλά με αφορμή το ότι αυτοαποκαλείσαι άσχετος υπαινίσσοντας ότι σε αποκάλεσα έτσι και καλά επειδή εγώ είμαι ο άσχετος που νομίζει εσένα άσχετο πράγμα που δεν έχει συμβεί πουθενά και σε προκαλώ να βρεις ποστ μου που να φαίνεται ότι σε αποκαλώ άσχετο ή κάτι τέτοιο.)

Αρνείσαι δηλαδή την διαδικασία του μπαλονιού ή του "hire purchase" όπως το λένε οι Αμερικάνοι;

Ποιό σημείο ακριβώς σε παραξενεύει απο αυτά που έχω γράψει γιατι πέρα απο υπονοούμενα και ερωτήσεις για την αυθεντία μου (ποιο απλά για το ποιός είμαι και που τα ξέρω αυτά) δεν βλέπω να μιλάς με κάποιο στέρεο αντεπιχείρημα για όσα ειπώθηκαν.

Χαλαράααα...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανη με γραμματια... ΠΩΣ ??
    από SuzukiK8gr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2010, 00:39
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2009, 19:24
  3. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2008, 16:15
  4. Απαντήσεις: 22