Ολα τα ερωτηματα μπορουν να λυθουν σε μια στριφτερη βολτα....
Οπου στριφτερη εγω εννοω στενα, φουρκετες, η μια πανω στην αλλη κιετς....
Τη διαδρομη την εχω ετοιμη, αμα ψηνεστε και δεν ειστε μονο λογια τζαστ λετ μι νοου....
Ολα τα ερωτηματα μπορουν να λυθουν σε μια στριφτερη βολτα....
Οπου στριφτερη εγω εννοω στενα, φουρκετες, η μια πανω στην αλλη κιετς....
Τη διαδρομη την εχω ετοιμη, αμα ψηνεστε και δεν ειστε μονο λογια τζαστ λετ μι νοου....
πουτσ@@@@@@@@@
Το γκάζι 2-3 χιλιάδες πριν το τέρμα και στο κιβώτιο δευτέρα! Πριν το κιλοτάκι ακουμπήσει στο έδαφος το γκριπ του γκαζιού ακουμπά στο στοπ και μένει εκεί μέχρι την κολόνα τερματισμού. Η παροχή δύναμης δίνεται μόνο απ' τον συμπλέκτη και η εμπρός ρόδα πρέπει να είναι λίγα εκατοστά πάνω απ' το έδαφος. Όχι περισσότερα ούτε να ακουμπά στο δρόμο! Αλλαγή σε τρίτη χωρίς συμπλέκτη και μλκς μαζί με μια "σκέψη" ότι θα κλείσει το γκάζι.
Αν το κτμι ξεκινήσει όπως περιγράφω εγώ και το ρ6 όπως λες εσύ, τουλάχιστον θα τον ιδρώσει λίγο τον κολλητό του!
Sent from me using a computer.
Αν και νομιζω οτι στο 400αρι το R6 θα κερδισει(Ασχετα αν το ΚΤΜ στα πρωτα 50-100 θα ειναι μπροστα)ΕΧΩ ΔΕΙ αφρικα να κερναει πονο σε R6 σε στροφιλικι(δεν κανω πλακα)Απλα ο οδηγος της αφρικα ηταν ΠΙΛΟΤΟΣ.
Χαχαχαχαχα. Ρε ιεροσυλοι, συγκρινεται σε στροφη μηχανακι με clipons, ss με το 990? Ειστε αρρωστοι? Εκτος και αν στροφη εννοουμε να κανουμε αριστερα στο stop. Το επειδη ενα μηχανακι π στεκεσαι 1μιση μετρο απο τ εδαφος σ δινει την εντυπωση οτι στριβεις ακομα και αν εχεις δεκα μοιρες κλιση, δεν σημαινει οτι στριβει. Το 990 ναι στριβει, σε σχεση με gs με africa κλπ στριβει. Αλλα ειναι δυνατον να μιλαμε για ss, 990 και στροφες?
Κι όμως στρίβει!
Τα ψηλά μηχανάκια χρειάζονται λιγότερες μοίρες για να στρίψουν στην ίδια στροφή, σε σχέση με τα χαμηλά.
Όχι δεν είναι δυνατόν, εκτος και αν ο δρόμος - "πίστα" ήταν τύπου σουπερ μοταρντ, οπότε θα είχε κάποιο νόημα να το συζητήσουμε. Οπουδήποτε αλλού, το ρ6 του παίρνει τα σώβρακα χωρίς να του βγάλει το παντελόνι!
Φίλε thander στο σεξ χρειάζονται δύο (αλλιώς είναι μλκα!)
Θέλω να πω πως, για να συμβεί αυτό, δεν χρειάζεται μόνο να είναι πιλότος ο ένας αλλά και κουλάτζα ο άλλος!
Ή ο ένας να νόμιζε ότι γινόταν κόντρα και ο άλλος να απορούσε γιατί αυτός με την άφρικα πάει με την ταυτότητα στο στόμα.![]()
ωραιο θεματακι παντως..τωρα τελευταια ολο με πολιτικη και μλκιες εχουμε να κανουμε!αντε,ανοιξτε τα μοτορια και πες μας το αποτελεσμα!!
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/