Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 126

Θέμα: Γιατί το να περάσεις με κόκκινο είναι αδιανόητο στη Γερμανία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    E πες τα ντε, που όταν εμεις χτίζαμε παρθενώνες αυτοί έτρωγαν χαρούπια...

ουτε καν...δεν το παω εκει...

Βέβαια, τώρα με το ρομποτικό τους μυαλό κερδίσανε αμαχητί την Ευρώπη, αλλά δε γ@μείς...

@@ κερδισαν...στο Β' ΠΠ εχασαν και αργοτερα εγιναν ολα με ατοκα δανεια και φτηνο εργατικο δυναμικο απο τις χωρες που γ@μησαν και δεν ειχαν που στον ηλιο μοιρα...

το δικο τους (ρομποτικο) μυαλο σε σχεση με αλλων λαων ειναι πολυ μειον σε δυναμικη...η γνωμη μου ειναι γιατι λειπει ενα σημαντικο συστατικο...φαντασια! και οπως ειχε πει και ο Αλβερτος: "imagination is more important than knowledge. knowledge in limited. imagination encircles the world."

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    το καλό με τους κανόνες είναι ότι ακολουθούνται και από ηλίθιους. Αντίθετα με το τι πιστεύει ο πολύς κόσμος, δεν είμαστε homo sapiens sapiens. Το 90% του κόσμου είναι πράγματι ηλίθιο.
    ΔΕΝ υπάρχει ΚΟΙΝΗ λογική. Αν υπάρχουν κανόνες, τότε σώζεται το πράγμα. Αν δεν υπάρχουν κανόνες, καλή ώρα όπως στην Ελλάδα, ο ΗΛΙΘΙΟΣ προσπαθεί να σκεφτεί. Λέει, ε μόνος είμαι, δεν έρχεται κανείς,
    ας περάσω το κόκκινο με το φορτηγό, αφού ελεγξω στα γρήγορα. Με τους κανόνες, αυτό δεν θα γινόταν και θα είχαμε λιγότερους νεκρούς...
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ δεν ξέρω τι κάνουν αυτοί και δεν μ ενδιαφέρει.
    Ξέρω όμως ότι εδώ στην Ελλάδα ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ έχουν άποψη για τα ΠΑΝΤΑ.
    Είναι φαρμακοποιός πχ και μου λένε ότι το χασίσι κάνει καλό και οι αμερικάνοι φταίνε που δεν το καπνίζει ο κόΖμος
    και ρουφάει μόνο ουίσκι κλπ κλπ
    Ρε φίλε τελικά ξέρεις κάτι?
    Στ @@ μου η άποψη σου.
    Όταν σε διορίσω να σκέφτεσαι να το κάνεις, ως τότε πάρε χαμπάρι κάτι.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΟΧΙ

(και στους 1000 10.000 100.000 1 000 000 που θα περάσουν με κόκκινο ΕΝΑΣ δεν θα δει κάτι οπότε ας το να πάει το διάολο)

υγ
    Για κάτι τέτοιες ιδέες εδώ δεν έγινε ποτέ τίποτα....
    Γιατί όλοι πιστεύουν, πως όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες και ξέρουν πιο καλά
    απ αυτόν που σκέφτηκε να βάλει φανάρια στους δρόμους.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Έχω πετύχει γερμανούς καθαροαιμους-οχι λαζογερμανους που λέμε-να κανουν μαλακιτσες στον δρόμο γιατί εδώ είναι Ελλάδα, και όχι ντοητσλαντ.
    Έχω πετύχει και γκρουπ γερμανών με μινιβαν να μαλώνουν με τον οδηγό(έλληνα) να έχουν φωνάξει αστυνομία γιατί παραβίασε στοπ.
    Σωστός! Πήγε να με σκοτώσει στη Ρόδο ένας τουρίστας, ανεξέλεγκτος και τον βρήκα στην παραλία. Γερμανός με τα όλα του, τα άκουσε και με έβρισε, με την "ανώτερη" ποιότητα που διακρίνει τον πολιτισμό του.

Σχετικά με το άρθρο και τη τοποθέτηση του Ζόπας (που συμφωνώ) θέλω να πω ότι μπορείτε να διαβάσετε το Τρόμος και Αθλιότητα του Τρίτου Ράιχ του Μπρεχτ. Υπάρχει μέσα η ιστορία του Δικαστή ο οποίος εγαρμόζει το νόμο σύμφωνα με τα συμφέροντα των Ναζί. Πάντα ο νόμος λειτουργεί υπέρ της άρχουσας τάξης.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chillipf Προβολή μηνύματος
    Στη χώρα που όλοι οι νόμοι εφαρμόζονται "κατ' εκτίμηση",
    δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά
    ΑΥΤΟ
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Εχω μεταναστευσει στην Γερμανια απο το 2012 κ τα τα βλεπω απο πρωτο χερι.

Ωραια η ταξη κ η ασφαλεια (λέμε τωρα!), αλλα οι ανθρωποι το εχουν περασει σε αλλο επιπεδο παραλογισμου.
    Μιλάμε για οριστική πλύση εγκεφάλου στο μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου τους.

- Στα μαγαζιά η μπύρα κοστίζει οσο κοστιζει κ το νερό (0,5 λ μπουκαλακι νερό = μισόλιτρη μπύρα = 4.60 ε)
    - Δεν σου δινουν free wifi πουθενα. (Εκτος αν κανεις register k login κ κατι τετοιες παπαριες)
    - Το να πας τουαλετα σε μαγαζι που δεν εισαι πελάτης ειναι σαν να έχεσες σε ιερό τάφο των προγόνων τους.
    - Αν εισαι πελάτης μαγαζιου, πρεπει να κουβαλάς κ ενα 50λεπτο μαζι για να πας για κατουρημα, αλλιως θα εχεις θεματα με τον υπαλληλο που καθαρίζει τα wc.
    - Να περασεις κοκκινο πεζοφαναρο, ειναι ακριβως οπως το περιεγραψαν στο αρχικο αρθρο. Αν σε δει αστυνομια θα σε παρει στο κυνηγι, αν σε δουν οι γερμανοι πολίτες θα σου αρχίσουν τα σχολια κ τις ματιες λες κ εκανες έγκλημα. (Σαν γνησιος Ελληναρας κ συνηθισμένος στην Αθηνα περναω με κοκκινο παντα και τα εχω ακουσει ολα!)
    - Πιστευουν οτι πει η τηλεοραση.
    - Καθε κουτακι κ μπουκαλακι πρεπει να το επιστρεψεις ανεπαφο παλι στο μαγαζι. (Πληρώνεις επιπλεον 25 - 50 cent για οτι αγορασεις τα οποια τα περνεις σαν εκπτωτική αποδειξη για την επομενη αγορα σου αφου τα περασεις απο ενα μηχανημα αυτοματο που σκαναρει τον κωδικο κ την κατασταση)
    - Εχουν πολυ επιθετικη οδικη συμπεριφορα. (Καταπίεση που τους βγαίνει στην οδηγηση υποθετω). Απο το να σε κλείσουν επιτηδες οταν πας να αλλαξεις λωριδα μεχρι το να σε μπλοκαρουν ωστε να μην μπορεις να περασεις.) Ειδικα με την μηχανη μου εχουν τυχει απιστευτα σκηνικα, οπως πχ μια τυπισα που ειχε κολλήσει στην κινηση να κανει επικινδυνους ελιγμούς ωστε να με μπλοκαρει κ οταν της ζητησα τον λογο, αρχισε κ με εκραζε οτι απαγορευεται να περναω και να περιμένω κολλημένος στην κίνηση οπως κ όλοι οι υπόλοιποι.
    - Το "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ", ειναι η αγαπημένη τους λέξη.
    - Δεν εχουν χιουμορ.
    - Οι δημοσιες υπηρεσίες τους είναι σε χάλι μαυρο. (Εχω κλείσει ασφάλεια δικηγόρου και τον εχω καθε τρεις κ λιγο κ στελνει γραμματα)

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Οτι λέτε για το κόκκινο ισχύει και για τις διαβάσεις πεζών.

Εχω φαει κλήση απο αστυνομία Δεκέμβριο μήνα σε μια μικρή πόλη της Πολωνίας (ψυχή δε κυκλοφορούσε) γιατι σχεδόν τα μεσάνυχτα διέσχησα τον ΑΔΕΙΟ δρομο οχι απο τις διαβάσεις αλλά 20μ νωρίτερα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DeusEx Προβολή μηνύματος
    Εχω μεταναστευσει στην Γερμανια απο το 2012 κ τα τα βλεπω απο πρωτο χερι.

Ωραια η ταξη κ η ασφαλεια (λέμε τωρα!), αλλα οι ανθρωποι το εχουν περασει σε αλλο επιπεδο παραλογισμου.
    Μιλάμε για οριστική πλύση εγκεφάλου στο μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου τους.

- Στα μαγαζιά η μπύρα κοστίζει οσο κοστιζει κ το νερό (0,5 λ μπουκαλακι νερό = μισόλιτρη μπύρα = 4.60 ε)
    Τόσο έχει η μπύρα κι εδώ, το νερό όχι αλλά τι σχέση έχει με τον τροπο που σκέφτονται;
    - Δεν σου δινουν free wifi πουθενα. (Εκτος αν κανεις register k login κ κατι τετοιες παπαριες)
    Ναι, και; Αν δεν πληρωνεις είναι ΟΚ. Κι εδω το κάνουν πλέον.
    - Το να πας τουαλετα σε μαγαζι που δεν εισαι πελάτης ειναι σαν να έχεσες σε ιερό τάφο των προγόνων τους.\
    Αν ήταν δικο σου το μαγαζί δεν θα σε πειραζε να καθαρίζεις τοι WC για τους περαστικούς.
    - Αν εισαι πελάτης μαγαζιου, πρεπει να κουβαλάς κ ενα 50λεπτο μαζι για να πας για κατουρημα, αλλιως θα εχεις θεματα με τον υπαλληλο που καθαρίζει τα wc.
    Εμείς τ αφήνουμε να βρωμάνε όμως. Ή βαζουμε τους σερβιτουρους(ες) να το κάνουν. Είμαστε πολύ μπροστά.
    - Να περασεις κοκκινο πεζοφαναρο, ειναι ακριβως οπως το περιεγραψαν στο αρχικο αρθρο. Αν σε δει αστυνομια θα σε παρει στο κυνηγι, αν σε δουν οι γερμανοι πολίτες θα σου αρχίσουν τα σχολια κ τις ματιες λες κ εκανες έγκλημα. (Σαν γνησιος Ελληναρας κ συνηθισμένος στην Αθηνα περναω με κοκκινο παντα και τα εχω ακουσει ολα!)
    Ωραία.
    - Πιστευουν οτι πει η τηλεοραση.
    Σοβαρά μιλάς; Εδώ το κάνουμε από την εποχή του Γεωργίου Παπαδοπούλου.
    - Καθε κουτακι κ μπουκαλακι πρεπει να το επιστρεψεις ανεπαφο παλι στο μαγαζι. (Πληρώνεις επιπλεον 25 - 50 cent για οτι αγορασεις τα οποια τα περνεις σαν εκπτωτική αποδειξη για την επομενη αγορα σου αφου τα περασεις απο ενα μηχανημα αυτοματο που σκαναρει τον κωδικο κ την κατασταση)
    Εμείς τα πετάμε στα σκουπίδια, η ανακύκλωση είναι γραμμένη στα @@ μας.
    - Εχουν πολυ επιθετικη οδικη συμπεριφορα. (Καταπίεση που τους βγαίνει στην οδηγηση υποθετω). Απο το να σε κλείσουν επιτηδες οταν πας να αλλαξεις λωριδα μεχρι το να σε μπλοκαρουν ωστε να μην μπορεις να περασεις.) Ειδικα με την μηχανη μου εχουν τυχει απιστευτα σκηνικα, οπως πχ μια τυπισα που ειχε κολλήσει στην κινηση να κανει επικινδυνους ελιγμούς ωστε να με μπλοκαρει κ οταν της ζητησα τον λογο, αρχισε κ με εκραζε οτι απαγορευεται να περναω και να περιμένω κολλημένος στην κίνηση οπως κ όλοι οι υπόλοιποι.
    Λείπεις καιρό ε; Εδώ είναι όλοι άγγελοι λέμε...
    - Το "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ", ειναι η αγαπημένη τους λέξη.
    Εδώ είναι το επιτρέπεται, ακόμα κι η αυταπάτη επιτρέπεται.
    - Δεν εχουν χιουμορ.
    Αυτό είναι υποκειμενικό. Μια γερμανίδα που ήξερα πριν χρόνια, μια χαρά χιούμορ είχε.
    - Οι δημοσιες υπηρεσίες τους είναι σε χάλι μαυρο. (Εχω κλείσει ασφάλεια δικηγόρου και τον εχω καθε τρεις κ λιγο κ στελνει γραμματα)
    Εδώ στην Ελλάδα οι Δημόσιες υπηρεσίες δουλευουν κανονικά, έχεις δίκιο τελικά.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Τόσο έχει η μπύρα κι εδώ, το νερό όχι αλλά τι σχέση έχει με τον τροπο που σκέφτονται;

Αν ήταν δικο σου το μαγαζί δεν θα σε πειραζε να καθαρίζεις τοι WC για τους περαστικούς.

Εμείς τ αφήνουμε να βρωμάνε όμως. Ή βαζουμε τους σερβιτουρους(ες) να το κάνουν. Είμαστε πολύ μπροστά.

Ωραία.

Αυτό είναι υποκειμενικό. Μια γερμανίδα που ήξερα πριν χρόνια, μια χαρά χιούμορ είχε.

Εδώ στην Ελλάδα οπι Δημόσιες υπηρεσίες δουλευουν κανονικά, έχεις δίκιο τελικά.
    Μ αρέσεις όταν έχεις όρεξη
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν ξέρω τι κάνουν αυτοί και δεν μ ενδιαφέρει.
    Ξέρω όμως ότι εδώ στην Ελλάδα ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ έχουν άποψη για τα ΠΑΝΤΑ.
    Είναι φαρμακοποιός πχ και μου λένε ότι το χασίσι κάνει καλό και οι αμερικάνοι φταίνε που δεν το καπνίζει ο κόΖμος
    και ρουφάει μόνο ουίσκι κλπ κλπ
    Ρε φίλε τελικά ξέρεις κάτι?
    Στ @@ μου η άποψη σου.
    Όταν σε διορίσω να σκέφτεσαι να το κάνεις, ως τότε πάρε χαμπάρι κάτι.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΟΧΙ

(και στους 1000 10.000 100.000 1 000 000 που θα περάσουν με κόκκινο ΕΝΑΣ δεν θα δει κάτι οπότε ας το να πάει το διάολο)

υγ
    Για κάτι τέτοιες ιδέες εδώ δεν έγινε ποτέ τίποτα....
    Γιατί όλοι πιστεύουν, πως όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες και ξέρουν πιο καλά
    απ αυτόν που σκέφτηκε να βάλει φανάρια στους δρόμους.
    Γιατι κακιζουμε κατι που πριν μια δεκαετια το επικροτουσαμε? Φυσικα θα εχουν αποψη ολοι για τα παντα. Ουδης αλανθαστος αλλωστε. Το θεμα ειναι εσυ και ο καθε εσυ να φιλτραρεις τις αποψεις αυτες. Γιατι πρεπει να λεμε το φασιστικο "ολοι εχουν αποψη" (ειρωνικα) ???

Η Δημοκρατια ειναι υγεια και πρεπει να διατηρήσουμε την σωστη της μορφη, τιποτα αλλο.

Οπότε καταλήγουμε στο ότι οι χρυσαυγίτες είναι οι πιο τυπικοί οδηγοί και ακολουθούν πάντα τον νόμο....;;;; Στάνταρντ;;;;

Ρε παλαβοι, τι γράφετε....;;;; Ναζισμός και ΚΟΚ, ουνα φάτσα....

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Οπότε καταλήγουμε στο ότι οι χρυσαυγίτες είναι οι πιο τυπικοί οδηγοί και ακολουθούν πάντα τον νόμο....;;;; Στάνταρντ;;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Εδω στη περιοχη μου οι χρυσαυγιτες κανουν ντονατς το βραδυ στη πλατεια. αληθεια τωρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx

Ωραία.

Εδώ στην Ελλάδα οι Δημόσιες υπηρεσίες δουλευουν κανονικά, έχεις δίκιο τελικά.
    Με την σειρά:
    - 4.60ε για μισό λιτρο μπυρα ειναι οκ! 4.60ε για ενα μπουκαλακι νερό που στην Ελλαδα κανει 50cent είναι γυφτιά! (ισως να σου φαινεται νορμαλ η τιμη εσενα)

- Στην Ελλαδα αν εισαι πελατης απο ενα καφε/μπαρ η εστιατοριο κ ρωτησεις για το wifi σου δινουν απλα τον κωδικο.

- Το να πληρωνεις 50λεπτα καθε φορα που θες να πας για κατουρημα σε μια μπυραρία ειναι απαραδέκτο. Πληρωσε τον υπαλληλο ενα μεροκάματο σαν μαγαζατορες κ μην τον βαζεις σαν ζητιανο με το μπολάκι να μαζευει κερματα.

- Ωραια? θες να μου πεις οτι μεσανυχτα καθημερινή που δεν υπαρχει ψυχη εξω θα περιμενες ενα 5λεπτο να αναψει καθε φαναρι μεχρι να πας στον προορισμό σου?

- Ανακυκλωση κανουν κ αλλες χωρες, πχ Ολλανδια, χωρις να σε υποχρεωνουν να μαζευεις σακουλες με ΑΝΕΠΑΦΑ κουτακια κ μπουκαλια (Αν εχουν μια γουβιτσα δεν τα δεχεται το μηχανημα). Ειμαι υπερ της ανακυκλωσης αλλα οχι με λαθος τροπους.

- Στην Ελλαδα με εχουν κλεισει πολλες φορες αμαξια κυριως απο μαλακια. Δεν θυμαμαι κανενας να με εκλεισε σε κινηση ωστε να μην μπορω να περασω ωστε να περιμένω κ εγω οπως τα κουτια.

- Υπαρχουν κ εξαιρέσεις που εχουν τελειο χιουμορ. Και τι με αυτο? Θες να πιασουμε τις εξαιρεσεις ή τον κανονα?

- Στην Ελλαδα οι δημοσιες υπερησιες ειναι σκατα κ ολοι το ξερουμε αυτο. Στην Γερμανια ειναι σκατα, αλλα για καποιο λογο οι περισσοτεροι πιστευουν οτι ειναι αριστες.. ε , λοιπον , σκατα ειναι κ εδω.

βαζεις σαν ζητιανο με το μπολάκι να μαζευει κερματα.

- Ωραια? θες να μου πεις οτι μεσανυχτα καθημερινή που δεν υπαρχει ψυχη εξω θα περιμενες ενα 5λεπτο να αναψει καθε φαναρι μεχρι να πας στον προορισμό σου?
    Ηθελα να το γραψω και πιο πριν. Για οποιον εχει περασει μετα τις 1:00 το βραδυ απο Βαρης-Κορωπιου ξερει καλα...... Αλλα εκει εισαι εσυ και τα τσακαλια. Οπως φυσικα και πιο νοτια εννοειται.

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2015, 00:42
  2. Γιατι το μηχανακι δεν παιρνει με μιζα οταν ειναι κρυο?
    από clyde2 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2010, 04:17
  3. Γιατί το Internet είναι «κακό»......και κάποιοι τρομάζουν με την ανωνυμία του;
    από requiem στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 21:24
  4. Γιατι Το Sex Ειναι Μια Αλλη Ιστορια...
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 10:00
  5. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 11:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ