Παίδες δε μας φταίνε οι γερμανοι αμα ειμαστε εμείς μαλάκες.Οκ και εγω δε πολυγουστάρω αλλά οι τύποι είναι καταφερτζήδες.Και αμα αυτοί τρώγαν βελανίδια,μας τα πουλάνε σε συσκευασία πλέον σε έμας που τρώμε κουτόχορτο.
Φίου φίου φι φι φίου
ΔΕΝ μου αρεσουν αυτα που γινονται στην πατριδα μου ,αλλα ενα εχω να πω: οποιος δεν γουσταρει Ελλαδα να παει να ζησει σην Γερμανια.Μη χαλιεται αδικα εδω.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αν τύχει και σου χαλάσει το μηχανάκι έλα δω και άνοιξε ένα ποστ και ρώτα τι να κάνεις.
Μετά κάνε αυτά που σου λένε και θα καταλάβεις ότι η δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με την ειδική γνώση.
Να στο πω και λαικά, το κακό με τους ηλίθιους είναι ότι κάνουν τους έξυπνους όπως είπε και ο Μπουκόφσκι
Το πιο κακό όμως είναι ότι στην Ελλάδα δεν μένουν μό0νο στα λόγια αλλά τη μαλακία τους την κάνουν και πράξη
χωρίς να τρέχει τίποτα.
Αν δε, βρεθεί κάποιος και τους πει παιδιά λέτε μαλκίες, τότε τσουπ η λέξη φασισμός βγαίνει στη φόρα.
-η οποία είναι και προσβολή-
Οι νόμοι όμως (θα έπρεπε να) υπάρχουν για να προστατεύουν ΚΑΙ τους χαζούς γιατί ως γνωστό υπάρχουν
και αυτοί.
ανανήψαντας
Δε βλεπω να αλλαζει το νόημα.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
οποιος δεν γουσταρει Ελλαδα μπορει να παει να ζησει την Γερμανια.Καλυτερα τωρα;
Μαλιστα...
Φαντάσου εναν εστιάτορα να λέει το ίδιο για τους πελάτες που δε γουσταρουν το φαγητο που φτιάχνει, αντι να προσπαθει να το βελτιώσει. Δε θα έχει και πολύ μελλον σαν επιχειρηση.
Τεσπα, επειδη το θεμα με τα βελανιδια όλο και επανερχεται (εστω και πλαγίως), μαλακιες λεμε. Δεν ξερω τι τρώγαν αυτοι τότε, παντως εμεις μια χαρα τα τρώμε τώρα (και παρεμπιπτοντως ειναι πολύ νοστιμα):
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Διαβάζω το πόνημα του Ζοάν Σαπουτό και καπάκι διαβάζω τυχαία την είδηση για την σύλληψη του αρχιλαμόγιου Μαρτίνη (Ερυθρός Σταυρός, Ερρίκος Ντυνάν), όπου η γερμανικότατη Hospitalia International φούσκωσε έως ξεχείλωσε το τίμημα για την προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού και λάδωσε με κάτι εκατομμύρια δολλάρια το προαναφερθέν λαμόγιο, και σκέφτομαι: Τι μαλακίες γράφεις ρε Σαπουτό; Ποιος απαραβίαστος κανόνας; Σε ποια χώρα δεν παίζουν με τους κανόνες; Εκτός κι αν ξέχασε να γράψει ότι δεν παίζουν με τους κανόνες εντός Γερμανίας, αλλά εκτός Γερμανίας τους κανόνες άλλων χωρών τους γ@μ@νε τα πρέκια!!!
Γράφει επίσης ο Σαπουτό ότι κανείς Θεός δεν κέρδισε ποτέ πόλεμο σε αυτή τη χώρα... οπότε ρε Σαπουτό, μπας και οι Γερμανοί αιματοκύλισαν 2 φορές τον πλανήτη επειδή δεν έχουν το Θεό τους; Κι έρχεται ο Σαπουτό να μας αποτελειώσει με τη φράση:Αυτό που θα επιτρέψει τη συνύπαρξη, αυτό που θα αποτρέψει τον πόλεμο και την καταστροφή, θα είναι το κράτος δικαίου... ΝΤΟΪΝΓΚ!!! Ποιον πόλεμο απέτρεψε ρε Σαπουτό το κράτος δικαίου; 2 παγκόσμιους προκάλεσαν αυτοί που θεωρούν αδιανόητο να περάσεις με κόκκινο...ΔΥΟ!!!![]()
Ναι, οι γερμανοί και δεν ξέρω και εγώ ποιοι άλλοι κάθονται και περιμένουν στο κόκκινο πάνω στις Άλπεις, σε δρόμο με 1,5 μέτρο χιόνι. Οκ, καλά κάνουν και δεν το λέω καθόλου για πλάκα το σέβομαι και θα ήθελα, όχι σε αυτό τον βαθμό βέβαια, να γίνεται και στην Ελλάδα αυτό. Ναι, έχουν ένα δομημένο κράτος, παράδοση στην βιομηχανία και είναι νομοταγείς (όχι όλοι) και πειθήνιοι. Το γιατί, δεν έχει να κάνει με γονίδια και πο*τσες μπλε τέτοιου τύπου, είναι πολυπαραγοντικό θέμα. Από εκεί και έπειτα δεν μπορώ να ξεχάσω ούτε να κάνω τα στραβά μάτια στο γεγονός ότι στην πρόσφατη ιστορία τους, μόλις τους μπήκε το αγγούρι στον κ*λο, ξεκίνησαν δύο παγκόσμιους πολέμους και συνεχίζουν με έναν τρίτο, οικονομικό.
Και αυτό που δεν μπορώ με τίποτα επίσης, είναι η απίστευτη έπαρση τους, που κανονικά θα έπρεπε να είναι σε επίπεδα Ρουμανίας ακόμα και σήμερα ξεχρεώνοντας αυτά που έχουν κάνει αλλά η πουτάνα η ιστορία τους έχει βοηθήσει συγκυριακά ουκ ολίγες φορές.
Oπότε ξανά - μανά: Να πάνε να γ@μηθούν.
Φυσικα και θα ρωτησω και θα κανω και την ερευνα μου πανω σε αυτο δεν παιρνω ποτε μια συμβουλη σαν δεδομενη να την κανω αυτουσια οπως μου την ειπαν. Μπορεις να δεις το thread με το τουρμπισμα της φειζερ μου για να καταλαβεις.
Αν η μαλακια τους με επηρεαζει λαμβανω τα μετρα μου και τους αντιμετωπιζω, δεν τους κρεμαω στο Συνταγμα. Το οτι κανουν τους εξυπνους ειναι καθαρα δικο τους προβλημα δεν με αγγιζει.
Μπορει να ειναι η αποψη φασιστικη και να μην ειναι φασιστης αυτος που τη λεει. Δεν ειχα διαθεση να σε προσβαλω. Ειναι μια κουβεντα αλλωστε που παιζει πολυ τα τελευταια χρονια.
Αν τωρα βγουν νομοι αναλογα με το IQ των ανθρωπων οκ τι να σου πω δε μπορω να απαντησω στα υπολοιπα.
Δε μπορεις να λες στον αλλον ομως οτι λες μαλακιες και να μην προσβαλεται με αυτο, γιατι για αυτον μπορει να μην ειναι μαλακιες και μετα να προσβαλομαστε εμεις αν ο αλλος ανταπανταει επιθετικα. Just saying.
![]()