επιτελους μια απαντηση...
παμε λοιπον
α) μεγαλη κουβεντα, αλλα δεν χρήζει αναλυσης
β) θα σου επιτεθει ο μπλιτζερ για το ευθήνουν (

χιουμορ κανω)
γ) δεν αναφερθηκα στο αν σου-μου -του γινεται ελεγχος ή όχι από καποια ομαδα υπευθυνη για αυτό
δ) αυτό που λες δεν εχει κανενα νοημα... καποιοι δεν θα ηθελαν να γραφεις εσυ, καποιοι να μην γραφω εγω, καποιοι να μην γραφει ο ΤΑΔΕ, τι να κανουμε τωρα? ή προσπαθεις να διαχειριστείς αυτό που συμβαινει (να γραφουν ολοι δηλαδή) ή λες δεν μπορω να το κανω παιδια και τελειωνει το θεμα.
ε) αντικειμενικος είμαι φιλε μου, δεν σε ξερω και τον σταμ τον εχω δει 3 φορες ολες και ολες σε ποδοσφαιρο (μην πει κανεις ότι ειμαστε και κολληταρια ) και βλεπω σε δυο θρεντακια να τον αποκαλεις ηλιθιο και με μαυρη ψυχή και αυτος να σου απαντα πολύ πιο ήπια.. αλλα το εφαγε το μπανακι του. Και φυσικα ΞΑΝΑΛΕΩ δεν εχω κατι με σενα, δεν σε ξερω, κρινω από ότι διαβαζω.
ζ) δεν ειπα ότι την εχεις ψωνισει ουτε τιποτα τετοιο... αν ειπα κατι τετοιο να μου το βρεις και να μου το χτυπήσεις... αλλα δυστυχως κρινομαστε από τα γραφομενα μας και όχι από το ποσο καλα παιδια ειμαστε ολοι
η) δεν ξερω γαιτι το αναφέρεις.... επιλεγεις να το κανεις και πρεπει να το κανεις οσο καλυτερα μπορεις
θ) οκ.....